bu arada eşi doğuma girecek olan var mı???
benimki
ama destekten değil bencillikten
bekleyemem dışarda çatlarım meraktan dio
benimki
ama destekten değil bencillikten
bekleyemem dışarda çatlarım meraktan dio
bende baktım 2 hafta önce demirkapıdaki mobilyacılara. benim dayım eski mobilya ustalarından onun için onunla beraber gittik. oradakilerin boyalarını pek beğenmedi. sanki elle yağlı boya çekilmiş gibi dedi. püskütme boya yapılması gerekiyormuş ve bebek mobilyalarının boyası özelmiş galiba. sende onu konuş muhakkak mobilyacınla? sonra sorun yaşama canım
Ben eşimi istemiyorum canım tek başıma gireceğim içeri kısmetse.
Bi video vardı..Adamın biri karısıyla doğuma giriyo...Çocuk doğup da ağlamaya başlayınca doktora bi yumruk atıyo
Eşim ben de yaparım walla girmim en iisi diyo:)
Bence de girmesin aman görmesin beni öle
İsim konusu açılmış yine...Belki hatırlarsınız şu bizim İsmail mevzusunu:)
Benim koca iice damarımdan giriyo artık. İstemiyosan koymayalım diyo. O zaman daha kötü oluyorum yaw:)
Ama kararlıyım ikisini beraber söylemekte ısrarcıysa ikinci isim koymıycam...
ay öldüm gülmekten
konuştum. filli boyanın bebekler için olanını kullanıyor, sertifikasına falan baktım
benden çok eşim istiyor girmeyi, doktorumuzla da konuştu göbek bağını kendi kesmek istediğini söyledi. aslında ben de istiyorum girmesini, normal de olsa sezeryan da olsa kolay anne olunmadığı görerek anlasın istiyorum. biraz bencillik var yani bende de
ben eşimin girmesini çok istiyorum. hem en büyük destekçim o olduğu için , hemde o anı paylaşalım istediğim için. e tabii birde ne cektiğimi anlasın diye. eşimle konustugumda o çoktan razıydı:) eşim doğuma girecek. hastane ile konusmadım daha umarım izin verirler. vermek zorundalar diye düşünüyorum.
canlar ben çıkıyorum allaha emanetsiniz öpüldünüzzzz
benim eşim elini karnıma koymaya korkuyor kaldı ki normal doğum izleyecek hahah. Ama bende istemiyorum ben orada belki şekilden şekile gireceğim ve o bunların hepsini onun görecek olma ihtimali bile kulağıma hoş gelmiyor.
Cok zor bir karar canim :) Bende senin gibi kararsizim :) Ama ücüde güzel, özellikle Emre diyince Yunus Emre geliyor akla. Deniz ismini bilemedim, cünkü kizlarada koyuyorlar ya ondan dolayi belirsiz bir isim gibi geliyor artik bana. Erayda kulaga kibar geliyor.
mutlaka hastaneyle de doktorunla da konuşmak gerekiyormuş. bazı hasteneler izin vermiyormuş çünkü
aşkitom olmazsa doğurmam ben. sıkarım kendimi:))))) en iyisi hastanemle konusmak yoksa değiştircez hastaneyi napalım...
Bende Burak koyarsam iki tane Burak olucak ozaman
Evet cok is yapinca oluyor gercektende. Dinlenmeye bak istersen canim, panik yapmaya gerek yok
Öpüldünüz bye byee
cinsiyeti belli değildi en son diye hatırlıyorum. belli oldu mu? kesin erkek mi?
Evet erkek...Ayıkla pirincin taşını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?