2011 Ekim Anneleri

tatlım annem bana hamileyken her yerinde lekeler çıkmış. doğumdan 6 ay sonra falan hepsi geçmiş. korkma mutlaka geçerler

benim bi yüzümde ve kollarımda çıkmadı leke tüm vücudumda var inş. dediğiniz gibi olur geçer kızlar. haftaya kontrolüm var kendi doktoruma bi sorayım yine de. lazım gelirse cildiyeciye görüneyim diyorum moralim bozuluyo aynaya her baktığımda

kızlar, özel muayeneye gidenler 2 haftada bir gittiklerinde yine acaba muayene parası tam mı weriliyor acaba yani:

park yatak alan arkadaşlar ne marka aldınız acaba? bi de aldığınızda yatağı var mı park yatakların içinde yoksa kendiniz ayriyeten mi aldınız? aldıysanız ne aldınız acaba yatak olarak??

alanların yardımlarını bekliyorum arkadaşlar biz bu hafta alalım diyoruz artık ama tam karar veremedik. aklımızda baby2go ve exor var ama emin değiliz hala:26::26:

Geçmiş olsun filizcim ciddi bir sorun değildir umarım yakın zamanda geçer. moralini de bozma, hemen göbüşüne bak moralin düzelsin.

yaa biz de park yatak alıcaz galibaa poff. çok kullanışlı ama ben sevmiyoruum. güzel gözükmüyor. süslü püslü tüllü istiyordum ben.
kendi evimiz olmadığı için, taşındığımız zaman oda yaptıralım diye düşünüyoruz. bakalım karar vericez birkaç gün içinde sen ne alacaksan buraya bilgilerini koyar mısın canım ben de en baştan bakmaya başliycam şimdi.

kızlar, özel muayeneye gidenler 2 haftada bir gittiklerinde yine acaba muayene parası tam mı weriliyor acaba yani:

Benim doktorum böyle durumlarda; bir gittiğimde alıyor diğerinde almıyor. yani ayda bir ücret ödemiş oluyorum.. daha doğrusu; bir ay içinde 3-4 kere gitsemde kontrol gibi kabul edip sadece bir kere ücret alıyor..

dlkzcn ve çilekli prenses hosgeldiniz aramıza
benimkızımın isminide zeynep ecrin koyacaz inşaallah.çok güzel bir isim anlamıda allahın mukafatı demek hıc cekınmeden sende koy bence.

park yatak soran arkada ben krafttan aldım.yatagıda ayrıyetten alıyosun canım.içinde olmuyor.

yok cnm ben özel hastanede yaptırdım ama doktor dediki tek tek inceliorum 24 saati ondan geç çıkıomuş. bide bilgin olsun özel sağlık sigortası ile yaptırdım eko+cihaz+tahlil+muayene 750 lira tuttu Allahtan hepsini karşıladı özel sigortam

kızlar az önce doktorumu aradım, sormayı unutmuşum doğum muhabbetinden, otobüs yolculuğunun bir sakıncası olur mu 2 -3 hafta sonra diye yarım ağız bişi olmaz dedi , ama hiç tatmin olmadım, ya çok mu pimpirikliyim, off izmitten -istanbula gidicem sonrada 1 hafta sonra geri dönücem. 32-33. haftalara denk geliyop yani, napsam ya....

cnm ben arabayı baby 2 go aldım aldığım yer tanıdıktı ama yatakta kraft tavsiye ederim dedi 299du 260a verdi yatağı yok içinde sen ayrıca alıosun hepsi öle die biliorum ben bilgin olsun

güzelmiş kardelencim, ismiyle sağlıklı ve uzun bir ömür yaşasın güzel kızın.
iç yatağını ne marka ve model aldın?

