- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ayy buda çok güzelmiş ya :)) benim doğumum da kesin bi macera olucak daha şimdiden ne zaman hakkı desem koştura koştura geliyor ben noluyo deyincede amaannn madem doğurmuyosun daha niye öle doğuruyomuş gibi çağırıyosun diyor :) zaten eşime göre kızımız eylülde doğucak gibiymiş. tutturmuş erken doğabilir diye :)) yinede ilgili olması hoşuma gidiyor ama artık bişey görüp heyecanlanamaz oldum çünkü nezaman ayyy falan desem adam irkiliyor .) birde geçenlerde doğuma girebiliirm belki falan dedi şaşırdım önceden istemiyordu ama sonradan anlaşıldı niyeti kızımızın göbek kordonunu o kesicekmiş. hayale bak :)))
Niye kimse gelemeyecekmiş...
valla hiç bilmiyorum ben tamam canım sen eve çıkınca haber veririz eve gelirler demesini beklemiştim
öyle diyecegini düşünemedim ütü yapıyodum çok üzüldüm kendimi degersiz hissettim
valla hiç bilmiyorum ben tamam canım sen eve çıkınca haber veririz eve gelirler demesini beklemiştim
öyle diyecegini düşünemedim ütü yapıyodum çok üzüldüm kendimi degersiz hissettim
bizimkide erken olabilir diyo sanki banada erken doğuracakmısım gibi geliyo eylül ortası gibi falan diye geçiyo içimden ama hayırlısı bakalım bende geçenlerde dedim eşime sen doğuma girme ben doğurunca seni çağırtırım içerden sen kordonunu kesersin diye ay ben yapamam kordon falan kesemem diyodüşündüm haklı gerçekten yapamaz o normalde herkese herşeyi yapabilir mesala kafasına döner bıçağı yemiş birini hastaneye yetiştirmişliği var ama konu ben olunca bana dayanamıyo...
nikah için testlerimizi yaptırmaya gitmiştik ilk o kan verdi sonra sıra bana geldi hemşire benden kan alıyo 3 tüp kan çekti ama benimkinin içi gidiyo bişeyde diyemiyo ya çok olmadımı falan diyo sonra bunun rengi bi attı adam oldu bembeyaz buz gibi terler döküyo eli ayağı döküldü kadında telaşlandı yok bişey olmaz eşinize merak etmeyin falan diyo
son kararım doğuma girmemesi yönünde mazallah düşer bayılır falan drlar beni bırakır ona koşar uğrasamam valla
olduk teyzesi benim oğlum sizin bebişlerinizin abisi olucak kısmetse.sağlıklı olsunlarda sizde girersiniz 28 ,30 derken bir bakmışsın gelmiş.Günaydınlaaaar. Herkese mutlu, sağlıklı günler olsuuunnn...
Ayyyy Nejlaa koccaman oldunuz siz yaaa.Senin tickeri her gördüğümde özeniyorum varya.. Biz daha 28 e bile giremedikHayırlsıyla bi 28. haftayı bitirseydik hepimisss.. Sonra 32 sonra 36 derkeeeen patır patır doğuruveririz hayırlısıyla inşallah.
ayyy amaaan daha çok var yaa..
Canım geçmiş olsun. Vajina genişlemesi ne demekse?? Neyse iyisin ya gerisini boşver.
Bu arada vajina genişlemesi belki hepimizde var. Geçen ağda denemesi yaptımda söylemesi pek bi ayıp ama sanki gün geçtkçe pubik büyüyor yaaaSizde de öyle miii:78:
ben sebamedin şampuanının,sabununu ve pişik önleyici kremini aldım canım.benim bir tanıdığımda pişik önleyiciyi günde bir defa kullanınca hiç pişik olmuyor diyodu.bence bu memnuniyetlik meselesi bebeklerin cildiyle alakalı.bebekler için deterjan ve yumuşatıcıyada baktım. dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcıyı öneriyorlar. hem sağlıklıymış hemde bebeğin kıyafetleri çok güzel kokuyormuş. birde omo babynin deterjanı ile yumoş babynin yumuşatıcısını öneriyorlar. son olarak dalan roxi var bunda yumuşatıcıya gerek kalmıyormuş. ama hepsinin dez avantajı sabun tozu olduğundan çamaşırları çabuk yıpratıyormuş ve bebek meyveli gıdalara geçtiğinde kaka lekesini çıkaramıyormuş. dalin sıvı sabunda ilk 6-9 ay iyiymiş ama meyveli gıdalara geçişten sonra kaka lekesini oda çıkaramıyormuş. omo bayb ise diğerlerine göre daha ii leke çıkarıyormuş. bende karar verdim ilk 6 ay için dalinin sıvı deterjanını alıcam ve tabi dalin yumuşatıcısını :)) bebe bakım setindede bebe yağını, banyo köpüğünü,sabununu sebamedden alıcam. sebamedin pişik kremi pek ii değilmiş oyüzden bepanten plus alıcam eczaneden pişik için. şampuan olarakta kokusunu çok sevdiim için dalin almaya karar verdim. böylece en çok beğenilip tavsiye edilen ürünlerden karma yapmış olucam. siz ne düşünüyorsunuz hanımlar?
