amann alıştım artık itip kakmalarına.neyse kızlarya benim kafam karışık bana akıl verin şimdi bitane sepet aldım süslü doğduğu zaman yatsın diye.kaynanam oyun parkı almış ama ben oda istiyorum sizce o oyun parkını geri versem şu odayı mı alsam yoksa oyunparkı mı kullansamhttp://www.caploonba.com/BebekOdasi.asp?id=6 şimdi bebek odası yapçağım yerde tek kişilik bir yatakla ikili gardolap var onları kaldırıp orayı bebek odası yapçam fikirlerinizi bekliyorum[/QUOTE
adres açmadı caploonba.com julian bebek odası takımı
aaahh canom ahh!!! çok istiyorum ama beceremiyorum. çözünürlüğü yüksekmiş benim fotoların. nasıl düşürülür ki??? aşkitoma sormayıda unuttum dün. belki o biliyodur. ama şuan ekleyemıyorum
söylemedinmi bişi....ay ben şiştim valla....kalk bacım üşenme yap kendine 1 tepsi ye....uyuz kadın[/QUOT
yapçam üşenmem ben zaten
hayır olsun canım düngece bende gördüm kocaman çantaya kadın koymuş bebegi bende çeke ceke tren garına götürüyorum çantayı kadın bana kızdı yavaş ya içinde bebek var açıp baktım ki minnacık erkek bebek başı yere değiyor dedim annesini çagırın annesi geldi basını düzeltti çok güzel bebektiiiKızlar geçen gece oğlumu emzirdiğimi gördüm çok garipti. Sapsarı bir oğlum olmuştu daha öncede cinsiyeti belli değilden sarışın bir oğlum olduğunu görmüştüm. Sabah eşime diyorum ki , ailede herkes esmer kumral bu çocuk kime çekti bilmem ki. Neyse emzirirken kahverengi kısmı komple bebeğin ağzına sokmaya uğraşıp, hepsini tıktım minicik ağzına bütün sütü sömürdü. Sonra öbürüne başlamıştı ki uyandım. Hayır olsun
aaahh canom ahh!!! çok istiyorum ama beceremiyorum. çözünürlüğü yüksekmiş benim fotoların. nasıl düşürülür ki??? aşkitoma sormayıda unuttum dün. belki o biliyodur. ama şuan ekleyemıyorum
yapçam üşenmem ben zaten
amann alıştım artık itip kakmalarına.neyse kızlarya benim kafam karışık bana akıl verin şimdi bitane sepet aldım süslü doğduğu zaman yatsın diye.kaynanam oyun parkı almış ama ben oda istiyorum sizce o oyun parkını geri versem şu odayı mı alsam yoksa oyunparkı mı kullansamhttp://www.caploonba.com/BebekOdasi.asp?id=6 şimdi bebek odası yapçağım yerde tek kişilik bir yatakla ikili gardolap var onları kaldırıp orayı bebek odası yapçam fikirlerinizi bekliyorum
amann alıştım artık itip kakmalarına.neyse kızlarya benim kafam karışık bana akıl verin şimdi bitane sepet aldım süslü doğduğu zaman yatsın diye.kaynanam oyun parkı almış ama ben oda istiyorum sizce o oyun parkını geri versem şu odayı mı alsam yoksa oyunparkı mı kullansamhttp://www.caploonba.com/BebekOdasi.asp?id=6 şimdi bebek odası yapçağım yerde tek kişilik bir yatakla ikili gardolap var onları kaldırıp orayı bebek odası yapçam fikirlerinizi bekliyorum
kızlar biraz önce yukarı kayınvalideme gittim.küncülü simitler yapmıştı tepsiye elimi uzattım elimi itti ben onları gezmey gitçem oraya götürcem dedi.annecim olsaydı tüm tepsiyi bana verip yeniden yapardı.ya herşeye ağlıyorum ben sinir oldum çok zayıf bir insan oldum.
hayır olsun canım düngece bende gördüm kocaman çantaya kadın koymuş bebegi bende çeke ceke tren garına götürüyorum çantayı kadın bana kızdı yavaş ya içinde bebek var açıp baktım ki minnacık erkek bebek başı yere değiyor dedim annesini çagırın annesi geldi basını düzeltti çok güzel bebektiii
bebek temiz ve güzelse rüya iyiye yorumlanıyomuşş
olsun kızz bugun olmadı yarın yarın olmadı öteki gün dogurana kadar vaktin varrben merak ettim seni ve göbüşüüü
pes artık zeynep. nasıl biriş bu ben anlamıyorum. sende yüzsüzlüğe vurup birtane eksik yesinler deyip onun elini ittirseydin. hatta birde çıkışsaydın hamileyim görmüyorsun herhalde deyip peşinden kahkaha atıp karşısında bir güzel yeseydin canım. dinsizin hakkından imansız gelir derler. biraz dişli olun kızlar. guru meselesi falan yapmayın böyle şeylerde. yaptıklarının ayıp olduğunu anlasınlar biraz.
