2011 Ekim Anneleri

Kızlar eğer dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı alacaksanız eğer unnadodo bugün marketlere göre 3 lira ucuz haberiniz olsun
canım cimridede unnadodaki fiyattan 4 tl daha ucuz :))
bian öyle abiyeyle rimelin akmış hastanede hayal ettim seni :)) nolucak bizim bu halimiz bilmem bende kızım ilk yan döndüğü gece kasığımdaki sancı yüzünden eşime doğuruyorum galiba dedim adamcağız o gün bugündür nezaman onu çağırsam koşa koşa geliyo panik yapıyo, doğuruyorum sanıyo. geçen gecede öyle bi terlemişimki yataktan düştüm ama bişi olmadı kayarak düştüm :)) çarşafın üstünden aşağıya yumuşacık kayıverdim eşim noldu noldu gidiyomuyuz doğuruyomuyuz diye kalktı :))

ha ha ha çok güldüm canım ya demek o senin poziyonun :))))))))))))))))))))))))))

Günaydın herkese... Kızlar birşey soracam, bıdıkların boyunu hesaplarken ultrason kağıdında neye bakıp 7 ile çarpıyorduk...Unutmuşum.

dalin alacaksan bugün unnadoda kamoanya var...geçen hafta migrostan aldım ben hem roxy hemde dalin sıvı deterjan...o kampanyada 1. yi alana 2. %50 idi dalin 11 e geldi

Ohh ne güzel canım ellerine sağlık, büyük işi bitirdin rahatladın. darısı başıma inşallah :)
Bol bol aile ziyaretleri olmuş ne güzel :) Ramazanda da çok yorma kendini, kayınvalidenlerle filan atlatırsan iyi olur. Biz de öyle yapıcaz zaten. Büyük rahatlık. hatta eşim abartıp sahura bile çıkıyor yukarıya :)
Filizim benim minnoş 350 gramdan 804'e çıkmadı. arada bir ölçümümüz daha var ama onu söylememişim galiba, 350'den 405'e çıktı. tatil öncesi son muayenemizde yani 4 hafta sonra 680 gramdı. tatilde gaz sancısıyla acile gittiğimizde 680'den 804'e çıktığını gördük. anlık bir artış değil yani. ben de sizler gibi yiyorum bu durumda normal kilomuz

bende geçen kurban bayramında geldim kayseriye 3 saat falan gezip döndüm. eşimin memleketine gitmiştim Kırıkkaleye.oradan geçmiştik günü birlik.güzel bir şehir ama meşhur yemeğinizden yiyecek bir yer bulamadım. herhalde herkes evinde yaptığı için dışarıda pek yapılmıyor , yada biz yapılan yeri bulamadık

Ayy canım ya ne korkmuşundur. Neyse Allahtan üfürükten bişeymiş. He bide kızıcam sana Madem acile falan gittin niye demedin telefonda hiç? Hep iyiyim diyosun seni gidi seniii.

Günaydın herkese... Kızlar birşey soracam, bıdıkların boyunu hesaplarken ultrason kağıdında neye bakıp 7 ile çarpıyorduk...Unutmuşum.

FL yi çarpıyosun canım

Ah canım olmaz mı bissürü yer var. Tabi her yer yapamıyor o ayrı.
Bir daha gelirsen Kaşıkla restoranta git. Paket almak istersen Nostalji sofrasını methediyorlar. Ya da direk bana gel, anneme gidelim Bana göre en güzelini annem yapar

bende senin kocayı hayal ettim birden gidiyomuyuz doğuruyomuyuz allahtan burda hepimizin kocası bizlere düşkün çok merak ediyorum nasıl doğuma gitme götürülme hikayeleri çıkacak
akşam bi topikte okudum kadının sancısı gelmiş çıkmışlar dışarı adam taksi bulmaya gitmiş kadında duvara yaslandım bekliyorum gelsin diyo kocası taksiyle beraber kadının önünden geçip gitmiş kadın kaldım öylece diyo 3 dak. sonra geri dönmüş kadını almaya taksici sorunca fark etmiş adam karısını unuttuğunu uyku sersemi tek başına doğuma gidiyomuş

sağol canımçok teşekkür ederim, aklimda olsun eğer bir daha gelirsem sanada uğrarım, hemde bebişini görmüş olurum.

slm gacılar koltukta uyuyakalmışım tv izlerken sıçan gibi terlemiş bir şekilde uyanıverdim saate baktım diyorum ki aa ne kadar çok uyumuşum meger saat 11 miş ben saati 12 sanıyodum yaaaduşa daldım hemencikkk duşta kendimle konuşuyorum ölcem bayılcam diye

Günaydın hepiciğinizee güzel anneler ve bebişleri
Çok sıcak çokk gene uyuyamadık gece :2:
Kız cano gaz kaçağımı vardı gece 4 te heheheheh
işte 12 den vurmak böyle olsa gerekkk

muhtemelen yeterlidir canım ama ben köpüğü çok seviyorum. kızımda benim gibi olsun istiyorum şöle foşur foşur yıkıyayım onu :)))

kısslar bebişlerin yeni aldığımız cicişlerini elde mi makine demi yıkacaksınız.bnm hastane çıkış seti aldığım yer; bebeğin kıyafetlerini bi akşam önceden soğuk suya bastır,ertesi gun ılık su ile elde sabunla(sabunu rendelenecekmiş) yıka dedi.elbise kendini toparlar dedi.hatta biz bile aldığımız yeni badi tişört vs leri öle yapmamız gerekirmiş ??????????

ayy buda çok güzelmiş ya :)) benim doğumum da kesin bi macera olucak daha şimdiden ne zaman hakkı desem koştura koştura geliyor ben noluyo deyincede amaannn madem doğurmuyosun daha niye öle doğuruyomuş gibi çağırıyosun diyor :) zaten eşime göre kızımız eylülde doğucak gibiymiş. tutturmuş erken doğabilir diye :)) yinede ilgili olması hoşuma gidiyor ama artık bişey görüp heyecanlanamaz oldum çünkü nezaman ayyy falan desem adam irkiliyor .) birde geçenlerde doğuma girebiliirm belki falan dedi şaşırdım önceden istemiyordu ama sonradan anlaşıldı niyeti kızımızın göbek kordonunu o kesicekmiş. hayale bak :)))

O kadar şeyi elde nasıl yıkayacağız. Artık makinelerde 50 tane program var, hassas olana atarız, birşey olmaz bence.

valla canım onlarca kıyafeti var mini mini onları bu halimle elde hayatta yıkayamam. ben bırak elde yıkamayı nasıl ütiliycem diye düşünüyorum. minicik minicikler uğraşılmaz okadar şeyle

Benim kocada maşallah ultrason aleti gibi. Tutturmuş 24 Eylül'de doğacak diye. Bi baktım haftasonuna geliyor. Aman sakın ha dedim, ağzından yel alsın.

ben eşime dün dedim ki hayatım dogum yaptıgım gün herkese söyleme kimse bilmesin eve çıkayım sonra dersin cevap geliyo sıkı durunnnnnn
merak etme kimse gelemez zatenne diyeyim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…