2011 Ekim Anneleri

anammm o kadar şeyi elimde yıkarsam ben sinirlenir parçalarım kıyafetleri
ben makinaya attım hassas 30 derecede yıkadım hatta renkleri karışırmı diye makinanın önüne
oturdum seyrettim3 gün önce pc donuyo diye bilgisayarla kavga ettim bi yumruk savurdum
laptopa baktım ekran karıncalandı dua ediyorum sakın bişi olmasın aman haa sonra ellerime vurup sakin ol
bee bilgisayardan ne istiyosun didim

bizimkide erken olabilir diyo sanki banada erken doğuracakmısım gibi geliyo eylül ortası gibi falan diye geçiyo içimden ama hayırlısı bakalım bende geçenlerde dedim eşime sen doğuma girme ben doğurunca seni çağırtırım içerden sen kordonunu kesersin diye ay ben yapamam kordon falan kesemem diyo düşündüm haklı gerçekten yapamaz o normalde herkese herşeyi yapabilir mesala kafasına döner bıçağı yemiş birini hastaneye yetiştirmişliği var ama konu ben olunca bana dayanamıyo...
nikah için testlerimizi yaptırmaya gitmiştik ilk o kan verdi sonra sıra bana geldi hemşire benden kan alıyo 3 tüp kan çekti ama benimkinin içi gidiyo bişeyde diyemiyo ya çok olmadımı falan diyo sonra bunun rengi bi attı adam oldu bembeyaz buz gibi terler döküyo eli ayağı döküldü kadında telaşlandı yok bişey olmaz eşinize merak etmeyin falan diyo
son kararım doğuma girmemesi yönünde mazallah düşer bayılır falan drlar beni bırakır ona koşar uğrasamam valla

valla hiç bilmiyorum ben tamam canım sen eve çıkınca haber veririz eve gelirler demesini beklemiştim
öyle diyecegini düşünemedim ütü yapıyodum çok üzüldüm kendimi degersiz hissettim

Aman boşver, ekekler bazen dediklerini bilmiyorlar. Herkesler gelir inşallah hepimize...

valla hiç bilmiyorum ben tamam canım sen eve çıkınca haber veririz eve gelirler demesini beklemiştim
öyle diyecegini düşünemedim ütü yapıyodum çok üzüldüm kendimi degersiz hissettim

üzülme kız biz topik olarak gelemesekde seni yalnız bırakmayız zırt pırt ararız ne yaptın diye senin tarih belli olacak nasıl olsa biz varız üzülme sen

ayy kızz adam kan alınırken bayılıyosa kordon diye başka şeyleri kesip bayılmasın

olduk teyzesi benim oğlum sizin bebişlerinizin abisi olucak kısmetse.sağlıklı olsunlarda sizde girersiniz 28 ,30 derken bir bakmışsın gelmiş.

ben sebamedin şampuanının,sabununu ve pişik önleyici kremini aldım canım.benim bir tanıdığımda pişik önleyiciyi günde bir defa kullanınca hiç pişik olmuyor diyodu.bence bu memnuniyetlik meselesi bebeklerin cildiyle alakalı.

ilahi fatoooşş :) yumuşacık kayıverdin ha. işin kötü tarafı kaymayı durduramayız da :) elimizden tutup çekecek kocalar lazım şimdi :)
bence kocalara çok fazla doğum sinyali vermeyelim ki gerçekten alarm çalarsa inansınlar bize :) yoksa döner arkasını yatarlar valla kaldıramayız da :) benim ilk sinyal bu sancı oldu, bi daha ne zaman ne şekilde olur bilmiyorum. iyisimi yediklerime dikkat ediyim ben :)

Ayy canım ya ne korkmuşundur. Neyse Allahtan üfürükten bişeymiş. He bide kızıcam sana Madem acile falan gittin niye demedin telefonda hiç? Hep iyiyim diyosun seni gidi seniii.

rumuzum seninle konuştuğum zamanlarda hep iyiydim. buraya dönmeden bir gece önce oldu.
evet evet üfürükten bişeymiş. yanlış alarm

ayy Allahıımm. gülmeyim diyorum ama elde değil.

ben de çok merak ediyorum elifcim bakalım ne hikayeler dinliycez burda :)
bu arada benim aklıma ciddi ciddi doğum provası yapmak yatıyor :) sakin olmamız lazım çünkü.

Gördüğüm ilk muhabbete balıklama atlıyım Erciyes i görünce dayanamadım

Harika bir yer orası ya akşamları orada uyuduğumu hayal ettim oohh miiss serin serin hatta teleferiğin üzerinde uyuyayım ben battaniyeye sarınıp

Rumuuuzzz biziiiii Erciyes eee götüüüüürrrrrrr

kızlar son kilo durumunuz nedir acaba...herkes yazarsa sevinirim.lakin ben 5 kilo aldım.500 gramını da geri verdim.yarın kontrolüm var.18 haziranda bebiş 600 gr ve 32 cm.idi.yani ayn ı haftadaki bebeklere göre ilerideydi.

kızlar son kilo durumunuz nedir acaba...herkes yazarsa sevinirim.lakin ben 5 kilo aldım.500 gramını da geri verdim.yarın kontrolüm var.18 haziranda bebiş 600 gr ve 32 cm.idi.yani ayn ı haftadaki bebeklere göre ilerideydi.

benimde son kontrolde 64.300 dü kilom toplamda 7 kilo aldım bebişte 900 gramcık

ayyy kızlar çoıknsıkılıyorum ben evde yaaa...keşke bi işim olsa şimdi ne güzel olurdu ,akşama kadar napcam ben yaaa..canım hiiç temizlik falan yapmakta istemiyo...pufff:78::78::78::78:

maaşallah size hep böyle iyi olun canım.bende sıcak ve şiş olan ayaklarım hariç iyiyim(gerçi ayaklarımın şişi dün akşama göre biraz daha indi)
kızının abiside çok iyi şükür.
ilahi denizcim biran hayal ettimde oğlumun elinde tesbih sizin bebişlere abilik yapıyor çok hoşşş yaaa
o günleri hayırlısıyla görürüz inş.

]

ben 62 kilo ile başladım hamileliğe şuan 68-69 arasıoynuyor kilom canım.üç hafta önce bebişim 1420 gr dı.
haftaya bakalım oğlum kaç kilo olmuş.

canım bebek için üretilmiş ise kullanmanda sakınca olacagını sanmıyorum arkasında yazar zati kullanılıp kullanılmayacagı

Teşekkürler kızlar.

Bu arada ben banyo grubunu Bübchen aldım. Eğer yurtdışından özellikle Almanya'dan getirtme şansınız varsa öyle yapın çünkü çok ucuz orda.Benim öyle bir şansım vardı eşim getirdi.Toplam 47 euro tuttu yani 50 tl.Bakın aldıklarımı sayayım.
-Bebek Şampuanı
-Banyo köpüğü
-Süt
-Yağ
-Komple vücut yıkamak için jel(Bunu almasamda olurdu karar veremedim ondan aldım)
-Pişik önleyici krem
-Bakım kremi

Burdan almış olsam 200 falan olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…