kızlar göğsünden süt gelen var mı ???
HAYIR...
senin geldi mi yoksa?
hoş bulduk canım
Napalim kader utansin Mihrimah
Vallahi bizim aileye gelen gelinimiz okadar cok sansli ki, biz yorulmasin diye haftasonlari evine gidip evini temizlerdik hatta dolabini bile düzenlerdik. Ama nerde bizde o sans
Canim kendini yorma tabikide ama fazlada kasma, yani ev islerinden birsey olmaz :)
Hatta spor gibi olurmus vücuduna ve dogumda rahatlik sagliyormus, öyle diyorlar.
Diyenlerin yalancisiyim :)
Haklısın nurcan eminim spor gibidir ama gel görki korkum galip geliyor. Belki benim tüp bebek olduğu içindir. Napalım kızkardeşim, binde bir olsada eşim ve temizlikçi ablanın canı aolsun hehehe
bende iş yapmıyrum ama günde en az 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Temiz olduğuna kanaat getirsem yüzmeyede gidicem ama. hazulara güvenem
yorum.
kızlar geçen cuma doktora gittiğimde bebeğimin üç boyutlu resmi 24 haftalıkEki Görüntüle 216733 Eki Görüntüle 216754
hoşgeldin bacım
kızlar geçen cuma doktora gittiğimde bebeğimin üç boyutlu resmi 24 haftalıkEki Görüntüle 216733 Eki Görüntüle 216754
selam millet... keyifler göbişler bebişler nasılll...
biraz önce sağlık ocağından aradılar bilgilerim gelmiş sağlık bakanlığından şaşırdım... iyi çalışıyolar
tetanoz aşısı için gelmeniz lazım dediler de... yaptıran var mı bunu... iyi bişi miii. 2 doz şeklinde oluyomuş. ilk dozdan 1 ay sonra 2. doz veriliomuş..
eğer 1. geç kalırsa erkekn doğuma sebep oolmasın die 2. yi yapmıolarmış... 1. anneyi 2. bebeği korumaya yönelikmiş...
şimdi doktorumu da arayıp sorcam ..
sizden bilen yaptıran varmı... gerekli bişey mi?
evt sureklı gelıo iyi bişeydr herhalde
bacılar ben temizliğe başlimmm ama takipteyim heeeeee
bende yaptırdım 1. dozu 2.yede yarın gidicem şeker yüklemeside yarın yapılıcak hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallah..
Buarada meşhur havuzluhanı herkese tavsiye ederim geçenlerde istanbul seyahatimizde gitmiştim girince kendimi kaybetmişim sanırımharikaydı bidolu şey aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?