normal canım endişelenme evdeysen tatlı bişeyler ye sırt üstü uzan bakalım
aaa çok güzel hep istemişimdir bir dükkanım olsun başında oturuyum ya da kendi işyerim olsun kendi kendimin patronu oluyum canım istediğinde geç açayım dükkanı ya da kendi kendime tatil vereyim ahhh
olsun yaşım geçmiş değil sanırım
merhaba kısslar
acil bi sorum var bugün bebeğim hiç oynamadı normal midir, sizde de böle olduğu gun var mı??
iş yerindeyim..dün gece sırt üstü yatmışım çoğu zmn.farkettim.acaba bi sorun mu oldu die için hhiç rahat değil
iş yerindeyim..dün gece sırt üstü yatmışım çoğu zmn.farkettim.acaba bi sorun mu oldu die için hhiç rahat değil
ah bir de bana sor :) bebeği öğrenince eşim hemen işe başladı.. daha fazla paraya ihtiyacımız olacak sonuçta..
dükkan kaldı bana :) yine allaha şükür güzel satış oluyor da.. buranın milletiyle uğraşmak çok zor.. az çok bilirsin sende.. gerçi zabıta tarafı daha uysal insanlar vardır belki bilemem..
adam geliyor 75 kuruşluk 2 ampul alacak 1,50 tutuyor.. 1 lira olmaz mı diyor :) bende 1 tane ampul al ozaman derim.. desem 50 kuruşu sonradan getir gelmeyeceğini biliyorum..
geç açma olayına gelince eşimle hep tartışırız..
bazen kendimi iyi hissetmem 11de açarım.. vay efendim o saatte dükkan mı açılırmış ta falan filan :) he derim.. müşteriler sıcak ekmek kuyruğuna dizilmiş gibi beni bekliyorlar sanki kapıda..
kendi işin olsa da dezavantajları oluyor mutlaka.. ilk zamanlarda pazar bile açıyorduk.. arıza çıkıyor gece 11-12 millet arıyor.. sabaha bırakamıyorsun mecbur o saatte bile gidiyorsun yani.. 1 kez gece 3te mi ne bile biri aradı.. sigortası yanmış, gel değiş.. 1tane kalmış dükkanda.. sigorta 9 lira, servis ücreti 15... etti 24... adam da demez mi üstümde para yok.. o saate rağmen eşim gidip işini görüyor adam 3 ay sonra parasını ödedi..
esnafçılık bana göre değil sanırım :) ben alışveriş yaparken kimse demiyor sonradan verirsin.. varsa param alırım yoksa almam....
neyse nefsin körelmiş hiç değilse avcunu yalamak zorunda kalmamışsın
peyniri pazardan mı aldın nesi yanlış oldu ki
kızlar kimse beni tebrik etmiyor değerlerim güzel çıktı diyom
Ealtinnn
Canım gözün aydın. Maşallah. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Hep iyi haberler alın artık...
Maşallah senin kaynana. Ne güzel bak kıymetini biliyor. Eminim tek taraflı değildir, sen de onun kıymetini biliyorsundur.
Benim kaynanam pasta yapmayı zaten bilmez ama çok güzel kendine özgü yemekleri vardır. Canım isterse (ki bu çok nadirdir) söylerim yapar. Ama ben biraz bu konuda aşırı temkinli olduğumu düşünüyorum. Ben kimseden rahatlıkla bir şey istemem, kimse de bana fazla rahat olmasın isterim. Herkese karşı biraz mesafem vardır, o yüzden benden kimse rahatlıkla bişey isteyemez. Çok mu kötüyüm ne
sağol canım demir hapı içiyorsan düzeltir inşRumuzcum bende mesafeliyim ne isterim, nede benden istenebilir. Hemde oldukça mesafeliyim... Ama eşimden istiyor. Oda gelip bana söylüyor. :)
Sevozy ayaktaysan yorulduysan hissemiyorsundur uyuyor olabilir ben 12 den 4 e akdar hissetmedim bugün az evvel bi iki kıpırdadı :)
Geçenlerdede oldu ama sen tatlı bri şeyler ye arkadaşalrın dediği gibi uzan dinle kendini, yada içim rahat etsin istiyorsan doktoruan git canım bir şey yoktur yayılıyordur :)
Tebrik ederim şeyma benimde tüm tahlillerim normal çıkmış :) Sadece biraz kansızlık var.. Onada şükür :)
sende sağol inş herkesin normal çıkar...Gözün aydın canım darısı bana ve yaptırmayanlara inşallah
aaaaaa aşkolsun ben ettim duymadın mı bir daha söyleyim o zaman çok sevindim senin için canım inşallah hamileliğini de böyle sorunsuz tamamlarsın vakti zamanı geldiğinde bu çiçekler senin
Karpuz yediğim zaman benim bebeğim doping almış gibi oluyorcanıma okudu resmen bir araba dayak yemiş gibiyim:93:
ya kızlar dün gece hiç uyuyamadım çok canım sıkkın napıcam bilmiyorum. kocam beni hiç anlamıyo kaynım bekar dün gece aradı bi kız varmış teklif etmeyi düşünüyor.biz evlenirken çok taviz verdim maddi durumu ii olmadığı için babasındanda destek yoktu 5 bilezikten başka hiç bişey istemedik
başkasının setini onlar almış gibi yapıp taktılar nişan kıyafetini kendim aldım kına kıyafetimi başkasınınkini giydim çok sevdiğim için kıyamadım,nikah yaptık yemeğe bile gitmedik.düğünden sonra bu bileziklerde hep borçlara gitti zar zor allah yüzümüze güldü ve 1 sene sonra eşim iş yeri açtı çok şükür şuan işler ii kaynımda askerden geldi ve herşeyde eşit hakka sahip oldu.şimdi canımı sıkan evlenince kız herşeyi isticek düğünde isticek ve bunların hepsini benim kocam yapıcak.dün konuyu açtım düğün yapmazsınız heralde dedim nikah olur.düğün isteyen düğün yapar dedi yaparsanız hakkıma girersiniz dedim.isteseydin sanada yapardık dedi şimdi suçlusu ben oldum canım çok sıkkın valla hiç uyumadım kusura bakmayın uzun oldu ama çok doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?