2011 Ekim Anneleri

bacılar sizlerdede oluyormuu
sağ yada solunuzda kalça kemiğinizden gögüs kafesinize ufak ufak sancı giriyomuu benim bu aralar oluyoo sanki kemiklerim ayrılacak sanıyorum

mariecuriecanım kötü düşünme şimdiden allah yardımcımız olsun hepimiz sağlıklı şekilde alıcaz tontişlerimizi kucaklarımızaaa

Yok şeker ben mümkün olduğunca bu konuları düşünmemeye çalışıyorum sadece sizle böyle can sıkıcı şeyler paylaştığım için tedirgin oldum. Malum herkes hamile herkes hassas İnşallah şeker hepimiz sağlıkla alıcaz kucaklarımıza dediğin gibi

bacılar sizlerdede oluyormuu
sağ yada solunuzda kalça kemiğinizden gögüs kafesinize ufak ufak sancı giriyomuu benim bu aralar oluyoo sanki kemiklerim ayrılacak sanıyorum

Bendede oldu bir kaç defa normalmiş nette okudum :)

bilgilendirme amaclı yazıyorsun tedirgin olma ilk kucagına alacak olanlar arasındasın sağlıkla alıcaz hepimiz kucaklarımıza

kızlar içinizde hamilelikte ağız içinden diş röntgeni çektirmiş olan var mı?ben böyle bir durumla karşı karşıyayım.1 aydır dişten çekiyorum.1 dişime tedavi yapıldı ama ağrılarım geçmedi.hangi dişte sorun olduğunu görmek için düşük röntgen çekimi gerekiyor.ilaç da fayda etmiyor.of çok mutsuzum

ayy kıyamamm çok geçmiş olsun hala agrıyomu yaa
benim bildiğim röntgen hamilelere yasak bunu doktorunla konuşman lazım en iyi o bilir

çok geçmiş olsun canım diş röntgeni ben çektirmedim ama bence iice araştır sonra yap 1doktorla yaptırmaya kalkma. Allah yardımcın olsun

ayy kıyamamm çok geçmiş olsun hala agrıyomu yaa
benim bildiğim röntgen hamilelere yasak bunu doktorunla konuşman lazım en iyi o bilir

doktoruma soracağım zaten.ama kurşun yelekle koruma yapılırsa sorun olmuyormuş diye okudum.çok düşük radyasyon varmış.

çok geçmiş olsun canım diş röntgeni ben çektirmedim ama bence iice araştır sonra yap 1doktorla yaptırmaya kalkma. Allah yardımcın olsun

diş doktorum Adana'nın en iyi doktoru sayılır.zaten o da kadın doğumcumun onayı olmadan yapmam diyor.ama bu ağrı bende ciddi stres yapıyor.sürekli çenede bi ağrı sonra bademciğime vuruyor.antibiyotik kullanıyorum bi kaç gün geçiyor.kısır döngüye girdim yani...benim için de dua edin lütfen.

zordur kesin insan ne yediğinden zevk alır ne içtiğinden inşallah en kısa zamanda geçer canım tekrar geçmiş olsun

kızlar kadın doğumcumla konuştum. kurşun yeleğe bile gerek olmadan rahatlıkla röntgen çekilebilir dedi.tabi bulunduğum gebelik haftasını göz önüne alarak.bu arada kadın doğumcum çukurova üniv.prof.tur

canım ben bikere akciğer röntgeninden dolayı kürtaj olmam gerekti yani haberim daha yoktu hamile olduğumdan ,ama hamile olunca daha özel bi yönrtemloe yapıyolarmış ,böyle çelik plaka falanmı koyuyolarmış karnına ,genede tam bilmiyorum ,çünkü ablam söylemişti öhamile bi kadının kolu kırılmış onada öyle yapmışlar diye ,ama tabi ben duramadım daha canlanmadan yaptırdım krtj:26:
daha farklı bi doktorlaramı gitsen acabaa??

Son düzenleme:
sohbetin en janjanlı yerinde bakım yapılırmı yawwww

Tek bende oldu sandım yine :))

Geçmiş olsun Allah şifa versin diş çok zor hemde hamileyken daha zor..

belim çok ağrıyor delircem akşama ablamlar yatılı geliyor yarında annemlerle diğer ablamlar.ama benim hiç gücüm yok delircem

merhabalar herkese,

sıcaktan bayılmadan anca atabildim kendimi eve doktor randevum vardı bu sabah,
benim beebiş 1.476 gr. ve 39 cm olmuş.:) cd yede kaydettirdim , izliyorum artık oğluşumu. doğumla ilgili de kouşmak için erken dedi, böle düşünürsen stres yaparsan normal yapamassın düşünme dedi, rahat ol, ama nası olucam .....:)

Maşallah size annesi koca adam olmuş yahu. Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…