2011 Ekim Anneleri

start-porgrams-accessorise- paint seç.painti aç ordayken dosya(fıle) dan open (aç) de .senin çözünürlüğü yüksek resmini seç..sonra o resmi paint de jpg olarak kaydett..

hayır olsun canım düngece bende gördüm kocaman çantaya kadın koymuş bebegi bende çeke ceke tren garına götürüyorum çantayı kadın bana kızdı yavaş ya içinde bebek var açıp baktım ki minnacık erkek bebek başı yere değiyor dedim annesini çagırın annesi geldi basını düzeltti çok güzel bebektiii
bebek temiz ve güzelse rüya iyiye yorumlanıyomuşş

olsun kızz bugun olmadı yarın yarın olmadı öteki gün dogurana kadar vaktin varrben merak ettim seni ve göbüşüüü

canım çok güzel bir bebek odası bu. ben hem yatak odası takımı aldım hemde oyun parkı. bebeklerimin kendine ait bir alanları olsun istedim açıkcası. birde allah iki tane birden verdi bana. çalışan ve okuyan bir anne adayı olarak 3. bebeği düşünmüyorum. ne yaparsam simdi yapcam diye heves ettim. ilk 6 ay için oyun parkı aldım kendi yatak odamda başucumda ilgileniyim istedim. ama sadece geceleri yanıbasımda olcak. gündüz herkes odasına:)))en doğru kararı sen vereceksin yine. heves ediyosun , hevesini kursağında bırakma tatlım.

sepetin resmini ekler msn.. ben park yatak aldım.bide sepet alcam, ilerde oda alcam bende caploonba.com dan model beğenip getirtcektim

pes artık zeynep. nasıl biriş bu ben anlamıyorum. sende yüzsüzlüğe vurup birtane eksik yesinler deyip onun elini ittirseydin. hatta birde çıkışsaydın hamileyim görmüyorsun herhalde deyip peşinden kahkaha atıp karşısında bir güzel yeseydin canım. dinsizin hakkından imansız gelir derler. biraz dişli olun kızlar. guru meselesi falan yapmayın böyle şeylerde. yaptıklarının ayıp olduğunu anlasınlar biraz.

hatta senin yerinde olsam tüm bunları yaptıktan sonra akşama bir tepsi bende aynısından yapar(küncülü simidin ne olduğunu bilmiyorum ama) kayınvalideme çıkartır, al bunlarıda yarın benim için götür gittiğin yere bol bol yiyin derdim.

sağol canım. en kısa zamanda ekleyeceğim.

hay ağzına sağlık. ne güzel dedin. zeynep aynen yap denileni bak nasıl mors oluyor kaynanan. ayy hala hırsımı alamadım yaa. ne kaynanaymışşş... pesss

valla canım aynen senin gibi benimde küçük çoçuk odam var ve baza var bazayı kaldırmam gerekiyor bebek odası yapmak için sonradan düşündüm bebek odası yapcam ama ne kadar kullancam? eşimle düşündük bebeğim 2.5-3 yaşına geldiğinde güzel bi oda takımı yapcaz bari bayağııı bi kullanır değer yani. şimdilik park yatak aldık ve ona ait bi dolap yaptırcaz o kadar ama tabi sen bilirsin canım içimde kalır diosan al

Selam kızlar... Bu gece de kocam yüzünden uyuyamadım. Sanki hamiş olan o, 50 kere yattı kalktı. Gece gece dişlerini fırçaladı. Dün bu sıcakta bişi yedi yatmadan (demeyim ne olduğunu), yeme rahatsız eder dedim ama sakal meselesi, dinlemedi. Sonrada olan benim geceme oldu. Şimdi yine sersem gibiyim

Sen gel Zeynepciğim bana ben sana yapar yediririm. Üzme kendini...

Magnorm kullanıyorum ben, günde 1 tane.

canım kısıden kısıye degısır ben saten gecelık gıymıstım aksam 9 da dogum yaptım cok zor bı doguda sabah eve geldm yıkandım oglumu yıkadım sonra evde normal hayatıma devam ettım yatmadım bıraz ınsanın kendısıyle alakalı boyle durular evde sıcaktı kımı benım gıbı hayatına devam eder kımı yatar kendıne dıkkat eder ıkıncı secenek benım ıcın zor ama daha ıyı sanırım :) kuzenım kayınvaldesıde ebe gecen yıl dogum yaptı kapı delıgını bıle tıkıyomus kadın usutursun esen yelden nem kaparsın hesabı bebekte annede odadan cıkmadı :) ben yapamam oyle ama alın dursun bana yaramamıstı belkı sze yarar :)
sezeryan ıcın gereklı olabılır belkı ben normal dogum yaptım dogumdan sonra gecelık gıydım zaten onuda soyle yapıolar gcelıgı belıme kadar sıvayıp sargı bezı koyuyolar dıkıslere ıcı pamuklu kalın kanı emıyo sonra bacaklarını ortuyolar gece esım oglum ben kaldık sabahta gıyınıp gıttım sezeyada baya bı vakıt gecırılıyo hastanede lazım olabılır bencede
haklısın canım dikişlerin kontrol edileceğini düşünmemiştim :) ama zaten hasta bezinide onlar bağlıyorlarmış yani, her şekilde görücekler (

