ah nekadar tanıdık bir duyguuuu...
benimde sadece nikahım oldu.. babam da kalktı bize benim memlekette şahane düğün yaptı.. ama ben takıları bile borca verdim ki temiz yaşayalım kimse kapımıza gelmesin diye (borç ta benim değil ha kaynanamın eşiimin kaıyınım)
sizinkinin en azından babası var... bizimkinin yok diye kalktık kayınıma düğün yaptık.. okadar buruk duygular içindeyim bende.. şimdi konuşunca sen istemedin oluyor...
bana babam gelinlik parası gönderdi ben gittim borç kapattım.. gelinliğin parasını da takılardan kapattım.. peeh..
ne insanlar var işte.. keşke karşı çıksaydın ortak olmalarına.. şimdi olmasa bile bir kaç yıl sonra tatsızlıklar çıkmaya başlayacak.. kazansın biriktirsin yaptın kendi düğününü... oh ne güzel askere gidecek .. gelecek abi işi de ayarlıyacak düğünü de.. (bizde böyle olduydu da)
Allah sabır versin canım sana.. emin ol istediğin olmayacak.. ve olan senle kocanın arasındaki ilişkiye oluyor.. diğerleri zarar görmüyor ne yazıkki
canım bizde baba var ama bütün hepsi eşimi baba bilmiş babası dahi sırtını dayamış kocama bütün yük onda işi açarken bana dediki bana destek ol böyle bi iş var şartlarımı söyledim ortak istemiyorum kardeşini dedim yok maaşla yanımda çalışıcak dedi peki ozaman arkandayım her konuda destek olurum dedim ama şimdi o kardeşi canı ciğeri o değilde kim yiyecekmiş parasını kardeşide gıcıkmı gıcık nefret ediyorum ondan
kimse müsait değil galiba neyse herkese iyiakşamlar:
canlarım benim hepinize çok teşekkür ediyorum ediyorum babam ve biz o pislikten daha güçlü çıktık aslan babam benim bunuda yendi şükürler olsun bu arada kızımıda unutmuyorum kısmetiyle şansıyla bereketiyle geldi yavrum şans getirdi dedesine allahım takip sürecindede hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah.....
edam canım darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda sende sevincini paylaşırsın bizlerle....
allah hepinizden birkez daha razı olsun hakkınızı helal edin kızlar biliyorum çok dua ettiniz bizim için....
banada öyle oluyo kızzzz bütün bebikler karpuz seviyooooooooooooooooooooKarpuz yediğim zaman benim bebeğim doping almış gibi oluyorcanıma okudu resmen bir araba dayak yemiş gibiyim:93:
abbooowwbi yağmur başladı ki sormayın gitsin inş elektrik kesilmez
banada öyle oluyo kızzzz bütün bebikler karpuz seviyoooooooooooooooooooo
orası neresi kızzzz :26::26: hava rahatlar serin olur valla burayada yagsınnnnnn
iş yerindeyim..dün gece sırt üstü yatmışım çoğu zmn.farkettim.acaba bi sorun mu oldu die için hhiç rahat değil
neresi olcak kız çatalca
Edoşum eslem tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş ya da artık bizi seeemiyoo
denizim bu kadar uzun bi aradan sonra o hataya düştüyse daha uzun bi süre daha göremicez desene o geçmiş bitermi
sevmiyomu acaba özlememiştirde turşuu
acaba o da zeytin yerken beni düşünmüşmüdür :)
aboooo sana didim yagmur yagmaya başladı dışarda net gittiiiordan buraya geldi dimekkiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?