yan olduğu içindir yoksa baya net resimvalla pek bişey anlamadım canım. yan olduğundan heralde ama maş. ynede :)
Canim sol taraftaki resim daha anlasilir cok tatli cikmis bebisin
Allah sagsalim kucagina almayai nasip eder insallah.
Özel hastanede mi yaptirdin? Ne kadar ücret aliyorlar 3 boyutlu icin ?
yan olduğu içindir yoksa baya net resim
yeni başladım özel hastahaneye gidiyom muayene 50 tl ücret alıyorlar ama her gittiğinde ayrıntılı bakıyorlar üç boyutlu resim cd veriyorlar bunlar içinde yani..
Bende pazartesi günü yaptiricam seker yüklemesini, insallah hersey normal cikar ve fazla ugrasmayiz
ben en son gittiğimde hemşirem bir dahaki ayın 11. de mesela gel diyor. Bende o tarihte gidiyorum. Gidemessem o gün işim olursa arayıp gelemeyeceğimi söylüyorum. Valla çok sıkı takiptelerbeni görünce sanki bi ben hastasıymışım gibi tanıyorlar. şaşırıyorum :86:
Haklısın nurcan eminim spor gibidir ama gel görki korkum galip geliyor. Belki benim tüp bebek olduğu içindir. Napalım kızkardeşim, binde bir olsada eşim ve temizlikçi ablanın canı aolsun hehehe
kanamam olduktan sonra bende çok korktum kadın alıyorum haftada bir.sizdede oluyormu bilmem ama temizlikten sonra bir gün yerimden kalkamıyorum bel ağrısından..işe başlayınca abartıyorum sanırım.
Şekerim o gelen süt değil aslında, kolostrum. Benim de oluyor göğüs ucumda kurumuş kurumuş görüyorum sürekli.. Gayet normal birşeymiş. Vücut süt verme alıştırması gibi birşey yapıyormuş. Artan hormonlar dolayısıyla oluşuyormuş.
bu gebelik döneminde olanların kaydını almaları gerekiomuş sanırım ben gittiğimde 20. haftaydı sanırım kaydı geç aldıkları için dr un maaşından kesinti yapıcaklarmış performans düşüklüğü die o yüzden sıkı takip ediolar...
Haklısın nurcan eminim spor gibidir ama gel görki korkum galip geliyor. Belki benim tüp bebek olduğu içindir. Napalım kızkardeşim, binde bir olsada eşim ve temizlikçi ablanın canı aolsun hehehe
kanamam olduktan sonra bende çok korktum kadın alıyorum haftada bir.sizdede oluyormu bilmem ama temizlikten sonra bir gün yerimden kalkamıyorum bel ağrısından..işe başlayınca abartıyorum sanırım.
canım bişey sorcam ya hani tickerimiz var ya sen benden büyüksün benim kalan gün 108 ve hesapladım doğru seninki daha fazla yaa dimii yoksa ben uyanamadım mı hala
kızzz yeni farkettim bizim tickerlerımız aynıııııı
ya bu doğum takvimini nasıl yaptınız ben bılmıorm da nerden yapılıo
ye tabii şekerim afiyet olsun..
suçluyum( sonrada nasıl alıyorum kilo diyorum:))) yedikten sonrada dedim oğlum bu mantı buda kızartma:))
bu gebelik döneminde olanların kaydını almaları gerekiomuş sanırım ben gittiğimde 20. haftaydı sanırım kaydı geç aldıkları için dr un maaşından kesinti yapıcaklarmış performans düşüklüğü die o yüzden sıkı takip ediolar...
canım bişey sorcam ya hani tickerimiz var ya sen benden büyüksün benim kalan gün 108 ve hesapladım doğru seninki daha fazla yaa dimii yoksa ben uyanamadım mı hala
Bilmiyorumki canım ticker ın yalancısıyım hehehe :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?