2011 Ekim Anneleri

Pilav yap arkadaşım... Ben de bamya & pilav yapıyorum akşam için... Yanına da az biraz cacık & turşu & süs biberi (eşim için)...
bamya yemeğini hayatımda ağzıma sürmemişimdir çok faydalı ama yiyemiyorum..bende pilav yapayım yanına bari evdede bişey kalmadı markete gittim geldim

bide 4 saat sürmüş baygınlık geçirmen normal biz 50 gramlıkda baygınlık geçirdik valla inş 100 gramlık yapmam..doktoru arıyorum sonuçlarım için açmıyorlar ya sinir oldum bende öldüm meraktan..

evet ya gerçekten çok samimiler..taşınırken herkes bişey getirdi bide beni koca göbişimle görünce ayrı bi sempati aldım :) sürekli gelip bişeye ihtiyacın olduğunda muhakkak haber ver diye ısrarlı davranıdılar..bide sitede çok çocuk var onlar asıl bombalar..küçücük boylarıyla bana kapı açmaya çalışyolar akülü arabalarını bırakıp..abla hamile görmüyon mu laa kapıyı açalım diye koşuyolar..bitirdiler beni yaa.. :)

Eline sağlık & afiyet olsun... Anneler başka yaaa... )) Sağolsun kayınvalidem de geleceği zaman "yemek yapma ben yapıp getireceğim" der... ))

:) ıyı bakalım aslarınızda hep babanızda olur basınızda
merkezı bıryer olması tabı daha ıyı olur herkes ıcın
bız acıtye gıdelım ozaman bı gun sen calısıyosun ona gore ayarlarız gununu bı pc basına oturdugumuzda konusalım en azından komsumla tanısırım :87: sımdı kalkmam gerek yemek yetısmıycek esım gelır 1 saate dunku yemeklerın yanında bırsey daha yapıcam hala karar vermedım bıdahakı karsılasmamızda ayarlayalım gununu bulusalım opuyorum hepınızı

Eline sağlık & afiyet olsun... Anneler başka yaaa... )) Sağolsun kayınvalidem de geleceği zaman "yemek yapma ben yapıp getireceğim" der... ))

maşallah kayınvalidene her eve lazım böyle kayınvalide benim ki de sağolsun öyle misafirim geleceği zaman çoğunlukla onu ararım akşam her şeyimi yapmış hazırlamış olur yaptıklarını alır eve geçerim allah başımızdan eksik etmesin ...

ayy.. senin kayınvalidenin bir kopyasından almam mümkün mü acaba :)
benimki de sağolsun.. 1 gün önceden çağırır misafiri gelecek mesela... kızlar gelinde birşeyler hazırlayın hele ben çalışırken.. haşat olmuş gelmişim.. ta keçiörene yemek yapmaya çağırır.. tembel karı..

Kendi evinde de bana iş yaptırmaz, bana geldiklerinde de çok yorulmamı istemez; bebekten önce de böyleydi...

Benimki ben çalışıyorum diye zaten hiç yormak istemiyor "zaten çalışıyorsun, okulda yorulup geliyorsun" der, eşime de sürekli bana yardımcı olmasını söyler...

Sen de çalıştığını, işlerinin olduğunu ve gelemeyeceğini söyle arada bir...

benim artık söylememe gerek kalmadı :) bir kaç kez böyle yaptı.. hele bir de ramazanda.. zaten oruç tutuyoruz ve çalışıyoruz da.. o ise migren ve reflüsünden dolayı kah tuttu kah tutamadı.. hem iftara çağırıyordu hem yemeğimizi kendimiz hazırlardık (kaynanam geçen sene evlendi de)
ondan sonracıma.. ramazan geçti bayram da geçti.. bir haftasonu yine öyle çağırdı bizi..
eşim sesini çıkarttı ben değil..
hem yemeğe çarıyorsun hem kendimiz yapıyoruz, kocanı aç mı tutuyorsun dedi şakayla karışık,
yemeğimizi yaptıktan sonra evde de yapar yeriz dedi.. böyle yapacaksan sürekli çağırma dedi..
milletin anası hazırlar sofrayı kurar bekler.. sen bizden bekliyorsun dedi :)
bir hoşuma gitti anlatamam.. ondan sonra yemeğe bırak çağırmadı bile 1-2 ay falan..
biz kayınvalidemle 2 yıl birlikte oturduk.. yemin ederim ayda taş çatlasın sadece 2 defa yemek yapardı aklına eserse.. onu da zehir gibi aci yapardı.. kendi yaptığını da kendi yerdi.. dil sürülmüyordu o acılığa..
ben hem çalışır hep yemeğimi yapardım (tabi gelin işlek ya överdi, beni karnını da doyururdu)

