Hoşbulduk canım sen de hoşgeldin. Temizlik seni çok yordu, duvarları bile sildirdin güzelim yaa canına kastın mı var. bu kadar yorma kendini. en son annenler gelecekti yanına, o zamandan beri konuşamadık seninle. güzel geçti demiştin, sevindim. yakın zamanda kanaman olmuş, çok üzüldüm ama bir şey yoktur inşallah ve tekrarlamaz umarım canım.
evet benim kızım yampirik :) boyu çok uzun galiba selvi boylu (ikimiz de değiliz bu arada :)) kabına sığamıyor yavrucum, ayy onun boyunu posunu severim beeennnn :)
kontrolde yan durduğunu ama bunun anneyi zorlamak dışında sıkıntı yaratmayacağını, bir de düzelmezse normal doğumun olamayacağını öğrendik. umarım tez zamanda doğru yolu bulur bıdığım. büyümüş teyzesi 804 gram (duygucum 350 yazıyor listemizde, biz büyüdük haberiniz olsun :) ) boyunu bilmiyoruz, söylemedi dr. her şey yolunda şükür gayet sağlıklı bitanem. yüz hatlarının, yanaklarının çıkıklığının filan bana benzediğini söyledi doktorumuz. çok hareketli değildi yine, sakin sakin gördük rahatsız etmeden çıkıp geldik filizcim :)
tamam sen o yatağa bir bak, beğenirsen içine sinerse ben de aliiim. yakında almayı planlıyoruz.ağustostan sonra zor. ramazanda çıkamayız iftardan sonra kötü oluyor eşim. haftasonu da onu aç susuz sıcakta dolaştırmaya kıyamam.
hmm.. yakınmış aslında.
sabah akşam 1 küsür den yaklaşık 2,5 saat yol gidiyorum zaten o kadarına da giderdim sanki. özel araçla tin tin, çok yavaş gidilirse bişe olmaz sanki canım. Allah korusun ikinizi de. kararı sen ver, dikkat et kendine de bebeğine de. küçükken beni arkadaşıma göndermemek için, arkadaşın gelsiiiin derlerdi evde, ben de sana diyim, annen gelsin sizeeee
ben çıkıyorum fıstıklar hepinize iyi akşamlar mmuckss
geçmiş olsun canım ,inşallah mühim bişey çıkmaz.çarpıntım vardı canım onun için taktılar gün boyu nabzımı ölçücekmiş
sanada geçmiş olsun canımmmm
canım izmit istanbul 2 saat falan çok uzun değil yani ,e arabalarda rahat artık, tekerlek üstü olmasın ,bide ayağının altına yüksekçe bişey koy sorun olmaz inşallahkızlar az önce doktorumu aradım, sormayı unutmuşum doğum muhabbetinden, otobüs yolculuğunun bir sakıncası olur mu 2 -3 hafta sonra diye yarım ağız bişi olmaz dedi , ama hiç tatmin olmadım, ya çok mu pimpirikliyim, off izmitten -istanbula gidicem sonrada 1 hafta sonra geri dönücem. 32-33. haftalara denk geliyop yani, napsam ya....
cnm ben arabayı baby 2 go aldım aldığım yer tanıdıktı ama yatakta kraft tavsiye ederim dedi 299du 260a verdi yatağı yok içinde sen ayrıca alıosun hepsi öle die biliorum ben bilgin olsun
kızlar meraba benim göbek deliğimde ağrı var sizede böyle oldu mu acaba doktorumu aradım gennel cerrahi veya dahiliye görün dedi bana randevu almazsam bende kendi doktoruma aldım yarın sanki morarmış gibi gelio bana ama sana öle geliyo diyolar canım sıkıldı şimdi...cevaplarsanız......
