2011 Ekim Anneleri

Hmm anladım canımm. Hoşgeldin aramıza o halde nerde rahatsan, mutluysan orda olmak en iyisi tabikide

tekrar kusura bakma inş. kırmamışımdır

yok bitanem öyle düşünme :) kolay kolay kırılan biri de değilim zaten :)
bebişimin ablaları ve abileri olacak bu topikte. :) biz de sizden tecrube ediniriz..
sende haklısın.. aramızda en az 10hafta fark var.. 27 haftalık olan var bir de burda :)

abi rüyaya bak ya.... benim hayallerim bile yetmez böylesine

kız mihrimah fuara gittin miii? biz bugün inşallah gidicez bakalım saat 4 de eşimle buluşup. ben eğer uygun varsa textil alırım die düşünüyorum. birde beğendiğimiz mobilya olursa hemen almayız ama firmaların kartlarını alıp daha sonra giderim die düşünüyorum bakalım hayırlısı...

bende zorlanmaya başladım valla. Daha çokda uyurken bebeğimi azmekten korkuyorum yan yatarken bile dikkat ediyorum. 4 yastıkla uyuyorum. Biri başıma biri bacak arama biri sırtıma. Biride öbür tarafa dönersem yine sırtıma hahaha sırtıma yastık koydumu daha rahat ediyorum. bacak arama koymadan artık yatamıyorum zaten. şimdilik uykuda bi sorun yok yastığa 5 kala dalıyorum geceleri

tamam canım kırmadıysam iyi barim. olsun sen yine buraya takıl canım :

Ben simdilik 2 yastikla idare ediyorum, ama seninki cok komikmis 4 yastikla
Sirtima yastik koymayi hic denemedim, bu gece onuda denim ben en iyisi

ay canım ben emirsultanda oturuyorum tek başıma gidemem. Eşimle gideceğim mecbur oda bu ara çok yoğun çalışıyor , cumartesi sabahlarıda ing. kursu var vs. vs. normalde cumartesi pazar tatilde olsa cumartesileri çalışıyor zavallım. biz yarın gideceğiz inş.

sen gidersen bana özelden msj atsana ne yaptığını felan. Ona göre gidince oralara daha çok bakarım canım

ayy heyecanla bekliyorum valla yaaa ama eşim 8. aydan önce pek bişey alma taraftarı değil. Bazı şeyleri çok beğenirsem alamassam, içimde kalırsa diye düşünüyorum. Ama dediğin gibi kataloglarını alıp. 8. ayımda gidip alırım olmazsa.:78:

off yaaa eşim b. köye gitmeyelim başka zaman çıkarız didiiii sinir oldum kafasına şu bibloyla vursam kaç yıl yerimmm
dur dur beşiği alalımda bakarız çaresine

Ben simdilik 2 yastikla idare ediyorum, ama seninki cok komikmis 4 yastikla
Sirtima yastik koymayi hic denemedim, bu gece onuda denim ben en iyisi

Sırtıma yastık koyunca karnıma doğru eğilerek yatmıyorum. Yastığa dayanıyorum. İçim daha çok rahat ediyor. yatağa biraz zor sığıyoruz ama napalım 5 yastık 3 kişi hahahaha

Son düzenleme:
off yaaa eşim b. köye gitmeyelim başka zaman çıkarız didiiii sinir oldum kafasına şu bibloyla vursam kaç yıl yerimmm

e hani gidiyordunuz ne oldu? ayy öyle bişeye şartlandımı ve olmadımı çok sinir olurum. İlla kafama koyduğum şeyi yapıcam yaa

Selam kızlar
Bugün birazcık işlerimiz var evde yemeğimizde yok İşlere başlamadan önce size bi selam verelim dedik kızımla
aheste biz seni d.bakıra gitti diye düşünmüştük uğramayınca
canom kendine bi uyku tulumu al ve onun içinde yat bence çünkü yorgan seni örtmüyo her gece açıkta kalıyosun

bende şu işlerime bi bakayım yaa. oturup kaldım burda sonra sıkışıyorum işleri bitircem die kendime kızıyorum

enişteme kızdım bak haaa...
nekadan heyecanlandığımızı bilmiyorlar sanki..
benim koca da aynı.. gidicez edicez der.. hazırlanır giyinirim bakarım ki koca tv önünde.. e hadi derim.. boşver başka zaman çıkarız..der.. ve benim cinler falan ne varsa hepsi toplanır ...

Metro hastanesine gidecektin değil mi? Bu sefer doktordan memnun kalmana da sevindim...

Selam kızlar
Evi derledim topladım çamaşırı astım topladım ütüledim kaldırdım pestil oldum .banyo yaptım mayıştım uzanıyorum. az sonra yemek yiyip dışarı çıkıcaz. sizin havuzlu han gibi burda sulu han varmış, gidip oraya bi bakalım piyasayı yoklayalım dedik. hem uzun süre çalışmayı planladığım için fazla vakit kalmayacak, göbek tavan yapıp ağırlaşmadan halledelim bazı şeyleri. saçlarımı kurutup yemeğe geçeyim. akşam görüşürüz inşallah. kendinize iyi bakın, iyi hafta sonları.

meraba kızlar nasılsınız
ben bugün ayrıntılıya giricem inşallah iyi çıkar
aslında geçen haftaydı ama dr doğumdaymış bu haftaya aldık günü merak ediyorum nasıl olucak bakalım

kızlarrr unnadodan bebeğimin cicileri geldi kalitelı şeylermiş gerçektende çok hoş renklerıde

acaba benım bebeğimde oksıjensız kaldıgı ıcın mı oynamıyo bırı yazdı bana ama kımdı alıntılar gıttı dr uma sorucam

denize girmek için bir şey diyormu dr lar kızlar zararı avr mı tampon falan kullansammı acaba

bebişin cicilerini güle güle giysin tatlım :)
denize girmek için de istersen doktoruna danış bakalım.. çok ta güneşin altında kalma.. bebikler etkileniyormuşlar..

meraba kızlar nasılsınız
ben bugün ayrıntılıya giricem inşallah iyi çıkar
aslında geçen haftaydı ama dr doğumdaymış bu haftaya aldık günü merak ediyorum nasıl olucak bakalım

güzel haberlerle gel canım

denisscim suluhan öneri ,tavsiye ve yorumlarını merakla bekliyorum :))bende öyle düsünüyorm gitgide agırlasıcaz cünkü erken gitmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…