benim arkadaşımın eşide hamile yeni 36 haftalı oldu doktoru artık her an gelebilir temkinli olun demiş
az işlerim var halledip geliyorum güzel annecikler...
ya buı aradaben çokkorkuyorum bebeğimin hareketleri artık daha sert ve belirgin o içimde kolbastı oynar gibi kıpır kıpır olduğunda birde dönüyo gibi olduğunda yani uzun süre göbeğimin bi tarafıo inip kalktığında ben kendimden çok korkuyorum kendimi canavar gibi hissediyorum önceleri o kıpırdadıkça zevkten dört köşe olurdum şimdi sadece korkuyorum ne dersiniz gebelik sendromu olabilirmi yoksa izlediğim doğum videoları benim aklımımı aldı
inşallah sağlıkla alırsınız prensesinizi kucağınızainşallah hepimiz seneye ayaklanmaya başlayan bebeklerimizin sağı solu kurcalamaya başlamalarından yakırız
doğum şekline sen mi karar veriyosun anlıyamadım? doktor bişi demiyo mu, ben 30. haftadayım 3 ekim gözüküyo doğum sizin neden erken? çoğul gebelik mi? hayırlıısyla atlatırız inş.
doktorum bana BABE nin çatlak kıremini önerdi. onu kullanıyorum .75 tl ye alıdm. bu arada bazende cansıns bebe yağı kullanıyorum. bebe yağından daha memnunum cunku daha cok nemlendırıyor. tavsiye ederim. pahalı ürünlere hiç gerk yok.kızlar unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü 'da lierac çatlak kremi 44.90.a inmiş.geçen birileri soruyordu.kaçırmayın bence çok uygun.ben daha yeni 59 liraya aldım.başka yerlerde 70 e bile satılıyor.
peki arkadaşlar, doğum için hastane seçtiniz mi? hangi hastanede yapmayı planlıyorsunuz? yani benim doktorum muaynehanesi var. dolayııs ile hastane seçmeye başlayacağız. kendisi gayrettepe florance nightingale'i önerdi. ücret için görüşeceğim. muhtemelen orası olacak. anadolu yakasında oturuyorum ama doktoruma güveniyorum. riskli gebelik geçirdiğim içinde o ne derse o :)
ikisi arasındaki farkı sormuştun ya buldum:
Epidural anesteziye göre dezavantajı, kateter yerleştirilmediğinden ilaç etkisi geçtikten sonra ek dozlar imkanı yoktur. Bu yöntemde baş ağrısı görülme ihtimali epidural anesteziye kıyasla daha fazladır.
hanzedecim benim eşim de şimdiden "hamile kalmadan önce sadece benimle ilgilenirdin" demeye başladı. doğumdan sonra bebeği kıskanacak diye korkuyorum bazen. gerçi garip bi kocam var hem bebeği kıskanıyor gibi ilgi ikiye bölüneceği için hem de şakayla oğluşuma bişey desem "oğlumla düzgün konuş" diye söyleniyor. ya bir de ayıp olcak ama bi ley sorcam.... fik fik yok mu gerçekten??? :26: biz hiç ara vermedik de sadece daha az yapıyoruz :26:
:26:
Genelde kadınlar kocalarını kıskanıyomuş doğumdan sonra sadece bebeğe odaklanıyormuş adamlar :)) E bide bakımsız lohusa halimizle normal gibi geliyor kıskanmak yani ilgi istemek diyelim biz buna.... ama eşine akıl sır erdiremedim, gerçi benim psikoloğum söylemişti bunu bana :)
Fik fik'e gelince canım gebeliğimin başından beri toplasam 3 defa oda çok temkinli otokontrollü dolayısı ile keyifsiz :) Benim tekrarlayan düşüklerim olduğu için hep yasaktı, hiç serbest olmadı. Bizde uyuyoruz, yetermi kızımız sağ salim gelsin :)
inşallah sağlıkla alırsınız prensesinizi kucağınızainşallah hepimiz seneye ayaklanmaya başlayan bebeklerimizin sağı solu kurcalamaya başlamalarından yakırız
ben herşeyi mother dan aldım :) bana eminönü çok itici ve pahalı geldi.
