ya kızlar bebişimin yatak koruyucusunu yıkamıştım ya topladım ama sabun kokmuyo güzel kokmuyorr yumuşatıcı kullanmayın diyor
ama içime sinmedi benimm nasıl güzel kokutabilirim sabunum lavantalıydıkoklayayım dedim içim kalktı
kızlar merhaba. Geldik kontrolümüzden. Elhamdülillah herşey yolunda. Tontişim baya büyümüş.
Geçmiş olsun canım, allah şifa versin.
Canım arada tansiyonuna baktır, belki ondandır.
Benim bebişinde bu kontrolde baya önden gittiğini öğrendim, ama doktorum hiç erken doğumdan bahsetmedi. Hatta ısrarla ben sordum ne zaman doğar diye, eylül sonu ekim başı dedi. Sata göre yani...
Sorun yoksa alttan bakmıyorlar canım.
Geçmiş olsun minietek, birşey çıkmaz inşallah...
tatlım ben sweem dream diye bir marka almıştım 150 ye. henüz kullanmadık ama bir kaç kez evde eşim kurup çantasına koydu kurulumu oldukça kolay ve çokta sevimli görünüyor.. park yatak alırken içinde yatak olmuyor. yatağını sen alıyorsun iki çeşit oluyor biri sünger yatak diğeri visko yatak. sünger olan 35 lira viskolarda 55-70 arası genelde alezli oluyor. alezi yoksada 15 tl ye ayrıca satılıyor. yeni doğup altı aylık olana kadar ortopedik yatak tavsiye edilmediği için bu iki yataktan birini alabilirsin. çok hafif oldukları için yumuşak bir yatak yeterli oluyormuş ama visko yataklar daha yumuşak ve ergonomik gibi geliyor bana buyüzden bende visco olanlardan alıcam galiba :))park yatak alan arkadaşlar ne marka aldınız acaba? bi de aldığınızda yatağı var mı park yatakların içinde yoksa kendiniz ayriyeten mi aldınız? aldıysanız ne aldınız acaba yatak olarak??
alanların yardımlarını bekliyorum arkadaşlar biz bu hafta alalım diyoruz artık ama tam karar veremedik. aklımızda baby2go ve exor var ama emin değiliz hala:26::26:
ayy heyecanlandım yine canom. vay be nts ye gircez söylemesi bile havalı nts demek yakında doğum var demek :)) ama doğum yapan arkadaşlar nts den nefret etmişler son haftalarda çok sık bağlanıyormuş :))kızlar gecen biriniz sormuştu nts ye ne zaman gircez diye 32. haftalarda başlanıyormuş
canım 32. haftadan sonra yolculuk yapmasan daha ii ama sen izmitten istanbula gidicekmişin yani çok yakın sayılır okadar yoldan bişi olmaz sanırım dikkat edersin olur biter.kızlar az önce doktorumu aradım, sormayı unutmuşum doğum muhabbetinden, otobüs yolculuğunun bir sakıncası olur mu 2 -3 hafta sonra diye yarım ağız bişi olmaz dedi , ama hiç tatmin olmadım, ya çok mu pimpirikliyim, off izmitten -istanbula gidicem sonrada 1 hafta sonra geri dönücem. 32-33. haftalara denk geliyop yani, napsam ya....
ya kızlar bebişimin yatak koruyucusunu yıkamıştım ya topladım ama sabun kokmuyo güzel kokmuyorr yumuşatıcı kullanmayın diyor
ama içime sinmedi benimm nasıl güzel kokutabilirim sabunum lavantalıydıkoklayayım dedim içim kalktı
evet canım aslında çok merak edıyorum ama o kadar zamandır bakmadım kı içinden nasıl çıkarım kendıme cvpım yok ama bırılerının hamıle kaldıgını duymak çok güzel olurdu var mı güzel haberler pko topıgınden
ben ıyıyım kızımın tekmelerı daha kuvvetlı artık güçlendı benım kızımm galıba en son 27 hazıranda gıttım 433 gr dı 26 temmuzda gidicem bırdahakıne 1 aydır görmemıs olcam kızımı çok özledım ne kadar oldu acaba kılolandımı bebeğim senınkıler nasıl maşallah kız ıkısı aynı anda tekme atıyormu hıccc bebişlerr
tatlım ben sweem dream diye bir marka almıştım 150 ye. henüz kullanmadık ama bir kaç kez evde eşim kurup çantasına koydu kurulumu oldukça kolay ve çokta sevimli görünüyor.. park yatak alırken içinde yatak olmuyor. yatağını sen alıyorsun iki çeşit oluyor biri sünger yatak diğeri visko yatak. sünger olan 35 lira viskolarda 55-70 arası genelde alezli oluyor. alezi yoksada 15 tl ye ayrıca satılıyor. yeni doğup altı aylık olana kadar ortopedik yatak tavsiye edilmediği için bu iki yataktan birini alabilirsin. çok hafif oldukları için yumuşak bir yatak yeterli oluyormuş ama visko yataklar daha yumuşak ve ergonomik gibi geliyor bana buyüzden bende visco olanlardan alıcam galiba :))
buarada sweem dream almadan önce bayb 2 go almak üzereydim çok kullanışlı ve kaliteli görünüyordu ama aldığımın rengine kapıldım satıcı çocukta ikisinin kaliteside aynı sayılır deyince bunu aldım :))
ayy heyecanlandım yine canom. vay be nts ye gircez söylemesi bile havalı nts demek yakında doğum var demek :)) ama doğum yapan arkadaşlar nts den nefret etmişler son haftalarda çok sık bağlanıyormuş :))
canım 32. haftadan sonra yolculuk yapmasan daha ii ama sen izmitten istanbula gidicekmişin yani çok yakın sayılır okadar yoldan bişi olmaz sanırım dikkat edersin olur biter.