KOPRİNA
sen ne iş yapıyorsun yani ne satıyorsunuz dükkanda?

ufak tefek elektrik malzemesi, azıcık ta hediyelik eşya.. okul açılınca kırtasiyeye çevirebiliriz.. çok soran oluyor çünkü...eşimle birlikteyken çok güzel iş yapıyordu (kendimizi geçindiriyorduk yani)
arızalara falan giderdi, büyük işler de yapar kamera güvenlik, yangın alarm, diafon.. falan filan işte :) ufak ama iş yapıyor :)

kızlar çok mutluyum :92: tahlil sonuçlarımın hepsi normal çıkmış şekerim 104 çıkmış sınır 140mış.. tsh 2.17 idrarımda normal çok sevindirik oldum şimdi

aaa çok güzel hep istemişimdir bir dükkanım olsun başında oturuyum ya da kendi işyerim olsun kendi kendimin patronu oluyum canım istediğinde geç açayım dükkanı ya da kendi kendime tatil vereyim ahhh
olsun yaşım geçmiş değil sanırım

Ealtinnn
Canım gözün aydın. Maşallah. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Hep iyi haberler alın artık...

Maşallah senin kaynana. Ne güzel bak kıymetini biliyor. Eminim tek taraflı değildir, sen de onun kıymetini biliyorsundur.
Benim kaynanam pasta yapmayı zaten bilmez ama çok güzel kendine özgü yemekleri vardır. Canım isterse (ki bu çok nadirdir) söylerim yapar. Ama ben biraz bu konuda aşırı temkinli olduğumu düşünüyorum. Ben kimseden rahatlıkla bir şey istemem, kimse de bana fazla rahat olmasın isterim. Herkese karşı biraz mesafem vardır, o yüzden benden kimse rahatlıkla bişey isteyemez. Çok mu kötüyüm ne

canım bende aslında çok fazla istemem ama onu söyleyemedim işte:78:eşim arar o söylerbizde çok saygılıyızdır hep mesafeliyizdir sizin gibi aslında öylesi çok daha iyi birbirimizi ne kadar sevsek de bu bir önlem her ikimiz için de ilerimiz için de ...
merhaba kısslar
acil bi sorum var bugün bebeğim hiç oynamadı normal midir, sizde de böle olduğu gun var mı??

canım geçenlerde bir arkadaşımızın da bebeği oynamadı hastaneye gitti kanının oksijensiz kaldığını söylediler önemli bir durummuş şimdi ben desem ki benimki de çoğu zaman oynamıyor ama oynayıncada yeri göğü inletiyor bu senin için geçerli olmaya bilir biraz daha takip edip doktora görünsen iyi olur...

cano hayatım kocacığın seni mangala götürmedi değilmi daha siz de onunla pikniklik bir alanda buluşun mümkünse
götürmedi ama pişenlerden acuk getirdi ama gene çemkirdim bu sıcak daha güzel diye

aaaaaaaaa sen kaynanadan değil bir melekten bahsediyosun yaaa

anam aklı olan pazara çıkmasın ölüyodum ne sıcak allahımmm millet sagıma soluma çarpa çarpa çürüdüm bayılıyodum eve geldim
bide o halde yanlış peynir aldımmmm:84::84::84::84:

neyse nefsin körelmiş hiç değilse avcunu yalamak zorunda kalmamışsın
peyniri pazardan mı aldın nesi yanlış oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…