2011 Ekim Anneleri

genel cerrahi ve dahiliye + göbek deliği arasındaki bağlantıyı çözemedim açıkçası :)

ama bana da oluyor ara sıra oradaki kaslar geriliyor bence çok normal

aynı şey 24 . haftalarda bana da oldu 1-2 gün sürdü ve geçti..crafty nin
dediği gibi o kasların gerilmesindenmiş..

günaydın kızlarr, sıcak yüzünden uyuyamayanlardanım. gece 2 ye kadar nete bakındır, bir saat kadarda yatakta döndüm durudm 3 ten sonra uyuyabilidm ve şuan gözleirm uykusuzluktan kapanmak üzere

ya nispet gibi olmasında Kayseri sizin oralara bakınca cennet. Gündüzleri burası da çok sıcak oluyor ama işyerindeyim, klimayı açıyorum. Akşam da işten gelince yatak odasını ceryan yaptırıyorum, yatmaya serinliyor.
Bugünde bağa gidicem, bağ Erciyes dağına yakın. Dağdaki kar dolayısıyla akşam ayağına çorap, üzerine ceket almadan oturamıyosun bu aralar. Tüm hamişleri erciyese beklerizzz..

Günaydın.bende kayseriliyim ama ist oturuyorum yazınızı okuyunca erciyesi ne kadar özlediğimi anladım yineee.ne kadar şanslısınız.bizim yerimizede serinliğin tadını çıkarın.

kızlar netten sebamedin bebek setine baktım cimride 47 tl ye buldum ama içinde 4 tane ürün var. pişik önleyici,şampuan,bebe yağı, sabun. tek tek alsam aynı siteden bu ürünlere ek birde banyo köpüğü aldığımda 50 tl oluyor galiba en mantıklısı set yerine tek tek almak..

kıskanıldın haberin olsun. Ben bu akşam anneme gideceğim benim odam hep serin olurdu, yine aynıysa eşime nanik yapacağım ve çok sıcaklarda eski odamda yatacağım. :82:

herkesşşşlere gunaydınlar..
çok sıcak, çok uykusuz, çok vıcık vıcık, çok aç, davul gibi ayaklarla gececek bir günnn...çok şükür tabii halimizde.. kısçemmm içerde hoplayıp zıplamasa çekilcek dert değil yaa

bebekler için deterjan ve yumuşatıcıyada baktım. dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcıyı öneriyorlar. hem sağlıklıymış hemde bebeğin kıyafetleri çok güzel kokuyormuş. birde omo babynin deterjanı ile yumoş babynin yumuşatıcısını öneriyorlar. son olarak dalan roxi var bunda yumuşatıcıya gerek kalmıyormuş. ama hepsinin dez avantajı sabun tozu olduğundan çamaşırları çabuk yıpratıyormuş ve bebek meyveli gıdalara geçtiğinde kaka lekesini çıkaramıyormuş. dalin sıvı sabunda ilk 6-9 ay iyiymiş ama meyveli gıdalara geçişten sonra kaka lekesini oda çıkaramıyormuş. omo bayb ise diğerlerine göre daha ii leke çıkarıyormuş. bende karar verdim ilk 6 ay için dalinin sıvı deterjanını alıcam ve tabi dalin yumuşatıcısını :)) bebe bakım setindede bebe yağını, banyo köpüğünü,sabununu sebamedden alıcam. sebamedin pişik kremi pek ii değilmiş oyüzden bepanten plus alıcam eczaneden pişik için. şampuan olarakta kokusunu çok sevdiim için dalin almaya karar verdim. böylece en çok beğenilip tavsiye edilen ürünlerden karma yapmış olucam. siz ne düşünüyorsunuz hanımlar?

Son düzenleme:

cnm ben deterjanda hacişakir granül ü çok duydum, bebek seti içinde sebamed aldım endoğalı, pişik kreminde, öncesinde pişik önleyici krem kullanmak daha elzammiş oda nıvea ii diye okudumm.nıvea pişik önelyici zaten hediye olarak gelmiştii..

Günaydın.bende kayseriliyim ama ist oturuyorum yazınızı okuyunca erciyesi ne kadar özlediğimi anladım yineee.ne kadar şanslısınız.bizim yerimizede serinliğin tadını çıkarın.

