edutum amacım korkutmak değil tatlım bilgimiz olsun hazırlıklı olalım diye paylaştım
haklısın canım dikişlerin kontrol edileceğini düşünmemiştim :) ama zaten hasta bezinide onlar bağlıyorlarmışyani, her şekilde görücekler (
ayy ilahi kızlar çok güldüm çok hoşsunuz... hele bana da bakın bende 2 hafta önce öğrendim havuzlu han'ı. ama ben ankaralaıyım istanbuldaki 3. senem. bilmemem normal dimi:) kızlar tarife falan hiç gerek yok. ticaret merkezinin orada kime sorsanız gösterir. kolay bi yerde. yokuş yukarı dümdüz gidiyosun tam karşında. peh ne biçim tarif ettim yaa:))))
ayy ilahi kızlar çok güldüm çok hoşsunuz... hele bana da bakın bende 2 hafta önce öğrendim havuzlu han'ı. ama ben ankaralaıyım istanbuldaki 3. senem. bilmemem normal dimi:) kızlar tarife falan hiç gerek yok. ticaret merkezinin orada kime sorsanız gösterir. kolay bi yerde. yokuş yukarı dümdüz gidiyosun tam karşında. peh ne biçim tarif ettim yaa:))))
hasta bezi ne demek? ultra prima gibi bişeymi???
hasta bezi ne demek? ultra prima gibi bişeymi???
şaka bacım ya sen takılma bana....öperimmmm hatta öperizzz
üzüldüm bende yaaa korkuttum diye hatta kötü bişi paylaşmadım analarda bebeklerde iyiymiş kötü bişi olsa hayatta paylaşmam kötü etkilenmeyin diye
yeşil biz zamanında doğuracağız erken fire veren olmasın lütfen dikkat edin kendinize. Hatta artık son günlerde kız sen doğuramadın mı daha dalga geçicez birbirimizle ona göre
kızlar biraz önce yukarı kayınvalideme gittim.küncülü simitler yapmıştı tepsiye elimi uzattım elimi itti ben onları gezmey gitçem oraya götürcem dedi.annecim olsaydı tüm tepsiyi bana verip yeniden yapardı.ya herşeye ağlıyorum ben sinir oldum çok zayıf bir insan oldum.
kızlar biraz önce yukarı kayınvalideme gittim.küncülü simitler yapmıştı tepsiye elimi uzattım elimi itti ben onları gezmey gitçem oraya götürcem dedi.annecim olsaydı tüm tepsiyi bana verip yeniden yapardı.ya herşeye ağlıyorum ben sinir oldum çok zayıf bir insan oldum.
kızz sen hiç göbüşü eklemedin ben çokkk merak ediyorummmm
evet aynen öyle:))) büyük alışveriş marlketlerinde var....bana tüpte kullandılar...hatta itiraf edeyim dönüşte yolda tutamadım çişimi yaptım süper hiç çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?