kızlarrr unnadodan bebeğimin cicileri geldi kalitelı şeylermiş gerçektende çok hoş renklerıde
acaba benım bebeğimde oksıjensız kaldıgı ıcın mı oynamıyo bırı yazdı bana ama kımdı alıntılar gıttı dr uma sorucam
denize girmek için bir şey diyormu dr lar kızlar zararı avr mı tampon falan kullansammı acaba
bebişin cicilerini güle güle giysin tatlım :)
denize girmek için de istersen doktoruna danış bakalım.. çok ta güneşin altında kalma.. bebikler etkileniyormuşlar..
güzel haberlerle gel canım
süper güzel günlerde kullanın :) bu ara bizimki de az oynuyo bende sorucam dr uma persembe günü.birde ben tatile gittim canm deniz ok yalnız havuza girme derim malum hiç hijyenik degil.bir de cok fazla güneste kalmamak lazım sıcak pek iyi gelmiyo..
dr a tlf actım problem yok girebılırsın dedı ama bebeğijn az oynamasını sölemedım unuttum yarın güneşte bakalım artık az mı oynucak
bu arada büyük şemsiyemizi güneş koruyucularımızı sürmeyı unutmucazz
bebeğimiz cicileri içinde sağol canım allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahh
dime havuz a bırde klor atıyorlar kımnyasal sonucta zararı vardır illakii
ahh bodrumda olsaydım şimdiiiiii ne güzel olurdu
ne giyicen canım bikinimi bende hafta içi gidicem denize ama ne giysem bilemedim koca göbekle
hamile mayosu buldumm denedım hemen kaptım çok tatlı duruyo lacı beyaz boyuna ınce çizgilerr
ya çok güzel canım banada lazım ama bi gezinmem gerekicek
kızlar bu bebek arabasını arkadaşım almıs kızına çok memnun şuanda çok bende bundan almayı planlıyorum hemde rakiplerıne göre uygun fıyat
EXOR BABY XR-1350 PROSTYLE TRAVEL SET
ay çok güzel.. nezamandır hem uygun hem güzel birşey araştırıyordum.. exorbaby nin park yatağna denk geldim de bunu kaçırmışım nasılsa.
iyi fikir oldu.. zamanı gelince kesinlikle bundan alırım... bu yeşil rengi de çok güzel.. kıza da erkeğe de uyumlu
ya çok güzel canım banada lazım ama bi gezinmem gerekicek
gez bir bak göğüs ölçülerın küçükse kolay bulursun ama benım göğüsler büyük çok zorlanıyorum sütyen konusunda bıle mayoda artık rengıone falan bakmadan sırf olsun da dıyerek denedım ama rengını de beğendım modelınıde
bakırköyden aldım gıdeceksen tam adresini msj atım sana 70 e aldım mayo tamırı yapan bıryere sonradan daralttırsam doğum sonrasıda gıyerım ben onu
biz geldikkkk beşiğimizi aldıkkk cibinlik yorgan yatak korucusu yatagı hepiciği 475 tl tuttu
salı günü yenisi gelecek ve montaj yapılacak o zaman paylaşırım resminiiii
b. köye götürmedi diyee ş.evlere gittik kumpir ısmarlattım kendimee
magazalara baka baka geldik ama hiç begenmedim işteeeeekartını alıp ben gidip alrım hafta içi
hıhhhhhhh babamız şimdi tv nin karşısında beşlik simit gibi yayılıp yattı
okadar da söylendin :) bak çıkmışsınız işte
ay nasıl bişi aldınız merak ettim :) sabırsızlıkla paylaşımlarını beklicez... büyüyen beşik mi aldın. ne ettinçok soru sordum demi..
erotik canom benim :) kumpir de yarasın..
kocana yaptığın benzetmelere bayılıyorum yabeşlik simit dedi..
ya ben b.köye gitmek istiyodumm:84: oradaki magazadan alayım istedim bişiler zaten beşiği karşımızdaki magazadan aldık
5-6 yaşına kadar kullanılabiliyor beşik salı akşamı naklen yayın yapcem bi kurulsunnn süsleyip püsleyip paylaşıcam
1 haftadır kumpirrrr diye adamın beynini yedim oda beynimi yeme kumpir yii didi yidimamannn mayonezsizz heç bişiye benzemiyodu
benim gibisinede ne denir yidin suuss dimihala cemkiriyom
bende mayonezi sevmem.. ekmekle ketçap yediğim var
gece sarma sararken.. star tv açtıydım.. yeni saçma bişi başlamış matraks mıdır nedir.. onu izledim..
ismail yk vardı konuk, ona ortaköyden kumpir istediler.. yuh dedim :) utanmıyorlar mı okadar izleyen var hamileler de izler diye düşünmüyorlar mı dedim kendimce..
ortaköydeki eleman da diyor neyli olsun.. kafana göre takil diyo ismail yk.. sonra karışık didi.. ortaköydeki de hepsinden doldur abi dedi..
ule gözünüz doysun dedim.. sade neyine yetmiyo, tereyağ kaşar oh mis miseve gidince patates haşlıcam zaten :) bu akşam kesin yalnızım.. sahte kumpir ziyafeti yapçem
anaaaa canının çekecegini düşünmemiştimm:26::26:
bu bana gelsin o zaman
ay ben akşam izleyecek bişi bulamadım bakayım dedim ne kadannn saçma bi programm beyaz niye sezon finali yaptın ki yaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?