2011 Ekim Anneleri

süper güzel günlerde kullanın :) bu ara bizimki de az oynuyo bende sorucam dr uma persembe günü.birde ben tatile gittim canm deniz ok yalnız havuza girme derim malum hiç hijyenik degil.bir de cok fazla güneste kalmamak lazım sıcak pek iyi gelmiyo..

bebişin cicilerini güle güle giysin tatlım :)
denize girmek için de istersen doktoruna danış bakalım.. çok ta güneşin altında kalma.. bebikler etkileniyormuşlar..

güzel haberlerle gel canım

dr a tlf actım problem yok girebılırsın dedı ama bebeğijn az oynamasını sölemedım unuttum yarın güneşte bakalım artık az mı oynucak
bu arada büyük şemsiyemizi güneş koruyucularımızı sürmeyı unutmucazz

bebeğimiz cicileri içinde sağol canım allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahh

dime havuz a bırde klor atıyorlar kımnyasal sonucta zararı vardır illakii

ahh bodrumda olsaydım şimdiiiiii ne güzel olurdu

ne giyicen canım bikinimi bende hafta içi gidicem denize ama ne giysem bilemedim koca göbekle

ya çok güzel canım banada lazım ama bi gezinmem gerekicek

gez bir bak göğüs ölçülerın küçükse kolay bulursun ama benım göğüsler büyük çok zorlanıyorum sütyen konusunda bıle mayoda artık rengıone falan bakmadan sırf olsun da dıyerek denedım ama rengını de beğendım modelınıde

bakırköyden aldım gıdeceksen tam adresini msj atım sana 70 e aldım mayo tamırı yapan bıryere sonradan daralttırsam doğum sonrasıda gıyerım ben onu

Son düzenleme:
kızlar bu bebek arabasını arkadaşım almıs kızına çok memnun şuanda çok bende bundan almayı planlıyorum hemde rakiplerıne göre uygun fıyat

EXOR BABY XR-1350 PROSTYLE TRAVEL SET

ay çok güzel.. nezamandır hem uygun hem güzel birşey araştırıyordum.. exorbaby nin park yatağna denk geldim de bunu kaçırmışım nasılsa.
iyi fikir oldu.. zamanı gelince kesinlikle bundan alırım... bu yeşil rengi de çok güzel.. kıza da erkeğe de uyumlu

dime bencede güzel bır yesılı var bırde turuncusu ben gördüğüm tanıdığım herkese sordum memnunmusun arabadan dıye hep şimdiye kadar hem uygun hem güzel bu var

ya çok güzel canım banada lazım ama bi gezinmem gerekicek

decathlon da görmüştüm bende hamile mayosu 30 tl flan bişeydi.gebe magazasında da var ama gereksiz pahalı buluyorum suan indirimde olabilir gerci.ama bana normal mayo almak daha mantıklı geldi sonrada giyerim diye düsündüm.ortalama bedeninizden 1-2 beden büyük mayo alırsanız o da gayet rahat oluyo.

biz geldikkkk beşiğimizi aldıkkk cibinlik yorgan yatak korucusu yatagı hepiciği 475 tl tuttu
salı günü yenisi gelecek ve montaj yapılacak o zaman paylaşırım resminiiii
b. köye götürmedi diyee ş.evlere gittik kumpir ısmarlattım kendimee
magazalara baka baka geldik ama hiç begenmedim işteeeee kartını alıp ben gidip alrım hafta içi
hıhhhhhhh babamız şimdi tv nin karşısında beşlik simit gibi yayılıp yattı

avcılara falan bakıcam olmadı senden isterim adresi saol canım ..

okadar da söylendin :) bak çıkmışsınız işte
ay nasıl bişi aldınız merak ettim :) sabırsızlıkla paylaşımlarını beklicez... büyüyen beşik mi aldın. ne ettin çok soru sordum demi..
erotik canom benim :) kumpir de yarasın..
kocana yaptığın benzetmelere bayılıyorum ya beşlik simit dedi..

