2011 Ekim Anneleri

Ohh maşallah:)) Eşinin ailesinin durumu iyiymiş demek ki şanslısın. Tabi bi de sizden esirgemiyolar bu da önemli.
Yalnız size bu kadar yardım ediyoruz diye hayatınızın her alanına karışmaya hak kazandığını sananlardan değillerdir umarım...
Benim kaynana şimdi bile herşeye burnunu sokmaya çalışıyo. Bi de durumu iyi olup da onu bunu alıyo olsa nasıl olur tahmin edemiyorum doğrusu:)) Aman varsın bi faydası olmasın ben memnunum. Öbür türlü katlanamam ben...

bebek arabası ben sanırımm 20 gunlukken fılan almıstım bu bıle bana gec gelmıstı gercı yaz bebegıydı oglum 25 gunlukken gezmeye baslamıstık bebek arabamız piercardin cok memnunuz chicco yuda begenıyorum kraft urulerı vasat gelıo bana

canım bebek arabalarına bende baktım ama en sonunda ince yapılı , kolay katlanabilen, ( baston modeller olabilir) aliminyum kasalı ( hafif ve sağlam oluyor) ortak renkte bir bebek arabası almaya karar verdim. Sanırım pier cardin alıcam. Çünkü çarşıda nezaman küçük,kullanışlı,hızlı,engebeye takılmayan,kolay dönen yada kolay katlanan bir bebek arabası görsem yanında pier cardin yazıyor.. En iyi reklem kullananlarmış nede olsa eşimede söyledim cidden aaa bu araba pratik bişeye benziyor dediğim tüm bebek arabaları pier cardinin.. bebeğim doğduktan 1 ay sonra falan almak istiyorum nede olsa ekim kış ortası sayılmaz aralığa kadar sonbahar gibi geçiyor mevsim zaten avm ye falanda gideriz hep evde durulmaz. 0-4 yaşa kadarda kullanılabilen bebek arabaları var. Pier cardinin birkaç modeline netten baktım kullanışlı ve şık duruyorlardı birde fiyatları çok iyi geldi bana sanırım bu marklanın kullanabileceğim bir modelini alıcam :))

Merhabalar arkadaşlar, sabah doktora gittik, ayrıntılı ultrason randevumuzun ardından kendi doktorumda muayene etti... Çok şükür her şey yolunda oğlum çok sağlıklı, 642 gr olmuş (kendi doktorumuz baktığında 682 gr dedi) boyuna da 21 ya da 28 cm dedi doktorum net hatırlamıyorum şu anda... Bayağı hareketliydi, esnedi & gülümsedi... )) Neşeli bir bebek dedi ayrıntılıya bakan doktor...

selam kızlaarr:) günaydınlar herkese...dün moralim çok bozuktu ,akşam ağladım ağladım ,karnım bi sertleştiki inanamazsınız,yürüyüşe çıkmıştık biraz açılıyım diye eve zor döndüm resmen ,ama şimdi sakinleştim çok şükür ...eşim kiraya çıkalım diyo ama ,onuda içime sindiremiyorum bi türlü ,1-2 yıl daha (inşallah sadece bukadar sürer) bu evde yaşamaya devam etcem sanırım
busabah erken kalktım ,malatyaya gitmeden önce tahlillerimi yaptırıp doktoruma göstermem gerekiyodu ,şeker yüklemeside yaptırdım ,1 saat oturup bekledim tekarar kan alınana kadar ,ama kafan iyi olmuştu resmen ,böyle ayaklarım yere basmadan yürüyo gibiydim taksiyle eve döndüm mecbur...
bu arada lcw den bi tshirt aldım şı krem renkli yaqğlı boya anne çocuk resmi var gibi olandan ,6.90 dı ,yalnız internetten alışveriş yapanlara bi sorun var ,hani %10 indirim oluyodu ,dün bikaç parça seçp hesaplattım ,aynı fiyattan verdi banaa bende almadım tabikiiii
neyse ben şimdi biraz dinleniyim ,tatil dönüşü ütülerim var baa..dün 3 makine yıkadım ,bu günde onları toparlamam gerek:83:

güzel bir hafta diliyorum çalışan arkadaşlara

Son düzenleme:

maşşalah canım bebeğinee ben hiç doktoruma sormuyorum boyunu kilosunu ,ekstra bi cihaz gerekiyomu usg dışında ,bu gidişte bende sorayım :26:

maşşalah canım bebeğinee ben hiç doktoruma sormuyorum boyunu kilosunu ,ekstra bi cihaz gerekiyomu usg dışında ,bu gidişte bende sorayım :26:

Sağol canım, başka bir şey gerekmiyor ultrasondan bakıp söylüyorlar, hatta ben sormuyorum kendisi söylüyor boyunu & kilosunu...

