2011 Ekim Anneleri

canım bizde baba var ama bütün hepsi eşimi baba bilmiş babası dahi sırtını dayamış kocama bütün yük onda işi açarken bana dediki bana destek ol böyle bi iş var şartlarımı söyledim ortak istemiyorum kardeşini dedim yok maaşla yanımda çalışıcak dedi peki ozaman arkandayım her konuda destek olurum dedim ama şimdi o kardeşi canı ciğeri o değilde kim yiyecekmiş parasını kardeşide gıcıkmı gıcık nefret ediyorum ondan

keşke o şekilde bile kabul etmeseydin canım ya.. maaşlı olsa bile .. maaşından fazla alacağı belli zaten.. eşin de baba yani .. çocuklarına yatırım yapması gerektiğini de bilmesi lazım..
gerçi konuşması kolay da .. eşim kayınıma çok güzel iş ayarladı resmi kurumda.. bir kendine ayarlayamadı ...
bizden rahat geçiniyorlar ama eşim hala onlara destek çıkmaya çalışıyor..
ayın 15de çocukları doğdu.. eşim amca olarak gitti 450 lira taktı (300 dolar işte)
oturdum ağladım inan.. görümcelerim 1er altın taktı.. kaynanam hiç bişe takmadı bile.. kurupasta götürmüş.. (o da onun rezilliği)
2 oğlu var.. ve ilk defa babaanne oluyor... 6tane anneanne diyen var o ayrı..

kendini kasmamaya bak.. valla bak.. ben derim hep beterin beteri var.. siz aranızda iyi olunda.. herkes allahından bulsun

Canım babana çok sevindim
kırbirkere maşallahhhh

Karpuz yediğim zaman benim bebeğim doping almış gibi oluyorcanıma okudu resmen bir araba dayak yemiş gibiyim:93:
banada öyle oluyo kızzzz bütün bebikler karpuz seviyoooooooooooooooooooo
abboooww bi yağmur başladı ki sormayın gitsin inş elektrik kesilmez

orası neresi kızzzz :26::26: hava rahatlar serin olur valla burayada yagsınnnnnn

iş yerindeyim..dün gece sırt üstü yatmışım çoğu zmn.farkettim.acaba bi sorun mu oldu die için hhiç rahat değil

aiyy bende kendimi bir sartlandırıyorum ki sabah solumdan kaskatı kalkıyorum.bende dr kontolumde sorucam bu yatma pozisyonların ıbakalım ne dicek yazarım.

Esleeem :) gelmişsin canım nerdesin neler yapıyosun nasılsın? çocuklar nasıl :) anlat hepsini.merak ettik seni, eda turşu yiyemez oldu hasretinden. benden söylemesi. bu kadar açma arayı.

eslem turşum gözümün nuru özlemişim yaaa daha dün andık seni çakılım bambamım nasıl iyimisiniz üçünüzde

yagmır yagıyoooo
seller akıyoooooo
arap canooo camdan bakıyoooo

yagmır yagdııı kaç kaç kaççççç
şeşmiyeniiii aç açç aççççç

Edoşum eslem tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş ya da artık bizi seeemiyoo

denizim bu kadar uzun bi aradan sonra o hataya düştüyse daha uzun bi süre daha göremicez desene o geçmiş bitermi
sevmiyomu acaba özlememiştirde turşuu
acaba o da zeytin yerken beni düşünmüşmüdür :)

Son düzenleme:

umarım okumaya kalkmamıştır çünkü nerdeyse yüzyıllardır yok :) bir hayırsever çıkar, özet geçerdik yahuu. amma meraklıymış hee :) illaa görücek ne olmuş ne bitmiş
özlemiştir canım benim özlenmez misin sen. zeytin yerken aklına geldiği için, üzülüp yiyemiyordur bile. sen merak etme. mmucks

yarın hazvuzlu hana gidiyoruzzz emelcim liste için teşekkür ederim çıktısını alıp çantama attım yarın çok yardımcı olucak bana :)
sabah 10 eminönünde buluşcaz ayben teyzemiz ve umut enişştemizleee önce kahvaltı sonra alışverişşşş
gene çarşaf çarşaf resimlerimizi koyarız heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…