2011 Ekim Anneleri

Bikaç gündür göbeğim çıktı. Artık hamile olduğuma inanıyorum
Napalım biz daha sizin yanınızda küçücüğüs..Anca işte

ah bir de bana sor :) bebeği öğrenince eşim hemen işe başladı.. daha fazla paraya ihtiyacımız olacak sonuçta..
dükkan kaldı bana :) yine allaha şükür güzel satış oluyor da.. buranın milletiyle uğraşmak çok zor.. az çok bilirsin sende.. gerçi zabıta tarafı daha uysal insanlar vardır belki bilemem..
adam geliyor 75 kuruşluk 2 ampul alacak 1,50 tutuyor.. 1 lira olmaz mı diyor :) bende 1 tane ampul al ozaman derim.. desem 50 kuruşu sonradan getir gelmeyeceğini biliyorum..

geç açma olayına gelince eşimle hep tartışırız..
bazen kendimi iyi hissetmem 11de açarım.. vay efendim o saatte dükkan mı açılırmış ta falan filan :) he derim.. müşteriler sıcak ekmek kuyruğuna dizilmiş gibi beni bekliyorlar sanki kapıda..
kendi işin olsa da dezavantajları oluyor mutlaka.. ilk zamanlarda pazar bile açıyorduk.. arıza çıkıyor gece 11-12 millet arıyor.. sabaha bırakamıyorsun mecbur o saatte bile gidiyorsun yani.. 1 kez gece 3te mi ne bile biri aradı.. sigortası yanmış, gel değiş.. 1tane kalmış dükkanda.. sigorta 9 lira, servis ücreti 15... etti 24... adam da demez mi üstümde para yok.. o saate rağmen eşim gidip işini görüyor adam 3 ay sonra parasını ödedi..
esnafçılık bana göre değil sanırım :) ben alışveriş yaparken kimse demiyor sonradan verirsin.. varsa param alırım yoksa almam....

merhaba kısslar
acil bi sorum var bugün bebeğim hiç oynamadı normal midir, sizde de böle olduğu gun var mı??

iş yerindeyim..dün gece sırt üstü yatmışım çoğu zmn.farkettim.acaba bi sorun mu oldu die için hhiç rahat değil

Canım moralini bozma ama temkinli olmaktan kimseye zarar gelmez. Ne olur ne olmaz doktora bi görün.
Ama telaşlanmadan önce arkadaşların dediği gibi bi sırtüstü uzan. Mescid falan yok mu işyerinde?

iş yerindeyim..dün gece sırt üstü yatmışım çoğu zmn.farkettim.acaba bi sorun mu oldu die için hhiç rahat değil

yok canım öyle bir gece sırt üstü yatmaktan bişeycik olmaz sen içini ferah tut eve gittiğinde yemek ye sessiz bir odada uzan kendini dinle

her işin kendine göre bir zorluğu var işte ben hiç bu yönünden düşünmemiştim allah kolaylık versin sana da...

neyse nefsin körelmiş hiç değilse avcunu yalamak zorunda kalmamışsın
peyniri pazardan mı aldın nesi yanlış oldu ki

ay bacı tansiyonum düştü heralde peyniri alırken çok fena oldum balıkesir didim daha öncede aynı peynirden aldıgımı düşünerek tadına bakmadım adamda uzattı almadım tadı fina değil ama istediğim peynir değil börek yaparım bendeee

kızlar kimse beni tebrik etmiyor değerlerim güzel çıktı diyom

aaaaaa aşkolsun ben ettim duymadın mı bir daha söyleyim o zaman çok sevindim senin için canım inşallah hamileliğini de böyle sorunsuz tamamlarsın vakti zamanı geldiğinde bu çiçekler senin

sanmıyorum sorun olduğunu hem biz genelde sola yatma taraftarıyız ama dr hiç bu konuda bişey söylemedi çokta önemli olsa söylerdi sanki..

