2011 Ekim Anneleri

aminnn inşallah canım. Nil ismide süper. Nil nehri gibi uzun ve güzel bir ömür nasip olur inşallah kızına:)

oku oku bitmedi yaw :)

isimlerden bahsedilmiş.. biz de eşimle başladık artık isim kavgalarına..
tabi kız ismi daha kolay bulunuyor diye düşünüyoruz ..

Emre
Deniz
Eray..

babamızın da teklifi Tuğra .. tek ortak uyuştuğumuz isim Deniz.. ama severken de "Emrey.. uşşum" diye seviyor

bişi sorucam kızlar bugün ben de arada bi gelen bel sancıları var bi de sanki adet olacakmışım gibi baskı var alt tarafa doktora mı gitsem acaba olmuyodu hiç böyle şeyler çok iyiydim hep neden oldu anlamıyorum size bi soriimm dedim 29+3 deyim ben

bizde BERAT koyacağız galiba..ama emin değiliz hala

benim oğluşumun ismide ahmet berat uslu ve akıllı bı cocuk :) berat ısmını cok severım abı en sevdıgım ısım ahmettır
bız ısım konusunda fıkırsızıs esımın yorumu yok benım aklımda yusuf ve mırac var ama hanı cokmu begendım hayır ısım kıtlıgı yasadıgım ıcın aklımda bunlar var sıze nasıl gelıyo yusuf ısmı hz yusufu dusununce guzel ama dusunmeden soyleyınce sılık bı ısım gıbı gelıyo durust olun :) yusuf mırac nasıl kesın begenmedım cunku kulaga nasıl geldıgını soyleyın

bol bol su iç ve dr a git bence Braxton kasılmaları haftalarındasın
muhtemelen odur ama riske atma

bizde BERAT koyacağız galiba..ama emin değiliz hala

Benim yegnimin ismide Berat

Cok zor bir karar canim :) Bende senin gibi kararsizim :) Ama ücüde güzel, özellikle Emre diyince Yunus Emre geliyor akla. Deniz ismini bilemedim, cünkü kizlarada koyuyorlar ya ondan dolayi belirsiz bir isim gibi geliyor artik bana. Erayda kulaga kibar geliyor.

bende kısçeme

Nisa
Melisa
Elif
Yağmur düşünüorumm. sizceee

Nisayi bende begeniyorum anlami güzel hanimefendi :) Melisada cok güzel ama, Melisayi begendim :) Elifde güzel ama Melisa daha cok hosuma gitti :)

daha modern isimler yakışır bence. yusuf çok eski. ama miraça bayıldım.

Ahmet Berat'a
Ömer Faruk yakışır bence :)
Ömer adaletinde olsun yavrun :)

Kivanc Tatlitugun Kivanciiiii
En az onun kadar yakisikli olur insallah ;D

kıvanç tatlıtuğdan gelmedi aklımıza görümcemin bi arkadaşı koymuş duyduğumuz an böle aaa ne güzel falan olduk ondan dolayı aklımızda bulunsun dedik(hamile değildim) sonrasındada ondan daha güzel gelen bi isim olmadı ama tabi babamızda kıvançı beğenmesine rağmen babasının adını koymak istiyor ikisinide koymak istemior tek isim olcakmış ne olcak bilmiorum

Yusuf Talha daha guseell bence :) mirac olmamışşş gibi

tatlım doktorunu ara en azından, gerek görürse çağırır zaten. karnındaki baskıyı 1 saatte 4 defadan fazla hissediyorsan vakit kaybetmeden git doktoruna

bende kısçeme

Nisa
Melisa
Elif
Yağmur düşünüorumm. sizceee
yağmur ısmını guzel bence su ısmınıde severım ama kızım olsa zeynep koyıcaktım kısmet :)

yalancı gebelık sancısı olabılır ama artık 7. aydasın yanı krıtık donem erken dogum ıcın gıtmende fayda var

taksitlemi peşin mi bu fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…