2011 Ekim Anneleri

ooo maşallah canım senin prensese. kız siz ne yiyip ne içiyosunuz maş. senin de leynanın da bebişlerin kilosu çok iyi
canım evim tertemiz oldu. iyiki de yapmışım diyorum şimdilerde iyice ağırlaştım inan popomu zor taşıyorum. çoğu zaman eşim kaldırıyo beni uzandığım yerden. ağırlaşmadan bitireyim dedim iyi de oldu.
annemler geldi gitti bi tatile gittik ordan anneme gittim ben 15 gün kadar kaldım. p. tesi dondük evimize. babam gitme ramazanı burda geçir dedi. ama eşime kıyamadım çalışıyo sonuçta hem ramazanda adamı tek nasıl bırakayım. idare edecem artık. annesi falan da gideriz geçer gider inş.
tamam canım ben karar vereyim sana da haber veririrm inş.

geldi zaten geçen hafta. off ya napçam ben. bide otobüsle gidicem, özel araç değil.

çarpıntım vardı canım onun için taktılar gün boyu nabzımı ölçücekmiş

sanada geçmiş olsun canımmmm
geçmiş olsun canım ,inşallah mühim bişey çıkmaz.

canım izmit istanbul 2 saat falan çok uzun değil yani ,e arabalarda rahat artık, tekerlek üstü olmasın ,bide ayağının altına yüksekçe bişey koy sorun olmaz inşallah

kızlar meraba benim göbek deliğimde ağrı var sizede böyle oldu mu acaba doktorumu aradım gennel cerrahi veya dahiliye görün dedi bana randevu almazsam bende kendi doktoruma aldım yarın sanki morarmış gibi gelio bana ama sana öle geliyo diyolar canım sıkıldı şimdi...cevaplarsanız......

cnm ben arabayı baby 2 go aldım aldığım yer tanıdıktı ama yatakta kraft tavsiye ederim dedi 299du 260a verdi yatağı yok içinde sen ayrıca alıosun hepsi öle die biliorum ben bilgin olsun

teşekkür ederim canım. kraft beğenen de var beğenmeyen de kafam karıştı iyice. yatak ne aldın sen peki ?

bugün 2. aşımızı olduk. baya erteledim zaten korkudan ilki beni çok hasta etmişti çünkü. inşallah bu öle yapmaz.sağlık ocağındakiler bana son günlerin mi dediler ben daha 2 ay var dedim o kadar büyümüş karnım demekki.:26:umarım herkes iyidir.

genel cerrahi ve dahiliye + göbek deliği arasındaki bağlantıyı çözemedim açıkçası :)

ama bana da oluyor ara sıra oradaki kaslar geriliyor bence çok normal

benim tanıdık vardı canım sadece 20 tl muayene ve alet takıldı kalbı besleyen damarlara falan baktı kalbın çok ıyı dedı herhalde bısey cıkmıcak bende normal hersey dıcekk

canım hoşgeldınnn nasılsınn ıkız annesıııı yerım senı bennn

burda bıor arkadaşta böle bı problem yaşamıstı bebek baskı yapıyormus galıba yan duruyordu bebişi ondan olmustu hatırladıgım kadarıyla senın ıkız haylı haylı normal dır canım bıcırıklar sığışamıyorlardır :))

teşekkür ederim canım. kraft beğenen de var beğenmeyen de kafam karıştı iyice. yatak ne aldın sen peki ?

canım yatagını almadım daha çünkü ilk zamanlarda bebeğin yapısı çok hassas olduğu için yorgan koymayı düşünüordum altına o yüzden almadım ama sonradan da düşündüm 1 tane yerden duydum araştırmam lazım dedim olmazsa doktoruma sorcam ona göre ama alırsamda özel üretim ortopedik yataklar varmış siparişle gelio ondan alırım heralde

hoşbuldukkkkkkk bayadır görüşemiyoduk diğer topiğe uğramıyosun içi rahatladı biraz yaa canım baya sıkılmıştıda senin nasıl gidiyor ben iyim çok şükürrrr

ayyyyy ne bileyim ben morarmış dedim doktorada ondan dır belki arkadaşlara gösterdimde sana öle geliyo dediler mor falan değilmiş tabi gelde bana sorrrrrrr
genel cerrahi ve dahiliye + göbek deliği arasındaki bağlantıyı çözemedim açıkçası :)

ama bana da oluyor ara sıra oradaki kaslar geriliyor bence çok normal

hoşbuldukkkkkkk bayadır görüşemiyoduk diğer topiğe uğramıyosun içi rahatladı biraz yaa canım baya sıkılmıştıda senin nasıl gidiyor ben iyim çok şükürrrr

evet canım aslında çok merak edıyorum ama o kadar zamandır bakmadım kı içinden nasıl çıkarım kendıme cvpım yok ama bırılerının hamıle kaldıgını duymak çok güzel olurdu var mı güzel haberler pko topıgınden

ben ıyıyım kızımın tekmelerı daha kuvvetlı artık güçlendı benım kızımm galıba en son 27 hazıranda gıttım 433 gr dı 26 temmuzda gidicem bırdahakıne 1 aydır görmemıs olcam kızımı çok özledım ne kadar oldu acaba kılolandımı bebeğim senınkıler nasıl maşallah kız ıkısı aynı anda tekme atıyormu hıccc bebişlerr

umarım olmaz canım, mecbur olmasam gitmicemde, mecburiyetler işte.

ya kızlar bebişimin yatak koruyucusunu yıkamıştım ya topladım ama sabun kokmuyo güzel kokmuyorr yumuşatıcı kullanmayın diyor
ama içime sinmedi benimm nasıl güzel kokutabilirim sabunum lavantalıydıkoklayayım dedim içim kalktı

ayyy benimde 7 gün sonraa:18::18:ilkinde çok acımamıştı inşallah buda acımazzzzz

Kızlar merhaba. Geldik kontrolümüzden. Elhamdülillah herşey yolunda. Tontişim baya büyümüş.

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.

Canım arada tansiyonuna baktır, belki ondandır.

benimki de 2 hafta önde gidiyormuş, ben de merak ediyorum, önden gitmesi zamanından önce doğum mu demek.. yani aslında mantık olarak öyle ama bileniniz war mı?

Benim bebişinde bu kontrolde baya önden gittiğini öğrendim, ama doktorum hiç erken doğumdan bahsetmedi. Hatta ısrarla ben sordum ne zaman doğar diye, Eylül sonu Ekim başı dedi. Sata göre yani...

Sorun yoksa alttan bakmıyorlar canım.

çarpıntım vardı canım onun için taktılar gün boyu nabzımı ölçücekmiş

sanada geçmiş olsun canımmmm

Geçmiş olsun MiniEtek, birşey çıkmaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…