Rumuzcum bende mesafeliyim ne isterim, nede benden istenebilir. Hemde oldukça mesafeliyim... Ama eşimden istiyor. Oda gelip bana söylüyor. :)

Sevozy ayaktaysan yorulduysan hissemiyorsundur uyuyor olabilir ben 12 den 4 e akdar hissetmedim bugün az evvel bi iki kıpırdadı :)
Geçenlerdede oldu ama sen tatlı bri şeyler ye arkadaşalrın dediği gibi uzan dinle kendini, yada içim rahat etsin istiyorsan doktoruan git canım bir şey yoktur yayılıyordur :)

kızlar kimse beni tebrik etmiyor değerlerim güzel çıktı diyom

Tebrik ederim şeyma benimde tüm tahlillerim normal çıkmış :) Sadece biraz kansızlık var.. Onada şükür :)

Ohh işlerim bitti çok çalıştım çook ve erken çıkmayı hak ettim. Ben gidiyorum pazara inşallah gözüm dönmez herşeyi almam pazar arabası bulamadım ya.. neyse parça parça arabaya kadar götürürüm artık napalım :)

Karpuz yediğim zaman benim bebeğim doping almış gibi oluyorcanıma okudu resmen bir araba dayak yemiş gibiyim:93:

sağol canım demir hapı içiyorsan düzeltir inş
Gözün aydın canım darısı bana ve yaptırmayanlara inşallah
sende sağol inş herkesin normal çıkar...
aaaaaa aşkolsun ben ettim duymadın mı bir daha söyleyim o zaman çok sevindim senin için canım inşallah hamileliğini de böyle sorunsuz tamamlarsın vakti zamanı geldiğinde bu çiçekler senin

ben senin yazdığını görmedim canım çiçeklerim için sağol suya koydum bilebuda benden sana

Karpuz yediğim zaman benim bebeğim doping almış gibi oluyorcanıma okudu resmen bir araba dayak yemiş gibiyim:93:

karpuzda şeker varya o yüzden çok hareketleniyorlar..bazen bir vuruyor canımı acıtıyor valla sonradan nasıl vurucaklar bilmem..dün karnımı açtım eşimle karnım bakıyoruz bir tarafım iniyor çıkıyorhe bugün kan verirken yeni doğmuş bebekde geldi mışıl mışıl uyuyordu topuğundan kan alıcaklarmış hemşire iğne batırdı viyak dedi içim parçalandı o kadarcık bebeğe iğne batırdılar ben kendi bebeğimden nasıl kan aldırıcam bilmem dayanamam..

ya kızlar dün gece hiç uyuyamadım çok canım sıkkın napıcam bilmiyorum. kocam beni hiç anlamıyo kaynım bekar dün gece aradı bi kız varmış teklif etmeyi düşünüyor.biz evlenirken çok taviz verdim maddi durumu ii olmadığı için babasındanda destek yoktu 5 bilezikten başka hiç bişey istemedik
başkasının setini onlar almış gibi yapıp taktılar nişan kıyafetini kendim aldım kına kıyafetimi başkasınınkini giydim çok sevdiğim için kıyamadım,nikah yaptık yemeğe bile gitmedik.düğünden sonra bu bileziklerde hep borçlara gitti zar zor allah yüzümüze güldü ve 1 sene sonra eşim iş yeri açtı çok şükür şuan işler ii kaynımda askerden geldi ve herşeyde eşit hakka sahip oldu.şimdi canımı sıkan evlenince kız herşeyi isticek düğünde isticek ve bunların hepsini benim kocam yapıcak.dün konuyu açtım düğün yapmazsınız heralde dedim nikah olur.düğün isteyen düğün yapar dedi yaparsanız hakkıma girersiniz dedim.isteseydin sanada yapardık dedi şimdi suçlusu ben oldum canım çok sıkkın valla hiç uyumadım kusura bakmayın uzun oldu ama çok doluyum

ah nekadar tanıdık bir duyguuuu...
benimde sadece nikahım oldu.. babam da kalktı bize benim memlekette şahane düğün yaptı.. ama ben takıları bile borca verdim ki temiz yaşayalım kimse kapımıza gelmesin diye (borç ta benim değil ha kaynanamın eşiimin kaıyınım)
sizinkinin en azından babası var... bizimkinin yok diye kalktık kayınıma düğün yaptık.. okadar buruk duygular içindeyim bende.. şimdi konuşunca sen istemedin oluyor...
bana babam gelinlik parası gönderdi ben gittim borç kapattım.. gelinliğin parasını da takılardan kapattım.. peeh..
ne insanlar var işte.. keşke karşı çıksaydın ortak olmalarına.. şimdi olmasa bile bir kaç yıl sonra tatsızlıklar çıkmaya başlayacak.. kazansın biriktirsin yaptın kendi düğününü... oh ne güzel askere gidecek .. gelecek abi işi de ayarlıyacak düğünü de.. (bizde böyle olduydu da)
Allah sabır versin canım sana.. emin ol istediğin olmayacak.. ve olan senle kocanın arasındaki ilişkiye oluyor.. diğerleri zarar görmüyor ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…