üzülme kız biz topik olarak gelemesekde seni yalnız bırakmayız zırt pırt ararız ne yaptın diye senin tarih belli olacak nasıl olsa biz varız üzülme sen
Aman boşver, ekekler bazen dediklerini bilmiyorlar. Herkesler gelir inşallah hepimize...
canım cimridede unnadodaki fiyattan 4 tl daha ucuz :))
bian öyle abiyeyle rimelin akmış hastanede hayal ettim seni :)) nolucak bizim bu halimiz bilmem bende kızım ilk yan döndüğü gece kasığımdaki sancı yüzünden eşime doğuruyorum galiba dedim adamcağız o gün bugündür nezaman onu çağırsam koşa koşa geliyo panik yapıyo, doğuruyorum sanıyo. geçen gecede öyle bi terlemişimki yataktan düştüm ama bişi olmadı kayarak düştüm :)) çarşafın üstünden aşağıya yumuşacık kayıverdim eşim noldu noldu gidiyomuyuz doğuruyomuyuz diye kalktı :))
ha ha ha çok güldüm canım ya demek o senin poziyonun :))))))))))))))))))))))))))
Ayy canım ya ne korkmuşundur. Neyse Allahtan üfürükten bişeymiş.He bide kızıcam sana Madem acile falan gittin niye demedin telefonda hiç? Hep iyiyim diyosun seni gidi seniii.
bende senin kocayı hayal ettim birden gidiyomuyuz doğuruyomuyuzallahtan burda hepimizin kocası bizlere düşkün çok merak ediyorum nasıl doğuma gitme götürülme hikayeleri çıkacak
akşam bi topikte okudum kadının sancısı gelmiş çıkmışlar dışarı adam taksi bulmaya gitmiş kadında duvara yaslandım bekliyorum gelsin diyo kocası taksiyle beraber kadının önünden geçip gitmiş kadın kaldım öylece diyo 3 dak. sonra geri dönmüş kadını almaya taksici sorunca fark etmiş adam karısını unuttuğunu uyku sersemi tek başına doğuma gidiyomuş
günaydın kızlarr.
umarım herkes iyidir.
kızlar son kilo durumunuz nedir acaba...herkes yazarsa sevinirim.lakin ben 5 kilo aldım.500 gramını da geri verdim.yarın kontrolüm var.18 haziranda bebiş 600 gr ve 32 cm.idi.yani ayn ı haftadaki bebeklere göre ilerideydi.
günayydın nejlacıımm.
ben iyiyim, kızım da iyi çok şükür canım işteyim çalışıyorum bir sıkıntımız yok.
sen nasılsın? kızımın abisi nasıl? Abi diye diye elinde tesbihle doğurucaz oğluşunu
kızlar son kilo durumunuz nedir acaba...herkes yazarsa sevinirim.lakin ben 5 kilo aldım.500 gramını da geri verdim.yarın kontrolüm var.18 haziranda bebiş 600 gr ve 32 cm.idi.yani ayn ı haftadaki bebeklere göre ilerideydi.
canım bebek için üretilmiş ise kullanmanda sakınca olacagını sanmıyorum arkasında yazar zati kullanılıp kullanılmayacagı
ben dalan roxyi (yanlş yazmadıysam) alıcam başka topicte okumuştum kullanan herkes çok memnunmuş.yumuşatıcı olarak almayı pek düşünmüyorum.çoğu kişi kullanmıyormuş zaten.deterjan zaten bebeklere özel yapıldığı için gerek yokmuş yumuşatıcıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?