hamile kalmadan 1-2 ay önce 4.87 idi. 3. ayımda 3.16 sonra 5. ayımda 4.16 simdi ilac kullandıktan 8 gun sonra da 3.69. sınır kac ki? seninki nasıl seyrediyor?
ay cok sevindim. beni drlar endiselendiriyorlar da . canımı cok sıktılar bu konuda. yarım kullanıyrdum ilacı dr tam demesine ragmen. bugun tama cıkardım. geri yarıma mı insem acep? bilem
doktorun dozunu uygula, zaten 3 hafta ara ile tekrar bakıcak eğer düşmediyse dozu arttırıcaktır. kafana göre arttırsan çok düşmesine sebep olabilirisn.
ay cok sevindim. beni drlar endiselendiriyorlar da . canımı cok sıktılar bu konuda. yarım kullanıyrdum ilacı dr tam demesine ragmen. bugun tama cıkardım. geri yarıma mı insem acep? bilemedim:44:
tıpkısının aynısını bizde yasıyoruz cnm 10 gündür kaynanamda kalıyoduk ölüyodum sıcaktan vantilatör açık uyuyodum adamın boğazları iltihap oldu hep sesi kısıldı nezle gibi bişey oldu ama ne yapayım yanıyorum yani şükür evime geçtimde akşam açtım klimayı günler sonra ilk defa bu kadar rahat uyudum desem yeridir yanikızlar ben 1-2 haftadır sıcaklardan cok etkileniyorum. masaüstü pervanemiz var gece boyu calıstırıyrm banamısın demiyor. klimayı da esim masrafından dolayı cok düsünmüyor. ciddi masraf o da. dün gece hele o kadar cok uyandım ki terle. oysa esim 2 gundur pervaneden dolayı üsütmüs donuyormus. sabah sinirleirm bosaldı. hüngür hüngür agladm uykum kac kez bölündü senin haberin yok diye. napcaz biz bu sıcaklarda???
merhabalar herkese,
sıcaktan bayılmadan anca atabildim kendimi eve doktor randevum vardı bu sabah,
benim beebiş 1.476 gr. ve 39 cm olmuş.:) cd yede kaydettirdim , izliyorum artık oğluşumu. doğumla ilgili de kouşmak için erken dedi, böle düşünürsen stres yaparsan normal yapamassın düşünme dedi, rahat ol, ama nası olucam .....:)
bende okudum çok tehlıkelıymısss onların derısı ne kı tuz asıt gıbı mahveder ciltlerını benceNe tuzlaması kız turşumu bu? salamuramı yapçazz
bi yerde okumuştum çok tehlikeli filan diyordu bazıları yapıyormuş çocuk yanar ya allah muhafaza...
çok ıyıyımıs ınsallah bana da gelırPRİMA HEDİYE SET:
Bebeğinizin hayata merhaba dediği ilk günkü bezleri Primadan:
6 adet Prima Premium Care bebek bezi
Annelik Rehberim içinde neler var?
Hamilelikte yardımcınız olacak Prima Anne Oluyorum DVDsi
Lansinoh markalı emzirme seti (göğüs pedi, süt saklama poşeti, yumuşatıcı krem)
Tupperware 2 adet mama saklama kabı
Duracellden bebeğinizin oyuncakları için 2 adet pil
Toyotadan aracınız için Bebek Var! levhası
Pantene şampuan ve saç maskesi numunesi
Fairy bulaşık deterjanı numunesi
İpana diş macunu deneme boyu
Garanti Minibanktan bebeğinizin birikimleri için teklif
Annelik Rehberim içinde neler var?
