2011 Ekim Anneleri

evet canım bende akşam netten baktım antalyadan bile daha nemli burası yarında 38 derece görünüyor. çok fazla terliyorum yapış yapışım ayaklarımda hafif bi şişme bendede var bazen fil ayağı gibi oluyor ozaman çok huzursuzluk veriyor. bence tuz falan hikaye, ama ayaklarını havaya kaldırarak uyu bikaç gün suyu fazla iç ozaman iniyor şişlik.. seni düşünüünce ben bile heyecanlanıyorum :) benim için 30. hafta,32. hafta birde 36. hafta dönüm noktası gibi düşününce bile heyecanlanıyorum :)) galiba ilk annemiz sen olucaksın bu çok güzelllll...

onu bilemiycem canom belkide ondan oluyo olabilir. neyse duşunu alıp uyumaya çalış bakalım, sanada allah rahatlık versin canım..

ayyy inanmıyorum 38 derecemi.bende aynen öyleyim terliyorum ve yapış yapışım nem mahvediyor.
benimkii şuan fil ayağı gibi oldu senin deyiminle.bugün çok sarkıtarak oturduğum için oldu.tavsiyene uyucağım çok sağol.
bakalım canım beim oğlan tembellik yapmazsa ilk ben olacağım gibi göüküyor.ama kızlar daha aceleci benden sonra yalug var oda olabilir.

ben geceleri ayağımın altına yorganı dörde katlayıp koyuyorum, sonrada sol tarafıma yatıyorum dizimin altına doğru koyuyorum yorganı rahat oluyor başımın altına iki yastık, göbeğimin altınada küçük bebe yastığı koyuyorum ozaman rahat uyuyorum ve sabah şiş olmuyorum. gerçi eşim bizden çok yastıklar yatıyor yatakta diye şikayet ediyor ama işe yarıyor :)) evet yalukta ilk annelerden olucak :)) gerçi belli olmaz bakarsın biri süpriz yapar :) sonuçta 36. haftadan sonra heran olabilir diyorlar, sağlıklı olsunlarda nezaman canları isterse ozaman gelsin bıdıklarımız. İnşallah doğumlarımız az sancılı ve çabucak oluverir :))

BEBEK GİYSİLERİNİN YIKANMASI

Bebeğinizin tenine değmeden önce bütün giysilerin yıkanması gerekir. Giysilerin marka etiketlerini çıkarırsanız bebeğinizin cildinin tahriş olmasını önlersiniz.

1.Bebeklerin cildi erişkinlerden çok daha hassastır.Kullanılan temizlik malzemesine bağlı kolaylıkla allerjik reaksiyon gelişebilir

2.Sadece bebek giysileri için olan deterjanlar kullanılacağı gibi, kokusuz ( parfümsüz) ve renksiz deterjanlarda kullanılabilir. Sabun yerine çamaşır deterjanları tercih edilmelidir. Sabunlar kumaş dokusuna zarar verebilmektedir.

3.Kıyafetleri yıkamadan önce mutlaka yıkama talimatı okunmalıdır.

4.Bebek çamaşıları için ağartıcı, yumuşatıcı ve güçlü leke çıkarıcıları kullanılmamalıdır.

5.Bebeğinizin kıyafetlerini diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile eğer sık yıkamanız gerekiyorsa diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile yıkanabilir.

6.Bebek giysileri alındıktan sonra mutlaka yıkanıp öyle kullanılmalıdır. Saklanırken naftalin ve güve ilaçları kesinlikle kullanılmamalıdır. Lekeler nasıl çıkarılmalıdır?

Giysi üzerinde kurumuş, katılaşmış lekeler önce kazınmalı ya da silinmelidir. Lekeler hemen soğuk suda ıslatılmalı eğer leke çıkmıyorsa deterjan ile soğuk suda 30 dk bekletilmeli sonrasında sıcak su ile normal yıkama yapılmalıdır. Lekeli çamaşırlar çamaşır makinasında yıkanırken giysi üzerindeki yıkama talimatında belirtilen en yüksek sıcaklıkta deterjan eklenerek yıkanmalıdır.

