canım cimridede unnadodaki fiyattan 4 tl daha ucuz :))Kızlar eğer dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı alacaksanız eğer unnadodo bugün marketlere göre 3 lira ucuz haberiniz olsun
bian öyle abiyeyle rimelin akmış hastanede hayal ettim seni :)) nolucak bizim bu halimiz bilmem bende kızım ilk yan döndüğü gece kasığımdaki sancı yüzünden eşime doğuruyorum galiba dedim adamcağız o gün bugündür nezaman onu çağırsam koşa koşa geliyo panik yapıyo, doğuruyorum sanıyo. geçen gecede öyle bi terlemişimki yataktan düştüm ama bişi olmadı kayarak düştüm :)) çarşafın üstünden aşağıya yumuşacık kayıverdim eşim noldu noldu gidiyomuyuz doğuruyomuyuz diye kalktı :))fatoşcum sabah sabah hiç iç açıcı olmayan bir konuya parmak bastın ama geçen haftaki maceramı anlatmadan duramiicam şimdi tam sırasıhep canom mu anlatacak :)
geçen hafta tatile gittik ya, ilk günler her şey iyi güzel hoştu. ankaraya dönmeden bir gece önce bir arkadaşımızın düğünü vardı, eşimle şıkıdım şıkıdım hazırlandık süslendik püslendik gittik düğüne. sakin başladı düğün, hafif müzik çalıyordu. yarım saat sonra hareketlendi, sol kasığımda feci bir ağrı hissettim, oturdukça batıyordu. oturamadım. wc ye gittim, çişim filan yoktu. yerime oturdum tekrar bıçak gibi ağrı saplandı. nefesim kesildi nerdeyse, ilk kez öyle bir ağrı, hatta acı hissettim. denizde üşüttüm, klima çarptı falan diye düşündüm ama dayanamadım düğünün olduğu otelin karşısında bir hastane varmış oraya gittik. acildeki doktorlar kadın doğumcunun görmesi lazım dediler, kadıncağızı gece gece hastaneye çağırdılar. o arada kan ve idrar tahlili istemiş dr, onları yaptılar. ben iki seksen yatıyorum bir odada, üzerimde abiye kıyafet, topuklu ayakkabılar filan var. acıdan ağlamaktan makyajım aktı, suratımda yol yol rimel izleri var.
40 dk sonra dr geldi. kan ve idrar temiz çıktı, ultrasonda bebeğimize baktı, sol yumurtalığımın üzerine minnoşun kafası gelmiş, o baskı yapmış olabilirmiş bir de gaz sancısı olabilir dedi. karnımı sıcak suyla iyice yıkamamı ve yürüyüş yapmamı söyledi. nitekim kaldığımız otele dönünce karnımı sıcak suyla yıkadım ve işlemi sonun kadar tamamlayıp rahatladım. gerçekten gazmış yani. benim tuvalet alışkanlığım değişti orda, yapamadım bir türlü. e bir de açık büfenin kurbanı olunca iyice kabız oldum. off çok kötü oldu bu ama napim aklıma geldi
günaydınlar biz geldik kızımla
gece uyanıp krize girdiğim tabloyu aynen aktarıyorum kocis yanımda yan yatıyo, büyük yastıklardan tekini karnının altına doğru uzun almış destek yapmış, küçük yastık bacak arasında duruyo lan bi dakika dedim noluyo hamile olan benim bu benim yatış pozisyonumsonra döndü bi ara bende aldım yastılarımı
bebekler için deterjan ve yumuşatıcıyada baktım. dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcıyı öneriyorlar. hem sağlıklıymış hemde bebeğin kıyafetleri çok güzel kokuyormuş. birde omo babynin deterjanı ile yumoş babynin yumuşatıcısını öneriyorlar. son olarak dalan roxi var bunda yumuşatıcıya gerek kalmıyormuş. ama hepsinin dez avantajı sabun tozu olduğundan çamaşırları çabuk yıpratıyormuş ve bebek meyveli gıdalara geçtiğinde kaka lekesini çıkaramıyormuş. dalin sıvı sabunda ilk 6-9 ay iyiymiş ama meyveli gıdalara geçişten sonra kaka lekesini oda çıkaramıyormuş. omo bayb ise diğerlerine göre daha ii leke çıkarıyormuş. bende karar verdim ilk 6 ay için dalinin sıvı deterjanını alıcam ve tabi dalin yumuşatıcısını :)) bebe bakım setindede bebe yağını, banyo köpüğünü,sabununu sebamedden alıcam. sebamedin pişik kremi pek ii değilmiş oyüzden bepanten plus alıcam eczaneden pişik için. şampuan olarakta kokusunu çok sevdiim için dalin almaya karar verdim. böylece en çok beğenilip tavsiye edilen ürünlerden karma yapmış olucam. siz ne düşünüyorsunuz hanımlar?