taklım perwolle yıka yumuşatıcı olmasa bile çamaşırlar mis gibi kokuyor. üstelik beyazlar kar gibi oluyor. renklilerde daha canlı görünüyor. ben çok memnunum bi dene bence şimdi migrosta indirimde :)
canım bebeğinin ürünlerıne sakın yumuşatıcı koyma alerjıyı tetıkler sonucta kımtyasal bırsey güzel koksada
ben hamıle kaldıgımdan berı çamaşuırlara havlulara bıle yumusatıcı eklemıyorum bende alerjık rınıt var kokusu tetıklıyo ve hapşırık burun akıntısı başlıyorr
sakın sakın bebeişinin eşyalarını yumoş kullanma canım sadece detarjan yeterlı bobılyalarını duru su ıle sıl deterjan ekleme sakın
YA DA ÇOK IYI CE DURU SU ILE SIL ARKASINDAN
Kızlarr yi geceler nasılsınız? deterjan muhabbetini görünce yazayım dedim ben dalinin sıvı bebek deterjanını ve bebek yumuşatıcısını aldım.yine de kullanmasam mı yumuşatıcıyı acaba?
ay Fatoşşşş Allah seni başımızdan eksik etmesin :)))) hızır gibisin mübarek. sayende çok şey öğrendim valla teşekkür ederim arkadaşım.
ben visco baktım satıcı 250 tl fiyat verdi beşik 200dü ohaaa dedik eşimle internetten baktım senin dediğin fiyat aralığında genelde. ben de herhalde visco alacam. yastığı da çok güzeldi ama yün yastık kullanacam galiba ben.
canım benide aradılar 3 ağustostan sonra e bebekten alabilirsiniz dediler.Kızlar Primadan benide aradılar hediye paketimi 23 Temmuzdan sonra e-bebek mağazasından alabilirmişim.
bende o ilacı kullanıyorum ve gerçekten bağırsakları iyi çalıştırıyor.ben gyno ferro sanol kullanıyorum, demir ilacı olarak. doktorumun dediğine göre bağırsakların çalışmasına yarayan yegane demir ilacı imiş:).. doğru sanırım, çünkü normalde kabızlık sorunu yaşayan biri olarak gebeliğim süresince 1-2 kere bu sorunu yaşadım. yediklerimede dikkat ediyorum ama ilacında etkisi olduğunu düşünüyorumm.
2 hafta öncede kan sayımı yapıldı, herşey normal çıktı çok şükür..
Bende ekim annesiyim 28 ekimde kısmetse bir kızım olacak:92:. İlk saydaki tabloya nasıl eklerim bide , hamilelik cetveli nasıl yaparım.
yani beni haftaya gittiğimde nst yemi bağlayacaklar.ayyy heyecan bastı iyice:26:kızlar gecen biriniz sormuştu nts ye ne zaman gircez diye 32. haftalarda başlanıyormuş
mesajımı düzeltiyorum rahimde değil makat kısmında sancı oluyor iğne batması gibi ama daha agrılı(
Kızlarr yi geceler nasılsınız? deterjan muhabbetini görünce yazayım dedim ben dalinin sıvı bebek deterjanını ve bebek yumuşatıcısını aldım.yine de kullanmasam mı yumuşatıcıyı acaba?
şükür geçmişi okuyup bitirdim kızlar.sabah girip size günaydın dedim sonra net gitti gelmedi.zaten öğleden sonrada yoktum kaynanam tutturdu oturmaya gidicez diye.gittik gitmez olaydım ayaklarım davul gibi oldu hala davul gibi inmedi.çok sıcak acayip terliyorum.
haftaya doktorumdam randevu aldım bebişimi görücem.aslında ağstos başıydı ama ramazanın ilk haftası diye öne aldım(eşimi düşünerek)
canım benide aradılar 3 ağustostan sonra e bebekten alabilirsiniz dediler.
]
bende o ilacı kullanıyorum ve gerçekten bağırsakları iyi çalıştırıyor.
hoşgeldin aramıza.
yani beni haftaya gittiğimde nst yemi bağlayacaklar.ayyy heyecan bastı iyice:26:
mesajımı düzeltiyorum rahimde değil makat kısmında sancı oluyor iğne batması gibi ama daha agrılı(
canım öncelikle kabız olabilirsin :) yada gazın olabilir her ikiside dediğini yapar. birde hamilelikte hemoroid olunabiliyor hemoroidde bunu yapar. bence bunlardan biri. sıcak su torbasına hafif sıcak su koy ve üzerine otur 15-20 dakika gaz çıkıcak ve batma anında geçicektir :))
hoşgeldin taklım... inanamıyorum haftaya nts benide heyecan bastı :) ayy 31. haftana girmişsin. 36 ya 5 kalmışşşşşşş:18::18::18: burası çok sıcak ve nemli yine uyuyamadım yataktan kalkıp topiğe bari gireyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?