mobeskoda gördüm bide bebek mobilyası satıyorlardı ama en fazla 3 dükkandır..orayada bak istersen
bamya yemeğini hayatımda ağzıma sürmemişimdir çok faydalı ama yiyemiyorum..bende pilav yapayım yanına bari evdede bişey kalmadı markete gittim geldimPilav yap arkadaşım... Ben de bamya & pilav yapıyorum akşam için... Yanına da az biraz cacık & turşu & süs biberi (eşim için)...
geçmiş olsun inşallah ikincisi tekrarlanmaz (100 gramlık) benim 50 gramlık sınırda çıkınca 100 gramlık yaptırdım.çok kötü oldum.kan verme odasının karşısında genel cerrah odası vardı rica ettim işlem bitinceye kadar orda yattım.4 saat işem sürdü. birde 100 grmlık yaptırcaklara tavsiyem yanlız gitmeyin mümkünse .ben yanlız gittim. fenalaşınca pişman oldum yanlız gittiğime.
eh işte daha bilmediğim çok yeri var ankaranın mamak tarafının insanları gerçekten çok samimi benim arkadaşım oraya geçen sene taşındı komşuları hoşgeldine gittiler pasta börek yapıp mesela ben yenimahalle tarafında oturuyorum komşularımın hepsi ekşi suratlı iyi akşamlar demeye mecalleri yok neyse ki 1 komşum var o da bana yetiyor kayınvalidem ablam da yakınımda buna şükür...
inşallah canım o tarafta da seninle görüşürüz...
nerde orası? ben bilmiyorumda izmiti hala
aytenciğim dün ne yaptım biliyomusun patates salatası yanına yufkayı sigara böreği gibi sardım büyük büyük fırına verdim tabak hazırlayacaktım gelenlere sonra kahvaltılıkları çıkardım domates salatalık vs.. mutfak masasına hazırladım çok güzel oldu dünki konuşmamızdan sonra söyleyim istedim misafirim annanem annemler ablamlar dı zaten annemler dün bizde kaldı şimdi yemeklerimi de o yapıyordur bu gün hiç yemek derdim yok annem benim yaaa
acitiy nin diğer kızlara uygun olacağını sanmam o tarafta oturan bir biz varız yani kimi keçiörende kimi çankayada kimi mamakta onlarla daha merkezi bir yerde buluşmak en uygunu olur ama seninle bir gün ayarlayıp acity e gidebiliriz
eşime söyledim sağlık ocağımızı değiştirelim diye ama nedense aoç yi çok sevdi nasılsa her yere beraber gidiyoruz oraya da ben götürürm seni dedi bende peki didim
Eline sağlık & afiyet olsun... Anneler başka yaaa...)) Sağolsun kayınvalidem de geleceği zaman "yemek yapma ben yapıp getireceğim" der... ))
Eline sağlık & afiyet olsun... Anneler başka yaaa...)) Sağolsun kayınvalidem de geleceği zaman "yemek yapma ben yapıp getireceğim" der... ))
ayy.. senin kayınvalidenin bir kopyasından almam mümkün mü acaba :)
benimki de sağolsun.. 1 gün önceden çağırır misafiri gelecek mesela... kızlar gelinde birşeyler hazırlayınhele ben çalışırken.. haşat olmuş gelmişim.. ta keçiörene yemek yapmaya çağırır.. tembel karı..
Kendi evinde de bana iş yaptırmaz, bana geldiklerinde de çok yorulmamı istemez; bebekten önce de böyleydi...
Benimki ben çalışıyorum diye zaten hiç yormak istemiyor "zaten çalışıyorsun, okulda yorulup geliyorsun" der, eşime de sürekli bana yardımcı olmasını söyler...
Sen de çalıştığını, işlerinin olduğunu ve gelemeyeceğini söyle arada bir...
KOPRİNA
sen ne iş yapıyorsun yani ne satıyorsunuz dükkanda?
ufak tefek elektrik malzemesi, azıcık ta hediyelik eşya.. okul açılınca kırtasiyeye çevirebiliriz.. çok soran oluyor çünkü...eşimle birlikteyken çok güzel iş yapıyordu (kendimizi geçindiriyorduk yani)
arızalara falan giderdi, büyük işler de yapar kamera güvenlik, yangın alarm, diafon.. falan filan işte :) ufak ama iş yapıyor :)
maşallah kayınvalidene her eve lazım böyle kayınvalide benim ki de sağolsun öyle misafirim geleceği zaman çoğunlukla onu ararım akşam her şeyimi yapmış hazırlamış olur yaptıklarını alır eve geçerim allah başımızdan eksik etmesin ...
merhaba kısslar
acil bi sorum var bugün bebeğim hiç oynamadı normal midir, sizde de böle olduğu gun var mı??
canım bende aslında çok fazla istemem ama onu söyleyemedim işte:78:eşim arar o söylerEaltinnn
Canım gözün aydın. Maşallah. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Hep iyi haberler alın artık...
Maşallah senin kaynana. Ne güzel bak kıymetini biliyor. Eminim tek taraflı değildir, sen de onun kıymetini biliyorsundur.
Benim kaynanam pasta yapmayı zaten bilmez ama çok güzel kendine özgü yemekleri vardır. Canım isterse (ki bu çok nadirdir) söylerim yapar. Ama ben biraz bu konuda aşırı temkinli olduğumu düşünüyorum. Ben kimseden rahatlıkla bir şey istemem, kimse de bana fazla rahat olmasın isterim. Herkese karşı biraz mesafem vardır, o yüzden benden kimse rahatlıkla bişey isteyemez. Çok mu kötüyüm ne
merhaba kısslar
acil bi sorum var bugün bebeğim hiç oynamadı normal midir, sizde de böle olduğu gun var mı??
götürmedi ama pişenlerden acuk getirdi ama gene çemkirdim bu sıcak daha güzel diyecano hayatım kocacığın seni mangala götürmedi değilmi daha siz de onunla pikniklik bir alanda buluşun mümkünse
Kendi evinde de bana iş yaptırmaz, bana geldiklerinde de çok yorulmamı istemez; bebekten önce de böyleydi...
Benimki ben çalışıyorum diye zaten hiç yormak istemiyor "zaten çalışıyorsun, okulda yorulup geliyorsun" der, eşime de sürekli bana yardımcı olmasını söyler...
Sen de çalıştığını, işlerinin olduğunu ve gelemeyeceğini söyle arada bir...
neyse nefsin körelmiş hiç değilse avcunu yalamak zorunda kalmamışsıngötürmedi ama pişenlerden acuk getirdi ama gene çemkirdim bu sıcak daha güzel diye
aaaaaaaaa sen kaynanadan değil bir melekten bahsediyosun yaaa
anam aklı olan pazara çıkmasın ölüyodum ne sıcak allahımmm millet sagıma soluma çarpa çarpa çürüdüm bayılıyodum eve geldim
bide o halde yanlış peynir aldımmmm:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?