genel cerrahi ve dahiliye + göbek deliği arasındaki bağlantıyı çözemedim açıkçası :)
ama bana da oluyor ara sıra oradaki kaslar geriliyor bence çok normal
aynı şey 24 . haftalarda bana da oldu 1-2 gün sürdü ve geçti..crafty nin
dediği gibi o kasların gerilmesindenmiş..
ya nispet gibi olmasında Kayseri sizin oralara bakınca cennet. Gündüzleri burası da çok sıcak oluyor ama işyerindeyim, klimayı açıyorum. Akşam da işten gelince yatak odasını ceryan yaptırıyorum, yatmaya serinliyor.
Bugünde bağa gidicem, bağ Erciyes dağına yakın. Dağdaki kar dolayısıyla akşam ayağına çorap, üzerine ceket almadan oturamıyosun bu aralar. Tüm hamişleri erciyese beklerizzz..
ya nispet gibi olmasında Kayseri sizin oralara bakınca cennet. Gündüzleri burası da çok sıcak oluyor ama işyerindeyim, klimayı açıyorum. Akşam da işten gelince yatak odasını ceryan yaptırıyorum, yatmaya serinliyor.
Bugünde bağa gidicem, bağ Erciyes dağına yakın. Dağdaki kar dolayısıyla akşam ayağına çorap, üzerine ceket almadan oturamıyosun bu aralar. Tüm hamişleri erciyese beklerizzz..
bebekler için deterjan ve yumuşatıcıyada baktım. dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcıyı öneriyorlar. hem sağlıklıymış hemde bebeğin kıyafetleri çok güzel kokuyormuş. birde omo babynin deterjanı ile yumoş babynin yumuşatıcısını öneriyorlar. son olarak dalan roxi var bunda yumuşatıcıya gerek kalmıyormuş. ama hepsinin dez avantajı sabun tozu olduğundan çamaşırları çabuk yıpratıyormuş ve bebek meyveli gıdalara geçtiğinde kaka lekesini çıkaramıyormuş. dalin sıvı sabunda ilk 6-9 ay iyiymiş ama meyveli gıdalara geçişten sonra kaka lekesini oda çıkaramıyormuş. omo bayb ise diğerlerine göre daha ii leke çıkarıyormuş. bende karar verdim ilk 6 ay için dalinin sıvı deterjanını alıcam ve tabi dalin yumuşatıcısını :)) bebe bakım setindede bebe yağını, banyo köpüğünü,sabununu sebamedden alıcam. sebamedin pişik kremi pek ii değilmiş oyüzden bepanten plus alıcam eczaneden pişik için. şampuan olarakta kokusunu çok sevdiim için dalin almaya karar verdim. böylece en çok beğenilip tavsiye edilen ürünlerden karma yapmış olucam. siz ne düşünüyorsunuz hanımlar?
Günaydın.bende kayseriliyim ama ist oturuyorum yazınızı okuyunca erciyesi ne kadar özlediğimi anladım yineee.ne kadar şanslısınız.bizim yerimizede serinliğin tadını çıkarın.
kıskanıldın haberin olsun. Ben bu akşam anneme gideceğim benim odam hep serin olurdu, yine aynıysa eşime nanik yapacağım ve çok sıcaklarda eski odamda yatacağım. :82:
bebekler için deterjan ve yumuşatıcıyada baktım. dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcıyı öneriyorlar. hem sağlıklıymış hemde bebeğin kıyafetleri çok güzel kokuyormuş. birde omo babynin deterjanı ile yumoş babynin yumuşatıcısını öneriyorlar. son olarak dalan roxi var bunda yumuşatıcıya gerek kalmıyormuş. ama hepsinin dez avantajı sabun tozu olduğundan çamaşırları çabuk yıpratıyormuş ve bebek meyveli gıdalara geçtiğinde kaka lekesini çıkaramıyormuş. dalin sıvı sabunda ilk 6-9 ay iyiymiş ama meyveli gıdalara geçişten sonra kaka lekesini oda çıkaramıyormuş. omo bayb ise diğerlerine göre daha ii leke çıkarıyormuş. bende karar verdim ilk 6 ay için dalinin sıvı deterjanını alıcam ve tabi dalin yumuşatıcısını :)) bebe bakım setindede bebe yağını, banyo köpüğünü,sabununu sebamedden alıcam. sebamedin pişik kremi pek ii değilmiş oyüzden bepanten plus alıcam eczaneden pişik için. şampuan olarakta kokusunu çok sevdiim için dalin almaya karar verdim. böylece en çok beğenilip tavsiye edilen ürünlerden karma yapmış olucam. siz ne düşünüyorsunuz hanımlar?
