2011 Ekim Anneleri

Tuğbacım resimleri ekle lütfen kız cicilerini çok merak ediyorum :) bu son günlerde dötüm doğrulmadı valla.. İnşalah geçicidir...

.
geçicek inşallah herşey daha iyiye doğru gidicek allahın izniyle... bugün eklicem inşallah gerçi hazır tulum zıbın vs.o tür şeyler örgüler daha elime ulaşmadı diğer eksikleirmizde ist.ve alamanyadan gelicek eylülde tam takım sergileriz inşallah...
o bahsettiğin lekelerde ufak ufak halka halinde yanaklaırmda oldu artık fondoten bile kapatmıyoo :84:gerçi benimkiler siyah değil koyu kahve birde göğüslerimin etrafında oldu yani kahve kısmı büyüyo galiba inşallah doğumdan 1,2 ay sonra geçicek hepsii yeterki veletlerimiz sağlıkla kucağımıza konsun

busemle seni ayakta alkışlıyoruz braveeeeeeee öherşey yavrucuklar için değilmi

canım yaaa iiçime oturdu resmenn eğer evde yapılmıştı diye aklımda kaldı diyosan ben yapıp yollayayım sana gerçekten çünkü hamileye el aşı tatlı gelirmiş derler

az işlerim var halledip geliyorum güzel annecikler...
ya buı aradaben çokkorkuyorum bebeğimin hareketleri artık daha sert ve belirgin o içimde kolbastı oynar gibi kıpır kıpır olduğunda birde dönüyo gibi olduğunda yani uzun süre göbeğimin bi tarafıo inip kalktığında ben kendimden çok korkuyorum kendimi canavar gibi hissediyorum önceleri o kıpırdadıkça zevkten dört köşe olurdum şimdi sadece korkuyorum ne dersiniz gebelik sendromu olabilirmi yoksa izlediğim doğum videoları benim aklımımı aldı

AMİİİİİNNNNNNN der kaçarımben

o zaman dualarına yardımcı olalım aminnnnnnnnnnnn diyelimbazı kaynanalar kırkı cıkana kadar kalabiliyorr inşallah öyle olmasss

kızlar doğumu hepimiz çok merak ediyoruz ama bence hiçbirimiz izlemeyelim bunları. ne sezeryan ne de normal doğum.. hiç gerek yok, boşuna stress nasıl olsa bir şekilde doğurucaz bebişleri. annesinin içinde kalan bebek duymadım hiç

AMİİİİİNNNNNNN der kaçarımben

o zaman dualarına yardımcı olalım aminnnnnnnnnnnn diyelimbazı kaynanalar kırkı cıkana kadar kalabiliyorr inşallah öyle olmasss

ay saolun kızlar. kırkiini bekleyemez bence kayınpederim şeker hastası kalamaz o kadar yanlız başına. yada benimki fakir tesellisi, bilemiyorum

hasta bezi ne demek? ultra prima gibi bişeymi???
evet canım bebek bezinin büyüğü :)9
çok üzüldüm canım kaynananın yaptığı çok ayıp ama bukadar düşüncesiz kötü niyetli birine saygılı davranmak zorunda değilsin, ben hamileyim canım çeker diye düşünmüyormusunuz hiç aynı şeyi kızınıza yapsalar hoşunuza gidermi. Ayıp ettiniz yaşınıza yakıştıramadım deyip gitseydin evine hiç değilse yaptığı ayıbı yüzüne vurunca biraz olsun utanırdıda bidaha böyle bişi yapmaya cesaret edemezdi...
canım ben son kontrolümde doğum yapıcam hastanenin doğumhanesini ve odalarını gezdim eşimle birlikte :)) ordakki hemşire bana şimdiden hatırlatayım, hasta bezi almayın,hastanemizde var hasta bezi burdan biz kullanıyoruz dedi. bana kendi geceliğimi ve bebeğin hastane çıkışını getirmemi söyledi sadece :) buarada 9 ay boyunca regl olmuyoruz doğumdan sonra vücutta biriken kirli kan 30-40 gün boyunca regl olur gibi vücuttan atılıyor. ama doğumdan hemen sonra biraz daha fazla kanama olduğu için hasta bezi kullanıyorlar birde sezeryan olanların kanaması daha fazla oluyormuş oyüzden kullanılıyor diye biliyorum ama kesin biliyorumda diyemem :))

canım bence eşinle konuş kayınvaliden doğumdan bir hafta , on gün sonra falan gelsin. sende biraz dinlenmiş olursun aynı zamanda doğum sonrası gerginliği-sendromu falanda azalmış olur. yoksa herşey üst üste gelirse sinirlerin iyice bozulum tam sendrom yaşarsınız Allah korusun. aynı şeyi bir arkadaşımın yaşadı,kayınvalidesi gelmişti uzaktan. kızcağız sezeryanla doğum yaptı 2.gün eve geldi. bütün sülale evde. kayınvalidesi akşama doğru yatak odasının kapısına dayanmış sen niye yanımıza gelmiyorsun bizimle ilgilenmiyorsun kendini nazamı çakiyorsun gibi bir sürü laf. 2 senedir (o günden beri) konuşmuyor arkadaşım kayınvalidesi ile.

slm kızlar biz geldiiiik
şeker yüklememizi yaptık çok şükür 118 çıktı doktorumuz çok ii dedi bebeğimde 37 cm 1065 kilo olmuş

valla açık açık söylemesem de bi şekilde evden kaçırırım diye düşünüyorum.eşim de doğumda 1 hafta yanımda olacak. eşim evdeyken sesini çıkarmıyor pek. zaten eşime de tembihledim kayınvalidem geldiğine herşeye karışmasın diye eşime söylettiricem. oğlundan tırsar biraz

aslında mantıklı bende eşime söylicem dogumdan hemen sonra koşa koşa gelmesin annesi ugraşamam hele bir kendime geleyim sonra
söyle kafamızı toplamamız için dinlenmemiz için zamana ihtiyacımız olacak dogum yap birde milletin nazını çek ohoo ugraşamam ben
annem olsun yanımda bana yeter kaynana dırdırı çekemem yok o öyle olmaz böyle yap yok öyle emzirilmez böyle emzirilir ahhh ahh doyamadım emzirmeyeeeeeeeeeeeee diye başladımı isyanlara başlarım ben birde kalbini kırmayayım boşa

kızlar sabah bir aarkadaşımla konuştum. 3 ay önce doğum yapmıştı. bebek teminatı yokmuş sigortasının. mutlaka yaptırmamı tavsiye etti. kızına bi sürü tahlil vs yaptırmışlar, yok sarılığı fazla falan diye fototerapiye sokmuşlar. taburcu olurken 2000 tl'den fazla fatura geldi geldi. kendi doğumu falan hariç. aman diyim, hastnenizle konuşun gerekirse önceden bebek için sigorta yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…