2011 Ekim Anneleri

benim arkadaşımın eşide hamile yeni 36 haftalı oldu doktoru artık her an gelebilir temkinli olun demiş

benım oglum 40 + 2 de dogdu :) dogacagı yoktu daha aslında sunı sancı verdı doktor o sekılde dogurdum bana kalırsa daha vaktı vardı doktor sata gore hesaplıyorya benım sat bıtımınde 10 gun esım yoktu sonra tekrar reglı olmadan hamıle kaldım yanı benım hesabıma gore en azından 1 hafta daha vardı hıc bellı olmaz erken cok dokulucek olucak aramızdan hayırlısyla ama benım gıbı gec olanlarda olucak ogluma hamıleyken nısan mayıs hamıslerı forumundaydım subat sonu mart bası baslamıstı dogumlar benımkı 26 mayıstı en kucuk benımkıydı son ben dogum yapmıstım ama nısan haıslerınde 4+5 dede dogum yapan olmustu herseye hazır olmak lazım zaman ılerledıkce kavusma ıstegı cogalıyor ama ne kadar cok dursa okadar ıyı bebıs ıcın 3 kılo altı bakımı zor cunku dogumdan sonra 200 gr kadar daha verıyor rabbım korusun onları
dogum konusundada korkmayın kızlar cok zor bı dogum gecırsdım annem abımı makattan yanı dogurmus poposundan ıkı kat dogmus abım ama o bıle ben boyle dogum gormedım dedı ama unutuluyo gecıyo o bebegı kucagına alıyosunya mıs kokusunu dogar dogaz cok cok emıyoya hersey gecıyo kızlar ınanın normal dogumdan korkmayın sonunda sadece oturunca olan bı acı kalıcak okadar ama sız sız olun doktoru sunı sancı verelım derse hemn bı doktora daha gorunun

Deli kız niye isliyosun o videoları

inşallah sağlıkla alırsınız prensesinizi kucağınıza inşallah hepimiz seneye ayaklanmaya başlayan bebeklerimizin sağı solu kurcalamaya başlamalarından yakırız

Amin canım inşallah :)

doğum şekline sen mi karar veriyosun anlıyamadım? doktor bişi demiyo mu, ben 30. haftadayım 3 ekim gözüküyo doğum sizin neden erken? çoğul gebelik mi? hayırlıısyla atlatırız inş.

Canım benimde 11 ekimde görünüyordu doğumum. ama ikiz olduğunu öğrendikten sonra ki ikizler 37. haftada doğarmış en geç. 15 eylüle kaydı doğumum:)

doktorum bana BABE nin çatlak kıremini önerdi. onu kullanıyorum .75 tl ye alıdm. bu arada bazende cansıns bebe yağı kullanıyorum. bebe yağından daha memnunum cunku daha cok nemlendırıyor. tavsiye ederim. pahalı ürünlere hiç gerk yok.

ben haznedardaki hospitalium hastanesine gidiyordum. ama doktorum 28 temmuzdan sonra incirli ethica hastanesine geçiyormuş. bende mecburen değişikliğe uyacağım. bundan sonra muayenelerim ve dogumum ethica hastanesinde olcak. beklerim:)))

teşekkür ederim:)) epidural tercih etmek lazım o zaman..

Bende Kadıköy Acıbademde yapacağım
dr um orda çünkü, Maslak da olur ama bu benim kendi ekibim burası daha iyi olur dedi.

Kadıköy ile ilgili duyumun var mı?

Merhaba kizlaaaar yazdiklariniz okuduuuum, bazilarimiz bebis hazirliklari tamamlamis masallah

Canim bizde o fikfiklere ara vermedik :) Ama dikkatli davraniyoruz tabi bebise zarar gelmesin diye birde. Simdiye kadarda birsey olmadi. Netten okudugum kadariyla son 4 haftada yasakmis.

Neler aldin cooook merak ediyorum :) Birkac resmini cekip koysanaaaa :)

ay bizim doktor mu çok rahat bu fik fik konusunda anlamadım ya. ne zaman sorsak kısıtlamaya gerek yok diyor. biz de doktordan daha mı iyi bilcez diye devam diyoruz :26::26::26:

ben onu yeni konuştum hastanemle....ben özel sağlık sigortamla doğum yapıcam ama hastanenin ssk ile de anlaşması var. bebek doğumundan itibaren sigorta firması kabul etmiyor...galiba 20. gün sonunda kabul ediyor nedenide doğumdan gelen masraflar onlara kalmasın diye...ama hastanenin ssk anlaşması varsa annenin tc kimlik numarası ile herşeyini devlet karşılıyormuş....hatta doğum sünneti yaptırmak gibi planım var..normalde 350 imiş ssk ile yapılıyormuş 150 ödeniyormuş

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/419274-2011-ekim-anneleri-3596.html#post20131322

burda var tatlım bi kısmı :)
evin tadilatı bi bitse de eklesem bol bol
iice paketledim kaldırdım herşeyini :)

Kizlar birde ne dicem cidden o dogum videolarini izlemeyin. Youtube a felan koymuslar ve cokcok kötü, insani cok korkutuyor.
Merak edip izlemeyin bence ruh sagliginiz icin Ben ettim siz etmeyin yani :)

güsel hastane orası, arkadaşım doğum yaptığında ziyarete gitmiştik. hayırlı doğumların olsun canımm.

saol canım. ben de arkadaşımın doğumunda gitmiştim, çok beğenmiştim. bir de hemşireler, ve anestezisleri falan çok iymiş. epidural düşünüyorum normal de olsa, sezeryan da olsa. bir de doğum fotoğrafçısı ayarladık. bazı hastaneler sorun çıkarıyormuş doğum fotoğrafçısına ve babanın girmesine ama burda izin veriyorlar. hayırlısı artık bakalım...

canım benim sigortam allianz. az önce aradım sigortacımı. 14 gün sonra ekleyebiliriz sigortaya dedi. doğumsal hastalıkları yoksa 14 günde yapılan masrafları geri ödüyorlarmış. teklif istedim, hazırlayıp yollıycak, bakalım ne çıkacak. gerçi başka yerlere de sormak lazım. sigortaların fiyatları ve kapsamları firmadan firmaya değişiyor. sünneti biz de düşünüyoruz. 2 günde iyleşiyormuş galiba di mi??

bende tam karar vermedim ama doktorum Kadiköy Şifa da yaptırıyor genelde doğumlarını, herhalde oradaolacak benimde

ben acıbadem sigortalıyım
acıbadem sigortalı olup acıbadem de doğuranların bebeklerine özel BADEM BEBEK die bişi yapıolarmış
Allah esirgesin doğumla gelen herşeyi kapsıyormuş. Hemen de başlatabiliomuşsun

Hepsi cok güzeeeel :) Gülegüle kullanin annesi
Örgü baddaniyede cok güzelmiiiis, onu kendin mi ördün ? Yünlü baddaniyeden daha iyi.

:)
o battaniye diil yaaa :) Yastık kılıfı
zara home da beğenip almıştım odasını beyaz alırım die, ama fotodaki odayı yaptırıyorum :) Kaldı elimde
koyarım bi yerlere artık :)
Ama merserize alacağım battaniyesini zara dan
bakın derim çok güzellerrrrrrrrrrr
yün elleyemiorum ben

Bu arada çok teşekkür ederimmmmmmmm!! Allah çok daha iyilerini bebişlerimize nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…