ooo maşallah canım senin prensese. kız siz ne yiyip ne içiyosunuz maş. senin de leynanın da bebişlerin kilosu çok iyi
canım evim tertemiz oldu. iyiki de yapmışım diyorum şimdilerde iyice ağırlaştım inan popomu zor taşıyorum. çoğu zaman eşim kaldırıyo beni uzandığım yerden. ağırlaşmadan bitireyim dedim iyi de oldu.
annemler geldi gitti bi tatile gittik ordan anneme gittim ben 15 gün kadar kaldım. p. tesi dondük evimize. babam gitme ramazanı burda geçir dedi. ama eşime kıyamadım çalışıyo sonuçta hem ramazanda adamı tek nasıl bırakayım. idare edecem artık. annesi falan da gideriz geçer gider inş.
tamam canım ben karar vereyim sana da haber veririrm inş.
ya nispet gibi olmasında Kayseri sizin oralara bakınca cennet. Gündüzleri burası da çok sıcak oluyor ama işyerindeyim, klimayı açıyorum. Akşam da işten gelince yatak odasını ceryan yaptırıyorum, yatmaya serinliyor.
Bugünde bağa gidicem, bağ Erciyes dağına yakın. Dağdaki kar dolayısıyla akşam ayağına çorap, üzerine ceket almadan oturamıyosun bu aralar. Tüm hamişleri erciyese beklerizzz..
fatoşcum sabah sabah hiç iç açıcı olmayan bir konuya parmak bastın ama geçen haftaki maceramı anlatmadan duramiicam şimdi tam sırasıhep canom mu anlatacak :)
geçen hafta tatile gittik ya, ilk günler her şey iyi güzel hoştu. ankaraya dönmeden bir gece önce bir arkadaşımızın düğünü vardı, eşimle şıkıdım şıkıdım hazırlandık süslendik püslendik gittik düğüne. sakin başladı düğün, hafif müzik çalıyordu. yarım saat sonra hareketlendi, sol kasığımda feci bir ağrı hissettim, oturdukça batıyordu. oturamadım. wc ye gittim, çişim filan yoktu. yerime oturdum tekrar bıçak gibi ağrı saplandı. nefesim kesildi nerdeyse, ilk kez öyle bir ağrı, hatta acı hissettim. denizde üşüttüm, klima çarptı falan diye düşündüm ama dayanamadım düğünün olduğu otelin karşısında bir hastane varmış oraya gittik. acildeki doktorlar kadın doğumcunun görmesi lazım dediler, kadıncağızı gece gece hastaneye çağırdılar. o arada kan ve idrar tahlili istemiş dr, onları yaptılar. ben iki seksen yatıyorum bir odada, üzerimde abiye kıyafet, topuklu ayakkabılar filan var. acıdan ağlamaktan makyajım aktı, suratımda yol yol rimel izleri var.
40 dk sonra dr geldi. kan ve idrar temiz çıktı, ultrasonda bebeğimize baktı, sol yumurtalığımın üzerine minnoşun kafası gelmiş, o baskı yapmış olabilirmiş bir de gaz sancısı olabilir dedi. karnımı sıcak suyla iyice yıkamamı ve yürüyüş yapmamı söyledi. nitekim kaldığımız otele dönünce karnımı sıcak suyla yıkadım ve işlemi sonun kadar tamamlayıp rahatladım. gerçekten gazmış yani. benim tuvalet alışkanlığım değişti orda, yapamadım bir türlü. e bir de açık büfenin kurbanı olunca iyice kabız oldum. off çok kötü oldu bu ama napim aklıma geldi
Günaydın herkese... Kızlar birşey soracam, bıdıkların boyunu hesaplarken ultrason kağıdında neye bakıp 7 ile çarpıyorduk...Unutmuşum.
bende geçen kurban bayramında geldim kayseriye 3 saat falan gezip döndüm. eşimin memleketine gitmiştim Kırıkkaleye.oradan geçmiştik günü birlik.güzel bir şehir ama meşhur yemeğinizden yiyecek bir yer bulamadım. herhalde herkes evinde yaptığı için dışarıda pek yapılmıyor , yada biz yapılan yeri bulamadık
canım cimridede unnadodaki fiyattan 4 tl daha ucuz :))
bian öyle abiyeyle rimelin akmış hastanede hayal ettim seni :)) nolucak bizim bu halimiz bilmem bende kızım ilk yan döndüğü gece kasığımdaki sancı yüzünden eşime doğuruyorum galiba dedim adamcağız o gün bugündür nezaman onu çağırsam koşa koşa geliyo panik yapıyo, doğuruyorum sanıyo. geçen gecede öyle bi terlemişimki yataktan düştüm ama bişi olmadı kayarak düştüm :)) çarşafın üstünden aşağıya yumuşacık kayıverdim eşim noldu noldu gidiyomuyuz doğuruyomuyuz diye kalktı :))
ha ha ha çok güldüm canım ya demek o senin poziyonun :))))))))))))))))))))))))))
canım banyo köpüğü niye alıyosun.sabun yetmez mi acaba???:26::26:
FL yi çarpıyosun canım
Ah canım olmaz mı bissürü yer var. Tabi her yer yapamıyor o ayrı.
