bak işte 30 a da varmış işte kocamın dolaşıp bakmaması yüzünden o kadar zarara girdikdecathlon da görmüştüm bende hamile mayosu 30 tl flan bişeydi.gebe magazasında da var ama gereksiz pahalı buluyorum suan indirimde olabilir gerci.ama bana normal mayo almak daha mantıklı geldi sonrada giyerim diye düsündüm.ortalama bedeninizden 1-2 beden büyük mayo alırsanız o da gayet rahat oluyo.
çok merak edıyom beşiğinizi rabbim huzurlu sağlıklı tatlı rüyalı uykular versın bebeişine inşallahhbiz geldikkkk beşiğimizi aldıkkk cibinlik yorgan yatak korucusu yatagı hepiciği 475 tl tuttu
salı günü yenisi gelecek ve montaj yapılacak o zaman paylaşırım resminiiii
b. köye götürmedi diyee ş.evlere gittik kumpir ısmarlattım kendimee
magazalara baka baka geldik ama hiç begenmedim işteeeeekartını alıp ben gidip alrım hafta içi
hıhhhhhhh babamız şimdi tv nin karşısında beşlik simit gibi yayılıp yattı
avcılara falan bakıcam olmadı senden isterim adresi saol canım ..
yok kız canımın çektiğinden değil.. yalnızım ya.. evde yemek yok akşam makarna yaptıydım.. bugün öğlen de ondan da yedim.. eşim de yok.. pratik bişiler olsun didim
bu akşam erken kapatıcam.. başım ayakta uyuyan civciv gibi masaya doğru gelip gidiyorgece 3te yattım..
dolmalar ne oldu kızzzzzzzzz hepsini kocanamı verdinn3-5 tane ayırsaydın kendine
gece o saatlere kadar oturma valla bende oturuyodum ezanla yatıyodum aptal gibi oluyodum
uykunu düzene sokmaya çalışşş
ufak bir tabak ayırdım canım kendime :)
saat 12yi geçirmem aslında da.. bazen kocamı uyandırcam kanepeden diye saat 1i buluyor.. deprem olsa adamın kılı kımıldamaz o derece derin uykusubir öğretemedim ona uykusu gelince yatağa yatmayı..
benımkıde öle uyku sersemı kalk gidiyoruz dersem kalkıyo yoksa odaya gıdelım yataga gıdelım dersem kalkmıyo uyku sersemı ya işe gıdıcez sanıo yada gezmeye falan herhalde :))
sende dene bak elınden tutup cekıyorum bıryandanda hadı kalk gıdıyoruz dıorum kalkıyo yoksa çokkkk zorr kaldırıyorum
maşallahın var kuzum biliyorum, 41 kere maşallah sana da rüzgara da. Ama buna güvenip çok yoruyosun kendini. Zaman kavramın yok senin yaa gecen gündüzün haftasonun yok tatlişkom çok yoruyosun kendini. Biraz daha dikkat etcektin hani. Yine gezmiş haftasonu, gündüz ayrı, gece ayrı gezmişsin bi de :) olmuyo yaniii.
Senin de planladığın şekilde olur inşallah canım. Ben izin sonrası yüzsüzlük yapıp ücretsiz izin aldım. 1 yıla kadar kullanabilirsin dedi, utandım 6 ay aldım. Onun için yıllık iznimi, doğum izni alana kadar dinlene dinlene kullanıcam. Böylelikle çok yorulmam diye düşündüm.
Ayy geldi mi ciciiiinnn :) güle güle giy canım benim iyi günlerinde inşallah.
Valla ne yalan söyleyim yeşil zeytin görünce sen, turşu görünce eslem geliyor aklıma. Tatildeyim demişti en son. Sağlığı iyiyse ne mutlu bize ama bi haber eyle eslemcim yahuu.
yok anam.. nerdeeee. biz geçtik bunları artık :) 2 sene önce balıklarımız vardı.. temizliği zor olduğu için durunca da koku yaptığı için sattırdım eşime onları..
bazen derdim ki kalk balıkların motoru durmuşş.. balık ters dönmüş falan.. :) kandırabiliyordum.. sonra kuş aldık.. bir kaç kez onunla kandırdım.. sonra tınlamaz oldu..
akşam diyorum hayatım kalk kapı çalıyor bu saatte ben açmayım.. ıhı tamam, hayatım diyip devam ediyor .. gözlerini açmıyor bile..
eğer artık çok bunalırsam söylene söylene gidiyorum battaniye alıp üstüne öyle yumak halinde sertçe atıyorum.. ulen diyorum yalnız yattıktan sonra koca lazım dil banatabi bunları duymuyor. bazen terslediği olur ve sabah hatırlamıyorum der..
derdim büyük bu konuda
bu arada .. bişicik buldum o bebek arabası için verdiğin sitede
CRYSTAL SOFT BEŞİK CB 108D
benim çok hoşuma gitti yeşil olan beşik 105 liraymış.. günlük kullanım için alacak bayanlara duyurulur
Cok cici birseymis bu besik bende begendim, birde fiyati cok uygunmusAma ben almamayi düsünüyorum böyle bir besigi, cünkü sallamaya alistirmak istemiyorum. Cünkü bir alisinca uyutmasi daha zor. Ve cabuk büyüyorlar kilo aliyorlar, sonradan bacaklarimda sallamak istemiyorum.
Kizlar birsey sorucam, benim esimin basi agriyor hep ama. Ne yapabilirim var mi tavsiyesi olan?
ohh ohh maşallahhh sanada bebişleredeee
Selam hepinize güzel anneler ve bebişleri bizim 1 haftalık tatilimiz sona erdimüthiş bir tatildi ama sizleride çok özledik oğluşumla geçmişe bakamadım çok uzundu fakat anadolu yakası buluşmanızı gördüm alacağınız olsun hepinizin benim tatile gitmemi beklediniz değilmi? en kısa zamanda bir buluşma talep ediyorum küpkeseceğim yoksa
Oh vallahi size iyi tatiller :)
Nerede yapiyorsunuz tatilinizi? Bizim yerimizede eglenin
ofof bu saatte canim patates kizartmasi cektiyapsam da kilolara hosgeldiniz mi diyim:18: yoksa yatsam mi :44:
kopişşşş baktım ama mavişi yokmuşş alıyoduk valla eşimleee fiyatı çokkk uygun bende kırkı çıkana kadar görmeye gelenler için istiyordum
beşiği aldıkta millet yatak odama yıgılmasın diye istiyorum niye mavisi yok yaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?