aah canım keşke öylesine takmış olsaydım doktor biraz evhamlandırdı beni şişip büyüyen böbrek idrarda çıkan kuvvetli mikrop kullandığım 1000 lik antibiyotikler ve antibiyotik kullanımını ardından kuduran mantarım aaaaaaahh aaaaahh bir dokunup 1000 değil 987654345678 ah işitirsin bendne böyle işteHaftalar ilerledikçe doğal olarak hareketleri güçleniyor canım. Güçlenmese kötü, kafana takmışsın yine birşeyler:44: Ayrıca iyi yolculuklar şimdiden, kendini sakın yorma.
aah canım keşke öylesine takmış olsaydım doktor biraz evhamlandırdı beni şişip büyüyen böbrek idrarda çıkan kuvvetli mikrop kullandığım 1000 lik antibiyotikler ve antibiyotik kullanımını ardından kuduran mantarım aaaaaaahh aaaaahh bir dokunup 1000 değil 987654345678 ah işitirsin bendne böyle iştesağol hayatım yok yorulacak bişey yok sadece yol biraz yorucu olucak 19saat süreklli arkadayatar haldeyim 2 saatte bir mola ve yürüyüş aallaha emnaetiz deyip gidicez bakalım haydi herkese ii geceler öperim çok
Elifcim ne güzel bir haber almışsınız canım maşallah babana. Takip sürecinde de her şey iyi gider ve yenilemez inşallah canım. Çok sevindim tatlım darısı Eda'nın babasının başına olsun inşallah.
Selam kızlar.. cumanız yahrolsun.. bu güzel günde tüm dualarımız kabul olur inşallah..
biraz olumsuzluklar yaşanmış sanki..
iremcim.. seni kışkırtmak istemiyorum kesinlikle.. eşin evlendiğinizden beri böyle mi yoksa oraya gittikten sonra mı böyle oldu.. aklını karıştıran birileri mi var acaba.. yada dışarıda bulunduğu ortam mı düzgün değil.. cemaat falan demişsin.. tarikat tipinden bişi olmasın.. ne bilim.. insanın aklına herşey gelir.. ama özünde de çok iyi birisi diyorsun.. beraber bir aile psikoloğuna gitseniz acaba nasıl olur.. hani adama direk sen psikoloğa git denmez ya.. beraber aşarsınız belki bu durumu.. üzme kendini ve karnındakini.. şahsen benim koca k.k. ya takıldığımı bilmez eminim o da tantana eder öğrenirse.. bazı erkekler böyle işte ne yazıkki..
canım maşallah kuzuna.. nekadar net görünüyorçok tatlı burnu var :) her çizgisi çok güzel.. Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza nasip eder inşallah
ealtin yavrucuk :) biz dediydik ama sana içini ferah tut herşey güzel olacak diye, Allah ona uzun ömürler versin. :) bak miniğinin dedesi taş gibi. .. daha onunla gezecek tozacaklar :)
Haydi halaya
Sevdiği şarkıları dinlet çocuğa yoksa fena olur
Geçmiş olsun o zaman, geceyi sağ salim atlatırsan yırttın demektir... Yok canım benim gün hayli tempolu gidiyor bir bakayım dedim, evet evet o yüzden briaz alel acele çalışıyorum ki akşam 5,5 gibi çıkabileyim pazara erken gideyim taze ürünler bitmeden :) Market boğuyor beni artık.. Dışarı açılcam :))
çok sevindim uğurlu torun olcak kızçen demekki :) Bak dedesine sağlık getirdi.. :)
Ealtinnn
Canım gözün aydın. Maşallah. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Hep iyi haberler alın artık...
Maşallah senin kaynana. Ne güzel bak kıymetini biliyor. Eminim tek taraflı değildir, sen de onun kıymetini biliyorsundur.
Benim kaynanam pasta yapmayı zaten bilmez ama çok güzel kendine özgü yemekleri vardır. Canım isterse (ki bu çok nadirdir) söylerim yapar. Ama ben biraz bu konuda aşırı temkinli olduğumu düşünüyorum. Ben kimseden rahatlıkla bir şey istemem, kimse de bana fazla rahat olmasın isterim. Herkese karşı biraz mesafem vardır, o yüzden benden kimse rahatlıkla bişey isteyemez. Çok mu kötüyüm ne
Canım babana çok sevindim
kırbirkere maşallahhhh
Sibel bende pert oldum, bu pazar hevesi beni mahfettine gördüysem aldım ama herşey tazecikti :) git arabaya gel geri, git arabaya gel geri 5 sefer yaptım.. Çok yoruldum çok kalabalıktı, sular boşaldı yüzümden resmen, hemen eczaneye gittim tansiyonumu ölçtürdüm.. Büyük 14,5 küçük 5 çıktı yorgunluktan böyle dengesiz olurmuş.... Neyse eve geldim çat kapı birde misafirim geldimi habersiz, emekti çaydı derken yeni oturdum inan.. Bende geç yatmayı istiyorum sabahın erken saatinde kalkmayayım diye... Mutfağı toplamadım daha az dinleneyim dedim..
herkeseee günaydınlarr annişlerrrr
biz kızımla kahvaltımızı yaptık yarım litre sütümüzü içtik geldikk :)
bu ara kızım az oynuyor nedense
unnadodan aldıklarım gelmedı inşallah bugün gelirr
Günaydııın. biz bugün 24 olduuuuukk.darısı 28,32,36 ve doğumaaaaa hayırlısıya inş.....