canım hasta bezı baglamadılar bana zate normal dogum yapmıstım gazlı bez arasında pamuk olan bısey koydular sonrada bı paket bana ondan verdıler o emıyo kanı dıkıslerı acıtmıyo cok kullanıslıydı evdede onu kullandım fazla ıstedım altına her ıhtımale karsı ped taktım dolunca hemen atıp yenısını koyuyodum yetmedı verdıklerı bu sefer fazlaca aldım evde var suan ped olmaz dıkıslerın kuru kalması lazım wc y gıttıkten sonra kurulayıp fon tutuyordum doktor oyle soylemıstı ama cok rahat ettım o gazlı bezle bı arkadasımda bebegının bezlerını koyuyordu o ıltıhap kaptı kuru temız tutmak onemlı dıkıslerı attı onun normal dogumun en zor olayı dıkıs ertesı gun her ısınızı yapıcak durumda oluyorsunuz sadece oturmakta gucluk cekıyorsunuz cok zor bı dogum gecırmeme ragmen dıkıs acımdan baska acım olmadı 11 saat sunı sancı cektım aman sunı sancı derse doktorunuz bı baska doktora daha gorunun cok zor bı olay

zeynepcım bende suslu sepetlerden almıstım ogluma 5 6 ay kullandık onu sonra besık almıstım odama sıgacak kadar 1.5 yasına kadar onu kullandım aslında 1 yastan sonra zor sıgdı dıyebılırım cok donenbı cocuktu cunku odasında genc odası vardı 2 kere masraf olmasın dıe dusunmustum yatagın etrafına (genc odası yatagının etrafına) tahta yaptırdım 75 tl ye yanı besık gıbı cevırtırdım dusemeyecegı cıkamayagı olcude cok rahat ettım done done yattı kalktı oyun oynadı ben gelmeden cıkamıyordu daha once yaptırmadıgıma pısman oldum koyardım ıcıne oynardı dıye suan hala o sekılde yatıyo sadece kapı gıbı bısey yaptırmıstım onu cıkardım kendı gırıp cıkabılıyo bu sekılde 3lu gardolabı 5 lı eı buyuk uzun sıfonıyerı ve dev bı calısma masası var hepsı tıka basa dolu anca yetıyo hem ona hem bıze kullanıslı yanı ıyıkı bebek odası almamısım oglum cok hareketlı uyuyor kullanmıycaktım bu sekılde dusunebılırsın sende
kubra nerde yanı leyna yanı goremedım haberı olan varmı ?

selam kızlaaarr, sabah toplantım vardı canım çıktı bu sıcakta beykent'ten kuruçeşmeye gidip gelene kadar. ofise bile dönemden eve attım kendimi. doğuma kadar kendim idare ederim sonra yanıma birini alırım diyordum ama sanırım bi yardımcının vakti geldi... geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi : ) çok sevindik

hanzedecim benim eşim de şimdiden "hamile kalmadan önce sadece benimle ilgilenirdin" demeye başladı. doğumdan sonra bebeği kıskanacak diye korkuyorum bazen. gerçi garip bi kocam var hem bebeği kıskanıyor gibi ilgi ikiye bölüneceği için hem de şakayla oğluşuma bişey desem "oğlumla düzgün konuş" diye söyleniyor. ya bir de ayıp olcak ama bi ley sorcam.... fik fik yok mu gerçekten??? :26: biz hiç ara vermedik de sadece daha az yapıyoruz :26:
:26:
teyzeleri bakın yan gelmiş yatan, ayak ayak üstüne atmış oğlumu keyif yaparken yakaladık parantez bacaklı oğluş

maşallah edacım oğluşuna yerim onun bacaklarını

selam kızlar...bende30 u geçeyim hazırlıycam hastane çantamı ufaktan ufakta...bu arada bu havalar böyle gidecek gibi acaba uzun kollu gecelik pijama takımı bakmasammı...siz ne yaptınız

benim doğum sezeryan olursa 17 ekim, normal olursa 17 ekim-30 ekim arasında bekleniyormuş. o yüzden uzun kollu pijama takımı düşünüyorum. daha önce ameliyat olmuştum 4 gün hastanede kalmıştım ayağa kalkınca üşüyor insan o yüzden sabahlık da düşünüyorum. bir de tabii eşimin holdingden iş arkadaşları, yanında çalışanlar falan gelende doğum yapanları hastanede ziyarete geliyorlar. o yüzden de pijama istiyorum. rahat edemem gibi geliyor gecelikle..

tatlım annem bana hamileyken her yerinde lekeler çıkmış. doğumdan 6 ay sonra falan hepsi geçmiş. korkma mutlaka geçerler

ah canım ya kendi kayınvalidem geldi gözümmün önüne. nasıl katlanıcam ben o cadaloza doğuma geldiğinde :84:

Son düzenleme:

gaynananmı gelecek yanınaaaaaaaaannen niye gelmiyooo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…