Hmm anladım canımm. Hoşgeldin aramıza o haldenerde rahatsan, mutluysan orda olmak en iyisi tabikide
tekrar kusura bakma inş. kırmamışımdır
kızlar beşik için yer açtık ev dagıldıçıkıyorum kopişşş rüyamı anlatayımda öyle çıkamm
kuzenimi hamile bırakmıştımve evlenmek zorundaydım yengem bize ev bakıyo
ben de evin mutfagını soruyorum küçükmü büyükmü diye küçük dedi bende olmaz ama
nasıl yaşıcaz orda diyorumsonra kuzen ile ben çatıya çıkıyoruz yavru beyaz bir kuş
görüp ıslık çalıyorum uçarak omzuma konuyo gagasıyla agzıma degiyor ben seviniyorum
alıp onu yerine koyuyorum yuvanın yanında 2 tane akbaba var yavrulamışlar yavrularını seviyorlar
bir bakıyorum kedinin biri bizim beyaz yavru kuşu kapıp kaçıyor bende onun peşinden çatılarda atlaya zıplaya kovalıyorum
kediyi yakalayıp kafasına basıyorum kuşu agzından bırakıyo ama sadece kanatları kalmışkan yoktu üzülüyorum
kuzenin yanına gidiyorum baktım ki kızın kafasında duvakkomşuya gidiyoruz bebegini seviyoruz vee ben uyanıyorum
allahımmmm sana geliyorummmmmm
Merhaba sisko anniskolar
Bugün cumartesi ve esim yine calisiyooooo
Evde yanlis durmayi hic sevmiyorum, ne yapacagimi sasiriyorum.
Herneyse, bu aralar cok kilo aldigimi hissediyorum hareketlerim kisitlandi saga sola dönerken bile zorlaniyorum. Benim gibi olanlar var mi?
Yoksa bende erken mi basladi? Daha 3 ay var ya, simdiden böyleysem ben 2 ay sonra nasil olurum. Bu soru beni cok korkutuyor
yok bitanem öyle düşünme :) kolay kolay kırılan biri de değilim zaten :)
bebişimin ablaları ve abileri olacak bu topikte. :) biz de sizden tecrube ediniriz..
sende haklısın.. aramızda en az 10hafta fark var.. 27 haftalık olan var bir de burda :)
kız mihrimah fuara gittin miii? biz bugün inşallah gidicez bakalım saat 4 de eşimle buluşup. ben eğer uygun varsa textil alırım die düşünüyorum. birde beğendiğimiz mobilya olursa hemen almayız ama firmaların kartlarını alıp daha sonra giderim die düşünüyorum bakalım hayırlısı...
Ben simdilik 2 yastikla idare ediyorum, ama seninki cok komikmis 4 yastikla
Sirtima yastik koymayi hic denemedim, bu gece onuda denim ben en iyisi
off yaaa eşim b. köye gitmeyelim başka zaman çıkarız didiiii sinir oldum kafasına şu bibloyla vursam kaç yıl yerimmm
dur dur beşiği alalımda bakarız çaresine
Selam kızlar
Bugün birazcık işlerimiz var evde yemeğimizde yok İşlere başlamadan önce size bi selam verelim dedik kızımla
aheste biz seni d.bakıra gitti diye düşünmüştük uğramayınca
canom kendine bi uyku tulumu al ve onun içinde yat bence çünkü yorgan seni örtmüyo her gece açıkta kalıyosun
26.haftaya başladık bugün
off yaaa eşim b. köye gitmeyelim başka zaman çıkarız didiiii sinir oldum kafasına şu bibloyla vursam kaç yıl yerimmm
dur dur beşiği alalımda bakarız çaresine
hayırlı sabahlar hatunlar biz geldik kuzumla huuu:87:
ayy kaç gündür giremedim herkesler iyidir inş...
malum bi ara bi temizliğe başlamıştım ben, iki ileri bir geri vaziyetinde ancak bitrebildim, tabi isyan edip mutfağı bırakarakarada çarşıya pazara gir misafir ağırla derken pilim bitti.. bulduğum her fırsatta kendimi uzanırken buldum.. evi kırkladım ama içimede sindi yani
dün şeker yüklememizi yaptırdık, biraz yüksek çıktı/168 olaraktan.. ayrıca kan değerlerimde düşük. diyet yapıp 15 gün sonra tekrarlıcaz bakalım.. oğluumuu gördüüümmbizim kuzu 910 gram olmuş teyzelerii, boyuda işte tahminen 30 cm herşeyi normaldi maşallah. yeni dr teyzemizi beğendik, inş hep böyle gider hastane personelide fena değil. görebileceğimiz her yere bizi bu nolardan üceretsiz şikayet edebilirsiniz diye yazılar asmışlardı, demek ki çalışanların üzerindeki epey etki ediyor. ayrıca 65 kilo olmuşum ben dr normal dedi, tansiyonumda iyi çıktı. böyle işte..
pazar günü bi sıkıntı olmazsa diyarbakıra yolcuyuz, çamaşır ütü çıktı yine.. biraz işlerim var uğramaya çalışırım inş öpüyorum sizii:89:
kızlarrr unnadodan bebeğimin cicileri geldi kalitelı şeylermiş gerçektende çok hoş renklerıde
acaba benım bebeğimde oksıjensız kaldıgı ıcın mı oynamıyo bırı yazdı bana ama kımdı alıntılar gıttı dr uma sorucam
denize girmek için bir şey diyormu dr lar kızlar zararı avr mı tampon falan kullansammı acaba
meraba kızlar nasılsınız
ben bugün ayrıntılıya giricem inşallah iyi çıkar
aslında geçen haftaydı ama dr doğumdaymış bu haftaya aldık günü merak ediyorum nasıl olucak bakalım
Selam kızlar
Evi derledim topladım çamaşırı astım topladım ütüledim kaldırdım pestil oldum .banyo yaptım mayıştım uzanıyorum. az sonra yemek yiyip dışarı çıkıcaz. sizin havuzlu han gibi burda sulu han varmış, gidip oraya bi bakalım piyasayı yoklayalım dedik. hem uzun süre çalışmayı planladığım için fazla vakit kalmayacak, göbek tavan yapıp ağırlaşmadan halledelim bazı şeyleri. saçlarımı kurutup yemeğe geçeyim. akşam görüşürüz inşallah. kendinize iyi bakın, iyi hafta sonları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?