gidin bakın ama
o kalabalığa bu sıcakta hele nakit para vermeye değmez
Mesela düz beyaz body ler eminönünde 5 TL Mother da 7 li paket 38 TL 1 alana 2. %50 indirimli
+ kaliteleri yumuşaklığı kıyaslanmaz bile
ayyy sık sık görücez meleklerimiziiiiiibende bilmiyorum inşallah yakındır
ben seçtim canım yenibosna nisa hastanesinde dogum yapıcam allahın izniylee bende riskli bir gebelik yaşadım ilk dönemlerde halada öyle herbişi yasak
dogumum bile zor gibi nisa hastanesi her yönden iyiymiş yeni dogan yogun bakımı anne için yogun bakım herbişisi varmış arastırdık inşallah gerek olmaz yogun bakımlara falanda hemencik evimize gelirizzz
ay bu arada bize aylarrrrdır fik fik yasak yaa rüyama giriyo artık
birde şey okudum haziran annelerinde dogumdan sonra fik fik cok can yakıyomuşşş:18::18::18:
maslak acıbadem'i seçtik canım biz. doktorum dışarıdan gelecek.
kızlar sabah bir aarkadaşımla konuştum. 3 ay önce doğum yapmıştı. bebek teminatı yokmuş sigortasının. mutlaka yaptırmamı tavsiye etti. kızına bi sürü tahlil vs yaptırmışlar, yok sarılığı fazla falan diye fototerapiye sokmuşlar. taburcu olurken 2000 tl'den fazla fatura geldi geldi. kendi doğumu falan hariç. aman diyim, hastnenizle konuşun gerekirse önceden bebek için sigorta yaptırın
Merhaba kizlaaaar yazdiklariniz okuduuuum, bazilarimiz bebis hazirliklari tamamlamis masallah
Canim bizde o fikfiklere ara vermedik :) Ama dikkatli davraniyoruz tabi bebise zarar gelmesin diye birde. Simdiye kadarda birsey olmadi. Netten okudugum kadariyla son 4 haftada yasakmis.
Neler aldin cooook merak ediyorum :) Birkac resmini cekip koysanaaaa :)
ben hisar hast-ümraniyede yapmayı planalıorum.1az pahalı ama artık yapcak 1iey yok
güsel hastane orası, arkadaşım doğum yaptığında ziyarete gitmiştik. hayırlı doğumların olsun canımm.
cnm benim arkadaşım yeni doğum yaptı orda
epidural ekibi hemşireler vs çok iyi demişti. Odasıda ferahtı beğendim ben
ben hisar hast-ümraniyede yapmayı planalıorum.1az pahalı ama artık yapcak 1iey yok
ben onu yeni konuştum hastanemle....ben özel sağlık sigortamla doğum yapıcam ama hastanenin ssk ile de anlaşması var. bebek doğumundan itibaren sigorta firması kabul etmiyor...galiba 20. gün sonunda kabul ediyor nedenide doğumdan gelen masraflar onlara kalmasın diye...ama hastanenin ssk anlaşması varsa annenin tc kimlik numarası ile herşeyini devlet karşılıyormuş....hatta doğum sünneti yaptırmak gibi planım var..normalde 350 imiş ssk ile yapılıyormuş 150 ödeniyormuş
peki arkadaşlar, doğum için hastane seçtiniz mi? hangi hastanede yapmayı planlıyorsunuz? yani benim doktorum muaynehanesi var. dolayııs ile hastane seçmeye başlayacağız. kendisi gayrettepe florance nightingale'i önerdi. ücret için görüşeceğim. muhtemelen orası olacak. anadolu yakasında oturuyorum ama doktoruma güveniyorum. riskli gebelik geçirdiğim içinde o ne derse o :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/419274-2011-ekim-anneleri-3596.html#post20131322
burda var tatlım bi kısmı :)
evin tadilatı bi bitse de eklesem bol bol
iice paketledim kaldırdım herşeyini :)
canım benim sigortam allianz. az önce aradım sigortacımı. 14 gün sonra ekleyebiliriz sigortaya dedi. doğumsal hastalıkları yoksa 14 günde yapılan masrafları geri ödüyorlarmış. teklif istedim, hazırlayıp yollıycak, bakalım ne çıkacak. gerçi başka yerlere de sormak lazım. sigortaların fiyatları ve kapsamları firmadan firmaya değişiyor. sünneti biz de düşünüyoruz. 2 günde iyleşiyormuş galiba di mi??
Hepsi cok güzeeeel :) Gülegüle kullanin annesi
Örgü baddaniyede cok güzelmiiiis, onu kendin mi ördün ? Yünlü baddaniyeden daha iyi.
Bende Kadıköy Acıbademde yapacağım
dr um orda çünkü, Maslak da olur ama bu benim kendi ekibim burası daha iyi olur dedi.
Kadıköy ile ilgili duyumun var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?