hatta senin yerinde olsam tüm bunları yaptıktan sonra akşama bir tepsi bende aynısından yapar(küncülü simidin ne olduğunu bilmiyorum ama) kayınvalideme çıkartır, al bunlarıda yarın benim için götür gittiğin yere bol bol yiyin derdim.
amann alıştım artık itip kakmalarına.neyse kızlarya benim kafam karışık bana akıl verin şimdi bitane sepet aldım süslü doğduğu zaman yatsın diye.kaynanam oyun parkı almış ama ben oda istiyorum sizce o oyun parkını geri versem şu odayı mı alsam yoksa oyunparkı mı kullansamhttp://www.caploonba.com/BebekOdasi.asp?id=6 şimdi bebek odası yapçağım yerde tek kişilik bir yatakla ikili gardolap var onları kaldırıp orayı bebek odası yapçam fikirlerinizi bekliyorum[/QUOTE
adres açmadı caploonba.com julian bebek odası takımı
canım bende mağazada bobo olan modelini gördüm çok beğendim. mobilyası ve boyası gerçekten çok kaliteli. 3 parçasına 3.000 tl dediler ataşehirde(istanbul). biraz pahalı geldi bana. sen nereden alacaksın ? fiyatlar nasıl?
kızlar biraz önce yukarı kayınvalideme gittim.küncülü simitler yapmıştı tepsiye elimi uzattım elimi itti ben onları gezmey gitçem oraya götürcem dedi.annecim olsaydı tüm tepsiyi bana verip yeniden yapardı.ya herşeye ağlıyorum ben sinir oldum çok zayıf bir insan oldum.
günaydın herkese,
uzun aradan sonra tekrar merhaba,
sizlerle sürekli olamasamda arada girip ne var ne yok die okuyorum:)..
biş sorucam magnezyum destek alıyor musun? alıyor iseniz ne alıyorsunuz? bugüne kadar hiç bacağıma kramp girmemişti, lakin dün akşam hafif girme meyilinde iken uyandım.. ama tedirgin oldum uyuyamadım bir süre, olursa die.. farkında olmadan geriniyorum demekki.. osteocare calcium destek kullanıorum ben, içinde 150mg.lik magnezyum bulunmakta. sabah-akşam alıyorum, demekki yeterli değil.. ona göre doktorumu arayıp soracağım..
bir de Hanzadeecim, emek verip hazırladığın o listeyi bitince benimle de paylaşırsan sevinirim:)..
sevgiler..
canım kısıden kısıye degısır ben saten gecelık gıymıstım aksam 9 da dogum yaptım cok zor bı doguda sabah eve geldm yıkandım oglumu yıkadım sonra evde normal hayatıma devam ettım yatmadım bıraz ınsanın kendısıyle alakalı boyle durular evde sıcaktı kımı benım gıbı hayatına devam eder kımı yatar kendıne dıkkat eder ıkıncı secenek benım ıcın zor ama daha ıyı sanırım :) kuzenım kayınvaldesıde ebe gecen yıl dogum yaptı kapı delıgını bıle tıkıyomus kadın usutursun esen yelden nem kaparsın hesabı bebekte annede odadan cıkmadı :) ben yapamam oyle ama alın dursun bana yaramamıstı belkı sze yarar :)benim kayınvalidem ebe idi emekli şimdi ama şunu söyledi bana (mutlaka sabahlık alalım yataktan vc ye giderken sırtına bişi giymen gerekli çünki lohusa kadın kendini sıcak tutması lazım en ufak rüzgar bile etkiler hasta olursun en az 2 hafta yataktan kalkınca sırtına ince bişey atıp gezmen gerekli ) aynen bunu dedi bana söyleneni söyledim kızlr ince bi sabahlık almış kayınvalidem bana
sezeryan ıcın gereklı olabılır belkı ben normal dogum yaptım dogumdan sonra gecelık gıydım zaten onuda soyle yapıolar gcelıgı belıme kadar sıvayıp sargı bezı koyuyolar dıkıslere ıcı pamuklu kalın kanı emıyo sonra bacaklarını ortuyolar gece esım oglum ben kaldık sabahta gıyınıp gıttım sezeyada baya bı vakıt gecırılıyo hastanede lazım olabılır bencedebencede sabahlıklı bir takım olması gerekir diye düşünüyorum. özellikle sezeryan olanlar için çünkü 2 gün hastanede kalınıyor. yerimizden kalktığımızda üstümüze alacak birşeyler olsun. sabahlık yerine lizöz gibi birşey de olabilir diye düşünüyorum.
