:)
o battaniye diil yaaa :) Yastık kılıfı
zara home da beğenip almıştım odasını beyaz alırım die, ama fotodaki odayı yaptırıyorum :) Kaldı elimde
koyarım bi yerlere artık :)
Ama merserize alacağım battaniyesini zara dan
bakın derim çok güzellerrrrrrrrrrr
yün elleyemiorum ben
Bu arada çok teşekkür ederimmmmmmmm!! Allah çok daha iyilerini bebişlerimize nasip etsin
canım benim sigortam allianz. az önce aradım sigortacımı. 14 gün sonra ekleyebiliriz sigortaya dedi. doğumsal hastalıkları yoksa 14 günde yapılan masrafları geri ödüyorlarmış. teklif istedim, hazırlayıp yollıycak, bakalım ne çıkacak. gerçi başka yerlere de sormak lazım. sigortaların fiyatları ve kapsamları firmadan firmaya değişiyor. sünneti biz de düşünüyoruz. 2 günde iyleşiyormuş galiba di mi??
bende tam karar vermedim ama doktorum Kadiköy Şifa da yaptırıyor genelde doğumlarını, herhalde oradaolacak benimde
canım sen bebek odasını rizelliden almıştın değilmi modoko dan yanlış hatırlamıyorsam. kaça almıştın birde. gidemedim geçen hafta.kısmetse bu hafta gideceğim
Bu arada biz halen isim arayisindayiz
Aklimiza gelenler sunlar:
Alper
Burak
Eymen
Hangisini koysak ki acaba? Veya akliniza gelen baska isimler var miiii?
Alper
Burak
Eymen
hangı kıpa da var canım bakalımm bızde
çok güzeller o 7li kırmızıklının aynısından aldım benn :))
oda takımını nerden kaça almıstın canımm benımde oda takımı arastırmam gerek artık
evet cnm
Rizelli Selamet Bey :)
bu oda takımı 2800 ya da 2850 idi, ben beşiği küçük dolabı 2 kapılı aldım 2300 (7 taksit) . Nakitte de 2100 oluodu
sen zorla istersen biraz daha. İşte de ki arkadaşım almış (Adım Neslihan) geçen hafta bende alcam biz çok adam yollarız sonra fln de
daha da indirim yapsın :)
canım benim sigortam allianz. az önce aradım sigortacımı. 14 gün sonra ekleyebiliriz sigortaya dedi. doğumsal hastalıkları yoksa 14 günde yapılan masrafları geri ödüyorlarmış. teklif istedim, hazırlayıp yollıycak, bakalım ne çıkacak. gerçi başka yerlere de sormak lazım. sigortaların fiyatları ve kapsamları firmadan firmaya değişiyor. sünneti biz de düşünüyoruz. 2 günde iyleşiyormuş galiba di mi??
ben kuzey ismine bayılıyorum
oğlum olaydı koyacaktım :)
bizim oğlumuzun adı EGE olacak inşallah
tatlım biz maskoda 2800 tl istedikleri takımı 1850 tl'ye yaptırıyoruz demirkapıda, imalatçıların olduğu yerde. büyüyen yatak, 3 kapılı dolap, şifonyer, oyuncak sandığı ve duvara astıkları şu zımbırtı. desenlerine kendimiz karar verdik, babamız aslan motifli istiyor her şeyi...
ben kuzey ismine bayılıyorum
oğlum olaydı koyacaktım :)
cagla sikelin oglunun ismide kuzey :d
ege de cok güzel isim. Ege yakisiklisi olur insallah :d
zevklerimiz aynıymış. bende kuzey ismini cok seviyorum. birinin adı KUZEY DENİZ diğerininki ASİL BULUT olacak. asil ve kuzeyi kullanacağız hitap ederken:)
hımmm nere bu demirkapı cnmss
Alper
Burak
Eymen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?