2011 Ekim Anneleri

Haftalar ilerledikçe doğal olarak hareketleri güçleniyor canım. Güçlenmese kötü, kafana takmışsın yine birşeyler:44: Ayrıca iyi yolculuklar şimdiden, kendini sakın yorma.
aah canım keşke öylesine takmış olsaydım doktor biraz evhamlandırdı beni şişip büyüyen böbrek idrarda çıkan kuvvetli mikrop kullandığım 1000 lik antibiyotikler ve antibiyotik kullanımını ardından kuduran mantarım aaaaaaahh aaaaahh bir dokunup 1000 değil 987654345678 ah işitirsin bendne böyle işte sağol hayatım yok yorulacak bişey yok sadece yol biraz yorucu olucak 19saat süreklli arkadayatar haldeyim 2 saatte bir mola ve yürüyüş aallaha emnaetiz deyip gidicez bakalım haydi herkese ii geceler öperim çok

Geçmiş olsun çok canım, iyi yolculuklar, iyi geceler...

Haydi halaya

Sevdiği şarkıları dinlet çocuğa yoksa fena olur

Canım babana çok sevindim
kırbirkere maşallahhhh

hepinize güzel dilekleriniz için bi kere daha teşekkür ediyorum canlarım benim en az benim kadar sevindiniz çok seviyorum hepinizi iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri

herkeseee günaydınlarr annişlerrrr
biz kızımla kahvaltımızı yaptık yarım litre sütümüzü içtik geldikk :)

bu ara kızım az oynuyor nedense

unnadodan aldıklarım gelmedı inşallah bugün gelirr

Günaydııın. biz bugün 24 olduuuuukk. darısı 28,32,36 ve doğumaaaaa hayırlısıya inş.....

Of off çok yorucu bir gün olmuş. Ama ctesi-pazar günü dinlenirsin canım yaaa.
Bu arada pazarda alışverişi bende çok severim. Yazın hep pazardan alırım. Malum kışın biz işten gelmeye çoktan kapanmış oluyor. Marketten aldıklarımın hiç tadı olmuyor. Hem bizim marketlerin çoğu meyve -sebzeyi seçtirmez. Ama pazarda organik diye bi bölüm var. Pazar ile market fiyatı arasında fiyatları, ama seçmene izin veriyorlar. Genelde oraya takılıyorum. Gerçi pazarcı abiler beni çok ii tanırlar. Abla hoşgeldin der, kendileri en iyilerini seçer verirler. Eşim diyor ki hangi ara bunlarla kanka oldun. dedim ki insana insan gibi yaklaşırsan, tatlı dil kullanırsan onlarda sana aynı şekilde davranırlar. Bi pazarcı abi anlatmıştı da kimi müşteri turşu gibi suratla uşağından mal ister gibi istiyor,kimisi adamın torbaya koyduklarını geri çıkarıp istediği ile değiştiriyor, kimisi alıp içinde 1 tane bile hafif deforme olmuş bulsa orada kavga çıkarmaya çalışıyormuş. Sanki adam babasının tarlasından topluyor, onada çürük veya deforme olmuş geliyor içlerinde o da bize 1er 1er bölüştürüyor Napsın? Fiyatı artırsa tüm deforme olmuşları çöpe atsa alacak mısın? O kadarı da hoş göreceksin. dimi?

Günaydııııın.
Yarım kilo sütmüüüü Anam ben dün zorla 1 bardak süt içtim kahvaltıdan sonra aboooo mideyi boşaltmamak için zor tuttum kendimi. Hala ikindi de başka zamanda içsem bünyem kaldırmıyor. O da 1 bardak

gunaydın

bizim pazarımızda bugun esım geldıkten sonra bende cıkmarı dusunuyorum
bıde bızım burda bugun festıval baslıyo bır suru yabancı ulkeden ınsanlar gelıyo kendı yoresel danslarını yapıyolar unlu sanatcıların konserlerı oluyo
bız oglumla sımdı kahvaltı yapmaya gıdıyoruz

