2011 Ekim Anneleri

canım bebeğinin ürünlerıne sakın yumuşatıcı koyma alerjıyı tetıkler sonucta kımtyasal bırsey güzel koksada
ben hamıle kaldıgımdan berı çamaşuırlara havlulara bıle yumusatıcı eklemıyorum bende alerjık rınıt var kokusu tetıklıyo ve hapşırık burun akıntısı başlıyorr

sakın sakın bebeişinin eşyalarını yumoş kullanma canım sadece detarjan yeterlı bobılyalarını duru su ıle sıl deterjan ekleme sakın
YA DA ÇOK IYI CE DURU SU ILE SIL ARKASINDAN

Son düzenleme:

çıkmıcak canım inşallahh

kızlar nerede okudum hatırlamıyorum ama bebeğin gelısımının erken yada gec doğmasıyla bağlantısı yok
yıne de ınternette arastırıp dr unuza sorun ıstersenız

off kızlar ben bu magnezyum ilacını sevmedim midemi kaynattı

haftalardırda temizlikçi arayşındayım , gelicem diyip gelmeyenmi, sıcaklarda çalışmıyorum diyenmi, kocam salmıyo diyenmi ne ararsanız var,
artık temizlik şirketlerini arıycam valla
evi mok götürüyo

tatlım ben sweem dream diye bir marka almıştım 150 ye. henüz kullanmadık ama bir kaç kez evde eşim kurup çantasına koydu kurulumu oldukça kolay ve çokta sevimli görünüyor.. park yatak alırken içinde yatak olmuyor. yatağını sen alıyorsun iki çeşit oluyor biri sünger yatak diğeri visko yatak. sünger olan 35 lira viskolarda 55-70 arası genelde alezli oluyor. alezi yoksada 15 tl ye ayrıca satılıyor. yeni doğup altı aylık olana kadar ortopedik yatak tavsiye edilmediği için bu iki yataktan birini alabilirsin. çok hafif oldukları için yumuşak bir yatak yeterli oluyormuş ama visko yataklar daha yumuşak ve ergonomik gibi geliyor bana buyüzden bende visco olanlardan alıcam galiba :))
buarada sweem dream almadan önce bayb 2 go almak üzereydim çok kullanışlı ve kaliteli görünüyordu ama aldığımın rengine kapıldım satıcı çocukta ikisinin kaliteside aynı sayılır deyince bunu aldım :))
kızlar gecen biriniz sormuştu nts ye ne zaman gircez diye 32. haftalarda başlanıyormuş
ayy heyecanlandım yine canom. vay be nts ye gircez söylemesi bile havalı nts demek yakında doğum var demek :)) ama doğum yapan arkadaşlar nts den nefret etmişler son haftalarda çok sık bağlanıyormuş :))
canım 32. haftadan sonra yolculuk yapmasan daha ii ama sen izmitten istanbula gidicekmişin yani çok yakın sayılır okadar yoldan bişi olmaz sanırım dikkat edersin olur biter.

taklım perwolle yıka yumuşatıcı olmasa bile çamaşırlar mis gibi kokuyor. üstelik beyazlar kar gibi oluyor. renklilerde daha canlı görünüyor. ben çok memnunum bi dene bence şimdi migrosta indirimde :)

canom

pardon tatlım ben kendi yatak koruyucunu yıkadın sandımdı :)) bebişin yatak koruyucusuymuş sanırım ozaman bilemiyorum çünkü ben daha çamaşır tozunu bile almadım ama sebamed alıcaktım ...

var cnm hamilr kalan bende bakıp çıkıyorum ama çok kişi geldi yeni muhabbet onlarla devam ediyo işte tuanay hamile yellow hamle nediyim doğurmak üzereymiş bunlar beim hatırladıklarım ooo ben 2 haftda bir doktorda olduğum için alıştım çok yoksa ayda bir gitsem çatlarım heralde maşallahh kızına benim biri alttan biri üstten telmelri görsen zıplıyorum yerinden en son gittiğimde kız 532 erkek 690 dı bakalım nasıllar yarın benimde kontrolüm erkek önde gidiyo çizelgeye göre değil 26 haftalık falan olmam lazım gelişmelerine göre böle anlat anlat bitmez cnm yaaa buraya da bakıyorum ama oku oku maşallah valla bitmiyo takip çok zorrr

ay Fatoşşşş Allah seni başımızdan eksik etmesin :)))) hızır gibisin mübarek. sayende çok şey öğrendim valla teşekkür ederim arkadaşım.
ben visco baktım satıcı 250 tl fiyat verdi beşik 200dü ohaaa dedik eşimle internetten baktım senin dediğin fiyat aralığında genelde. ben de herhalde visco alacam. yastığı da çok güzeldi ama yün yastık kullanacam galiba ben.

yok kızz ne yumuşatıcısı koymam bennn o yüzden gidip bebe deterjanı aldım bebişimi zararlı şeylerden korumak istiyorum oglumun herşeyini bebe deterjanıyla yıkadım ya odam mis gibi koktu eşim dedi ki fabrika çıkışı mal oldugu için öyle kokuyodur bir daha yıkıcam

iyi geceler kızlarr..yaa ben gene şiştim ,patlıcak gibi karnım,kaburgalarıma baskı yapıyo ,ama anladımki bu sadece yemekten değil ,sinir ve strestende oluyo ,gıcık eltim burdaydıda geneebi oyN bi buyana dönüp duruyorum ,en iyi tarafı eşim ilkkez çıok net hissetti bebeğimizi hatta konuştu ,her sorusuna tepki verdi kızım ,bizimkide kendince anlamlandırdı

Kızlarr yi geceler nasılsınız? deterjan muhabbetini görünce yazayım dedim ben dalinin sıvı bebek deterjanını ve bebek yumuşatıcısını aldım.yine de kullanmasam mı yumuşatıcıyı acaba?

