2011 Ekim Anneleri

hıhhhh herkeşler buluşuyoooo bende yarın kocamla buluşayım bari canım çekti buluşmayıı çooocumun bi yeri eksik kalcak

ters kalıyor bana.. bende mamakta oturuyorum :) 4 yıldır ankarada oturuyorum.. fazla heryeri bilmem.. ama eşim ve google earth sayesinde çözdüm :)

aslında ikiniz de mamaktasınız ama bulunduğunuz yerler birbirine ters kübranın oturduğu yerde benim iş arkadaşım oturuyor hatta beki komşu bile olabilirler bence siz de bir buluşma ayarlayacaksanız binin kızılay otobüsüne -dolmuşuna en temizi orada buluşunya da benim annemin evi ikinize de aynı mesafede neredeyse gidin annem sizi güzel ağırlar

indirect coombs kan uyuşmazlığı testi, ara raa yapılıyo senle alakalı değil yani..
tst:2.54 çıktı. şeker yüklememde 99,80 çıkmıştı,

senin değerlerin güzel çıkmış bakalım benim ne çıkıcak bende tiroidde yaptırdım doktor ameliyattaymış çıkınca arıcam bekliyom..akşama semiz otu yemeği yapıcam yanına ne yapayım kızlar?

hıhhhh herkeşler buluşuyoooo bende yarın kocamla buluşayım bari canım çekti buluşmayıı çooocumun bi yeri eksik kalcak

cano hayatım kocacığın seni mangala götürmedi değilmi daha siz de onunla pikniklik bir alanda buluşun mümkünse

ahhh ahhh bu kızçen seni ne hallere soktu..bakalım daha ne kadar güzel hallere getircek seni.. =D
ben hafta içi gitiğim içindi heralde çok yoğun değildi..ama eminim hafta sonu yürünmez orda..dediğin gibi sakinleşince gitmen lazım senin h.içi gitme şansın yok..azıcık heveslerinin geçmesini beklemen lazım.. :)

bende cok sık gıderım oraya esım pek sevmez onula 1 2 magzaya yer bırseyler yer emen cıkarız onun ıcın genelde annemle yada oglumla gıderım oglum ordakı yenı gelen kurbag arabalara bayılıyo arkasında alısverıs sepetı olan ayarlayalım bı gun gıdelım hatta herkes gelsın yemek yerız cıcı bakarız bebıslere eger gelen olmazsada ıkımız bulasalım saglık ocagını degıstırseydın keske bebek asıları ıcın uzak orası cuku bırda olsaydın karsılasırdıkda asılarda :) benımde 29 u ası gunum belkı prda karsılasırız dıye sormustum

Son düzenleme:
ayy gören de mothercare'in sahibi sanıcak beni ne çok reklam yapmışım o kadar çok gidiyorum ki bayağı benimsemişim orayı
birazdan anneciğim gelicek büroya burdan eve geçicez onunla. yarın misafirlerim var sağolsun bana yardım edicek hem temizliğe hem yiyeceklere aslında ben ona yardım edicem desek daha doğru olur
bi de bebek arabasını onlar hediye edicekti. parasını vericekmiş bugün bana Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi. Ankaralı kızlar 365 alışveriş merkezinde botti diye bi mağaza var devrediceklermiş o yüzden fiyatları baya uygun. dünküleri de ordan aldım bebek arabasını da ordan alıcam chicco 3'lü living diye bi model bebek arabası+puset+oto koltuğu aklınızda olsun ben beğendim...