haklısın canım dikişlerin kontrol edileceğini düşünmemiştim :) ama zaten hasta bezinide onlar bağlıyorlarmışyani, her şekilde görücekler (
yeşil biz zamanında doğuracağız erken fire veren olmasın lütfen dikkat edin kendinize. Hatta artık son günlerde kız sen doğuramadın mı daha dalga geçicez birbirimizle ona göre
Hürmet etmesse başına geliceği biliyoda ondan böyleŞaka bir yana çok aktif bir hayatımız vardı bebek olmadığı için hep birbirimizle alakadardık her anlamda , şimdi pasifleştim e şu anda manken gibi taş gibi görünmüyorum :))) Burnumun tam ortasında koca bir sivilce çıktı, yüzüm yusyuvarlak oldu sürekli bri yerlerim ağrıyor, sızlıyor... E fik fik yok :) Dolayısı ile insan kendisini kadın gibi hissetmiyor yani dişi çekici ve sexi hissetmiyor... Kız anneleri daha çok çirkinleşirmiş bende öyle oldum sanırım... Aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum :)))) Ama annelik hissini hiç bir şeye değişmem, rabbime şükürler olsun onun içimde kıpırdanmasından daha güzel bri şey olamaz.. Biz nasıl olsa kendimizi bakıma çeker toparlarız.. Onlar iyi olsun diyerek geçiriyoruz bu günleri az kaldı inşallah sağ salim hayırlısıyla doğum yaparız :)
teyzeleri bakın yan gelmiş yatan, ayak ayak üstüne atmış oğlumu keyif yaparken yakaladık parantez bacaklı oğluş
selam kızlar...bende30 u geçeyim hazırlıycam hastane çantamı ufaktan ufakta...bu arada bu havalar böyle gidecek gibi acaba uzun kollu gecelik pijama takımı bakmasammı...siz ne yaptınız
ya kızlar benim vücudumun her yerinde siyah lekeler oluştu. göğüs altımda. bacaklarımın arka taraflarında boynumda....bi yüzümde ve kollarımda yok. çok kötü görünüyo.. doğum lekesi diyolar ama tedirgin oldum. leke problemi olan var mı aramızda?
selam kızlaaarr, sabah toplantım vardı canım çıktı bu sıcakta beykent'ten kuruçeşmeye gidip gelene kadar. ofise bile dönemden eve attım kendimi. doğuma kadar kendim idare ederim sonra yanıma birini alırım diyordum ama sanırım bi yardımcının vakti geldi... geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi : ) çok sevindik
hanzedecim benim eşim de şimdiden "hamile kalmadan önce sadece benimle ilgilenirdin" demeye başladı. doğumdan sonra bebeği kıskanacak diye korkuyorum bazen. gerçi garip bi kocam var hem bebeği kıskanıyor gibi ilgi ikiye bölüneceği için hem de şakayla oğluşuma bişey desem "oğlumla düzgün konuş" diye söyleniyor. ya bir de ayıp olcak ama bi ley sorcam.... fik fik yok mu gerçekten??? :26: biz hiç ara vermedik de sadece daha az yapıyoruz :26:
:26:
maşallah edacım oğluşunayerim onun bacaklarını
benim doğum sezeryan olursa 17 ekim, normal olursa 17 ekim-30 ekim arasında bekleniyormuş. o yüzden uzun kollu pijama takımı düşünüyorum. daha önce ameliyat olmuştum 4 gün hastanede kalmıştım ayağa kalkınca üşüyor insan o yüzden sabahlık da düşünüyorum. bir de tabii eşimin holdingden iş arkadaşları, yanında çalışanlar falan gelende doğum yapanları hastanede ziyarete geliyorlar. o yüzden de pijama istiyorum. rahat edemem gibi geliyor gecelikle..
tatlım annem bana hamileyken her yerinde lekeler çıkmış. doğumdan 6 ay sonra falan hepsi geçmiş. korkma mutlaka geçerler
ah canım ya kendi kayınvalidem geldi gözümmün önüne. nasıl katlanıcam ben o cadaloza doğuma geldiğinde :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?