2011 Ekim Anneleri

inşallah canım. amiiinnn.
ayakların için, fatoşun dediği gibi ben de destek koyup yatıyorum akşamları sabaha minnacık kalıyor ayaklarım iki beden küçülüyor resmen. gün içinde benim de şişiyor, sabah kalktığımda üzerine bastığımda ağrıyordu iki gündür destekli yatıyorum ağrım yok çok şükür.

Benim kocada maşallah ultrason aleti gibi. Tutturmuş 24 Eylül'de doğacak diye. Bi baktım haftasonuna geliyor. Aman sakın ha dedim, ağzından yel alsın.

:))) niye 24 eylül 25 olmaz mıymış :))
bu arada senin bebiş gramı geçmiş mi sibelcim hiç bebişini anlatmadın bize. ya da ben mi kaçırdım.
çok hoşuma gidiyo hafta hafta büyüdüklerini görmek.

kızlar son kilo durumunuz nedir acaba...herkes yazarsa sevinirim.lakin ben 5 kilo aldım.500 gramını da geri verdim.yarın kontrolüm var.18 haziranda bebiş 600 gr ve 32 cm.idi.yani ayn ı haftadaki bebeklere göre ilerideydi.

ben 58le hamile kaldım. 56ya kadar düştüm şimdi ...................... 66 kiloyum bir ayda 4 kilo aldım şişko oldum iyice. bebişim iyi olsun da napim artıkk

ben öyle sabit yatıp kalkabilsem hiç sorun olmayacak da eşim diyoki sen çok oynuyosun bu oğlan ondan kilo almıyo diyo. :))) gece çok dönüyorum sağa sola. gerçi ağırlaştım şmdilerde vinçle zar zor dönüyorum. çok huzursuz geçiyo geceler

ya kızlar peki makineye atınca renk karışımı olmasın bebek kıyafetlerinde çünkü kimisi beyaz kimisi koyu ayrı ayrı mı attınız yoksa??

canım bende dün fatoş diyince ayaklarımın altına yastık alıp uyudum.iyi geldi dün ağrıyordu dediğin gibi yere basınca bu gün yok.ayak bileklerimdün çok şişti bu gün orda şiş yok ama ayklarımda var biraz

Bebeğime hediye bakıyordum kızlar. Her anını resimlemek istiyorum. Profesyoneller çok pahalı ama bu bayağı nitelikli bir makina gibi duruyor. Mağazada da inceledim ama bir internet sitesinde bayağı indirime girmiş aranızda kullanan varmı?

Fujifilm FinePix S2950 .

kızlar son kilo durumunuz nedir acaba...herkes yazarsa sevinirim.lakin ben 5 kilo aldım.500 gramını da geri verdim.yarın kontrolüm var.18 haziranda bebiş 600 gr ve 32 cm.idi.yani ayn ı haftadaki bebeklere göre ilerideydi.

evdeki tartıma göre 55'le hamile kaldığımı düşünüyordum ama yanlış sanırım o zamanki kilom ilk kontrolde 58 çıkmıştı, ben yok yaa o 55 diye tutturdum uzun süre ama şimdi kabul ediyorum, son kararım 58 :) yoksa 10 kg almış gözükücem şimdi
58'le hamile kalıp, 7 kg aldım şuan 65'im minnoşum 24+6'da 804 gram.

1 kilomuuusenin bebik olan kilolardan beslenmiş maşallahhh

Tatlım ama ben 5 kilo verdim ilk 3 ayda ondan dolayı 1 kilo vermeseydim 6 kilo olacaktı muhtemelen Hamile kaldığımda zayıf değildim tombiştim onun etkisi büyük. Bide artık son üç ay muhtemelen 80 olurum. 80 ni geçmimde

58 le başladım bu sabah tartıldım 62 olmusum kntrolumuz geldi sayılır geçen ay kızım 723 gr dı ben gidene kadar 1.5 kilo olurmu acaba ???

aman olsun kız onlarıda verirsin dogumdan sonra
en azından 90 a yolculuk yapmamışın

ya kızlar peki makineye atınca renk karışımı olmasın bebek kıyafetlerinde çünkü kimisi beyaz kimisi koyu ayrı ayrı mı attınız yoksa??

ben renk emici mendillerden aldım canım ve denedim eltimin çamaşırlarında tavsiye ederim.

biz gidip azcık mama yiyelim kızımla çok tercih etmediğim 40 yıl yemesem aklıma gelmeyecek bişey çekti canımız yaptık bakalım kızım sevecekmi

valla hiç bilmiyorum ben tamam canım sen eve çıkınca haber veririz eve gelirler demesini beklemiştim
öyle diyecegini düşünemedim ütü yapıyodum çok üzüldüm kendimi degersiz hissettim

değersizlikle ne alakası var canım. eşin seni kıskandığından kimse gelemez demiştir. seni hemen öyle kimsenin görmesini istememiştir bence.

değersizlikle ne alakası var canım. eşin seni kıskandığından kimse gelemez demiştir. seni hemen öyle kimsenin görmesini istememiştir bence.

inşallah öyledir çünkü o kadar kötü günler yaşadım bebeklerimi kaybettim ailesinden birisi arayıpta geçmiş olsun demedi
zaten gelmezlersede çok umrumda değil

bende aynısını yaptım canım, bir arkadaşım gitmişti almanyaya ona ısmarladım,geldi. şimdi bir set daha başka arkadaşa söyledim oda aynonu gelecek inşallah oda getirir

bende 62 ile hamile kaldım.toplamda 10 kilo aldım .şuanda 72 kiloyum.kızımda enson 25 +4 de 900 grmdı.cumartesi kontrolumuz var.bakalım kç kilo oldu.
umarım 80 kiloyu aşmam bu gidişle.son aylardaa daha cokmu alınıyor acabaa pufff...
neyse ya rabbim kızıma saglık versın de gerısı muhım deıl artıkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…