Kızlarr yi geceler nasılsınız? deterjan muhabbetini görünce yazayım dedim ben dalinin sıvı bebek deterjanını ve bebek yumuşatıcısını aldım.yine de kullanmasam mı yumuşatıcıyı acaba?

canım bebek için üretilmiş ise kullanmanda sakınca olacagını sanmıyorum arkasında yazar zati kullanılıp kullanılmayacagı

mesajımı düzeltiyorum rahimde değil makat kısmında sancı oluyor iğne batması gibi ama daha agrılı (

Son düzenleme:

:)) 200 çok pahalıymış canım yaa ben 70 den pahalısını görmedim :) viscodada çok çeşit var altı sünger üstü visco falan olanları var ama civilde bir markada gördüm tamamı viscoydu iki buçuk parmak falandı ama iyi görünüyordu fiyatıda alezli 55 di galiba ona bi bak istersen iyi gibi geldi bana.. ama yün yastık yaptırma benim doktorumdan tutda yorganını yaptırdığımız yorgancıya kadar yün hiç bişey önermiyorlar. önce doğsun alerjisi varmı yokmu bi görün ondan sonra yünü tercih edin diyorlar. küçük bi bebe yastığı yada yan yatırma ( güvenli yastık) al şimdilik duruma göre yün alırsın :))

şükür geçmişi okuyup bitirdim kızlar.sabah girip size günaydın dedim sonra net gitti gelmedi.zaten öğleden sonrada yoktum kaynanam tutturdu oturmaya gidicez diye.gittik gitmez olaydım ayaklarım davul gibi oldu hala davul gibi inmedi.çok sıcak acayip terliyorum.
haftaya doktorumdam randevu aldım bebişimi görücem.aslında ağstos başıydı ama ramazanın ilk haftası diye öne aldım(eşimi düşünerek)

Kızlar Primadan benide aradılar hediye paketimi 23 Temmuzdan sonra e-bebek mağazasından alabilirmişim.
canım benide aradılar 3 ağustostan sonra e bebekten alabilirsiniz dediler.

]

bende o ilacı kullanıyorum ve gerçekten bağırsakları iyi çalıştırıyor.

Bende ekim annesiyim 28 ekimde kısmetse bir kızım olacak:92:. İlk saydaki tabloya nasıl eklerim bide , hamilelik cetveli nasıl yaparım.

hoşgeldin aramıza.
kızlar gecen biriniz sormuştu nts ye ne zaman gircez diye 32. haftalarda başlanıyormuş
yani beni haftaya gittiğimde nst yemi bağlayacaklar.ayyy heyecan bastı iyice:26:

mesajımı düzeltiyorum rahimde değil makat kısmında sancı oluyor iğne batması gibi ama daha agrılı (

canım öncelikle kabız olabilirsin :) yada gazın olabilir her ikiside dediğini yapar. birde hamilelikte hemoroid olunabiliyor hemoroidde bunu yapar. bence bunlardan biri. sıcak su torbasına hafif sıcak su koy ve üzerine otur 15-20 dakika gaz çıkıcak ve batma anında geçicektir :))

ben dalan roxyi (yanlş yazmadıysam) alıcam başka topicte okumuştum kullanan herkes çok memnunmuş.yumuşatıcı olarak almayı pek düşünmüyorum.çoğu kişi kullanmıyormuş zaten.deterjan zaten bebeklere özel yapıldığı için gerek yokmuş yumuşatıcıya.

hoşgeldin taklım... inanamıyorum haftaya nts benide heyecan bastı :) ayy 31. haftana girmişsin. 36 ya 5 kalmışşşşşşş:18::18::18: burası çok sıcak ve nemli yine uyuyamadım yataktan kalkıp topiğe bari gireyim dedim :)

kabız değilim tuvalete çıkabiliyorum gazımda çok yokbu bana 1 haftaya yakındır oluyor benim bebiş makat kısmına yakınmış acaba ondanmı oluyo
neyse yatmadan sıcak bir duş alırım belki gecer allah rahatlık versin kuzucuklarınızada sizede öpüldünüzz

hoş buldum canım.yaa haftaya 32 oluyoruz.az kaldı nasıl duygular var içimde anlatamam.sen sakaryadaydın bide canım ben kocaelideyim burası denize daha yakın olduğu için nasılnem var anlatamam duramıyorum yerim de.Allah hepimize kolaylık versin.birde şişen ayaklarım beni mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…