2011 Ekim Anneleri

İsim konusu açılmış yine...Belki hatırlarsınız şu bizim İsmail mevzusunu:)
Benim koca iice damarımdan giriyo artık. İstemiyosan koymayalım diyo. O zaman daha kötü oluyorum yaw:)
Ama kararlıyım ikisini beraber söylemekte ısrarcıysa ikinci isim koymıycam...

benimki
ama destekten değil bencillikten
bekleyemem dışarda çatlarım meraktan dio

Bi video vardı..Adamın biri karısıyla doğuma giriyo...Çocuk doğup da ağlamaya başlayınca doktora bi yumruk atıyo
Eşim ben de yaparım walla girmim en iisi diyo:)
Bence de girmesin aman görmesin beni öle

benimki
ama destekten değil bencillikten
bekleyemem dışarda çatlarım meraktan dio

ay öldüm gülmekten

konuştum. filli boyanın bebekler için olanını kullanıyor, sertifikasına falan baktım

Ben eşimi istemiyorum canım tek başıma gireceğim içeri kısmetse.

benden çok eşim istiyor girmeyi, doktorumuzla da konuştu göbek bağını kendi kesmek istediğini söyledi. aslında ben de istiyorum girmesini, normal de olsa sezeryan da olsa kolay anne olunmadığı görerek anlasın istiyorum. biraz bencillik var yani bende de

Son düzenleme:

cinsiyeti belli değildi en son diye hatırlıyorum. belli oldu mu? kesin erkek mi?

bu arada eşi doğuma girecek olan var mı???

ben eşimin girmesini çok istiyorum. hem en büyük destekçim o olduğu için , hemde o anı paylaşalım istediğim için. e tabii birde ne cektiğimi anlasın diye. eşimle konustugumda o çoktan razıydı:) eşim doğuma girecek. hastane ile konusmadım daha umarım izin verirler. vermek zorundalar diye düşünüyorum.

benim eşim elini karnıma koymaya korkuyor kaldı ki normal doğum izleyecek hahah. Ama bende istemiyorum ben orada belki şekilden şekile gireceğim ve o bunların hepsini onun görecek olma ihtimali bile kulağıma hoş gelmiyor.

mutlaka hastaneyle de doktorunla da konuşmak gerekiyormuş. bazı hasteneler izin vermiyormuş çünkü

canım görse ne olacak, elini tutup sana destek olacak. hem sen onun bebeğini doğuracaksın bundan daha güzel ne olabilir ki, hiç sanmıyorum sonradan senin hallerinin aklına geleceğini, aklında sadece bebeğinizin ilk çığlıkları kalacaktır. bizim için ne kadar özelse o ilk çığlıklar onlar için de o kadar özel ve öenmlidir diye düşünüyorum

bakalım günü yaklaştıkça kesinleşir elbet..
eşim Emre ismini sevmiyorum demişti ilk başta.. ama baktım emre diye sesleniyor.. bir yandan kulağa hoş kibar isim olsun istiyorum.. eşim de kızıyor.. benim oğlum has erkek olacak diyor
Deniz ismine de gelince.. önce sağlıklı olmasına .. sonra da babası bigi boncuk mavi gözlü olması için dua ediyorum :) Deniz ismi ozaman çok yakışır fikrimce.. zaten akça pakça bişiy olacak sanırsam.. süt beyaz anadan sarışın babadan ne çıkarsa artık
Yunus Emre dedim bende (gerçi iki isim istemiyorum da)
Yunus diye dayısı var eşimin.. ve hiç sevmez kendisini.. olsun dedim Deniz Emre olur şakaya vurdum.. yunus denizdede okyanustata var nasılsa dedim

eve dönmeden bebeğe bir kaç şey aldım bugün. biberon, ateş ölçer falan.. ya arkadaşlar hadi ateş ölçeri anladım da, hani elektronik falan, ama biberondan da kullanma klavuzu çıkar mı ya!!!!! şimdi kutularını açtım kol gibi kullanma kılavuzu koymuşlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…