Bebeğinizin cildi için giysilerini yıkarken cildinin tahriş olmaması için çamaşır suyu ya da buna benzer deterjanlarla giysileri yıkamayın. Bebekler için özel olan temizlik malzemeleri ve yumuşatıcıları kullanın. Çamaşırlarını kurutmanın en iyi ve en sağlıklı yolu, açık hava ve güneşte kurutmaktır. Giysileri radyatöre asmak ya da çamaşır kurutma makinesine atmak sağlıklı değildir.

şeyma gittinmi doktora??

evet gittim bugün doktora şükürler olsun bişey değilmiş vajinan genişlemiş ondan rahim dedi bende anlamadım neyse..ordan direk anneme geldik bu arada bebeğimi gördüm kilosu 1 kilo 161 gram olmuş boyumuz 37cm 4 gün önden gidiyomuş yani biz 7.ayımıza girmişizde haberimiz yokmuşüç boyutlu resminide gördüm ilk başta yüzü asıkdı dedim doktora suratını asmış sonra baktık güldü gözlerini açtı kapadıduydu herhalde biziherşeyim iyi çıktı bir sorun yok

geçmiş olsun şeyma. bir sorunun mu vardı ? neyseki kontrolün iyi geçmiş. bıdığınada maşallah kocaman olmuş annesi :)

günaydın kızlar 6 da uykum kaçtı uyandım uyuyamadım daha yaa kimsede yok topikte neyse sonra görüşürüz fıstıklar

ooo maşallahhh kocaman olmuşş bıdık bak korkulacak bişi yokmuş boşa endişelendin ama bu arada bebişide gördünnn
günaydın kızlar 6 da uykum kaçtı uyandım uyuyamadım daha yaa kimsede yok topikte neyse sonra görüşürüz fıstıklar

günaydınnn ay bende saat 4 te bir rezil oldum eşimeee o saatten beri uyuyamadım çok utandım çokkkk

Günaydın herkeseee

İnşallah herkes iyidir ben iyiyim çok şükür. Dün kontrole gittim bebeğimin kalp atışlarını dinledik yine çok güzeldiii :)

Birde dün memleketten eltinmler geldiler görümcemlerde kalıyorlar. Dün gittik işte yanlarına bilmiş bilmiş konuştu yine eltim. Kendisi gardiyan konuşuyorda konuşuyor. Birde iğneleyici konuşuyor...ama ben hiç tartışmalara girmedim. Alttan aldım yine her zamanki gibi yüzgöz olmak istemediğimden. Kazasız belasız tartışmasız bir gitseler yine...

Çok acıktım şuan birşeyler yesem iyi olucak. Görüşmek üzere bye byeee

Günaydın hepiciğinizee güzel anneler ve bebişleri

Çok sıcak çokk gene uyuyamadık gece :2:
Kız cano gaz kaçağımı vardı gece 4 te heheheheh

Günaydınlaaaar. Herkese mutlu, sağlıklı günler olsuuunnn...

Ayyyy Nejlaa koccaman oldunuz siz yaaa.Senin tickeri her gördüğümde özeniyorum varya.. Biz daha 28 e bile giremedik Hayırlsıyla bi 28. haftayı bitirseydik hepimisss.. Sonra 32 sonra 36 derkeeeen patır patır doğuruveririz hayırlısıyla inşallah.
ayyy amaaan daha çok var yaa..

Canım geçmiş olsun. Vajina genişlemesi ne demekse?? Neyse iyisin ya gerisini boşver.
Bu arada vajina genişlemesi belki hepimizde var. Geçen ağda denemesi yaptımda söylemesi pek bi ayıp ama sanki gün geçtkçe pubik büyüyor yaaa Sizde de öyle miii:78:

günaydınlarr herkesee...........rabbim bu sıcaklarda bizlere yardımcı olsunn... puffff çok sıcakkkkkk................

Günaydınlarrr. Durum bildirimi yapıyorum malesef gece yine uyuyamadım. İstanbul çooook sıcak buz gibi duş alıp yattım 1,5 saat uyumuşum bir uyandım yine su içindeyim. Allah yardımcımız olsun.

günaydın kuzuların anneleri....sıcak artarak devam edecek napalım.....evde durulmuyor galiba klima şart olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…