2011 Ekim Anneleri

doğum şekline sen mi karar veriyosun anlıyamadım? doktor bişi demiyo mu, ben 30. haftadayım 3 ekim gözüküyo doğum sizin neden erken? çoğul gebelik mi? hayırlıısyla atlatırız inş.

sağolun teyzeleri çok özlemiştim kızımı 5 haftadır görmemiştim şükür herşey iyiymiş bu arada deniz ve güneş serbest dedi doktorum rahatına bak dedi..

çok guselll doğum için bişey dedi mi şimdidenn.ay bende cmt gitcem tam 1 aydır görmedim kıscemii yawwww

ayyy bizde ay başında gittiğimizde belki bizlede dogum için detaylı konuşur doktorrr siz korkuyosunuz ben heyecanlanıyorum

komşum 36. haftadan sonra bebek boşa duruyor alınmadı lazım demişti şok oldum kızı 36. haftada rahat hareket edemiyor diye
doktora gidip ben sıkıldım doguma alın beni demiş ve dogurmuşş

Kızlar kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir çağıracak doktorlarımız. Bir bilginiz var mı???

komşum 36. haftadan sonra bebek boşa duruyor alınmadı lazım demişti şok oldum kızı 36. haftada rahat hareket edemiyor diye

boşa duruoo nedemek yaaa.. onun için ordaki doğal ortamı 9 ay 10 gundur...ha erken yada geç kısmettt.. ne zihniyetler var yaaa... biz tatildeyken bi gun bile fazla olsun diee neler veririz..bebişlerimizin hayatı boyunca bir daha yaşamaymayacakları mıcizevi bi yerde boşa duruoo dıe mantık mı varr...onlar ordan ayırlırken üzülüooolar..

benim arkadaşımın eşide hamile yeni 36 haftalı oldu doktoru artık her an gelebilir temkinli olun demiş

peki arkadaşlar, doğum için hastane seçtiniz mi? hangi hastanede yapmayı planlıyorsunuz? yani benim doktorum muaynehanesi var. dolayııs ile hastane seçmeye başlayacağız. kendisi gayrettepe florance nightingale'i önerdi. ücret için görüşeceğim. muhtemelen orası olacak. anadolu yakasında oturuyorum ama doktoruma güveniyorum. riskli gebelik geçirdiğim içinde o ne derse o :)

ay saolun kızlar. kırkiini bekleyemez bence kayınpederim şeker hastası kalamaz o kadar yanlız başına. yada benimki fakir tesellisi, bilemiyorum

sizin ne güzel kayınpeder var diye fazla kalmiicak benimki ikisi bir geleceklermişş daha yeni haberim oldu benimde ilk torun diye çok merak ediyormuş kayınpederim kayınvalidemden daha düşkün bana bn utanırım yanında uzanmaya diye yatak odamda yatıcam oturma odasında hiç uzanmiicam kociş de tv felan aldı odaya ki sıkılmiimm diye üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum iyi insanlar ama yinede çekiniyorum kayınpederimin yanında (

ikisi arasındaki farkı sormuştun ya buldum:

Epidural anesteziye göre dezavantajı, kateter yerleştirilmediğinden ilaç etkisi geçtikten sonra ek dozlar imkanı yoktur. Bu yöntemde baş ağrısı görülme ihtimali epidural anesteziye kıyasla daha fazladır.

ah canım hiç gelmez olur mu kayınpeder ama 2-3 günden fazla kalmaz çünkü hastalarını bırakamaz

maslak acıbadem'i seçtik canım biz. doktorum dışarıdan gelecek.

Son düzenleme:
Kızlar kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir çağıracak doktorlarımız. Bir bilginiz var mı???
ayyy sık sık görücez meleklerimiziiiiiibende bilmiyorum inşallah yakındır

ben seçtim canım yenibosna nisa hastanesinde dogum yapıcam allahın izniylee bende riskli bir gebelik yaşadım ilk dönemlerde halada öyle herbişi yasak
dogumum bile zor gibi nisa hastanesi her yönden iyiymiş yeni dogan yogun bakımı anne için yogun bakım herbişisi varmış arastırdık inşallah gerek olmaz yogun bakımlara falanda hemencik evimize gelirizzz

ay bu arada bize aylarrrrdır fik fik yasak yaa rüyama giriyo artık
birde şey okudum haziran annelerinde dogumdan sonra fik fik cok can yakıyomuşşş:18::18::18:

ben hisar hast-ümraniyede yapmayı planalıorum.1az pahalı ama artık yapcak 1iey yok

cnm benim arkadaşım yeni doğum yaptı orda
epidural ekibi hemşireler vs çok iyi demişti. Odasıda ferahtı beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…