2011 Ekim Anneleri

ogluşumun elbiselerini ütüledimm yatagının korucusunu yıkadım astım
sonra halılarımı almaları için adamlarla irtibata geçtim nihayettttt ohh bee behlül bile toplamıştı halılarımı
sonracıgıma çıktık markete gettik f....... k..aldım kasada sancı girdi kasıgımakasadaki kadın irkildi aman sakın burda dogurma
dedim yok daha 3 ay var sancı girdi didim neyse f....k... mi yerken oglumun uçan tekmesiyle irkildim çok sevdi minişim anası gibinn

çarpıntım vardı canım onun için taktılar gün boyu nabzımı ölçücekmiş

canım geçmiş olsun dikkat et kendineee

son adet tarihini ve bebişin dogum tarihini ver yapim şekerrr

gebelik takibini buradan yapabilirsiniz;

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur...

bence önemlı bırsey yok içim çok rahat ama ne olur ne olmaz bebeğime zarar gelmesın dıye gıttım inşallah bırsey çıkmıcak aksınede bugun daha hıc çarpıntım olmadı

benimde aynen öle oldu canım ama bayağı geç çıkıo sonucu 1 hafta beklicekmişiz.tiroid rahatsızlığın varmı peki?

acaba kızılaydada mı öle verıyorlar sonucu devlette mı yaptırdın canım tahlılı inşallah sendede birşey çıkmazz

troıd yok bende ama polıkıstıık over var bende hamıle kalmam zor bır ıhtımaldı ama ılk ayda hamıle kaldım

benim de bi kızım olucak allahın izni ile adı ecrin olucak herkes beğendi ama internette koymayın felan diyo ecr kelimesinden türemiş felan kararsız kaldık çok da alışmıştık bu isme herkes ecrin nasıl diye soruyo

nesini begenmiyolarmışşecrin allahın hediyesi armaganı demek ben arkadaşıma önermiştim 2 yıl önce kızına koydu ismi bence çok güzel isimmm begenmeyenlere nanik yap getsinn

nesini begenmiyolarmışşecrin allahın hediyesi armaganı demek ben arkadaşıma önermiştim 2 yıl önce kızına koydu ismi bence çok güzel isimmm begenmeyenlere nanik yap getsinn

ben eskiden beri kızım olursa dilara koyucam diyodum hamile kalınca kayınvalidem ile eşim yemek hazılıyolardı mutfakta ben de tv izliyodum eşim elinde gazete kağıdı ile geldi bak dedi bebiş resimlerine ne güzeller orada bakarken isim dikkatimizi çekti güzel isim miş dedim kayınvalidem de evet çok güzel dedi kız olursa koyarız bu ismi diyince kaldı ismi ecrin daha cinsiyeti belli bile değildi şimdi de kayınvalidem arayınca ecrinim ne yapıyo diyo çok hoşuma gidiyo burada bi kaç arkadaş koyma dedi size sorimm demiştim bi kere de :)

bencede ecrin güzel hem senin içine sindiyse cnm takma milletin dediklerini hem bu arada çizelgen yapılınca farkettim seninle satımız aynıymış cnm bakalım hangimiz önce doğurucaz

bencede ecrin güzel hem senin içine sindiyse cnm takma milletin dediklerini hem bu arada çizelgen yapılınca farkettim seninle satımız aynıymış cnm bakalım hangimiz önce doğurucaz

sağol cnm . evet aynıyız allah hayırlı zamanlarda gelmelerini nasip etsin inşallah ...

anaaa kızın biri üye olmuş hemen bana davet yollamış arkadaşlık için forumların aranan kadını oldum

oldumu ne? teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…