ben 25 haftama giricem anca şimdi yapabildim tirodin nasıl çıktı bide inderect coombs ne testi?
ben 25 haftama giricem anca şimdi yapabildim tirodin nasıl çıktı bide inderect coombs ne testi?
ters kalıyor bana.. bende mamakta oturuyorum :) 4 yıldır ankarada oturuyorum.. fazla heryeri bilmem.. ama eşim ve google earth sayesinde çözdüm :)
indirect coombs kan uyuşmazlığı testi, ara raa yapılıyo senle alakalı değil yani..
tst:2.54 çıktı. şeker yüklememde 99,80 çıkmıştı,
hıhhhh herkeşler buluşuyoooobende yarın kocamla buluşayım bari canım çekti buluşmayıı çooocumun bi yeri eksik kalcak
Sorma kübracım sorma, ben artık eski ben miyim aahh ahh ne hallere düştümçok çabuk yoruluyorum, kalabalığa gelemiyor yüreğim kaldırmıyor. azcık milletin hevesi geçsin, ankara tatile gitsin şehir bi boşalsın öyle gidicem. maşallah sana çok hızlısın vallahi ne güzel. iyi etmişsin eline sağlık.
ilk dozunu yaptırdım aşımın 2. dozunu 25 temmuz dedi hemşire ama ben 15 i gibi vurdurmayı düşünüyorum bu arada sağlık ocağımı henüz değiştirmedim hala aoç nin sağlık ocağına gidiyorum aslında bizim evin oradaki sağlık ocağı dediğin gibi bana çok yakın..
bana acity her zaman uyar çok da seviyorum orayı ben de geziyorum bebek mağazalarını gittiğimde zaten neredeyse haftada bir gidiyorummüsait bir zamanda buluşalım hatta akşam eşlerimizle bile buluşabiliriz orada
senin sonuçlar çıkmıştır, ara bence,
bide şey sorcam bldiğin bebek mobilyası satan mağaza (üçyoldakilerin dışında) var mı?
senin değerlerin güzel çıkmış bakalım benim ne çıkıcak bende tiroidde yaptırdım doktor ameliyattaymış çıkınca arıcam bekliyom..akşama semiz otu yemeği yapıcam yanına ne yapayım kızlar?
konuşuruz hayatım ayarlarız siz ilk buluşmayı yapın da
şaka yapıyorum ben
ters kalıyor bana.. bende mamakta oturuyorum :) 4 yıldır ankarada oturuyorum.. fazla heryeri bilmem.. ama eşim ve google earth sayesinde çözdüm :)
aslında ikiniz de mamaktasınız ama bulunduğunuz yerler birbirine ters kübranın oturduğu yerde benim iş arkadaşım oturuyor hatta beki komşu bile olabilirler bence siz de bir buluşma ayarlayacaksanız binin kızılay otobüsüne -dolmuşuna en temizi orada buluşunya da benim annemin evi ikinize de aynı mesafede neredeyse gidin annem sizi güzel ağırlar
bende cok sık gıderım oraya esım pek sevmez onula 1 2 magzaya yer bırseyler yer emen cıkarız onun ıcın genelde annemle yada oglumla gıderım oglum ordakı yenı gelen kurbag arabalara bayılıyo arkasında alısverıs sepetı olan ayarlayalım bı gun gıdelım hatta herkes gelsın yemek yerız cıcı bakarız bebıslere eger gelen olmazsada ıkımız bulasalımsaglık ocagını degıstırseydın keske bebek asıları ıcın uzak orası cuku bırda olsaydın karsılasırdıkda asılarda :) benımde 29 u ası gunum belkı prda karsılasırız dıye sormustum
darısı başıma..bende öğrencem inş. :)
bak nası bilio ankaralı her yeri :) kızılaya ulusa minibüsle gidilio bizim burdan..en kolayı o..
bu arada arkadaşınla belki komşuymdur gerçekten..11d deyim ben..siteyi sevdim ama çok iyi insanlar var bence..ben daha kötü olucak diye düşünüyodum..umarım hep böyle olumlu düşünürüm..bu arada asıl sen annenlere geldiğinde bizede gel..bak yakınmışısda..
kızlar bugün sabah aç karnına şeker testi için o su ne iğrençti sonra 1 saat bekledim bide kan tahlilim vardı üzerine kan aldılar bir başım döndü eve zor geldim daha yeni kendime gelebildim 1 saat sonra sonuçlarımı öğrenicem tlfnda baya sonuç öğrenicem şeker, tiroid ,idrar ,tam kan sayımı, falan inş hiç birinde birşey çıkmaz
aaaaaa ben orası uygun nasıl osla dıye oraya bağlamıstım kendımı araba konusunda off maxı cosı nın arabalarını beğenıyorum bıraz pahalılar ama bakalım ne yapcazz
dur bendee listeyi bende eşime gönderım bakalım ne dıcek
Pilav yap arkadaşım... Ben de bamya & pilav yapıyorum akşam için... Yanına da az biraz cacık & turşu & süs biberi (eşim için)...
ahhh ahhh bu kızçen seni ne hallere soktu..bakalım daha ne kadar güzel hallere getircek seni.. =D
ben hafta içi gitiğim içindi heralde çok yoğun değildi..ama eminim hafta sonu yürünmez orda..dediğin gibi sakinleşince gitmen lazım senin h.içi gitme şansın yok..azıcık heveslerinin geçmesini beklemen lazım.. :)
ayy gören de mothercare'in sahibi sanıcak beni ne çok reklam yapmışım o kadar çok gidiyorum ki bayağı benimsemişim orayı
birazdan anneciğim gelicek büroya burdan eve geçicez onunla. yarın misafirlerim var sağolsun bana yardım edicek hem temizliğe hem yiyeceklere aslında ben ona yardım edicem desek daha doğru olur
bi de bebek arabasını onlar hediye edicekti. parasını vericekmiş bugün bana Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi. Ankaralı kızlar 365 alışveriş merkezinde botti diye bi mağaza var devrediceklermiş o yüzden fiyatları baya uygun. dünküleri de ordan aldım bebek arabasını da ordan alıcam chicco 3'lü living diye bi model bebek arabası+puset+oto koltuğu aklınızda olsun ben beğendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?