Bir daha gelirsen Kaşıkla restoranta git. Paket almak istersen Nostalji sofrasını methediyorlar. Ya da direk bana gel, anneme gidelimBana göre en güzelini annem yapar
işte 12 den vurmak böyle olsa gerekkkGünaydın hepiciğinizee güzel anneler ve bebişleri
Çok sıcak çokk gene uyuyamadık gece :2:
Kız cano gaz kaçağımı vardı gece 4 te heheheheh
bende senin kocayı hayal ettim birden gidiyomuyuz doğuruyomuyuzallahtan burda hepimizin kocası bizlere düşkün çok merak ediyorum nasıl doğuma gitme götürülme hikayeleri çıkacak
akşam bi topikte okudum kadının sancısı gelmiş çıkmışlar dışarı adam taksi bulmaya gitmiş kadında duvara yaslandım bekliyorum gelsin diyo kocası taksiyle beraber kadının önünden geçip gitmiş kadın kaldım öylece diyo 3 dak. sonra geri dönmüş kadını almaya taksici sorunca fark etmiş adam karısını unuttuğunu uyku sersemi tek başına doğuma gidiyomuş
muhtemelen yeterlidir canım ama ben köpüğü çok seviyorum. kızımda benim gibi olsun istiyorum şöle foşur foşur yıkıyayım onu :)))
bende senin kocayı hayal ettim birden gidiyomuyuz doğuruyomuyuzallahtan burda hepimizin kocası bizlere düşkün çok merak ediyorum nasıl doğuma gitme götürülme hikayeleri çıkacak
akşam bi topikte okudum kadının sancısı gelmiş çıkmışlar dışarı adam taksi bulmaya gitmiş kadında duvara yaslandım bekliyorum gelsin diyo kocası taksiyle beraber kadının önünden geçip gitmiş kadın kaldım öylece diyo 3 dak. sonra geri dönmüş kadını almaya taksici sorunca fark etmiş adam karısını unuttuğunu uyku sersemi tek başına doğuma gidiyomuş
kısslar bebişlerin yeni aldığımız cicişlerini elde mi makine demi yıkacaksınız.bnm hastane çıkış seti aldığım yer; bebeğin kıyafetlerini bi akşam önceden soğuk suya bastır,ertesi gun ılık su ile elde sabunla(sabunu rendelenecekmiş) yıka dedi.elbise kendini toparlar dedi.hatta biz bile aldığımız yeni badi tişört vs leri öle yapmamız gerekirmiş ??????????
kısslar bebişlerin yeni aldığımız cicişlerini elde mi makine demi yıkacaksınız.bnm hastane çıkış seti aldığım yer; bebeğin kıyafetlerini bi akşam önceden soğuk suya bastır,ertesi gun ılık su ile elde sabunla(sabunu rendelenecekmiş) yıka dedi.elbise kendini toparlar dedi.hatta biz bile aldığımız yeni badi tişört vs leri öle yapmamız gerekirmiş ??????????
ayy buda çok güzelmiş ya :)) benim doğumum da kesin bi macera olucak daha şimdiden ne zaman hakkı desem koştura koştura geliyor ben noluyo deyincede amaannn madem doğurmuyosun daha niye öle doğuruyomuş gibi çağırıyosun diyor :) zaten eşime göre kızımız eylülde doğucak gibiymiş. tutturmuş erken doğabilir diye :)) yinede ilgili olması hoşuma gidiyor ama artık bişey görüp heyecanlanamaz oldum çünkü nezaman ayyy falan desem adam irkiliyor .) birde geçenlerde doğuma girebiliirm belki falan dedi şaşırdım önceden istemiyordu ama sonradan anlaşıldı niyeti kızımızın göbek kordonunu o kesicekmiş. hayale bak :)))
ben eşime dün dedim ki hayatım dogum yaptıgım gün herkese söyleme kimse bilmesin eve çıkayım sonra dersin cevap geliyo sıkı durunnnnnn
merak etme kimse gelemez zatenne diyeyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?