2011 Ekim Anneleri

Bende dün çok fena oldum sürekli içim boşaldı aç sanıyorum kendimi :))) Bir haylide yemek yedim ama yien aynı baktım ki bayılıcka gibi oluyorum, tansiyonumu ölçtürdüm 7-5 olmuş ilk defa... Kan vermektne oldu sanırım.. Yaklaşık 5 adet büyük boy salatalığı boltuzla yedim biraz iyi geldi... Aç karnınamı içtin, ben kek yemiştim gerçi baydı beni ama tahammül edemeyeceğim kadar değildi :)

inş bişey çıkmaz canım..ben o şeker yüklemesi yapıldığı sabah cin gibiydim glikozlu suyu içtim tekrar kan aldılar falan hala cin gibiyim kan alan kadın şaşırdı oohh ne iyi hiç etkilememiş seni dedi..eve bi geldim..uyumak istiyodum bayılcam sanki en sonunda koltukta uyuya kalmışım.. neyseki tek dozla hallettik..inş seninde tek dozla hallolur ikinciye gerek kalmaz canım..

biliyorum hayatım sende benim komşumsun takip ediyorum seni
öylesine söyledim işte bari bizde buluşalım hmm mücevherkentle serhat arasında ne var:44:biz en iyisi yunus marketin önünde buluşalım iki sandalye attırırız kapının önüne ne dersinyakışıklı oğlunu da kap gel

Haşim işcan geçitini diyorsun sen köprü altında dimi? Orasıda çok ucuz değil malesef, önce git fiyatına bak ama dışarıda daha uyguna bulursun gibime geliyor.. Eminönünde ucuz yerlerde var,dolaşmak gezmek lazım ama naısl gezeceksek...

İki dakika bakayım diyorum yarım saat geçiyor iş yaparkende geçse ya şu zaman şöyle hadi kaçtım gene ben

evet sanırım anladım neresi olduğunu :) şansılın vallahi.. bebişine oda falan yapacaksan dolaşırsın siteleri.. bize de fiyatları bildirirsin artık :)

oo ikea ya kommşuu ollmuuuşşş :) kıskansam mı acaba daha gidemedim ben haftasonu gidicem kısmetse. oraya da bir organizasyon yapalım sonra. sana ve müjdeye telefonumu yolluyorum az sonra.

deniz bu hız sana hiç yakışmamış ben ankaraya geldim yerleştim ıkeaya gittim eksiklerimi aldım bilem..ne kadar hızlıyımm.. tamam canım bana uyar ıkea organizasyonuda..

ben aç gidilcek diye hiç bişey yemedim tansiyonum kesin o kadar dümüştür bir ara hastahanede bayılacaktım eve zor geldim..

aynı bende yattım uyuyamıyorum bayılıcam gibi oluyor bir halsizlik ay ne var o şekerli suda mahvetti bizi..inş tek dozla kalırım ikinci şeker yükleme testini yapmayı düşünemiyorum valla..

aa bende bugün sonuç göstermeye ve ilaç yazdırmaya gittim 13.00 te ordaydım. sen kaçta ordaydın.

evet sanırım anladım neresi olduğunu :) şansılın vallahi.. bebişine oda falan yapacaksan dolaşırsın siteleri.. bize de fiyatları bildirirsin artık :)

eveettt anlamışsınnn...tam ortadayız mkm ile siteler arasında...oleyy evimi birine anlatabildim... ay çok sevindirik oldum.. sen ama çok mu uzaksın bana..:44:

aaaaaa ben orası uygun nasıl osla dıye oraya bağlamıstım kendımı araba konusunda off maxı cosı nın arabalarını beğenıyorum bıraz pahalılar ama bakalım ne yapcazz

dur bendee listeyi bende eşime gönderım bakalım ne dıcek

iyi fikir yoksa bulusacagımız yok topluca :) asılarını yaptırdınmı sen bu arada begendım ben yenı saglık ocagını ılkkez gıttım sana daha yakın sanırım orası
sekeryuklemesı kacıncı haftalarda yapılıyordu
bu arada acıtye gelme ımkanınız olsa ordada uygun bebek magzaları hemde bulusurduk ben oto koltugumuzu ordan aldım en uygun oraydı ozaman cıhıcconun ındırımlı bagzasıda var 4 5 magza var bebek ıcın ama hep bıseylerde ındırım oluyo

