merhabaaaa((
kızlar yaa... dün düğünümüz vardı ya... herşey süperdi mükemmmmmmmmmmmeldiii ...
düğün havuz başı bi yerdeydi masal gibiydi... fotolar çekindik havuz manzaralımasalar doldu yemeğe başladık havada kararmaya başladı akşam saat 8-9 gibi.. bi yağmur çiseledi geçti.... yarım saat sonra bi daha geldi geçti... ama tam yemek yerken bir yağmur geldiki sormayın sel sel.... eee açık hava kaldı herkes ortada çadır bulundu herkes altında toplandı ama artık ıslanmıştı herkes balık gibi olduk... daha sonra duyuru yapıldı nikahımız komplexin spor salonunda kıyılacak die... gittik hep beraber... ortaya gelin masası konmuş. biz içerdeydik eşimde kapının önünde bi arkadaşıyla konuşuyodu . o arada gelmiş gelin damat yanından geçip içeriye girecekler herkes ilk kez görecek gelinlik damatlıkla . gelinimiz canım arkadaşım demiş ki buraya mı çıkıcaz ??? şu an bile ağlamak gelio içimden eşim anlatırken içim gitti ya... kuzende dio teselli etmeye çalışıyo dio... orda ağlamaya başladı dio gelin.. offfffffffff offfffffffff....
yıllardır bu günün hayalini kuruyordu canım benim ama eminim hiç böyle bi ayrıntı yoktu o hayallerde...
sonra geldiler nikah kıyıldı takı töreni fotolar falan ama moral sıfır herkeste... gelin ağladı ağlıcak bizde ilk sıralarda hemen takımızı taktık sarılınca benimde ağlıyasım vardı ya ama işte moral vermeye çalıştık kendi çapımızda ... bütün program altüst oldu...
vardır herşeyde bir hayır dioruz şüphesiz ama hakikaten çok ama çok üzüldük hepimiz.... bu yağmur bolluk bereket hayır uğur getirsin inşallah onlara hep.
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu arada sanki kıyafetimde güzel olmuştu bea ( yapmurdan önce tabiiii ) ... fotolar gelince koyayım mı buraya????
sakın millet ne derdinde bu ne derdinde demeyin haaa..... akşamdan beri üzülüyorum hiç aklımdan çıkmıyorkonuyu değiştirmek için kıyafet mevzuuna girdim yaaaaaaaaa
Sen göçmen değilmiydin? Göçmenler çok güzel börek yaparlar, komşularımız vardı onlardan öğrendim açma ıspanaklı börek oy oy oyy hatta bu akşamda açmadım ama ıspanaklı gözleme yaptım tavada yufka ile çok güzel oldu tazecik, sevdim ben bu pazar olayını, ama bir araba almam lazım
Ya sabah yazmıştım sizde hamur işi yediğinizde sabah şişiyor musunuz?
günaydın kızlarrrr bugun çok mutluyum oglumun beşiğini saatler sonra almaya gidicezzz:78::78:
akşamki rüyama hiçççç girmiyorum çok komik saçma ve üzücüydü
böreklerden bahsetmişinizdün akşam yanlış aldıgım peynirle gözleme yaptım ama nasıl tuzluymuş varyaa sabah japon balıgı gibi uyandım
bugun bebişimizin ufak tefek eşyalarını almaya gidebiliriz evde olmicaz inşallahhhhh
ahestecim maşallahhhh ogluna kızzz kocaman olmuş 1 kiloya dayanmış neredeyseeee
kızz koprinaaaa sanada günaydınnnnn
slm kızlarr
ben hamile tişörtü almak istiyorum netten sabahtan beri uğraşıyorum olmuyo ya bu LCW de falan kapıda nakit ödeme yok mubende kart yok
yok sanırım nakit ödeme onlarda :) ama bişiy diyim mi.. yerine gidip deneyip alman daha güzel olur..bazen resimde göründükleri kadar çekici değil kıyafetler.. :)
şöyle elliceksin hissedeceksin kumaşını... dikişlerini inceleyeceksin falan :) alışverişin zevki bunda işte :)
aboo .. biz 14+1 olmuşuz, olley, 15. haftamıza da girdik çok şükür
slm kızlar
ellerinizin ayaklarınızın şiştiğini nasıl anlıyorsunuz? ben şişmedim daha diye biliyordum. Geçen sağlık ocağına gittiğimde hemşirem şişlik var biraz dedi. baktım baktım göremedim nerem şiş die :44:
aboo .. biz 14+1 olmuşuz, olley, 15. haftamıza da girdik çok şükür
kız nasıl anlamazsın
ellerini mesela yumruk yaparken.. derin falan geriliyor kemiklerin sızlıyor gibi oluyor, yüzükleri takıp çıkarmakta zorlanıyorsun.. benim mesela şu an ellerimin şişliği inmeye başladı elimin üstü hafiften buruşur gibi oluyor işte.. nasıl tarif edeceğimi şaşırdım bendeyüzüğüm bol gelir normalde.. zor sokuyorum parmağıma şişince..
kızlar beşik için yer açtık ev dagıldıçıkıyorum kopişşş rüyamı anlatayımda öyle çıkamm
kuzenimi hamile bırakmıştımve evlenmek zorundaydım yengem bize ev bakıyo
ben de evin mutfagını soruyorum küçükmü büyükmü diye küçük dedi bende olmaz ama
nasıl yaşıcaz orda diyorumsonra kuzen ile ben çatıya çıkıyoruz yavru beyaz bir kuş
görüp ıslık çalıyorum uçarak omzuma konuyo gagasıyla agzıma degiyor ben seviniyorum
alıp onu yerine koyuyorum yuvanın yanında 2 tane akbaba var yavrulamışlar yavrularını seviyorlar
bir bakıyorum kedinin biri bizim beyaz yavru kuşu kapıp kaçıyor bende onun peşinden çatılarda atlaya zıplaya kovalıyorum
kediyi yakalayıp kafasına basıyorum kuşu agzından bırakıyo ama sadece kanatları kalmışkan yoktu üzülüyorum
kuzenin yanına gidiyorum baktım ki kızın kafasında duvakkomşuya gidiyoruz bebegini seviyoruz vee ben uyanıyorum
allahımmmm sana geliyorummmmmm
Maş. sizee
Canım kusura bakma yanlış anlama sakın ama sen aralık annesi değilmisin? bu topiktemi olmak istiyorsun?
yok canım yanlış anlamam :)
aralık topiğine ısınamadım.. acaip gruplaşma ve boş çokbilmişlik yapıyorlar.. biriyle atışmamız bile oldu.. kız diyor ki 10 haftalıkken eşi kulağını karnına yaslamış ve bebeğin kalp atışlarını duymuşmuş.. bende dedim ki o ya senin nabzını hissediyordur ya da kendi nabzını.. hem şeyi de söyledim.. biz 20. haftalık olunca 150 liralık angelsounds doplerler var didim.. onunla anca duyabiliriz kalp atışını dedim :) kötü oldum.. hucumladılar resmen.. girip çıkıyorum ama ne okuyasım ne yazasım geliyor o topiğe..
bir de burda canom var.. biz onunla hamile kalmadan önce ay, ay, topiklerde bekleyenlerdendik.. baktım sohbetiniz hoş :) samimisiniz hoşuma gitti.. kızlar da sağolsunlar dışlamadılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?