merhabalar herkese,
sıcaktan bayılmadan anca atabildim kendimi eve doktor randevum vardı bu sabah,
benim beebiş 1.476 gr. ve 39 cm olmuş.:) cd yede kaydettirdim , izliyorum artık oğluşumu. doğumla ilgili de kouşmak için erken dedi, böle düşünürsen stres yaparsan normal yapamassın düşünme dedi, rahat ol, ama nası olucam .....:)
Kalın tuzla olmasa da sofralık tuzla tuzlamayı düşünüyorum ben :) beni tuzlamışlar terim kokmuyor, ablam buram buram maşallahı var. tuzlanmamış :) tabi bilimsel gerçekliği yoktur ama uygulamada faydası var diyebilirim.
merhabalar herkese,
benim beebiş 1.476 gr. ve 39 cm olmuş.:) cd yede kaydettirdim , izliyorum artık oğluşumu. doğumla ilgili de kouşmak için erken dedi, böle düşünürsen stres yaparsan normal yapamassın düşünme dedi, rahat ol, ama nası olucam .....:)
kızlar benim oglusum son ultrasonda gözlerini acıp doktorla bana batı. cok heyecanlandım. sonra agzını acıp dilini cıkardı yalandı. o an uctum resmen. Allah hepimize onları normal sekilde dogurup kucagımıza almayı nasip etsin. dogunca kimbilir neler hissedicez :)))
merhabalar herkese,
merhaba sensen, senin oglun da öncen gidyor mu? yani benimkine doktor 2 hafta önden gidiyor gelisim olarak dedi. bu erken dogacagı anlamına mı geliyor acaba?
deniz peki nasıl ve nezaman yapacağız bunu? bizde böyle bir adet yok onun için bilgi verebilirmisin canım
kızlar ben 1-2 haftadır sıcaklardan cok etkileniyorum. masaüstü pervanemiz var gece boyu calıstırıyrm banamısın demiyor. klimayı da esim masrafından dolayı cok düsünmüyor. ciddi masraf o da. dün gece hele o kadar cok uyandım ki terle. oysa esim 2 gundur pervaneden dolayı üsütmüs donuyormus. sabah sinirleirm bosaldı. hüngür hüngür agladm uykum kac kez bölündü senin haberin yok diye. napcaz biz bu sıcaklarda???
selam canım hoşgeldin. kendi adıma ben iyiyim çok şükür sıkıntımız yok. sen nasılsın? bebişin nasıl? ne diycem, kızının yan durmasıyla ilgili dr tam olarak ne dedi sana detaylarını anlatır mısın?
mrb kızlar
daha önce hiç yaşamadığım.yaklaşık 4 aydan beri devam eden baş ağrım var. ağrı genellikle ensemde ve garip ama akşam saatlerinde oluyor 2 gündür gündüzde olmaya başladı.sizce bu ağrı hamileliktenmi kaynaklanıyordur.benim tek korkum doğumdan sonrada devam etmesi bu durumu yaşayan varmı aramızda?
ooo ciddi anlamda kocaman olmuşsunuz yaa :) elimle ölçüyorum şimdi offf kocaman :) maşallah sensencim.
o kadar çok düşünme stres yapma bence de rahat ol. öyle ya da böyle bi şekilde olacak işte :) geçen gün bizden biri dedi ya, içinde bebeği kalanı görmedim diye aynen öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?