- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Yok canım özür dilicek bir şey değil bu,öğrendiğim iyi oldu.. Normal doğumun kanamadn dolayı riskli olduğunu ve sezeryan olucağını söylemişti doktorum ama epiduralden haberim yoktu yani çeşidi hakkında konuşmamıştık. Söylediğin iyi oldu bende nasip olursa doğuma 3 4 gün kala kesicem iğneyi...
canım sen de doktoruna bu epidural olayını bir sor istersen. Bir başka topicte yine kan sulandırıcı iğne kullanan bir arkadaş doktoruna sormuş o da epidural olmaz demiş. Bakalım seninki ne diyecek. Doktorunun yorumunu benimle de paylaşırsan çok memnun olurum
mariecuriecanım kötü düşünme şimdiden allah yardımcımız olsun hepimiz sağlıklı şekilde alıcaz tontişlerimizi kucaklarımızaaa
bacılar sizlerdede oluyormuu
sağ yada solunuzda kalça kemiğinizden gögüs kafesinize ufak ufak sancı giriyomuu benim bu aralar oluyoo sanki kemiklerim ayrılacak sanıyorum
canım sen de doktoruna bu epidural olayını bir sor istersen. Bir başka topicte yine kan sulandırıcı iğne kullanan bir arkadaş doktoruna sormuş o da epidural olmaz demiş. Bakalım seninki ne diyecek. Doktorunun yorumunu benimle de paylaşırsan çok memnun olurum[/QUOTE .!.:Haftaya gidicem canım mutlaka sorarım merak ettim bende, sanada söylerim ne dediğini :)
Yok şeker ben mümkün olduğunca bu konuları düşünmemeye çalışıyorum sadece sizle böyle can sıkıcı şeyler paylaştığım için tedirgin oldum. Malum herkes hamile herkes hassasİnşallah şeker hepimiz sağlıkla alıcaz kucaklarımıza dediğin gibi
kızlar içinizde hamilelikte ağız içinden diş röntgeni çektirmiş olan var mı?ben böyle bir durumla karşı karşıyayım.1 aydır dişten çekiyorum.1 dişime tedavi yapıldı ama ağrılarım geçmedi.hangi dişte sorun olduğunu görmek için düşük röntgen çekimi gerekiyor.ilaç da fayda etmiyor.of çok mutsuzum
kızlar içinizde hamilelikte ağız içinden diş röntgeni çektirmiş olan var mı?ben böyle bir durumla karşı karşıyayım.1 aydır dişten çekiyorum.1 dişime tedavi yapıldı ama ağrılarım geçmedi.hangi dişte sorun olduğunu görmek için düşük röntgen çekimi gerekiyor.ilaç da fayda etmiyor.of çok mutsuzum
ayy kıyamamm çok geçmiş olsun hala agrıyomu yaa
benim bildiğim röntgen hamilelere yasak bunu doktorunla konuşman lazım en iyi o bilir
çok geçmiş olsun canım diş röntgeni ben çektirmedim ama bence iice araştır sonra yap 1doktorla yaptırmaya kalkma. Allah yardımcın olsun
doktoruma soracağım zaten.ama kurşun yelekle koruma yapılırsa sorun olmuyormuş diye okudum.çok düşük radyasyon varmış.
diş doktorum Adana'nın en iyi doktoru sayılır.zaten o da kadın doğumcumun onayı olmadan yapmam diyor.ama bu ağrı bende ciddi stres yapıyor.sürekli çenede bi ağrı sonra bademciğime vuruyor.antibiyotik kullanıyorum bi kaç gün geçiyor.kısır döngüye girdim yani...benim için de dua edin lütfen.
canım ben bikere akciğer röntgeninden dolayı kürtaj olmam gerekti yani haberim daha yoktu hamile olduğumdan ,ama hamile olunca daha özel bi yönrtemloe yapıyolarmış ,böyle çelik plaka falanmı koyuyolarmış karnına ,genede tam bilmiyorum ,çünkü ablam söylemişti öhamile bi kadının kolu kırılmış onada öyle yapmışlar diye ,ama tabi ben duramadım daha canlanmadan yaptırdım krtj:26:kızlar içinizde hamilelikte ağız içinden diş röntgeni çektirmiş olan var mı?ben böyle bir durumla karşı karşıyayım.1 aydır dişten çekiyorum.1 dişime tedavi yapıldı ama ağrılarım geçmedi.hangi dişte sorun olduğunu görmek için düşük röntgen çekimi gerekiyor.ilaç da fayda etmiyor.of çok mutsuzum
merhebe kızlarr anca gelebildim :) umarım hepiniz iyisinizdir...
kızlar kadın doğumcumla konuştum. kurşun yeleğe bile gerek olmadan rahatlıkla röntgen çekilebilir dedi.tabi bulunduğum gebelik haftasını göz önüne alarak.bu arada kadın doğumcum çukurova üniv.prof.tur
sohbetin en janjanlı yerinde bakım yapılırmı yawwww
doktoruma soracağım zaten.ama kurşun yelekle koruma yapılırsa sorun olmuyormuş diye okudum.çok düşük radyasyon varmış.
diş doktorum Adana'nın en iyi doktoru sayılır.zaten o da kadın doğumcumun onayı olmadan yapmam diyor.ama bu ağrı bende ciddi stres yapıyor.sürekli çenede bi ağrı sonra bademciğime vuruyor.antibiyotik kullanıyorum bi kaç gün geçiyor.kısır döngüye girdim yani...benim için de dua edin lütfen.
merhabalar herkese,
sıcaktan bayılmadan anca atabildim kendimi eve doktor randevum vardı bu sabah,
benim beebiş 1.476 gr. ve 39 cm olmuş.:) cd yede kaydettirdim , izliyorum artık oğluşumu. doğumla ilgili de kouşmak için erken dedi, böle düşünürsen stres yaparsan normal yapamassın düşünme dedi, rahat ol, ama nası olucam .....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?