2011 Ekim Anneleri

Evet doogru banada asi karti verdiler üstüne yaziyorlar su bu tarihte geliceksin diye.
Saglik ocaklari var Allahtan sira beklemeden cabucak halledebiliyor insan islerini

Haklısın nurcan eminim spor gibidir ama gel görki korkum galip geliyor. Belki benim tüp bebek olduğu içindir. Napalım kızkardeşim, binde bir olsada eşim ve temizlikçi ablanın canı aolsun hehehe

bende iş yapmıyrum ama günde en az 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Temiz olduğuna kanaat getirsem yüzmeyede gidicem ama. hazulara güvenem
yorum.

bugun bende biraz temizlik yapayım artık hava serinken daha rahat olur yerleri silip süpüreyim mutfagıma çeki düzen vereyim nevresimler degişecekkkk battaniyeler yıkanacakkk oglumun anasıda yıkanacakmis olayımmmm

valla benimde öyle hatice abla olmasa evimiz leşşş.....

bende yaptırdım 1. dozu 2.yede yarın gidicem şeker yüklemeside yarın yapılıcak hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallah..
Buarada meşhur havuzluhanı herkese tavsiye ederim geçenlerde istanbul seyahatimizde gitmiştim girince kendimi kaybetmişim sanırım harikaydı bidolu şey aldık

Aramızda Bursa'da olan varmı bilmiyorum ama bu hafta sonu Bursa'da bebek fuarı var. Aylardır bekliyorum inş. gidicez eşimle. Belki bilmeyenler vardır die söyledim. Çok kaliteli şeyler yarı fiyatınaymış. Bursalı anne adayları kaçırmasın bence

Bende pazartesi günü yaptiricam seker yüklemesini, insallah hersey normal cikar ve fazla ugrasmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…