bende 2-3 gunde bır içiyorum onu zorlaa kahvaltıda içiyorum yoksa sadece sütü tek başına içemiyorum kendımı kandırıyorum çay niyetine soğuk süt içiyorum sıcak kesınlıklee içemem bazende kornfleks le içiyorum süt kahvaltıda

iç kendını zorla süt içemıyorsan yoğurt ve peynıre ağırlık ver canım

Sorma canım ya ben ne yumurta ne yoğurt yiyebiliyorum. Yumurtanın kokusu bile yetiyor ki önceden çok severdim yumurta yemeyi. Yoğurt yedikten 1 saat sonra wc ye koşuyorum. Ama ayrana bişey demiyor paşam Bende ayran ve peyniri ne kadar yiyebilirsem yiyorum işte.
Bu arada geçen salı annem hamur işi yapmıştı. Sabah uyandığımda yüzüğü parmağıma zor geçirmiştim. Kilo aldım sandım ama ertesi günyine yüzük parmağımda oynamaya başladı. Dün yine hamur işi yapmış ben de afiyetle yedim:78: Ve bugün yine yüzüklerim olmuyor. Sabah işyerindekiler geç mi uyandın, gözlerin yüzün şiş dedi.
Sanırım hamur işi bana dokunuyor artık.
Öğlen de iş yerinde peynirli pide var. Annem domates, salatalık, biber koydu çantama. Yeme öğlen peynirliyi, bunları ye dedi.

hayırlı sabahlar hatunlar biz geldik kuzumla huuu:87:
ayy kaç gündür giremedim herkesler iyidir inş...

malum bi ara bi temizliğe başlamıştım ben, iki ileri bir geri vaziyetinde ancak bitrebildim, tabi isyan edip mutfağı bırakarak arada çarşıya pazara gir misafir ağırla derken pilim bitti.. bulduğum her fırsatta kendimi uzanırken buldum.. evi kırkladım ama içimede sindi yani

dün şeker yüklememizi yaptırdık, biraz yüksek çıktı/168 olaraktan.. ayrıca kan değerlerimde düşük. diyet yapıp 15 gün sonra tekrarlıcaz bakalım.. oğluumuu gördüüümm bizim kuzu 910 gram olmuş teyzelerii, boyuda işte tahminen 30 cm herşeyi normaldi maşallah. yeni dr teyzemizi beğendik, inş hep böyle gider hastane personelide fena değil. görebileceğimiz her yere bizi bu nolardan üceretsiz şikayet edebilirsiniz diye yazılar asmışlardı, demek ki çalışanların üzerindeki epey etki ediyor. ayrıca 65 kilo olmuşum ben dr normal dedi, tansiyonumda iyi çıktı. böyle işte..

pazar günü bi sıkıntı olmazsa diyarbakıra yolcuyuz, çamaşır ütü çıktı yine.. biraz işlerim var uğramaya çalışırım inş öpüyorum sizii:89:

Günaydııın. biz bugün 24 olduuuuukk. darısı 28,32,36 ve doğumaaaaa hayırlısıya inş.....

size kocaman bi maşallah o zaman kuzuyla annesi

şey kızlar iremin son mesajlarını gördümde, üzüldüm baya. İremin tel. numarası var mı acaba kimsede, az çok yazdıklarına aşinayım, kız çok kafaya takarsaa depresyona girer. biliyorum bu durumları, eğer teli olan varsa bana verebilir mi acaba..

Maşallah bebikine ahestem. Koccaman olmuş yahuuu.
Diyarbakır da ne yapcan bu arada?

Maşallah bebikine ahestem. Koccaman olmuş yahuuu.
Diyarbakır da ne yapcan bu arada?