- Hamilelik ve yeni doğan bakımıyla ilgili önemli başucu bilgileri
- Sony Handycam ürünlerinde Sony mağazalarında geçerli %10 indirim
- E-bebek mağazalarından ve www.e-.......... sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde
geçerli, 150 TLye varan indirim kuponları;
Tüm Lansinoh ürünlerinde %20 indirim
Tüm Cybex bebek arabaları ve ana kucaklarında %10 indirim
Tüm Trends for Kids bebek arabalarında %10 indirim
Tüm Wallaboo ürünlerinde %20 indirim
Tüm Mycey ürünlerinde %20 indirim
Braun Ateşölçerde %10 indirim
Vicks ürünlerinde %10 indirim
canım bende senin gibi tiroid hastasıyım ve son doktora gittiğimde kalbimin fazla attığını kardiyologa gitmemi söledi çarpıntım vardı benimde gittim holter cihazı takıldı 1 gün boyunca alet kaydetti kalp ritmimi sonra bide kolestrollere falan bakıldı kolestrolum yüksek çıktı. aleti doktor incelicekmiş 1 haftada çıkıor sonuç ona göre bakıcaz seninde bilgin olsun istedim. burda kızlara cihazla durduğumu moralimin bozuk olduğunu söledim ama sadece 2 kişi cvp yazdı sormadılar bile 1 gün sonra ne oldu die kırgınımda aslında
merhaba arkadaşlar...
dalmış gibi olmazsam aklıma gelmişken bişi sorcam. doktoruna soran var mı ramazanda oruç tutabilecek miyiz...??? bu sıcaklarda gün boyu hiç sıvı almazsak bişi olur mu ya... şimdi aklıma geldi ardım doktoru yoktu doğuma girmiş
annem hep der (7 tane doğurmuş annem) son dakikaya kadar namazımı da kıldım orucumu da tuttum die. bende tutmak istiyom ama sıcak mahvediyo ya acayip terliyorum banyodan çıkıyorum 2-3 saat içinde aylardır yıkanmamış gibi oluyorum terden. sizde öyle oluyo musunuz????
ayyy sonunda kendim gibi birinin daha olduğunu bilmek içimi rahatlattımı ne :)) denizcim biz sizden azcık büyüğüz oyüzden göbüşümde biraz daha büyük oturduğumda hamak gibi sarkıyor göbeğimin alt kızmı :)) budurum biraz sinir bozucu bide ikimizinde zaten bel ağrısı sorunu vardı buda üstüne tuz biber oluyor, bazen minübüste sırtımın ağrısından oturamıyorum. birde minnoşum sağolsun hep idrar torbama tekme atıyor bu hem biraz ürpertici oluyor hemde daha sık tuvalete gitmene neden oluyor :) tabi bide sürekli böbreğime doğru tekme atıyor ve bazen 10-15 dk kadar acıdan kıvranabiliyorum. ama genelde çok hareketli ( bugün nazlıyız ama ) çok güçlü vuruyor bu yüzden göbeğin zıplıyor ama elini koyunca hissedemiyorsun galiba rahmin en alt kızımlarına vuruyor.. doktorun yapma dediği ne varsa yaptığımda canım cidden yanıyor. ama en çok sağına soluna dönerken dikkatli ol çok hızlı dönme, kesinlikle eğilme birde ayakta çok kalma bunları yaparken dikkat edersen herşey normal devam ediyor. bana yürüme dedi ama ben ogün bugündür 3-4 saat yürüyorum hep ama napimmm yaa alışmışım gezmeye haa buarada çok oturmada demişti yani herşeyin çoku ve hızlısı sakıncalıymış. banada %97 döner ama % 3 lük kızım varki yerleri çok rahat olduğundanmıdır nedir dönmez dedi. bakalım % 97 nin içine girebiliriz inşallah :)) senin doktorunda bebeğe zararı olmadığı için anlatmamıştır. benimki biraz sevimli tiplerden korkutmadan şakayla karışık söyliyveriyor herşeyi ama memnunum.
r
demir ilacı olarak da 20 gundur maltofer 5 mg gunde 2 tüp kullanıyrdum. ferritin im düşüktü en alt sınır olan 10 yerine 5 ti. son tahillerimde o 6.5 a çıkmış ama hemoglobinim düşmüş bu sefer. anlamadım o kadar demir içiyorum nasıl olur? maltofer yerine baska bisey kullanan var mı?
