- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Sen kocayı unut bende işi gücü firar edelim eminönünden başlayıp İstanbul'û altına üstüne getirelim
ay ben kocayı 1 günlük unuturumda koca beni unuturmu kızzzz polise gider
karım oglumu alıp firar etti diye şikayette bulunur kırmızı bültenle aratır
aşı oldum adam bana felçli muamelesi yapıyo kolunu kıpırdatma agır taşımaa
dün sol kolumu kullanmayı unutuyodum az daha
valla düşünmeye başladım benim eşimde bir anormallikmi var:26:iki tatlı söz bir öpücük her istediğimi elde etmeme yetiyor bende sert erkek isterim böyle vurdummuoturtucak töbe töbe
pekmez içiyo musunuz hanımlar? ben yeni başladım ama dr tavsiyesiyle değil. iki üç gündür bu saatlerde iki kaşık içiyim dedim, içim bayılıyor bi tuhaf oluyorum ama faydalıdır deyip başladım. şekerin yükselmesine, ani kilo artışına filan sebep olmaz umarım.
pekmez içiyo musunuz hanımlar? ben yeni başladım ama dr tavsiyesiyle değil. iki üç gündür bu saatlerde iki kaşık içiyim dedim, içim bayılıyor bi tuhaf oluyorum ama faydalıdır deyip başladım. şekerin yükselmesine, ani kilo artışına filan sebep olmaz umarım.
Amanıın benim bebe yine coştu sağ kaburgam çürüdü resmen can kurtaran yokmu imdaat diye çığlık atıcam şimdi:84:
HOŞGELDİN ARAMIZA
bebeğinin cinsiyeti ne ?
Amanıın benim bebe yine coştu sağ kaburgam çürüdü resmen can kurtaran yokmu imdaat diye çığlık atıcam şimdi:84:
miryem al benden de o kadar geceleri bile uyutmuyor .:))) BIZIMKILER DANSÖZ OLCAK GALIBA ALISTIRMA YAPIYORLAR SIMDIDEN .9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?