Of off çok yorucu bir gün olmuş. Ama ctesi-pazar günü dinlenirsin canım yaaa.
Bu arada pazarda alışverişi bende çok severim. Yazın hep pazardan alırım. Malum kışın biz işten gelmeye çoktan kapanmış oluyor. Marketten aldıklarımın hiç tadı olmuyor. Hem bizim marketlerin çoğu meyve -sebzeyi seçtirmez. Ama pazarda organik diye bi bölüm var. Pazar ile market fiyatı arasında fiyatları, ama seçmene izin veriyorlar. Genelde oraya takılıyorum. Gerçi pazarcı abiler beni çok ii tanırlar. Abla hoşgeldin der, kendileri en iyilerini seçer verirler.Eşim diyor ki hangi ara bunlarla kanka oldun. dedim ki insana insan gibi yaklaşırsan, tatlı dil kullanırsan onlarda sana aynı şekilde davranırlar. Bi pazarcı abi anlatmıştı da kimi müşteri turşu gibi suratla uşağından mal ister gibi istiyor,kimisi adamın torbaya koyduklarını geri çıkarıp istediği ile değiştiriyor, kimisi alıp içinde 1 tane bile hafif deforme olmuş bulsa orada kavga çıkarmaya çalışıyormuş. Sanki adam babasının tarlasından topluyor, onada çürük veya deforme olmuş geliyor içlerinde o da bize 1er 1er bölüştürüyor Napsın? Fiyatı artırsa tüm deforme olmuşları çöpe atsa alacak mısın? O kadarı da hoş göreceksin. dimi?
Günaydııııın.
Yarım kilo sütmüüüüAnam ben dün zorla 1 bardak süt içtim kahvaltıdan sonra aboooo mideyi boşaltmamak için zor tuttum kendimi. Hala ikindi de başka zamanda içsem bünyem kaldırmıyor. O da 1 bardak
bende 2-3 gunde bır içiyorum onu zorlaa kahvaltıda içiyorum yoksa sadece sütü tek başına içemiyorum kendımı kandırıyorum çay niyetine soğuk süt içiyorum sıcak kesınlıklee içemem bazende kornfleks le içiyorum süt kahvaltıda
iç kendını zorla süt içemıyorsan yoğurt ve peynıre ağırlık ver canım
Günaydııın. biz bugün 24 olduuuuukk.darısı 28,32,36 ve doğumaaaaa hayırlısıya inş.....
hayırlı sabahlar hatunlar biz geldik kuzumla huuu:87:
ayy kaç gündür giremedim herkesler iyidir inş...
malum bi ara bi temizliğe başlamıştım ben, iki ileri bir geri vaziyetinde ancak bitrebildim, tabi isyan edip mutfağı bırakarakarada çarşıya pazara gir misafir ağırla derken pilim bitti.. bulduğum her fırsatta kendimi uzanırken buldum.. evi kırkladım ama içimede sindi yani
dün şeker yüklememizi yaptırdık, biraz yüksek çıktı/168 olaraktan.. ayrıca kan değerlerimde düşük. diyet yapıp 15 gün sonra tekrarlıcaz bakalım.. oğluumuu gördüüümmbizim kuzu 910 gram olmuş teyzelerii, boyuda işte tahminen 30 cm herşeyi normaldi maşallah. yeni dr teyzemizi beğendik, inş hep böyle gider hastane personelide fena değil. görebileceğimiz her yere bizi bu nolardan üceretsiz şikayet edebilirsiniz diye yazılar asmışlardı, demek ki çalışanların üzerindeki epey etki ediyor. ayrıca 65 kilo olmuşum ben dr normal dedi, tansiyonumda iyi çıktı. böyle işte..
pazar günü bi sıkıntı olmazsa diyarbakıra yolcuyuz, çamaşır ütü çıktı yine.. biraz işlerim var uğramaya çalışırım inş öpüyorum sizii:89:
Maşallah bebikine ahestem.Koccaman olmuş yahuuu.