Çok şükür canım büyümüş demi kiraz kadardı koca adam olmuş kerata diyor babası görünce:82:

eşim diyarbakırlı canım, bütün akrabaları orda, abisinin düğünü var bi de bu yüzden gidiyoruz.. anam iki senedir akraba yüzü görmekten şöyle güzel bi tatil yapamadık, ikimizin memelekette ayrı ayrı olunca.. yoksa bu sene bi su kenarı düşlüyordum ben

Yağmurlu bir İstanbul sabahından günaydınlar :)

Herkese günayydıın. iyi haftasonları, çalışanlarımıza kolaylıklar teyzoşlar...
Akşam çok erken uyudum yine. öyle olunca sabahın nuruyla uyandım, 7.15 te. eşim zorla yatırdı, yine mi kalktın diye. söylene söylene yattım uyuyamıyorum diye. zorladım kendimi 9.15'e kadar uyumuşum. kızımın amcası geldi bayburttan. bu sabah babaanneye gittik kahvaltıya. yumurta salatası yapıp götürdüm, afiyetle yedik. amcamız biraz hastaymış, eşim doktora götürdü onu. hastane çok yakın, az sonra gelirler. yukarı çıkarken çamaşır atmıştım, bitmek üzere. onu asıp, evi toparlayıp oturcam. görüşmek üzere güzeller. hepinizi öpüyoruz..

merhabaaaa ((

kızlar yaa... dün düğünümüz vardı ya... herşey süperdi mükemmmmmmmmmmmeldiii ...

düğün havuz başı bi yerdeydi masal gibiydi... fotolar çekindik havuz manzaralı masalar doldu yemeğe başladık havada kararmaya başladı akşam saat 8-9 gibi.. bi yağmur çiseledi geçti.... yarım saat sonra bi daha geldi geçti... ama tam yemek yerken bir yağmur geldiki sormayın sel sel.... eee açık hava kaldı herkes ortada çadır bulundu herkes altında toplandı ama artık ıslanmıştı herkes balık gibi olduk... daha sonra duyuru yapıldı nikahımız komplexin spor salonunda kıyılacak die... gittik hep beraber... ortaya gelin masası konmuş. biz içerdeydik eşimde kapının önünde bi arkadaşıyla konuşuyodu . o arada gelmiş gelin damat yanından geçip içeriye girecekler herkes ilk kez görecek gelinlik damatlıkla . gelinimiz canım arkadaşım demiş ki buraya mı çıkıcaz ??? şu an bile ağlamak gelio içimden eşim anlatırken içim gitti ya... kuzende dio teselli etmeye çalışıyo dio... orda ağlamaya başladı dio gelin.. offfffffffff offfffffffff....
yıllardır bu günün hayalini kuruyordu canım benim ama eminim hiç böyle bi ayrıntı yoktu o hayallerde...

sonra geldiler nikah kıyıldı takı töreni fotolar falan ama moral sıfır herkeste... gelin ağladı ağlıcak bizde ilk sıralarda hemen takımızı taktık sarılınca benimde ağlıyasım vardı ya ama işte moral vermeye çalıştık kendi çapımızda ... bütün program altüst oldu...

vardır herşeyde bir hayır dioruz şüphesiz ama hakikaten çok ama çok üzüldük hepimiz.... bu yağmur bolluk bereket hayır uğur getirsin inşallah onlara hep.

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bu arada sanki kıyafetimde güzel olmuştu bea ( yapmurdan önce tabiiii ) ... fotolar gelince koyayım mı buraya????

sakın millet ne derdinde bu ne derdinde demeyin haaa..... akşamdan beri üzülüyorum hiç aklımdan çıkmıyor konuyu değiştirmek için kıyafet mevzuuna girdim yaaaaaaaaa

Ya sabah yazmıştım sizde hamur işi yediğinizde sabah şişiyor musunuz?

Canım ben çok hamur işi yemiyorum ama dün akşam ıspanaklı gözleme yaptım şu an elim üzüm ayaklarım şiş, yorgunluktan da olur dicem ama dünden beri geçerdi sanırım.. Hamur işi yememek lazım demekki çok fazla helede bu sıcaklarda en iyisi karpuz :)

Ya sabah yazmıştım sizde hamur işi yediğinizde sabah şişiyor musunuz?

Hamur işi sevmiyorum ben, yiyemiyorum rumuzcum. makarna, erişte falan bile yemiyorum. hamurla yapılan sadece ekmek yiyorum desem yeridir. o yüzden böyle bir gözlem yapamadım. ama tuzu fazla yediğimde benim de yüzüğüm parmağıma oturuyor. hatta yeri acıyor, benim şişkinliğim tuzdan onu biliyorum. çok seviyorum azaltamıyorum bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…