:)) 200 çok pahalıymış canım yaa ben 70 den pahalısını görmedim :) viscodada çok çeşit var altı sünger üstü visco falan olanları var ama civilde bir markada gördüm tamamı viscoydu iki buçuk parmak falandı ama iyi görünüyordu fiyatıda alezli 55 di galiba ona bi bak istersen iyi gibi geldi bana.. ama yün yastık yaptırma benim doktorumdan tutda yorganını yaptırdığımız yorgancıya kadar yün hiç bişey önermiyorlar. önce doğsun alerjisi varmı yokmu bi görün ondan sonra yünü tercih edin diyorlar. küçük bi bebe yastığı yada yan yatırma ( güvenli yastık) al şimdilik duruma göre yün alırsın :))
kızlar az önce doktorumu aradım, sormayı unutmuşum doğum muhabbetinden, otobüs yolculuğunun bir sakıncası olur mu 2 -3 hafta sonra diye yarım ağız bişi olmaz dedi , ama hiç tatmin olmadım, ya çok mu pimpirikliyim, off izmitten -istanbula gidicem sonrada 1 hafta sonra geri dönücem. 32-33. haftalara denk geliyop yani, napsam ya....
canım öncelikle kabız olabilirsin :) yada gazın olabilir her ikiside dediğini yapar. birde hamilelikte hemoroid olunabiliyor hemoroidde bunu yapar. bence bunlardan biri. sıcak su torbasına hafif sıcak su koy ve üzerine otur 15-20 dakika gaz çıkıcak ve batma anında geçicektir :))
yaaa çok şaşırdım ama ben netten değil mağazadaki satış elemanlarından visconun metini duymuştum ozaman araştırmak lazım tabi. ama ortopedikde tavsiye edilmiyor, ozaman süngermi daha iyi acaba ?Günaydınnnnn biz geldikk....
canım akşam biraz araştırdım yeni doğana visco pek tavsiye edilmiyomuş. hatta sitede bazı sayfalarda da konuşulmuş. ne zor iş ya şu karar verme olayı. bi karar versek almak iki dakika
niveayı hiç araştırmamıştım canım bide ona bakayım. ama şampuan konusunda kokuusnu sevdiğim için bende dalin düşünüyorum bi arkadaşımda sebamedin setini kullanıyordu, pişik önleyici kremi işe yaramaz diodu bide şampuanı hiç kokmuyor diye sevmiyordu ama diğer ürünleri çok iyiymiş.Canım ben Nivea nın Atta çantasını aldım. Burada Bebeco mağazasında indirime girmişti. 38.90 Tl'ye şampuan, sabun, pişik kremi,bebe yağı, alt değiştirme bezi, çantasını aldım. Ama babası dalin şampuan alalım birde diye tutturdu. Çok severmiş kokusunuTabi ben almıcam ne ile başlarsan ona devam etmek gerekiyormuş, yoksa bebeğimin teni tepki verebilirmiş. O yüzden nivea ile devam ederim kısmetse. ,
Bu arada sebamedin pişik kremini bilmemde nivea bu konuda en iyisi diyorlar. Benim yeğenin de poposu çok pişik olurdu da bir tek nivea iyi geldi. bilginizeeee
cnm ben deterjanda hacişakir granül ü çok duydum, bebek seti içinde sebamed aldım endoğalı, pişik kreminde, öncesinde pişik önleyici krem kullanmak daha elzammiş oda nıvea ii diye okudumm.nıvea pişik önelyici zaten hediye olarak gelmiştii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?