benim tanıdık vardı canım sadece 20 tl muayene ve alet takıldı kalbı besleyen damarlara falan baktı kalbın çok ıyı dedı herhalde bısey cıkmıcak bende normal hersey dıcekkyok cnm ben özel hastanede yaptırdım ama doktor dediki tek tek inceliorum 24 saati ondan geç çıkıomuş. Bide bilgin olsun özel sağlık sigortası ile yaptırdım eko+cihaz+tahlil+muayene 750 lira tuttu allahtan hepsini karşıladı özel sigortam
kızlar meraba benim göbek deliğimde ağrı var sizede böyle oldu mu acaba doktorumu aradım gennel cerrahi veya dahiliye görün dedi bana randevu almazsam bende kendi doktoruma aldım yarın sanki morarmış gibi gelio bana ama sana öle geliyo diyolar canım sıkıldı şimdi...cevaplarsanız......
teşekkür ederim canım. kraft beğenen de var beğenmeyen de kafam karıştı iyice. yatak ne aldın sen peki ?
benim tanıdık vardı canım sadece 20 tl muayene ve alet takıldı kalbı besleyen damarlara falan baktı kalbın çok ıyı dedı herhalde bısey cıkmıcak bende normal hersey dıcekk
canım hoşgeldınnn nasılsınn ıkız annesıııı yerım senı bennn
burda bıor arkadaşta böle bı problem yaşamıstı bebek baskı yapıyormus galıba yan duruyordu bebişi ondan olmustu hatırladıgım kadarıyla senın ıkız haylı haylı normal dır canım bıcırıklar sığışamıyorlardır :))
genel cerrahi ve dahiliye + göbek deliği arasındaki bağlantıyı çözemedim açıkçası :)
ama bana da oluyor ara sıra oradaki kaslar geriliyor bence çok normal
hoşbuldukkkkkkk bayadır görüşemiyoduk diğer topiğe uğramıyosun içi rahatladı biraz yaa canım baya sıkılmıştıda senin nasıl gidiyor ben iyim çok şükürrrr
geçmiş olsun canım ,inşallah mühim bişey çıkmaz.
canım izmit istanbul 2 saat falan çok uzun değil yani ,e arabalarda rahat artık, tekerlek üstü olmasın ,bide ayağının altına yüksekçe bişey koy sorun olmaz inşallah
bugün 2. aşımızı olduk. baya erteledim zaten korkudan ilki beni çok hasta etmişti çünkü. inşallah bu öle yapmaz.sağlık ocağındakiler bana son günlerin mi dediler ben daha 2 ay var dedim o kadar büyümüş karnım demekki.:26:umarım herkes iyidir.
kalp ritmimi 24 saat boyunca takip etmeleri için bi sürü kablo bağladılar oda bi cihaza bağlı 1 gün boyunca onunla kaldım çarpıntı hissettiğimde not aldım saatini öle işte doktor incelicek bakalım bende korktum ya bu durum normal doğum yapmama engel olursa die bakalım inşallah bişi çıkmaz dua edin
mrb kızlar
daha önce hiç yaşamadığım.yaklaşık 4 aydan beri devam eden baş ağrım var. ağrı genellikle ensemde ve garip ama akşam saatlerinde oluyor 2 gündür gündüzde olmaya başladı.sizce bu ağrı hamileliktenmi kaynaklanıyordur.benim tek korkum doğumdan sonrada devam etmesi bu durumu yaşayan varmı aramızda?
benimki de 2 hafta önde gidiyormuş, ben de merak ediyorum, önden gitmesi zamanından önce doğum mu demek.. yani aslında mantık olarak öyle ama bileniniz war mı?
kısslar bu son kontrollerde bikaç kişiden duymuştum dr alttan muayene etti die.acaba bu aylarda bu rutin bişey mi yoksa, aksilik olduğunda mı bakılıoo.hani riskli diolardıya bebek büyüdüğünde karından bakılması gerek dıee...h.sonu bende gtcem bileymmm
çarpıntım vardı canım onun için taktılar gün boyu nabzımı ölçücekmiş
sanada geçmiş olsun canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?