canım hoş geldin öncelikle. bu aralar ben de yoktum eve yeni döndüm temizlik düğünler derken topiğe çok gelemiyorum. kontrolün nasıl geçti bu ay bebeğin yan duruyomuş inş. fatoşta yaptığı gibi ağrı yapmıydur sende. fatoş baya ağrı çekiyo çünkü. nasıl kızın büyümüş mü kaç gramcık olmuş :)

ya lekeler iççin de olur diyolar ama burda kimsenin leke problemi yok. bi görüneyim diyorum doktora.
hanzade kız sende olması lazım lekenin. senle belirtilerimiz falan hep aynı çünkü. gücenirim valla bak :)))
park yatak konusu karışık bizm ya karar veremedik daha ama mağazada baby2go baktım baya beğendim. kuzenimin eşi de exor kullanıyo o da memnunmuş arayıp bi sorayım diyorum gıcırtı var mı yok mu diye. ona göre karar verecem. biz de kiradayız o yüzden oda yaptırmak istemedik canım. inş. kendi evimize geçince alacaz odasını kuzumun

peki ne aldın canım yatak olarak vico falan mı??

bana 7.aya girdiğinde, ağustosta bi yere gitmek yok dedi. o tarihten sonra evde oturup beklicez

Hoşbulduk canım sen de hoşgeldin. Temizlik seni çok yordu, duvarları bile sildirdin güzelim yaa canına kastın mı var. bu kadar yorma kendini. en son annenler gelecekti yanına, o zamandan beri konuşamadık seninle. güzel geçti demiştin, sevindim. yakın zamanda kanaman olmuş, çok üzüldüm ama bir şey yoktur inşallah ve tekrarlamaz umarım canım.
evet benim kızım yampirik :) boyu çok uzun galiba selvi boylu (ikimiz de değiliz bu arada :)) kabına sığamıyor yavrucum, ayy onun boyunu posunu severim beeennnn :)
kontrolde yan durduğunu ama bunun anneyi zorlamak dışında sıkıntı yaratmayacağını, bir de düzelmezse normal doğumun olamayacağını öğrendik. umarım tez zamanda doğru yolu bulur bıdığım. büyümüş teyzesi 804 gram (duygucum 350 yazıyor listemizde, biz büyüdük haberiniz olsun :) ) boyunu bilmiyoruz, söylemedi dr. her şey yolunda şükür gayet sağlıklı bitanem. yüz hatlarının, yanaklarının çıkıklığının filan bana benzediğini söyledi doktorumuz. çok hareketli değildi yine, sakin sakin gördük rahatsız etmeden çıkıp geldik filizcim :)
tamam sen o yatağa bir bak, beğenirsen içine sinerse ben de aliiim. yakında almayı planlıyoruz.ağustostan sonra zor. ramazanda çıkamayız iftardan sonra kötü oluyor eşim. haftasonu da onu aç susuz sıcakta dolaştırmaya kıyamam.

kayınvalidem almış ne marka bilmiyorum daha gelmedi memlekette yanii ama içinde yatağı yokmuş bildiğime göre kutu içindeymiş oraya gelince yatağını beraber alırız demişti.

22 Ağustos'ta bir hafta izne ayrılacaktım, 23 Eylül'de de doğum iznine ayrılacaktım patron yan çiziyor şimdi. 23 eylülden bir hafta önce yıllık iznini kullan dedi ondan sonra da raporunu al dedi tamam dedim.
19 eylül itibariyle 10 aylığına çalışma hayatım bitiyooorrrr...

banada tatil olmaz demişti, ama bu 1.5 saatlik yol anneme gitçem de, gitmesem mi acaba...

hmm.. yakınmış aslında.
sabah akşam 1 küsür den yaklaşık 2,5 saat yol gidiyorum zaten o kadarına da giderdim sanki. özel araçla tin tin, çok yavaş gidilirse bişe olmaz sanki canım. Allah korusun ikinizi de. kararı sen ver, dikkat et kendine de bebeğine de. küçükken beni arkadaşıma göndermemek için, arkadaşın gelsiiiin derlerdi evde, ben de sana diyim, annen gelsin sizeeee

hoşbulduk sağol cnm . ne güzel adaş olacaklar yani çok güzel bi isim ben de çok beğendim duyar duymaz hep ismi ile çağırıyoruz karşılık bile veriyo artık ecrin hanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…