selam anneler biz geldiiik... bugün fuarımızın son günüydü, dün de gitmiştik ve benim daha önceden beğendiğim mobilyayı gösterdim eşime o da beğendi düşündük taşındık ve bugün aldık. kapora verdik. 2 ay sonra teslim alıcaz inşallah....
ya bide ben napıcam ya... bu evde kalmak istemiyorum . merkeze uzak . evim güzel 3+1 ve 110 m2 evi ok beğeniyorum ama sırf uzaklığından istemiyorum artık. bu ev kayınpederimin kira vermiyoruz :) bense merkeze ve işe yakın bi yere taşınmak istiyorum... bi ev çıksa belki kayınpederim alır , öyle bi yer vardı ama olmadı... merkeze 2 km işe 1 km ydi... çok istemiştim orayı ama nasip diilmiş. bu evde de kalırsam tadilat yaptırmam lazım. banyomda bi dolabım bile yok ya... çamaşırlar deterjanlar orta yerde... ve fayanslarını falanda değiştirmek istiyorum. bi küvetim var onu kaldırmak istiyorum...banyoyu komple yeniletmek istiyorum ve birde koridorlarımda fayans. onlarıda parke yaptırmak istiyorum .. veeee şu an çocuk odası olmayı bekleyen oda eşya dolu onları koycak bi yerim yok...ama o odanın küçük bi balkonu var o balkonu kapattırıp eşyaları oraya almam lazım ki oda boşalsın oğlumun mobilyaları gelsin...offf offf burda kalırsam en az 4-5 milyar masraf yapıcam. bide bu ara apartman yönetimi karar alıyor bi sürü şey yapılcak yok mantolama yok güvenlik ıvır zıvır.. oradan da daire başına en az 3500 tl düşecek...
yani burda kalmak hiç mantıklı gelmio...
kayınpederimle konuşup izniyle bi yere kiraya çıksak...bu evin kirasını oraya versek olur mu acep.
veee kaynanam da hiç istemio burdan taşınmamı çünkü kendi de bu tarafa gelmeye çalışıyo...şimdi bide bebek olunca hiç bırakmak istemio
evin önü kapanıyo inşaat var okul yapılıyo kocamaaaannnn büütn manzaramıızı kapatıyo... hiç perde açamıyorum aylardır... ama kaynanam gelmiş evde balkona çıkıyo bakıyo diyomki ne manzara kaldı ne bişi ama dio balkondan sarkıyo yan tarafa bakıyo böyle yandan bakınca görünüyo diyoooo
o evden taşınmamam için herşeyi yapıcak sanırım... acaba bütün tadilat maliyetine de katlanır mıki
haaaa bide noldu bilio musunuz... bugün köye gittik eşimin anneannesinin köyüne hayır vardı. orda kaynanam elimi aldı eline baktı bileziklerime bilezik alcam nasıl alsam dedi dedim bunların 2 kat kalınları var süper dedim onlardan al... kendine alcak sandım.. sana alcam sana dio...
bilmeeeem dedim. yada dio şu beşibirliklerden takar mısın dio... bilmem ki nasıl onlar dedim... neyse getçti konu...
beşi birlik ne kızlar tam altın değil dimi.. yani 4 çeyrek eden tam altın değildir herhalde... ama beşi bi yerde ya 5 tane tam altın değerinde olabilir mi...yok canım ya...çeyrek = 130 tl. 5 tam = 20 çeyrek yapar oda 2600 yapar herhalde öyle değildir ya... o zaman bilezik istiim ben en iyisi22 - 23 gr. gibi gelio bileziklerim.
amma uzun yazdım ya.. bide mobilyamı görmek ister msiiniz...?????????
http://www.meleklerdunyasi.com/default.asp?git=9&urun=1155
bu takımın 3 kapılı dolabını ve büyüyen yatağını aldım. şifonyer almadım yerim fazla değil. bide eski bi koltuk var onu beyaz deri kaplatmak istiyorum emzirme koltuğu olarak kullanmak için.
bunlar bebek odasında olur.
ilk zamanlar da yatak odası için orta halli bi park yatak alıcam inşallah .
Kızlar araba ve puset model ve markalarını inceliyordum birde kk ya bakayım kimler ne kulanmış tecrübeli olanlarda diye ama yorumlaırn hepsi bu yönde sizde bir okuyun isterseniz kafam çok karıştı benim..
canım bende kraftın urununu aldım pusetle takım bı dunya para verdım ınanırmısın arabayı cıkarrmak ıskence gıbı gelıo hem agar kaldır bındır zor oluyo bebegım martta dogdu yaza gelene kadar zaten 1 2 defa kullandım yazın o kadar pısman oldumkı ufak ınce baston alsaydım keske hoop katla ayak altına koy araba bagaja bıle zor gırıyo puset desen cocuk olunca kutuk gıbı oluyo tamam butun markalar guzel kalıtelı ama kullanıslı olması cok onemlı senın yerınde olsam hafıf ınce bısey alırım zaten kısın en fazla gıdecegın yer market ve alısverıs merkezı oluyo yazında rahat edersın pusette alma ana kucagı al cok rahatsız edıo bebegı ıkı buklum onuda pek kullanamdım sımdı sokucak yer arıorum..
