2011 Ekim Anneleri

Gerçekten can sıkıcı bir durum ama herşeyde bir hayır vardır, resimlerini koy canım merak ettim nasıl olmuşsun :)

Günaydınnn, günaydın... Annişler ve Bebişler Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle.. (tabi bugün çalışanlar grubundan biri olarak.. cumartesi günlerine isyan ediyorum artık)

ıımm.. ivit sanırım evlenince göçmen oldum artık
annem çok güzel börekler yapar aklın şaşar.. ama ben hamurişinden uzak durduğum için anca hazır yufkayla bişeyler yaparsam yaparım.. hamur yoğurursam da anca poğaça ya da simit yaparım.. ama en son martta sanırım poğaça yaptım.. o da pikniğe gidicez diye.. yapsam yenir de :) fuzuli kilo aldırıyor işte..
annem kardeşimi doğurunca 80kilo falan kaldı.. hamur işi her hafta yapılırdı belki de haftada iki defa.. ondan sonra eve yasak koyduk :) hamur işi yasak! annem öyle bir rejime girdi.. şu anda 52-54kg falan.. çıtı pıtı fıstık gibi bişi oldu :) kıskanıyorum ama çok iradelidir.. ben onun yanında kendimi varil gibi hissediyorum doğurayım şu bebişi de .. 1 yaşında gelsin.. başlarım spor rejim falan ne gerekiyorsa..

Ya sabah yazmıştım sizde hamur işi yediğinizde sabah şişiyor musunuz?

canım hamurdan ziyade, tuzlu ve ağır yiyecekler şahsen beni şişiriyor.. kızartmadan uzak duruyorum.. hamur işi zaten yapmıyorum, ekmek te yemiyorum.. ama akşam makarna yedim mesela.. sonra da sarma sararken çiğ çiğ yedim öyle birkaç tane.. yaprak eccik tuzluydu.. şu anda ellerimi yumamıyorum yüzükler sıkıyor o ayrı..

günaydın kızlarrrr bugun çok mutluyum oglumun beşiğini saatler sonra almaya gidicezzz:78::78:
akşamki rüyama hiçççç girmiyorum çok komik saçma ve üzücüydü
böreklerden bahsetmişiniz dün akşam yanlış aldıgım peynirle gözleme yaptım ama nasıl tuzluymuş varyaa sabah japon balıgı gibi uyandım
bugun bebişimizin ufak tefek eşyalarını almaya gidebiliriz evde olmicaz inşallahhhhh

ahestecim maşallahhhh ogluna kızzz kocaman olmuş 1 kiloya dayanmış neredeyseeee

kızz koprinaaaa sanada günaydınnnnn

günaydın anam :)
paşanın beşiğini alınca artık fotosunu paylaşırsın herhalde :) aldığın şeylerin fiyatlarını unutma :) kıymetli bilgiler bunlar..
rüyanı çok merak ettim.. bende bişiler gördüm ama gözümü açar açmaz uçtu aklımdan

slm kızlarr
ben hamile tişörtü almak istiyorum netten sabahtan beri uğraşıyorum olmuyo ya bu LCW de falan kapıda nakit ödeme yok mu bende kart yok

slm kızlarr
ben hamile tişörtü almak istiyorum netten sabahtan beri uğraşıyorum olmuyo ya bu LCW de falan kapıda nakit ödeme yok mu bende kart yok

yok sanırım nakit ödeme onlarda :) ama bişiy diyim mi.. yerine gidip deneyip alman daha güzel olur..bazen resimde göründükleri kadar çekici değil kıyafetler.. :)
şöyle elliceksin hissedeceksin kumaşını... dikişlerini inceleyeceksin falan :) alışverişin zevki bunda işte :)

haklısın canım gidicemde eşim çalışıyo pek fırsat kalmıyo hem zaten günlük giymek için alcaktım ama olmuyo:84::84::84::84:

slm kızlar

ellerinizin ayaklarınızın şiştiğini nasıl anlıyorsunuz? ben şişmedim daha diye biliyordum. Geçen sağlık ocağına gittiğimde hemşirem şişlik var biraz dedi. baktım baktım göremedim nerem şiş die :44:

selam kızlar
10.30da kalktım ohhh süper uyumuşuz valla kızımla
benimde son dönemlerde ayaklarım şişiyor, eski ayakkabılarım çok sıkıyor artık yeni bi tane sandaletaldım hep onu giyiyorum .