Bende ekim annesiyim 28 ekimde kısmetse bir kızım olacak:92:. İlk saydaki tabloya nasıl eklerim bide , hamilelik cetveli nasıl yaparım.
ben gyno ferro sanol kullanıyorum, demir ilacı olarak. doktorumun dediğine göre bağırsakların çalışmasına yarayan yegane demir ilacı imiş:).. doğru sanırım, çünkü normalde kabızlık sorunu yaşayan biri olarak gebeliğim süresince 1-2 kere bu sorunu yaşadım. yediklerimede dikkat ediyorum ama ilacında etkisi olduğunu düşünüyorumm.
2 hafta öncede kan sayımı yapıldı, herşey normal çıktı çok şükür..
ben gyno ferro sanol kullanıyorum, demir ilacı olarak. Doktorumun dediğine göre bağırsakların çalışmasına yarayan yegane demir ilacı imiş:).. Doğru sanırım, çünkü normalde kabızlık sorunu yaşayan biri olarak gebeliğim süresince 1-2 kere bu sorunu yaşadım. Yediklerimede dikkat ediyorum ama ilacında etkisi olduğunu düşünüyorumm.
2 hafta öncede kan sayımı yapıldı, herşey normal çıktı çok şükür..
kesinlikle ilacında etkisi var. Bende tuvalet problemi vardı. Doktorum demir ilacımı değiştirdi ve fero sanol kullanıyorum. Çok rahatladım şükür.
bende okudum çok tehlıkelıymısss onların derısı ne kı tuz asıt gıbı mahveder ciltlerını bence
çok ıyıyımıs ınsallah bana da gelır
O KABLIOLARDAN BENDEDE TAKILI ŞUANDA SABAH TAKILDI YARIN SABAH ÇIKARCAKLAR DÜKKAN ÇOK SICAK ÇOK TERLİYORUM ZARARI OLUR MU ACABA
UZANABILSEM BIRAZZ YAAA OTURMAKTAN KUYRUK SOKUMU KEMIGIM ACAYIPO AĞRIMAYA BAŞLADI 2-3 DAKIKA YÜRÜYÜP MAYISIYORUM SICAKTANNNN
canım şimdi okudum yazını geçmiş olsun senin neden takıldı? Sıcağın zararı olmaz sadece yuvarlak yapışkanlar sıcaktan çıkabilior ona dikkat et geçmiş olsun inşallah sonucun kötü olmaz
çarpıntım vardı canım onun için taktılar gün boyu nabzımı ölçücekmiş
abooooooo maşallahh kızzz 1.500 kilo olmuş senin şoparrmerhabalar herkese,
sıcaktan bayılmadan anca atabildim kendimi eve doktor randevum vardı bu sabah,
benim beebiş 1.476 gr. ve 39 cm olmuş.:) cd yede kaydettirdim , izliyorum artık oğluşumu. doğumla ilgili de kouşmak için erken dedi, böle düşünürsen stres yaparsan normal yapamassın düşünme dedi, rahat ol, ama nası olucam .....:)
ayy bizede denk gelse keskekızlar benim oglusum son ultrasonda gözlerini acıp doktorla bana batı. cok heyecanlandım. sonra agzını acıp dilini cıkardı yalandı. o an uctum resmen. Allah hepimize onları normal sekilde dogurup kucagımıza almayı nasip etsin. dogunca kimbilir neler hissedicez :)))
mrb kızlar
daha önce hiç yaşamadığım.yaklaşık 4 aydan beri devam eden baş ağrım var. ağrı genellikle ensemde ve garip ama akşam saatlerinde oluyor 2 gündür gündüzde olmaya başladı.sizce bu ağrı hamileliktenmi kaynaklanıyordur.benim tek korkum doğumdan sonrada devam etmesi bu durumu yaşayan varmı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?