2011 Ekim Anneleri

bak işte 30 a da varmış işte kocamın dolaşıp bakmaması yüzünden o kadar zarara girdik
çok merak edıyom beşiğinizi rabbim huzurlu sağlıklı tatlı rüyalı uykular versın bebeişine inşallahh
avcılara falan bakıcam olmadı senden isterim adresi saol canım ..

tamam canımm hadi inşallah güzel bulursun

dolmalar ne oldu kızzzzzzzzz hepsini kocanamı verdinn3-5 tane ayırsaydın kendine
gece o saatlere kadar oturma valla bende oturuyodum ezanla yatıyodum aptal gibi oluyodum
uykunu düzene sokmaya çalışşş

dolmalar ne oldu kızzzzzzzzz hepsini kocanamı verdinn3-5 tane ayırsaydın kendine
gece o saatlere kadar oturma valla bende oturuyodum ezanla yatıyodum aptal gibi oluyodum
uykunu düzene sokmaya çalışşş

ufak bir tabak ayırdım canım kendime :)
saat 12yi geçirmem aslında da.. bazen kocamı uyandırcam kanepeden diye saat 1i buluyor.. deprem olsa adamın kılı kımıldamaz o derece derin uykusu bir öğretemedim ona uykusu gelince yatağa yatmayı..

benımkıde öle uyku sersemı kalk gidiyoruz dersem kalkıyo yoksa odaya gıdelım yataga gıdelım dersem kalkmıyo uyku sersemı ya işe gıdıcez sanıo yada gezmeye falan herhalde :))
sende dene bak elınden tutup cekıyorum bıryandanda hadı kalk gıdıyoruz dıorum kalkıyo yoksa çokkkk zorr kaldırıyorum

yok anam.. nerdeeee. biz geçtik bunları artık :) 2 sene önce balıklarımız vardı.. temizliği zor olduğu için durunca da koku yaptığı için sattırdım eşime onları..
bazen derdim ki kalk balıkların motoru durmuşş.. balık ters dönmüş falan.. :) kandırabiliyordum.. sonra kuş aldık.. bir kaç kez onunla kandırdım.. sonra tınlamaz oldu..
akşam diyorum hayatım kalk kapı çalıyor bu saatte ben açmayım.. ıhı tamam, hayatım diyip devam ediyor .. gözlerini açmıyor bile..
eğer artık çok bunalırsam söylene söylene gidiyorum battaniye alıp üstüne öyle yumak halinde sertçe atıyorum.. ulen diyorum yalnız yattıktan sonra koca lazım dil bana tabi bunları duymuyor. bazen terslediği olur ve sabah hatırlamıyorum der..
derdim büyük bu konuda

bu arada .. bişicik buldum o bebek arabası için verdiğin sitede
CRYSTAL SOFT BEŞİK CB 108D

benim çok hoşuma gitti yeşil olan beşik 105 liraymış.. günlük kullanım için alacak bayanlara duyurulur

kızlarrrrrrr melaba ben hala tatildeyim bir hafta daha rapor aldım bende si<i çok ösledim zeytinim-denizim-hanzadem-ahestem-canom-tubişim ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlarım nete çok giremiyorum sağlığım iyi çok şükür sizlerinde iyidir inşallah artık geceleri nefes darlığı çekiyorum biraz zorlanıyorum benimki biraz erken başladı sanırım hayırlısı olsun sizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum.....

Cok cici birseymis bu besik bende begendim, birde fiyati cok uygunmus Ama ben almamayi düsünüyorum böyle bir besigi, cünkü sallamaya alistirmak istemiyorum. Cünkü bir alisinca uyutmasi daha zor. Ve cabuk büyüyorlar kilo aliyorlar, sonradan bacaklarimda sallamak istemiyorum.

Kizlar birsey sorucam, benim esimin basi agriyor hep ama. Ne yapabilirim var mi tavsiyesi olan?

canım bende zaten kırkı çıkana kadar kullanmaya düşünüyorum , gece bebeği odasında yalnız bırakamam.. kesinlikle bende sallama taraftarı değilimdir, zaten o link verdiğim beşik sabitlenebiliyor..
bunu da 6aya kadar günlük kullanabilirsiniz yani :) o ayakta sallama olayına da okadar gıcığım ki :) afedersiniz yanlış anlamayın.. ben ilk defa Türkiyede böyle birşey gördüm.. laaak laaak bir sağa bir sola.. o çocuğun beyninde hücre mi kalır ayol..
benim görümcemin kızı 4 yaşında kocaman kız.. artık normal yatakta yatıyor.. gelip görümceme diyor anne sallasana beni.. her akşam öyle uyuyor.. çok kötü bir alışkanlık bence.. anneye de eziyet.. çocuğada yazık..
zaten kucağa fazla alışmayan bebek, sallamak ta istemez (diye düşünüyorum)

bu arada eşine de geçmiş olsun..
migreni falan varsa eczaneden avmigran alabilirsiniz. ya da karanlık sessiz odada yatıp uyuyacak.. sürekli böyle bir şikayeti varsa doktora görünsün.. aman ihmal etmeyin

Selam hepinize güzel anneler ve bebişleri bizim 1 haftalık tatilimiz sona erdi müthiş bir tatildi ama sizleride çok özledik oğluşumla geçmişe bakamadım çok uzundu fakat anadolu yakası buluşmanızı gördüm alacağınız olsun hepinizin benim tatile gitmemi beklediniz değilmi? en kısa zamanda bir buluşma talep ediyorum küpkeseceğim yoksa

kopişşşş baktım ama mavişi yokmuşş alıyoduk valla eşimleee fiyatı çokkk uygun bende kırkı çıkana kadar görmeye gelenler için istiyordum
beşiği aldıkta millet yatak odama yıgılmasın diye istiyorum niye mavisi yok yaaaaaaaaaaaa:84::84::84:

Eki Görüntüle 218065

ŞİMDİLİK BUNUNLA İDARE EDİN KUZULarrrr
ohh ohh maşallahhh sanada bebişleredeee

ay bacı bende gidemedimmmmmmmm

selamlar herkese iyi geceler... gündüz bahsettiğim yere gittik. bir sokak dolusu bebek mağazası vardı. belki ara sokaklarda da vardır ama cok yorulduk gezemedim daha. her bütceye uygun ürünler var. mesela 300 tl ye de bebek arabası var, 2500 euro ya da gördük. o kadar pahalı olanı alsak yavrumu kacırır, bir köseye bırakır arabayı calar satarlar valla Allah korusun. yeni dogan bir bebegin ihtiyac duyacagı tum urunler var. ama fiyatlar hic uygun gelmedi bana. ya da ilk defa bu kadar alıcı gozle gezdigim icin cok geldi bana. ornegin braun un kulaktan ates olceri 110 tl idi. piyasa fiyatlarını arastırıp gitmek lazım. yine de cok keyifli, heyecan vericiydi. arastırma yapar tatil sonrası bir daha gideriz. bizden bugunluk bu kadar..

canom hayırlı olsun besiginiz. iyi gunlerinde saglicakla yatsin insallah oglun canim.
eslemcim masallah canim tatil yaramis sana. 10 gun sonra gelicem oraya, sideye yakınsanız goruselim uygun bir yer ve zamanda.

hımm.. bende başka sitelere de baktım varmı acaba diye.. denk gelmedi mavisi henüz.. bulursam dürterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…