kızlar bugün sabah aç karnına şeker testi için o su ne iğrençti sonra 1 saat bekledim bide kan tahlilim vardı üzerine kan aldılar bir başım döndü eve zor geldim daha yeni kendime gelebildim 1 saat sonra sonuçlarımı öğrenicem tlfnda baya sonuç öğrenicem şeker, tiroid ,idrar ,tam kan sayımı, falan inş hiç birinde birşey çıkmaz
kızlar bugün sabah aç karnına şeker testi için o su ne iğrençti sonra 1 saat bekledim bide kan tahlilim vardı üzerine kan aldılar bir başım döndü eve zor geldim daha yeni kendime gelebildim 1 saat sonra sonuçlarımı öğrenicem tlfnda baya sonuç öğrenicem şeker, tiroid ,idrar ,tam kan sayımı, falan inş hiç birinde birşey çıkmaz
kullanıcı ısmımı degıstırdım leynacım ostimdeyim bende :) mücevherkentte
topluca bır bulusma ayarlayalım bırde hatta bebeklerımıze alısverıs yapabılıcegımız bıryerdede olabılır alısverıs merkezı gıbı
dime penyesı falan kalıtelı şeyler bulan var mı hiç emınönunde uyguna gecen haftalarda kızkardesım gıttı bana söyledıgı fıyatlar avmlerdekınden farklı değildı
bebek arabasını pusetınıde fatıhdekı alt gecıt varya bisikletçı pazarı dıyorlar ordan bakıcam daha uygunmuss
burası ne diye tam geçiyo onu bile tam bilmiyom..mkm varya..ordan içeri doğru girince siteler var..onun orası oluyo işte.. eski çinçin diolar buraya..eski çingene mahallesiymiş burası daa..g.o.p sitesi..bilio musun??
oo ikea ya kommşuu ollmuuuşşş :) kıskansam mı acabadaha gidemedim ben haftasonu gidicem kısmetse. oraya da bir organizasyon yapalım sonra. sana ve müjdeye telefonumu yolluyorum az sonra.
ben aç gidilcek diye hiç bişey yemedim tansiyonum kesin o kadar dümüştür bir ara hastahanede bayılacaktım eve zor geldim..Bende dün çok fena oldum sürekli içim boşaldı aç sanıyorum kendimi :))) Bir haylide yemek yedim ama yien aynı baktım ki bayılıcka gibi oluyorum, tansiyonumu ölçtürdüm 7-5 olmuş ilk defa... Kan vermektne oldu sanırım.. Yaklaşık 5 adet büyük boy salatalığı boltuzla yedim biraz iyi geldi... Aç karnınamı içtin, ben kek yemiştim gerçi baydı beni ama tahammül edemeyeceğim kadar değildi :)
inş bişey çıkmaz canım..ben o şeker yüklemesi yapıldığı sabah cin gibiydim glikozlu suyu içtim tekrar kan aldılar falan hala cin gibiyim kan alan kadın şaşırdı oohh ne iyi hiç etkilememiş seni dedi..eve bi geldim..uyumak istiyodum bayılcam sanki en sonunda koltukta uyuya kalmışım..neyseki tek dozla hallettik..inş seninde tek dozla hallolur ikinciye gerek kalmaz canım..
cemaatler konusuna değinmişsiniz öncelikle çok bozuk cemaatler var onların yüzünden bütün cemaatleri ele almayalım..gerçekten alim hocalar var bunları kötülemek olmaz..önamli olan kimin yanlış kimin doğru söylediğini bilmek lazım..
evet sanırım anladım neresi olduğunu :) şansılın vallahi.. bebişine oda falan yapacaksan dolaşırsın siteleri.. bize de fiyatları bildirirsin artık :)
aa bende bugün sonuç göstermeye ve ilaç yazdırmaya gittim 13.00 te ordaydım. sen kaçta ordaydın.
Haşim işcan geçitini diyorsun sen köprü altında dimi? Orasıda çok ucuz değil malesef, önce git fiyatına bak ama dışarıda daha uyguna bulursun gibime geliyor.. Eminönünde ucuz yerlerde var,dolaşmak gezmek lazım ama naısl gezeceksek...
İki dakika bakayım diyorum yarım saat geçiyor iş yaparkende geçse ya şu zaman şöyle hadi kaçtım gene ben
biliyorum hayatım sende benim komşumsun takip ediyorum seni
öylesine söyledim işte bari bizde buluşalım hmm mücevherkentle serhat arasında ne var:44:biz en iyisi yunus marketin önünde buluşalım iki sandalye attırırız kapının önüne ne dersinyakışıklı oğlunu da kap gel
canım seve seve gelirimm...ben de öyle düşünüyorum işlerimizi ayarlayalım konuşalım buluşalım emel deniz kübra ayça duyun biziiiiii
canım eminim eşin de bana şimdi saygılarını selamlarını gönderiyordurEmel'cim öyle güzel bir liste hazırlamışsın, ellerine sağlık canım. kocacığım adına teşekkür edeyim, muhtemelen şuan ayılıp bayılmakla meşguldür ama napalım. listeyi burda görür görmez hızla copy paste, sonra hooppp kocişin mail adresine aps :) gelen cevap : "Liste bi an hiiiç bitmiycek sandımm" ben de "ufak bir kısmını gönderdim, artık ona göre kendini ayarlarsın" dedim :) Bugünden başlamamız lazım ki listenin tamamlandığı gün doğumu yapabilelim dedik en son :) O kadar çok eksiğimiz var yani.
Her ayın 15'ine telefonuma hatırlatma kurdum, mothercare indirim günlerindeyim artık hahah :) bu arada iki gün önce ankamalldaki mothercare deydim orda sürekli indirim var galiba, her yerinde indirim yazıyor hemen hemen yüzde elli indirim vardı ama ayın 15'i değildi. orası uygun oluyor galiba, aklında olsun canım. Liste için teşekkürler öperim mmuckss
oo bizde burdan çağrı yapıyoruz hep beraber buluşalım diye
iyi bari size iyi buluşmalar:79:
iyi fikir yoksa bulusacagımız yok topluca :) asılarını yaptırdınmı sen bu arada begendım ben yenı saglık ocagını ılkkez gıttım sana daha yakın sanırım orası
sekeryuklemesı kacıncı haftalarda yapılıyordu
bu arada acıtye gelme ımkanınız olsa ordada uygun bebek magzaları hemde bulusurduk ben oto koltugumuzu ordan aldım en uygun oraydı ozaman cıhıcconun ındırımlı bagzasıda var 4 5 magza var bebek ıcın ama hep bıseylerde ındırım oluyo
bende sabah 10 da geldim 11 buçukda çıktım tüh karşılaşamadık yine..birazdan tlfn açıcam doktora sonuçlarımı sorucam..sen ne sonucu gösterdin?
kan değerleri, troid, inderect coombs testlerim vardı onları gösterdim, normal çıktı, bide ilaç yazdırıdım benim şeker yüklemesi 1 ay önce yapılmıştı sen kaç haftalıksın ki?
deniz bu hız sana hiç yakışmamışben ankaraya geldim yerleştim ıkeaya gittim eksiklerimi aldım bilem.. ne kadar hızlıyımm.. tamam canım bana uyar ıkea organizasyonuda..
eveettt anlamışsınnn...tam ortadayız mkm ile siteler arasında...oleyy evimi birine anlatabildim...ay çok sevindirik oldum.. sen ama çok mu uzaksın bana..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?