Diyarbakır da ne yapcan bu arada?
herkeseee günaydınlarr annişlerrrr
biz kızımla kahvaltımızı yaptık yarım litre sütümüzü içtik geldikk :)
bu ara kızım az oynuyor nedense
Arada bir oluyor canım, yanlız dün doktorum aradı kan hapını kapızlıktan dolayı bırakıcaktım. Ama sonuçlar düşük çıkınca gün aşırı aldığım hapı her gün almam gerektiğini söyledi. Miryem söylemişti kansızlıktan dolayı bebeğe az oksijen gidiyor diye.. Bende az hissedince acaba olabilirmi diye düşündüm haftaya tekrar gidicem. Bir sorucam gerekirse kan versinler. Çok fena içim boşalıyor tansiyonum düşüyor. Aç gibi hissediyorum halbuki tokum...
hayırlı sabahlar hatunlar biz geldik kuzumla huuu:87:
ayy kaç gündür giremedim herkesler iyidir inş...
malum bi ara bi temizliğe başlamıştım ben, iki ileri bir geri vaziyetinde ancak bitrebildim, tabi isyan edip mutfağı bırakarakarada çarşıya pazara gir misafir ağırla derken pilim bitti.. bulduğum her fırsatta kendimi uzanırken buldum.. evi kırkladım ama içimede sindi yani
dün şeker yüklememizi yaptırdık, biraz yüksek çıktı/168 olaraktan.. ayrıca kan değerlerimde düşük. diyet yapıp 15 gün sonra tekrarlıcaz bakalım.. oğluumuu gördüüümmbizim kuzu 910 gram olmuş teyzelerii, boyuda işte tahminen 30 cm herşeyi normaldi maşallah. yeni dr teyzemizi beğendik, inş hep böyle gider hastane personelide fena değil. görebileceğimiz her yere bizi bu nolardan üceretsiz şikayet edebilirsiniz diye yazılar asmışlardı, demek ki çalışanların üzerindeki epey etki ediyor. ayrıca 65 kilo olmuşum ben dr normal dedi, tansiyonumda iyi çıktı. böyle işte..
pazar günü bi sıkıntı olmazsa diyarbakıra yolcuyuz, çamaşır ütü çıktı yine.. biraz işlerim var uğramaya çalışırım inş öpüyorum sizii:89:
Kaçak hatun hakkında bir hayli konuştuk bu kız tatilemi gitti nerelerde vs. diye arada bir upra bu kadar açma arayı, maşallah yusufta kuzuluktan koçluğa doğru ilerliyor annesi
Of off çok yorucu bir gün olmuş. Ama ctesi-pazar günü dinlenirsin canım yaaa.
Bu arada pazarda alışverişi bende çok severim. Yazın hep pazardan alırım. Malum kışın biz işten gelmeye çoktan kapanmış oluyor. Marketten aldıklarımın hiç tadı olmuyor. Hem bizim marketlerin çoğu meyve -sebzeyi seçtirmez. Ama pazarda organik diye bi bölüm var. Pazar ile market fiyatı arasında fiyatları, ama seçmene izin veriyorlar. Genelde oraya takılıyorum. Gerçi pazarcı abiler beni çok ii tanırlar. Abla hoşgeldin der, kendileri en iyilerini seçer verirler.Eşim diyor ki hangi ara bunlarla kanka oldun. dedim ki insana insan gibi yaklaşırsan, tatlı dil kullanırsan onlarda sana aynı şekilde davranırlar. Bi pazarcı abi anlatmıştı da kimi müşteri turşu gibi suratla uşağından mal ister gibi istiyor,kimisi adamın torbaya koyduklarını geri çıkarıp istediği ile değiştiriyor, kimisi alıp içinde 1 tane bile hafif deforme olmuş bulsa orada kavga çıkarmaya çalışıyormuş. Sanki adam babasının tarlasından topluyor, onada çürük veya deforme olmuş geliyor içlerinde o da bize 1er 1er bölüştürüyor Napsın? Fiyatı artırsa tüm deforme olmuşları çöpe atsa alacak mısın? O kadarı da hoş göreceksin. dimi?
24 haftanız bitti dimek maşallah, 4 gün farkla arkanızdan geliyoruz kızımla bizde :) Sorma rumuzcum çok fena sarsıldım pazarda, gecede geç yatıp erken kalkayım diye düşündüm ama keşke uyusaydım vücudum dinlenememiş... Ne güzel organik sebzeler bulunması sizin pazarınızda :) Sebzeler konusunda haklısın canım ama bazı pazarcılarda işin suyunu çıkartıyor. En iyisi senin yaptığın, sürekli aynı insanlardan alışveriş yapmak bu konu için çözüm olabilir:) Ama biz çalışıyoruz işte zor oluyor... Eşim bugün bulursa bana pazar arabası alıcak, altında araba var, benden hala araba istiyorsun diye takılıyor ama akşam aldıklarımı görüp ödediğim parayı duyunca çok sevdi bu işi :)))
gunaydın
bizim pazarımızda bugun esım geldıkten sonra bende cıkmarı dusunuyorum
bıde bızım burda bugun festıval baslıyo bır suru yabancı ulkeden ınsanlar gelıyo kendı yoresel danslarını yapıyolar unlu sanatcıların konserlerı oluyo
bız oglumla sımdı kahvaltı yapmaya gıdıyoruz
Çok kalabalığa kalma usluem daha çok yoruyor, ne güzel festivaller eğlenceler ah enerjim olucaktı çekirge gibi ordan oraya zıplardıma ama bu yaz belliki kaplumbağa misali dolaşıcam :)
Ya sabah yazmıştım sizde hamur işi yediğinizde sabah şişiyor musunuz?
Ya sabah yazmıştım sizde hamur işi yediğinizde sabah şişiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?