2011 Ekim Anneleri

Sen kocayı unut bende işi gücü firar edelim eminönünden başlayıp İstanbul'û altına üstüne getirelim

ay ben kocayı 1 günlük unuturumda koca beni unuturmu kızzzz polise gider
karım oglumu alıp firar etti diye şikayette bulunur kırmızı bültenle aratır
aşı oldum adam bana felçli muamelesi yapıyo kolunu kıpırdatma agır taşımaa
dün sol kolumu kullanmayı unutuyodum az daha
dün gece yanında yattım adam kaybolmayayım diye ayagını üstümden çekmedi eminönüne nasıl salsın

Son düzenleme:

valla düşünmeye başladım benim eşimde bir anormallikmi var:26:iki tatlı söz bir öpücük her istediğimi elde etmeme yetiyor bende sert erkek isterim böyle vurdummuoturtucak töbe töbe

pekmez içiyo musunuz hanımlar? ben yeni başladım ama dr tavsiyesiyle değil. iki üç gündür bu saatlerde iki kaşık içiyim dedim, içim bayılıyor bi tuhaf oluyorum ama faydalıdır deyip başladım. şekerin yükselmesine, ani kilo artışına filan sebep olmaz umarım.

valla düşünmeye başladım benim eşimde bir anormallikmi var:26:iki tatlı söz bir öpücük her istediğimi elde etmeme yetiyor bende sert erkek isterim böyle vurdummuoturtucak töbe töbe

hamile değilken gezip tozmama bişi demiyodu
korku sardı adamı doktorlar gezmek tozmak yasak dedi
bizim ki abarttı koltuktan kalkıp tuvalete gitcem nereye diyo
didim zincir bagla ayagıma uzaklaşmim anacım burası benimde evim
bırak rahat rahat gezeyim valla şişmanlamaktan değil ama sıkıntıdan patlayabilirim:84:
artık evin içinde kendime turistik geziler düzenlicem

valla pekmez kan yapar kilo yapar diye duydum ama şekeri yükseltebilir diye düşünüyorum pekmezi içmek yerine tahinle karıştırıp yesen daha iyi sankkimm:44::44:için kalkmaz en azından

Ben senelerdir pakmez içiyorum ama hiç şekerim çıkmadı şeker yüklmesi sonucuda 89

pekmez tadını bile bilmem inanılmaz ön yargılıyım hayatım boyunca içmedim, leyna için yumurta neyse benim için pekmez o ama sen bana bakma faydalı bişimiş baya afiyet olsun yarasın kuzuna senin kızının rüzgarında savrulcak benim rüzgar oğlum, sendeki bu beslenmeyle maşallah

Amanıın benim bebe yine coştu sağ kaburgam çürüdü resmen can kurtaran yokmu imdaat diye çığlık atıcam şimdi:84:

canım pekmezin kanyapıcı özelliği var ama şekeride yükseltiyor. bendeki diyabet diyet listesinde pekmez yasak.şeker sorunun yoksa yemende bi sakınca olmaz.ayrıca fazla pekmez kaşıntı da yapabilir.

dün akşam tv de b.k nın reklamı vardı lcd ye yapışıp benim olcaksınızzz benim olcaksınızz
tükanı kiralicam kapatıcam elemanları çalıştırcam hepsini yicem hepsini yicem diye kendimden geçmiştim
eşimin bakışlarını unutamıyorum bide o sırıtmasını

yandan bebisler yandannnn severiz sizleri candan :))))))) ASLINDA bu yazdiklarinizi hepsini cd ye yüklemek lazim büyüyünce okuduklarinda acaip GÜLCEKLERDIR KESIN :

günaydın kızlar nasılsınız bebekler tepikleyip duruyormuş sizi akşamda oğlum vuruyor ben karnıma vuruyorum sonra o vuruyor oyun oynadıkşeker yükleme testini bu hafta yapıcam inş bişey çıkmaz..şu zaman geçse artık sabırsızlanıyorum bari 30 haftalara gelseydik biran önce

Günaydın annişler geçmiş okumaktan bi hoş oldum...bebişler iyice hareketlenmiş görmeyeli bizim kızımısda hiç rahat vermio ne gece ne gündüz alttan üstten vurup duruyo nereye denk gelirse babacıkla oturup dönüşlerini izlioruz sizdede görünüomu dışarıdan.Nefes almakta zorlanan varmı aranızda artık mideme mideme bastığını düşünmeye başladım.Karın gerilmesi bendede var taş olduk taş:)

yenı nesıl çocklar bıraz fazla hareketlı galıba bende sadece benımkı bukadr hareketlı sanıodmm ama ıykıde hareketlı o hareket ettıkçe ben daha da çok mutlu oluormm doğması için sabırsızlanıormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…