ben de öyle düşünüyorum işlerimizi ayarlayalım konuşalım buluşalım emel deniz kübra ayça duyun biziiiiii
canım seve seve gelirimm...
canım eminim eşin de bana şimdi saygılarını selamlarını gönderiyordurne demek hayatım burda ismini hatırlayamadığım bi arkadaşımız yazmıştı bu listeyi ben o zaman copy paste yapmıştım. şimdi liste masamın üzerinde duruyor aldığım şeyleri fosforlu kalemle çiziyorum ama fosforlu kalemle çizilenler baya azeşimde bu listeyi görünce tutuştu kızlar tavsiye ediyorum erkekler listeye bakınca anlıyorlar işin ciddiyetini..denizcim ağustos sıcakları ve ramazan başlamadan tamamlamak lazım diye düşünüyorum ben tabi olanaklar elverdiği müddetçe..
mothercare zaten şimdi indirimde denizcim ama %30 falan. ayın 15 inde ise sezonda bile belli ürünler % 50 indirimli. bu arad demsa card da çıkart nakit aldığın da % 5 kredi kartıyla aldığında % 2.5 para olarak kartına yükleniyor. (demsa card charles&keith, guess, mothercare, lauraashley'de de geçerli bu arada) bende seni kocaman öpüyorum

oo bizde burdan çağrı yapıyoruz hep beraber buluşalım diye
iyi bari size iyi buluşmalar:79:

hep beraber de buluşuruz elbette. organize olup görüşelim, ben gelirim demiştim daha önce de. şimdi de geçerli halen.
müjdeyle komşuymuşuz el sallasa görücem ama telefonu meşgul, açmıyo ki söyliim balkona çıksın

ilk dozunu yaptırdım aşımın 2. dozunu 25 temmuz dedi hemşire ama ben 15 i gibi vurdurmayı düşünüyorum bu arada sağlık ocağımı henüz değiştirmedim hala aoç nin sağlık ocağına gidiyorum aslında bizim evin oradaki sağlık ocağı dediğin gibi bana çok yakın..
bana acity her zaman uyar çok da seviyorum orayı ben de geziyorum bebek mağazalarını gittiğimde zaten neredeyse haftada bir gidiyorummüsait bir zamanda buluşalım hatta akşam eşlerimizle bile buluşabiliriz orada

bende sabah 10 da geldim 11 buçukda çıktım tüh karşılaşamadık yine..birazdan tlfn açıcam doktora sonuçlarımı sorucam..sen ne sonucu gösterdin?

kan değerleri, troid, inderect coombs testlerim vardı onları gösterdim, normal çıktı, bide ilaç yazdırıdım benim şeker yüklemesi 1 ay önce yapılmıştı sen kaç haftalıksın ki?

huhu selamlar guller cicekler ve bocekler tatil bitti cok guzel gunler gecirdik cicekler bocekler temiz hava iyi geldi vallah her yil mi hamile kalsam acep sizler nasilsiniz neyapiyorsunuz bakalim hersey yolunda mi

kan değerleri, troid, inderect coombs testlerim vardı onları gösterdim, normal çıktı, bide ilaç yazdırıdım benim şeker yüklemesi 1 ay önce yapılmıştı sen kaç haftalıksın ki?

ben 25 haftama giricem anca şimdi yapabildim tirodin nasıl çıktı bide inderect coombs ne testi?

deniz bu hız sana hiç yakışmamış ben ankaraya geldim yerleştim ıkeaya gittim eksiklerimi aldım bilem..ne kadar hızlıyımm.. tamam canım bana uyar ıkea organizasyonuda..

Sorma kübracım sorma, ben artık eski ben miyim aahh ahh ne hallere düştüm çok çabuk yoruluyorum, kalabalığa gelemiyor yüreğim kaldırmıyor. azcık milletin hevesi geçsin, ankara tatile gitsin şehir bi boşalsın öyle gidicem. maşallah sana çok hızlısın vallahi ne güzel. iyi etmişsin eline sağlık.

eveettt anlamışsınnn...tam ortadayız mkm ile siteler arasında...oleyy evimi birine anlatabildim... ay çok sevindirik oldum.. sen ama çok mu uzaksın bana..:44:

ters kalıyor bana.. bende mamakta oturuyorum :) 4 yıldır ankarada oturuyorum.. fazla heryeri bilmem.. ama eşim ve google earth sayesinde çözdüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…