Pilav yap arkadaşım... Ben de bamya & pilav yapıyorum akşam için... Yanına da az biraz cacık & turşu & süs biberi (eşim için)...

ters kalıyor bana.. bende mamakta oturuyorum :) 4 yıldır ankarada oturuyorum.. fazla heryeri bilmem.. ama eşim ve google earth sayesinde çözdüm :)

darısı başıma..bende öğrencem inş. :)

bak nası bilio ankaralı her yeri :) kızılaya ulusa minibüsle gidilio bizim burdan..en kolayı o..

bu arada arkadaşınla belki komşuymdur gerçekten..11d deyim ben..siteyi sevdim ama çok iyi insanlar var bence..ben daha kötü olucak diye düşünüyodum..umarım hep böyle olumlu düşünürüm.. bu arada asıl sen annenlere geldiğinde bizede gel..bak yakınmışısda..

acitiy nin diğer kızlara uygun olacağını sanmam o tarafta oturan bir biz varız yani kimi keçiörende kimi çankayada kimi mamakta onlarla daha merkezi bir yerde buluşmak en uygunu olur ama seninle bir gün ayarlayıp acity e gidebiliriz
eşime söyledim sağlık ocağımızı değiştirelim diye ama nedense aoç yi çok sevdi nasılsa her yere beraber gidiyoruz oraya da ben götürürm seni dedi bende peki didim

eh işte daha bilmediğim çok yeri var ankaranın mamak tarafının insanları gerçekten çok samimi benim arkadaşım oraya geçen sene taşındı komşuları hoşgeldine gittiler pasta börek yapıp mesela ben yenimahalle tarafında oturuyorum komşularımın hepsi ekşi suratlı iyi akşamlar demeye mecalleri yok neyse ki 1 komşum var o da bana yetiyor kayınvalidem ablam da yakınımda buna şükür...
inşallah canım o tarafta da seninle görüşürüz...

geçmiş olsun inşallah ikincisi tekrarlanmaz (100 gramlık) benim 50 gramlık sınırda çıkınca 100 gramlık yaptırdım.çok kötü oldum.kan verme odasının karşısında genel cerrah odası vardı rica ettim işlem bitinceye kadar orda yattım.4 saat işem sürdü. birde 100 grmlık yaptırcaklara tavsiyem yanlız gitmeyin mümkünse .ben yanlız gittim. fenalaşınca pişman oldum yanlız gittiğime.

canım haşim işcan genel olarak uygun ama çok vaavvv derecede fark yok ama netten alıcaksan netten uygun..mesela nette 600 küsüre olan bi araba orda 400 küsürlerde..ama şöyle bi durum var..aldığın eşyada bi sorun olduğunda sadece aldığın mağaza ilgilenio kii..ilgilenmiyomuş pek..amaçları satış yapma..mothercare,joker,chicco vs vs tarzı biyerden aldığınde mağazanın hangi şubesine gidersen git sana sıkıntı yaşatmadan yardımcı oluyolarmış..bu mağazalarda da sürekli bi kampanya oluyo..birinde bulamazsan diğerinde bulursun istediğini..ha bire kampanya yapıyolar çünküm..

Pilav yap arkadaşım... Ben de bamya & pilav yapıyorum akşam için... Yanına da az biraz cacık & turşu & süs biberi (eşim için)...

aytenciğim dün ne yaptım biliyomusun patates salatası yanına yufkayı sigara böreği gibi sardım büyük büyük fırına verdim tabak hazırlayacaktım gelenlere sonra kahvaltılıkları çıkardım domates salatalık vs.. mutfak masasına hazırladım çok güzel oldu dünki konuşmamızdan sonra söyleyim istedim misafirim annanem annemler ablamlar dı zaten annemler dün bizde kaldı şimdi yemeklerimi de o yapıyordur bu gün hiç yemek derdim yok annem benim yaaa

2 gün önce saat 20-20,30 sularında gittim metroya.. ikeaya baka kaldım.. altımızdaki arabayı eşim arkadaşından yarm saatliğine aldıydı.. okadar gitmek istedim ki eşim de ddiyor kalabalıktır kalabalık.. sonradan gideriz.. otoparkı falan görmedim ama yola bile park eden vardı yani içerisini düşünemiyorum

ay o chicco'nun trio living olanı şahane ya.. orda kaçaymış acaba, 1400den başlıyor netteki fiyatlar.. astral modeline bayılıyorum ben ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…