yazdımdı kapandı yaww
benim Kızım da NİL :)
Not: Biz de Kuzey Deniz koyacaktık
hepten birmiş zevk :)
Adları ile büyüsünlerrrr
Deniz kadar engin görüşlü ve hep asil duruşlu olsunlar kuzular
üç isimde çok güzel canım ama buraklar çoook yaramaz oluyorlarmış çoçukluklarında. bu yılda en çok koyulan iki isim kuzey ve poyraz
ben kıvanç koymak istiyorum
bizde BERAT koyacağız galiba..ama emin değiliz hala
bende kısçeme
Nisa
Melisa
Elif
Yağmur düşünüorumm. sizceee
bişi sorucam kızlar bugün ben de arada bi gelen bel sancıları var bi de sanki adet olacakmışım gibi baskı var alt tarafa doktora mı gitsem acaba olmuyodu hiç böyle şeyler çok iyiydim hep neden oldu anlamıyorum size bi soriimm dedim 29+3 deyim ben
bizde BERAT koyacağız galiba..ama emin değiliz hala
oku oku bitmedi yaw :)
isimlerden bahsedilmiş.. biz de eşimle başladık artık isim kavgalarına..
tabi kız ismi daha kolay bulunuyor diye düşünüyoruz ..
Emre
Deniz
Eray..
babamızın da teklifi Tuğra .. tek ortak uyuştuğumuz isim Deniz.. ama severken de "Emrey.. uşşum" diye seviyor
bende kısçeme
Nisa
Melisa
Elif
benim oğluşumun ismide ahmet berat uslu ve akıllı bı cocuk :) berat ısmını cok severım abı en sevdıgım ısım ahmettır
bız ısım konusunda fıkırsızıs esımın yorumu yok benım aklımda yusuf ve mırac var ama hanı cokmu begendım hayır ısım kıtlıgı yasadıgım ıcın aklımda bunlar var sıze nasıl gelıyo yusuf ısmı hz yusufu dusununce guzel ama dusunmeden soyleyınce sılık bı ısım gıbı gelıyo durust olun :) yusuf mırac nasıl kesın begenmedım cunku kulaga nasıl geldıgını soyleyın
benim oğluşumun ismide ahmet berat uslu ve akıllı bı cocuk :) berat ısmını cok severım abı en sevdıgım ısım ahmettır
bız ısım konusunda fıkırsızıs esımın yorumu yok benım aklımda yusuf ve mırac var ama hanı cokmu begendım hayır ısım kıtlıgı yasadıgım ıcın aklımda bunlar var sıze nasıl gelıyo yusuf ısmı hz yusufu dusununce guzel ama dusunmeden soyleyınce sılık bı ısım gıbı gelıyo durust olun :) yusuf mırac nasıl kesın begenmedım cunku kulaga nasıl geldıgını soyleyın
Kivanc Tatlitugun Kivanciiiii
En az onun kadar yakisikli olur insallah ;D
bişi sorucam kızlar bugün ben de arada bi gelen bel sancıları var bi de sanki adet olacakmışım gibi baskı var alt tarafa doktora mı gitsem acaba olmuyodu hiç böyle şeyler çok iyiydim hep neden oldu anlamıyorum size bi soriimm dedim 29+3 deyim ben
yağmur ısmını guzel bence su ısmınıde severım ama kızım olsa zeynep koyıcaktım kısmet :)bende kısçeme
Nisa
Melisa
Elif
tatlım biz maskoda 2800 tl istedikleri takımı 1850 tl'ye yaptırıyoruz demirkapıda, imalatçıların olduğu yerde. büyüyen yatak, 3 kapılı dolap, şifonyer, oyuncak sandığı ve duvara astıkları şu zımbırtı. desenlerine kendimiz karar verdik, babamız aslan motifli istiyor her şeyi...
tatlım doktorunu ara en azından, gerek görürse çağırır zaten. karnındaki baskıyı 1 saatte 4 defadan fazla hissediyorsan vakit kaybetmeden git doktoruna
ya sürekli bi alt tarafa baskı var ben en iyisi doktora gidimm belimde de tam ortada sancı saplanıyo giyiniimm de gidimm ben çok sağolun
taksitlemi peşin mi bu fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?