anacım iki sohbet etmediğim insanı niye ekleyeyim arkadaşlık alanı çok görülsün diye kabul etmem
tatlım annem bana hamileyken her yerinde lekeler çıkmış. doğumdan 6 ay sonra falan hepsi geçmiş. korkma mutlaka geçerler
o bahsettiğin lekelerde ufak ufak halka halinde yanaklaırmda oldu artık fondoten bile kapatmıyoo :84:gerçi benimkiler siyah değil koyu kahve birde göğüslerimin etrafında oldu yani kahve kısmı büyüyo galiba inşallah doğumdan 1,2 ay sonra geçicek hepsii yeterki veletlerimiz sağlıkla kucağımıza konsun
benim bi yüzümde ve kollarımda çıkmadı leke tüm vücudumda var inş. dediğiniz gibi olur geçer kızlar. haftaya kontrolüm var kendi doktoruma bi sorayım yine de. lazım gelirse cildiyeciye görüneyim diyorum moralim bozuluyo aynaya her baktığımda
park yatak alan arkadaşlar ne marka aldınız acaba? bi de aldığınızda yatağı var mı park yatakların içinde yoksa kendiniz ayriyeten mi aldınız? aldıysanız ne aldınız acaba yatak olarak??
alanların yardımlarını bekliyorum arkadaşlar biz bu hafta alalım diyoruz artık ama tam karar veremedik. aklımızda baby2go ve exor var ama emin değiliz hala:26::26:
kızlar, özel muayeneye gidenler 2 haftada bir gittiklerinde yine acaba muayene parası tam mı weriliyor acaba yani:
bence önemlı bırsey yok içim çok rahat ama ne olur ne olmaz bebeğime zarar gelmesın dıye gıttım inşallah bırsey çıkmıcak aksınede bugun daha hıc çarpıntım olmadı
acaba kızılaydada mı öle verıyorlar sonucu devlette mı yaptırdın canım tahlılı inşallah sendede birşey çıkmazz
troıd yok bende ama polıkıstıık over var bende hamıle kalmam zor bır ıhtımaldı ama ılk ayda hamıle kaldım
park yatak alan arkadaşlar ne marka aldınız acaba? bi de aldığınızda yatağı var mı park yatakların içinde yoksa kendiniz ayriyeten mi aldınız? aldıysanız ne aldınız acaba yatak olarak??
alanların yardımlarını bekliyorum arkadaşlar biz bu hafta alalım diyoruz artık ama tam karar veremedik. aklımızda baby2go ve exor var ama emin değiliz hala:26::26:
dlkzcn ve çilekli prenses hosgeldiniz aramıza
benimkızımın isminide zeynep ecrin koyacaz inşaallah.çok güzel bir isim anlamıda allahın mukafatı demek hıc cekınmeden sende koy bence.
park yatak soran arkada ben krafttan aldım.yatagıda ayrıyetten alıyosun canım.içinde olmuyor.
Geçmiş olsun filizcim ciddi bir sorun değildir umarım yakın zamanda geçer. moralini de bozma, hemen göbüşüne bak moralin düzelsin.
yaa biz de park yatak alıcaz galibaa poff. çok kullanışlı ama ben sevmiyoruum. güzel gözükmüyor. süslü püslü tüllü istiyordum ben.
kendi evimiz olmadığı için, taşındığımız zaman oda yaptıralım diye düşünüyoruz. bakalım karar vericez birkaç gün içindesen ne alacaksan buraya bilgilerini koyar mısın canım ben de en baştan bakmaya başliycam şimdi.
benimkızımın isminide zeynep ecrin koyacaz inşaallah.çok güzel bir isim anlamıda allahın mukafatı demek hıc cekınmeden sende koy bence.
park yatak soran arkada ben krafttan aldım.yatagıda ayrıyetten alıyosun canım.içinde olmuyor.
kızlar az önce doktorumu aradım, sormayı unutmuşum doğum muhabbetinden, otobüs yolculuğunun bir sakıncası olur mu 2 -3 hafta sonra diye yarım ağız bişi olmaz dedi , ama hiç tatmin olmadım, ya çok mu pimpirikliyim, off izmitten -istanbula gidicem sonrada 1 hafta sonra geri dönücem. 32-33. haftalara denk geliyop yani, napsam ya....
canım hoş geldin öncelikle. bu aralar ben de yoktum eve yeni döndüm temizlik düğünler derken topiğe çok gelemiyorum. kontrolün nasıl geçti bu ay bebeğin yan duruyomuş inş. fatoşta yaptığı gibi ağrı yapmıydur sende. fatoş baya ağrı çekiyo çünkü. nasıl kızın büyümüş mü kaç gramcık olmuş :)
bana 7.aya girdiğinde, ağustosta bi yere gitmek yok dedi. o tarihten sonra evde oturup beklicez
banada tatil olmaz demişti, ama bu 1.5 saatlik yol anneme gitçem de, gitmesem mi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?