Aaa ne güzel. Hemşehri buldummm. Günlerimizde yakınnn..

kıskanıldın haberin olsun. Ben bu akşam anneme gideceğim benim odam hep serin olurdu, yine aynıysa eşime nanik yapacağım ve çok sıcaklarda eski odamda yatacağım. :82:

Kıskanma eytcim. Gel buralara püfür püfür oturup, çay içelim

Canım ben Nivea nın Atta çantasını aldım. Burada Bebeco mağazasında indirime girmişti. 38.90 Tl'ye şampuan, sabun, pişik kremi,bebe yağı, alt değiştirme bezi, çantasını aldım. Ama babası dalin şampuan alalım birde diye tutturdu. Çok severmiş kokusunu Tabi ben almıcam ne ile başlarsan ona devam etmek gerekiyormuş, yoksa bebeğimin teni tepki verebilirmiş. O yüzden nivea ile devam ederim kısmetse. ,
Bu arada sebamedin pişik kremini bilmemde nivea bu konuda en iyisi diyorlar. Benim yeğenin de poposu çok pişik olurdu da bir tek nivea iyi geldi. bilginizeeee

Günaydınnnnn biz geldikk....

canım akşam biraz araştırdım yeni doğana visco pek tavsiye edilmiyomuş. hatta sitede bazı sayfalarda da konuşulmuş. ne zor iş ya şu karar verme olayı. bi karar versek almak iki dakika

Kızlar eğer dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı alacaksanız eğer unnadodo bugün marketlere göre 3 lira ucuz haberiniz olsun

canım günaydın,

ben sandım ki 8-10 saatlik yol gidiceksin :).. hergün işe istanbul'dan gebze'ye gidiyorum ben . servislede olsa yol yani.. minik kuzun Allah'a emanet bişicik olmaz..

fatoşcum sabah sabah hiç iç açıcı olmayan bir konuya parmak bastın ama geçen haftaki maceramı anlatmadan duramiicam şimdi tam sırası hep canom mu anlatacak :)
geçen hafta tatile gittik ya, ilk günler her şey iyi güzel hoştu. ankaraya dönmeden bir gece önce bir arkadaşımızın düğünü vardı, eşimle şıkıdım şıkıdım hazırlandık süslendik püslendik gittik düğüne. sakin başladı düğün, hafif müzik çalıyordu. yarım saat sonra hareketlendi, sol kasığımda feci bir ağrı hissettim, oturdukça batıyordu. oturamadım. wc ye gittim, çişim filan yoktu. yerime oturdum tekrar bıçak gibi ağrı saplandı. nefesim kesildi nerdeyse, ilk kez öyle bir ağrı, hatta acı hissettim. denizde üşüttüm, klima çarptı falan diye düşündüm ama dayanamadım düğünün olduğu otelin karşısında bir hastane varmış oraya gittik. acildeki doktorlar kadın doğumcunun görmesi lazım dediler, kadıncağızı gece gece hastaneye çağırdılar. o arada kan ve idrar tahlili istemiş dr, onları yaptılar. ben iki seksen yatıyorum bir odada, üzerimde abiye kıyafet, topuklu ayakkabılar filan var. acıdan ağlamaktan makyajım aktı, suratımda yol yol rimel izleri var.
40 dk sonra dr geldi. kan ve idrar temiz çıktı, ultrasonda bebeğimize baktı, sol yumurtalığımın üzerine minnoşun kafası gelmiş, o baskı yapmış olabilirmiş bir de gaz sancısı olabilir dedi. karnımı sıcak suyla iyice yıkamamı ve yürüyüş yapmamı söyledi. nitekim kaldığımız otele dönünce karnımı sıcak suyla yıkadım ve işlemi sonun kadar tamamlayıp rahatladım. gerçekten gazmış yani. benim tuvalet alışkanlığım değişti orda, yapamadım bir türlü. e bir de açık büfenin kurbanı olunca iyice kabız oldum. off çok kötü oldu bu ama napim aklıma geldi

günaydınlar biz geldik kızımla
gece uyanıp krize girdiğim tabloyu aynen aktarıyorum kocis yanımda yan yatıyo, büyük yastıklardan tekini karnının altına doğru uzun almış destek yapmış, küçük yastık bacak arasında duruyo lan bi dakika dedim noluyo hamile olan benim bu benim yatış pozisyonum sonra döndü bi ara bende aldım yastılarımı

yaaa çok şaşırdım ama ben netten değil mağazadaki satış elemanlarından visconun metini duymuştum ozaman araştırmak lazım tabi. ama ortopedikde tavsiye edilmiyor, ozaman süngermi daha iyi acaba ?
niveayı hiç araştırmamıştım canım bide ona bakayım. ama şampuan konusunda kokuusnu sevdiğim için bende dalin düşünüyorum bi arkadaşımda sebamedin setini kullanıyordu, pişik önleyici kremi işe yaramaz diodu bide şampuanı hiç kokmuyor diye sevmiyordu ama diğer ürünleri çok iyiymiş.

hacşakir granülü hiç kokmuyor diye sevmiyorlar canım. bende biraz koksun istiyorum. sende nivea pişik ii yazmışın ben ona bi bakayım en iyisi :)) tavsiyeleriniz için sağolun kızlarrrr

canım banyo köpüğü niye alıyosun.sabun yetmez mi acaba???:26::26:

selamlar

duyduğumu paylaşmadan edemedim
bebiş dr ları ve yenidoğan hemşireler bakım ürünü olarak MUSTELLA'yı tavsiye ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…