ya ben b.köye gitmek istiyodumm:84: oradaki magazadan alayım istedim bişiler zaten beşiği karşımızdaki magazadan aldık
5-6 yaşına kadar kullanılabiliyor beşik salı akşamı naklen yayın yapcem bi kurulsunnn süsleyip püsleyip paylaşıcam
1 haftadır kumpirrrr diye adamın beynini yedim oda beynimi yeme kumpir yii didi yidim amannn mayonezsizz heç bişiye benzemiyodu
benim gibisinede ne denir yidin suuss dimi hala cemkiriyom

selam kızlar gecmısı okıyıp cıkıcaktımkı bebek arabasından konusuldugunu gordum bız bebek arabamızdan cok memnunuz onemlı olan tamamen yatıyo olması tentesının yanı guzeslıgının tamamen kapanması kı alısverısmerkezı vs gezerken uyuyolar hep hem karanlık hem guvenlı oluyo bebek gozukmuyor hemde arka tekerler sabıt on tekerler oynuyo olmalı ve eger baston puset deılse (bastonlar kucuk oluyo haberınız olsun ) alt sepetının buyuk olması bızım bebek arabamız aldıgım zaman dunyada uretılen en genıs bebek arabası denmıstı dogurumu bılmem ama 3 yasındakı oglum hala ılk gunku gıbı rahat ıcınde lınk eklıyım fıyat konusunda bılgım yok bu arada ben 3 sene once almıstım 370 fılandı Pierre Cardin 2040 Raider Bebek Arabası
bende bugun oglum ve esımle alısverıs yaptım geldım onları yerlestırdım onlar dısarı cıktı bende temızlık yaptım sımdı dınlenıyorum
bu arada bana doktorum gır yada gırme demedı havuz ıcın bende gırdım umarım bırsey olmaz mayoda almıstım elbıselı mayo denıyomus onlara rahat ettım ama almasamda olurmus anneme verıcem gercı onu bıkınıyle daha rahat ettım tabı ben tesetturlu oldugum ıcın bayan havuzunda yuzdum onun ıcın rahattım bıkınıyle

bende mayonezi sevmem.. ekmekle ketçap yediğim var
gece sarma sararken.. star tv açtıydım.. yeni saçma bişi başlamış matraks mıdır nedir.. onu izledim..
ismail yk vardı konuk, ona ortaköyden kumpir istediler.. yuh dedim :) utanmıyorlar mı okadar izleyen var hamileler de izler diye düşünmüyorlar mı dedim kendimce..
ortaköydeki eleman da diyor neyli olsun.. kafana göre takil diyo ismail yk.. sonra karışık didi.. ortaköydeki de hepsinden doldur abi dedi..
ule gözünüz doysun dedim.. sade neyine yetmiyo, tereyağ kaşar oh mis mis eve gidince patates haşlıcam zaten :) bu akşam kesin yalnızım.. sahte kumpir ziyafeti yapçem

kızlar bendeki kitapta okudum diyorkiiiiii çalışan ve aktif kadınlar bebeklerinin hareketlerini izlemek hissetmek istiyorsa 30-60 dakika sol tarafınıza yatıp hareketlerini gözlemleyebilir hissedebilirsiniz yazıyooo:92::92::92:

anaaaa canının çekecegini düşünmemiştimm:26::26:
bu bana gelsin o zaman
ay ben akşam izleyecek bişi bulamadım bakayım dedim ne kadannn saçma bi programm beyaz niye sezon finali yaptın ki yaaaaaaaaaaaaaaaa

anaaaa canının çekecegini düşünmemiştimm:26::26:
bu bana gelsin o zaman
ay ben akşam izleyecek bişi bulamadım bakayım dedim ne kadannn saçma bi programm beyaz niye sezon finali yaptın ki yaaaaaaaaaaaaaaaa

yok kız canımın çektiğinden değil.. yalnızım ya.. evde yemek yok akşam makarna yaptıydım.. bugün öğlen de ondan da yedim.. eşim de yok.. pratik bişiler olsun didim
bu akşam erken kapatıcam.. başım ayakta uyuyan civciv gibi masaya doğru gelip gidiyor gece 3te yattım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…