2011 Ekim Anneleri

ah canım kabul etmeseydimde yapardı yine işte laf olsun diye sordu bana bende çocuklarının rızkını yediriyosun diyorum sizi açmı bırakıyorum sokaktamısınız istediğini almıyomusun diye üste çıkıyor ahh napıcam bilmiyorum takmım diyorum olmuyo valla çok fenayımküssemde trip atsamda adamın umrunda değil çok sabırlı beni deli ediyor.bikere bi kavga sırasında odadan attım 5 gün ayrı yattık sonunda ben yanaştım tık yok.

Kimsecikler yok Hanzade, nasılda uykum geldi. Ama erken yatmak istemiyorum. Erken yatıncada sabahın köründe kalkıyorum. Gece uyanmalarım hariç tabi. Allah bizi uykusuzluğa alıştırıyor galiba bu şekilde. Bebiş olunca şok olmayalım diye.

selamlaaar geçmişe bakmadım yine eminim son mesajlarımdan sonra bi çoğunuz güzel dileklerde bulunmuşsunuzdur ayrı ayrı teşekkür ederim.. ben hala evimden uzaktayım sanırım pazartesi yola çıkıcaz hayırlısıyla salı evimde olurum inşallah yorucu ve uzun bi yolculuk beni bekliyor yine bebeğime gelince maşallah biraz daha sert tepiklemeye başladı ve çok kıpır kıpır olduğunu hissediyorum acaba kullandığım ilaçlardan rahatsızmı yoksa keyfindnemi dönüp duruyor anlayamadım :26: ha bu arada istenmeyen bir gelinken gebe olupta kıymete binmekte fena değilmiş hani bebeğime teşekkür ediyorum gizli, gizli... şükürler olsun...iyiki benimle benim nazlı pamuğum şimdilik bu kadar benden allah kısmet ederse evime gider gitmez düzenli olarak geçmişle birlikte takip etmeye devam ederim inşallah...şimdilik hoşçakalııınnnnn öperim sizin kuzularınızı çooook

kuuzular.. men gelmişem.. azıcıklığına..
koca güya bu gece çalışacaktı kandırdı beni yarına iptal etmişler geceye.. adam telefondan arayığ haber veriyor geliyorum bişey lazım mı diye ben de diyorum neden geliyorsun
eşim de yanındaki iş arkadaşına "abi hanım beni evde istemiyor, boş koltuk varsa bu gece size gelim diyo"
neysecime herüfüm geldi elinde dolu bi poşet.. plastik kap var.. ayol diyorum biri sarma falan mı gönderdi bana netti.. dükkanda bakmadım.. eve gidince poşete bakmıcakmısın dedi... üstümü değişiyordum.. he kaysıları gördüm dedim.. sonra kapat gözlerini dedi.. ağzıma ne tıktı bi bilseniz vişneeeee... geçen gece rüyamda gördüğüm o güzel kıymetli vişnelerrr :)
patronunun hanımı gitmiiiş taa koçhisardan (ankaralılar bilir) babasının bahçesinden benim için toplamış (patronun hanımı da benle yaşıt.. patron da eşimle )
şimdi bende kabı boş çevirmemek için sarma yapıyorum.. koca da koltukta horulduyor.. :)
öptüm kuzular.. ii geceler

Sibel bende pert oldum, bu pazar hevesi beni mahfetti ne gördüysem aldım ama herşey tazecikti :) git arabaya gel geri, git arabaya gel geri 5 sefer yaptım.. Çok yoruldum çok kalabalıktı, sular boşaldı yüzümden resmen, hemen eczaneye gittim tansiyonumu ölçtürdüm.. Büyük 14,5 küçük 5 çıktı yorgunluktan böyle dengesiz olurmuş.... Neyse eve geldim çat kapı birde misafirim geldimi habersiz, emekti çaydı derken yeni oturdum inan.. Bende geç yatmayı istiyorum sabahın erken saatinde kalkmayayım diye... Mutfağı toplamadım daha az dinleneyim dedim..

Haftalar ilerledikçe doğal olarak hareketleri güçleniyor canım. Güçlenmese kötü, kafana takmışsın yine birşeyler:44: Ayrıca iyi yolculuklar şimdiden, kendini sakın yorma.

zeytinin bahsettiği liste nerede banada yollarmısınızzzzzz

Önceden yazmıştı herhalde, geçmişte bende göremedim canım.

Kolay bir şeyler yapsaydın bari börek kek gibi..sarma zahmetli.. Bende taze yaprak aldım yarın haşlayıp saracağım :) Kolay gelsin sanada..

Artık pazarı bünyemiz kaldırmıyor canım. Tazecikler ama boşver al marketten gerektiği zaman. Bugün sağlık ocağında benimde tansiyonumu ölçtüler, benimkide 13.5/7.5 çıktı. Yüksek dedi hemşire. Aslında hep düşük tansiyonluyumdur. Anlamadım niye yüksek çıktı, yarın yine baktıracağım.

Kolay bir şeyler yapsaydın bari börek kek gibi..sarma zahmetli.. Bende taze yaprak aldım yarın haşlayıp saracağım :) Kolay gelsin sanada..

yarım.. bilemedin 1 saate biter :) gece de pişiririm sabah göndericem.. börek ustası değilim pek :)
1 saat geç yatarım feda olsun :) vişnelerim geldi ya.. düşünmüşler beni allah razı olsun :)

ben bu listenin çıktısını aldım :) iki sayfaya sığdırdım 2 sütüna, eşim ikinci sayfaya bakmadı bile bırak bu işler dedi çekmeceye koydu korktu zavallım

yarım.. bilemedin 1 saate biter :) gece de pişiririm sabah göndericem.. börek ustası değilim pek :)
1 saat geç yatarım feda olsun :) vişnelerim geldi ya.. düşünmüşler beni allah razı olsun :)

Sen göçmen değilmiydin? Göçmenler çok güzel börek yaparlar, komşularımız vardı onlardan öğrendim açma ıspanaklı börek oy oy oyy hatta bu akşamda açmadım ama ıspanaklı gözleme yaptım tavada yufka ile çok güzel oldu tazecik, sevdim ben bu pazar olayını, ama bir araba almam lazım

Ne listeymiş bu, benim bu kadar eşyam yoktur Alırız inşallah yavaş yavaş Allah'ın izniyle.

Çalışınca zaten zor oluyor gitmek akşam ancak yaz aylarında yetişebiliyioruz ama o saatlerde dehşet kalabalık oluyor... Yanlız sebzeler gerçekten çok güzeldi markete göre çok taze günlük resmen bayıldım... Benim hiç düşmez ama biri yüksek biri düşük çıkınca şaşırdım... Semtim dönmüş demekki sıcaktan iyice.. Kansızlıkta yapıyor sanırım sibel, ben iki gün üst üste kan verdim iki gündürde tansiyonum oynuyor kan yapıcı şeyler yemek lazım..

Ne listeymiş bu, benim bu kadar eşyam yoktur Alırız inşallah yavaş yavaş Allah'ın izniyle.

valla benimde yok eleyerek içinden gerekli olanları yazdım yarın bir kısmını daha alırız heralde
neyse kızlar ben çıkıyorum gelirim gene belki eşim bişeylere bakacakmış görüşürüzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…