hoş buldum canım.yaa haftaya 32 oluyoruz.az kaldı nasıl duygular var içimde anlatamam.sen sakaryadaydın bide canım ben kocaelideyim burası denize daha yakın olduğu için nasılnem var anlatamam duramıyorum yerim de.Allah hepimize kolaylık versin.birde şişen ayaklarım beni mahvediyor.
kabız değilim tuvalete çıkabiliyorum gazımda çok yokbu bana 1 haftaya yakındır oluyor benim bebiş makat kısmına yakınmış acaba ondanmı oluyo
neyse yatmadan sıcak bir duş alırım belki gecer allah rahatlık versin kuzucuklarınızada sizede öpüldünüzz
evet canım bende akşam netten baktım antalyadan bile daha nemli burası yarında 38 derece görünüyor. çok fazla terliyorum yapış yapışımayaklarımda hafif bi şişme bendede var bazen fil ayağı gibi oluyor ozaman çok huzursuzluk veriyor. bence tuz falan hikaye, ama ayaklarını havaya kaldırarak uyu bikaç gün suyu fazla iç ozaman iniyor şişlik.. seni düşünüünce ben bile heyecanlanıyorum :) benim için 30. hafta,32. hafta birde 36. hafta dönüm noktası gibi düşününce bile heyecanlanıyorum :)) galiba ilk annemiz sen olucaksın bu çok güzelllll...
ayyy inanmıyorum 38 derecemi.bende aynen öyleyim terliyorum ve yapış yapışım nem mahvediyor.
benimkii şuan fil ayağı gibi oldu senin deyiminle.bugün çok sarkıtarak oturduğum için oldu.tavsiyene uyucağım çok sağol.
bakalım canım beim oğlan tembellik yapmazsa ilk ben olacağım gibi göüküyor.ama kızlar daha aceleci benden sonra yalug var oda olabilir.
şeyma gittinmi doktora??
evet gittim bugün doktora şükürler olsun bişey değilmiş vajinan genişlemiş ondan rahim dedi bende anlamadım neyse..ordan direk anneme geldik bu arada bebeğimi gördüm kilosu 1 kilo 161 gram olmuş boyumuz 37cm4 gün önden gidiyomuş yani biz 7.ayımıza girmişizde haberimiz yokmuş üç boyutlu resminide gördüm ilk başta yüzü asıkdı dedim doktora suratını asmış sonra baktık güldü gözlerini açtı kapadı duydu herhalde bizi herşeyim iyi çıktı bir sorun yok
ooo maşallahhh kocaman olmuşş bıdık bak korkulacak bişi yokmuş boşa endişelendin ama bu arada bebişide gördünnnevet gittim bugün doktora şükürler olsun bişey değilmiş vajinan genişlemiş ondan rahim dedi bende anlamadım neyse..ordan direk anneme geldik bu arada bebeğimi gördüm kilosu 1 kilo 161 gram olmuş boyumuz 37cm4 gün önden gidiyomuş yani biz 7.ayımıza girmişizde haberimiz yokmuş üç boyutlu resminide gördüm ilk başta yüzü asıkdı dedim doktora suratını asmış sonra baktık güldü gözlerini açtı kapadı duydu herhalde bizi herşeyim iyi çıktı bir sorun yok
günaydın kızlar6 da uykum kaçtı uyandım uyuyamadım daha yaa kimsede yok topikte neyse sonra görüşürüz fıstıklar
ben de içiyorum ama şu ilaç bi bana iyi gelmiyor herhalde :)
hoşgeldin bu arada. kız herhalde bebişin :) hayırlı olsun, sağlıcakla gelsin inşallah.
hoş buldum canım.yaa haftaya 32 oluyoruz.az kaldı nasıl duygular var içimde anlatamam.sen sakaryadaydın bide canım ben kocaelideyim burası denize daha yakın olduğu için nasılnem var anlatamam duramıyorum yerim de.Allah hepimize kolaylık versin.birde şişen ayaklarım beni mahvediyor.
evet gittim bugün doktora şükürler olsun bişey değilmiş vajinan genişlemiş ondan rahim dedi bende anlamadım neyse..ordan direk anneme geldik bu arada bebeğimi gördüm kilosu 1 kilo 161 gram olmuş boyumuz 37cm4 gün önden gidiyomuş yani biz 7.ayımıza girmişizde haberimiz yokmuş üç boyutlu resminide gördüm ilk başta yüzü asıkdı dedim doktora suratını asmış sonra baktık güldü gözlerini açtı kapadı duydu herhalde bizi herşeyim iyi çıktı bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?