kız nasıl anlamazsın
ellerini mesela yumruk yaparken.. derin falan geriliyor kemiklerin sızlıyor gibi oluyor, yüzükleri takıp çıkarmakta zorlanıyorsun.. benim mesela şu an ellerimin şişliği inmeye başladı elimin üstü hafiften buruşur gibi oluyor işte.. nasıl tarif edeceğimi şaşırdım bende yüzüğüm bol gelir normalde.. zor sokuyorum parmağıma şişince..

bu arada kızlar.. jonsons babynin şampuanını alacak olanlar dikkat edin.. çakması da varmış piyasada, o da göz yakıyormuş.. tesadüfen bir forum yazısında okudum k.k. dışında..
bazıları memnun bazıları şikayetçi.. demek ki şikayet edenler sahtesini almışlar..

Son düzenleme:

Ne biliyim anlamıyorum iştee

kızlar beşik için yer açtık ev dagıldıçıkıyorum kopişşş rüyamı anlatayımda öyle çıkamm

kuzenimi hamile bırakmıştımve evlenmek zorundaydım yengem bize ev bakıyo
ben de evin mutfagını soruyorum küçükmü büyükmü diye küçük dedi bende olmaz ama
nasıl yaşıcaz orda diyorumsonra kuzen ile ben çatıya çıkıyoruz yavru beyaz bir kuş
görüp ıslık çalıyorum uçarak omzuma konuyo gagasıyla agzıma degiyor ben seviniyorum
alıp onu yerine koyuyorum yuvanın yanında 2 tane akbaba var yavrulamışlar yavrularını seviyorlar
bir bakıyorum kedinin biri bizim beyaz yavru kuşu kapıp kaçıyor bende onun peşinden çatılarda atlaya zıplaya kovalıyorum
kediyi yakalayıp kafasına basıyorum kuşu agzından bırakıyo ama sadece kanatları kalmış kan yoktu üzülüyorum
kuzenin yanına gidiyorum baktım ki kızın kafasında duvakkomşuya gidiyoruz bebegini seviyoruz vee ben uyanıyorum
allahımmmm sana geliyorummmmmm

hahahaha rüyalarında sınır yok nerelerin açıkta kalıyor bilmemki

Maş. sizee

Canım kusura bakma yanlış anlama sakın ama sen aralık annesi değilmisin? bu topiktemi olmak istiyorsun?

yok canım yanlış anlamam :)
aralık topiğine ısınamadım.. acaip gruplaşma ve boş çokbilmişlik yapıyorlar.. biriyle atışmamız bile oldu.. kız diyor ki 10 haftalıkken eşi kulağını karnına yaslamış ve bebeğin kalp atışlarını duymuşmuş.. bende dedim ki o ya senin nabzını hissediyordur ya da kendi nabzını.. hem şeyi de söyledim.. biz 20. haftalık olunca 150 liralık angelsounds doplerler var didim.. onunla anca duyabiliriz kalp atışını dedim :) kötü oldum.. hucumladılar resmen.. girip çıkıyorum ama ne okuyasım ne yazasım geliyor o topiğe..
bir de burda canom var.. biz onunla hamile kalmadan önce ay, ay, topiklerde bekleyenlerdendik.. baktım sohbetiniz hoş :) samimisiniz hoşuma gitti.. kızlar da sağolsunlar dışlamadılar...

Hmm anladım canımm. Hoşgeldin aramıza o halde nerde rahatsan, mutluysan orda olmak en iyisi tabikide

tekrar kusura bakma inş. kırmamışımdır

Merhaba sisko anniskolar
Bugün cumartesi ve esim yine calisiyooooo
Evde yanlis durmayi hic sevmiyorum, ne yapacagimi sasiriyorum.

Herneyse, bu aralar cok kilo aldigimi hissediyorum hareketlerim kisitlandi saga sola dönerken bile zorlaniyorum. Benim gibi olanlar var mi?
Yoksa bende erken mi basladi? Daha 3 ay var ya, simdiden böyleysem ben 2 ay sonra nasil olurum. Bu soru beni cok korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…