Sen de ev için çok üzme canını, seni çok iyi anlıyorum; benim babam polisti periyodik olarak tayin oluyorduk büyüklü küçüklü evlerde oturduk yıllarca, en ufağı da istanbuldayken oturduğumuz evdi, yeri geldi ev eşyalara & eşyalar eve uymadı, bir de o kadar taşınma eşyaları mahvetti, anneciğim de gönlüne göre bir evde oturamadı yıllarca...
Sen kısa zamanda gönlüne göre bir eve sahip olursun inşallah... Bebeğin kısmetiyle gelir belki de; bize uğurlu geldi bizimki evimizi aldık ayı geçmeden bebek haberi geldi; kendisinden habersizken o bize kısmetini getirmişti...

maşaallah oğluşuna aytencim. Benim kızım içinde doktorum neşeli bebek demişti. Daha içimizdeyken gülmeye başlamışlar ne güzel hep böyle yüzleri güler kolay kolay ağlamazlar inşallah :))

benimkide bi altın alcam die kandırıp burda kalmaya zorlıcaksa hiiiç dinlemem valla... istemem altınını da.... emrivaki yapınca yapcaam varsada istemiyorum...

Çok güzelmiş canım güle güle kullanın :)

Evet pier cardin in enigma serisini beğendim puset ve anakucağı ama ikisi 500sadece puseti 289-320 arası takıam gerek varmı bilmiyorum, anakucağı neredeyse pusetin yarı fiyatından fazla.... Birde kapanış resmi şekilleri filan hoşuam gitti üzeri tamamen muhafaza ediliyor fileli tam yatıyor vs. özelliklerini beğendim...

Birde şunu gördüm çok pratik geldi ama kış zamanlarında çocuk üşür bunda ama kışında arabayla gidiyoruz çevremdede kim varsa hafif bir şey al tek çıktığında rahat olsun vs filan diyor... Birde kanz pier cardinin yan firması filan diyorlardı ama bri arkadaş değil demişti burada sanırım dimi?

KANZ 918 ÜÇ 3 TEKER PUSET BEBEK ARABASI - ÜCRETSİZ KARGO sahibinden.com'da

Maşallah canım haftasına göre gayet iyi kilosu, hem gülüyor hem esniyor demek annesi çok relax bebişte son derece keyfinde hali ile :)

meraba herkese

bebek arabalarından konusulmus bızım arabayı dayısı alcak kraft twıstlerı cok begenmıstım bende
hard dısc bebısıne masallah

bugun annem gelcek banada yarın evde buyuk temızlık var camlar falan sılınıcek bugun n yagmurlu gıbı ama ıns yarın guzel olur hava

tam beni anlattın canım badana yapılcak bebek odasına yere parke yapılcak bebek odası allahın izni ile alıncak halısıydı tülüydü avizesiydi derken ....çooook iş var valla

teyzeleriiiiiiiii oğluşumun odası geldi bakalım beğenecekmisiniz gerçi tam yerleşimi bitmedi ama dayanamadım görmenizi istedim

selamün aleykum ekım anneleri kasım annesiyim aranıza kabul eder mısın

Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin, çok sakin zamanda geldin :) Bu gün herkesler pazartesi senromunda... Kızlar uyudunuzmu?

Ben yanıyorum ellerim ayaklarım her yerim yanıyor gece atlet ve şortla yattım, şu anda klima açık ama ben ateş gibiyim.. Griptenmi hamileliktenmi çözemedim ayaklarımın altında köz var sanki sizde yanıyomusunuz ateş bastımı sizide hatunlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…