Merhabalar arkadaşlar, sabah doktora gittik, ayrıntılı ultrason randevumuzun ardından kendi doktorumda muayene etti... Çok şükür her şey yolunda oğlum çok sağlıklı, 642 gr olmuş (kendi doktorumuz baktığında 682 gr dedi) boyuna da 21 ya da 28 cm dedi doktorum net hatırlamıyorum şu anda... Bayağı hareketliydi, esnedi & gülümsedi...)) Neşeli bir bebek dedi ayrıntılıya bakan doktor...
maşşalah canım bebeğineeben hiç doktoruma sormuyorum boyunu kilosunu ,ekstra bi cihaz gerekiyomu usg dışında ,bu gidişte bende sorayım :26:
Merhabalar arkadaşlar, sabah doktora gittik, ayrıntılı ultrason randevumuzun ardından kendi doktorumda muayene etti... Çok şükür her şey yolunda oğlum çok sağlıklı, 642 gr olmuş (kendi doktorumuz baktığında 682 gr dedi) boyuna da 21 ya da 28 cm dedi doktorum net hatırlamıyorum şu anda... Bayağı hareketliydi, esnedi & gülümsedi...)) Neşeli bir bebek dedi ayrıntılıya bakan doktor...
Ohh maşallah:)) Eşinin ailesinin durumu iyiymiş demek ki şanslısın. Tabi bi de sizden esirgemiyolar bu da önemli.
Yalnız size bu kadar yardım ediyoruz diye hayatınızın her alanına karışmaya hak kazandığını sananlardan değillerdir umarım...
Benim kaynana şimdi bile herşeye burnunu sokmaya çalışıyo. Bi de durumu iyi olup da onu bunu alıyo olsa nasıl olur tahmin edemiyorum doğrusu:)) Aman varsın bi faydası olmasın ben memnunum. Öbür türlü katlanamam ben...
benımde bir arkadaşım böyle dedi aslında mantıklı ve doğru 9-10 ay dan sonra baston pusetler çok pratık bırde yatıyorsa süperr
Exor Baby XR1350 Prostlye TRAVEL 5´li SET ( SÜPER FİYAT ) | | Bebefix.com
bana hedıye olcak büyük ihtımal bu alıncak
canım bebek arabalarına bende baktım ama en sonunda ince yapılı , kolay katlanabilen, ( baston modeller olabilir) aliminyum kasalı ( hafif ve sağlam oluyor) ortak renkte bir bebek arabası almaya karar verdim. Sanırım pier cardin alıcam. Çünkü çarşıda nezaman küçük,kullanışlı,hızlı,engebeye takılmayan,kolay dönen yada kolay katlanan bir bebek arabası görsem yanında pier cardin yazıyor.. En iyi reklem kullananlarmış nede olsa eşimede söyledim cidden aaa bu araba pratik bişeye benziyor dediğim tüm bebek arabaları pier cardinin.. bebeğim doğduktan 1 ay sonra falan almak istiyorum nede olsa ekim kış ortası sayılmaz aralığa kadar sonbahar gibi geçiyor mevsim zaten avm ye falanda gideriz hep evde durulmaz. 0-4 yaşa kadarda kullanılabilen bebek arabaları var. Pier cardinin birkaç modeline netten baktım kullanışlı ve şık duruyorlardı birde fiyatları çok iyi geldi bana sanırım bu marklanın kullanabileceğim bir modelini alıcam :))
selamün aleykum ekım anneleri kasım annesiyim aranıza kabul eder mısın
tam beni anlattın canımben aldım canım sıtesınde var bak
Annelik Akademisi Hamile Paketi | Boyut Store
ergenliğe kadar yardımcı olabılcek bır set bunun dısında bırd anne işte diye bir kitap var onu aldım
canım evet ıkea da o duvara monte edılen masalardan al altınada tabure beşiğinyerını sen düşünmüşsün zaten olabılecek gıbı seylerı düşün yapamadıklarını düşünme canım olduğu kadar şükür evın var ayda 700 -800 kirada olsan mahvolurdun
bebeğinizlee geçireceğiniz günlere odaklan canım olur hersey zamanla olurr bebeklerımız kısmetlı gelır inşallah istediğimiz seylerı yapabılırız maşallah ailenizee kendını üzmee sağlıklı olsun evladın inşallahh
süper olmuş canım yaaa çok güzellllll maşallah sizeee
herkesee günayddınnn kızlarrrrrrr
benımde evın pımapenlerı değişcek yoksa bebeğim üşür o evde ne yapcaz bilmiyorum bebek masrafı odası yenıden boyancak kazıncak pımapenler değişcek bizimde çok masrafımız var
tam beni anlattın canımBadana yapılcak bebek odasına yere parke yapılcak bebek odası allahın izni ile alıncak halısıydı tülüydü avizesiydi derken ....çooook iş var valla
aa evet hakkaten burda 100 tl daha indirimli , sağol harddisc arkadaşım, yeri küçükçekmecedeymiş gidip bakabilirizde aklımda olsun
bir tanıdık falan bulsak acaba fiyatlar nasıl yaa
selamün aleykum ekım anneleri kasım annesiyim aranıza kabul eder mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?