2011 Ekim Anneleri

kızz sen hiç göbüşü eklemedin ben çokkk merak ediyorummmm

Sağol tatlım hamile olmasaydım tozunu attırırdım oraların geze geze bulurdum da bu durumda bu sıcaklarda atraksiyon yapmim bilerek gidim dedim. Madem okadar kolaymış buluruz yeeaaaaa

yeşil biz zamanında doğuracağız erken fire veren olmasın lütfen dikkat edin kendinize. Hatta artık son günlerde kız sen doğuramadın mı daha dalga geçicez birbirimizle ona göre

kızlar biraz önce yukarı kayınvalideme gittim.küncülü simitler yapmıştı tepsiye elimi uzattım elimi itti ben onları gezmey gitçem oraya götürcem dedi.annecim olsaydı tüm tepsiyi bana verip yeniden yapardı.ya herşeye ağlıyorum ben sinir oldum çok zayıf bir insan oldum.

üzüldüm bende yaaa korkuttum diye hatta kötü bişi paylaşmadım analarda bebeklerde iyiymiş kötü bişi olsa hayatta paylaşmam kötü etkilenmeyin diye

ay nolur üzülme valla bende şimdi seni üzdüm diye üzülürüm....tabiki paylaşıcaz..ebnde hemen gecelik bakıyorum netten

yeşil biz zamanında doğuracağız erken fire veren olmasın lütfen dikkat edin kendinize. Hatta artık son günlerde kız sen doğuramadın mı daha dalga geçicez birbirimizle ona göre

inşallah canım benimde hepimiz için dileğim o ...

nasıl yaniiiiiiii günah yahu el bile canın çeker muhakak bir tane ye derken bide babannesi pes doğrusu. Allah ıslah etsin

ayyy yuhhhh hamile kadına yapılırmııı bir taneden ne olcakkk yazıkkk canın çekmiş kıyamam kaynanana çok kızdımmmm

vay uyuzzz sinir oldum bak şimdi. insan bitanecik olsun verir. kaynanaın yatacak yeri yok bu dünyada cok büyük günah işlemişş. canımsın sen başka seyler düşün ve canının çektiği başka bişeye odaklan . hemen al ve ye tamammı...

Kızlar geçen gece oğlumu emzirdiğimi gördüm çok garipti. Sapsarı bir oğlum olmuştu daha öncede cinsiyeti belli değilden sarışın bir oğlum olduğunu görmüştüm. Sabah eşime diyorum ki , ailede herkes esmer kumral bu çocuk kime çekti bilmem ki. Neyse emzirirken kahverengi kısmı komple bebeğin ağzına sokmaya uğraşıp, hepsini tıktım minicik ağzına bütün sütü sömürdü. Sonra öbürüne başlamıştı ki uyandım. Hayır olsun

evet aynen öyle:))) büyük alışveriş marlketlerinde var....bana tüpte kullandılar...hatta itiraf edeyim dönüşte yolda tutamadım çişimi yaptım süper hiç çıkmadı

neyyyyy nasıl yanii? kocaman bezmi bağlıycaklar. ama komik olmazmıyız. bisürü insan gelecek ziyarete. görümcemde yapmamışlardı öyle bişey. başka bi yolu yokmuymuş bunun. Birde ne amaclı takıyolarki onu?

amann alıştım artık itip kakmalarına.neyse kızlarya benim kafam karışık bana akıl verin şimdi bitane sepet aldım süslü doğduğu zaman yatsın diye.kaynanam oyun parkı almış ama ben oda istiyorum sizce o oyun parkını geri versem şu odayı mı alsam yoksa oyunparkı mı kullansamhttp://www.caploonba.com/BebekOdasi.asp?id=6 şimdi bebek odası yapçağım yerde tek kişilik bir yatakla ikili gardolap var onları kaldırıp orayı bebek odası yapçam fikirlerinizi bekliyorum

Canım benim bu hamile olmayana bile dokunur. Anormal olan sen değilsin o kadın
Hadi bütün bir pasta olsa kesince bozulcak bişi olsa neyse..Ama simit bu ya..Gezmeye gidince sayı hesabı mı soruyolarmışş
Kusura bakma da insanlıktan nasibini almamış bu kadın. Sakın bu kadın için hiç bir fedakarlık yapma, asslaaa değmezz

söylemedinmi bişi....ay ben şiştim valla....kalk bacım üşenme yap kendine 1 tepsi ye....uyuz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…