maaşallah size hep böyle iyi olun canım.bende sıcak ve şiş olan ayaklarım hariç iyiyim(gerçi ayaklarımın şişi dün akşama göre biraz daha indi)
kızının abiside çok iyi şükür.
ilahi denizcim biran hayal ettimde oğlumun elinde tesbih sizin bebişlere abilik yapıyor çok hoşşş yaaa
o günleri hayırlısıyla görürüz inş.
Benim kocada maşallah ultrason aleti gibi. Tutturmuş 24 Eylül'de doğacak diye. Bi baktım haftasonuna geliyor. Aman sakın ha dedim, ağzından yel alsın.
kızlar son kilo durumunuz nedir acaba...herkes yazarsa sevinirim.lakin ben 5 kilo aldım.500 gramını da geri verdim.yarın kontrolüm var.18 haziranda bebiş 600 gr ve 32 cm.idi.yani ayn ı haftadaki bebeklere göre ilerideydi.
inşallah canım. amiiinnn.
ayakların için, fatoşun dediği gibi ben de destek koyup yatıyorum akşamları sabaha minnacık kalıyor ayaklarım iki beden küçülüyor resmen. gün içinde benim de şişiyor, sabah kalktığımda üzerine bastığımda ağrıyordu iki gündür destekli yatıyorum ağrım yok çok şükür.
inşallah canım. amiiinnn.
ayakların için, fatoşun dediği gibi ben de destek koyup yatıyorum akşamları sabaha minnacık kalıyor ayaklarım iki beden küçülüyor resmen. gün içinde benim de şişiyor, sabah kalktığımda üzerine bastığımda ağrıyordu iki gündür destekli yatıyorum ağrım yok çok şükür.
kızlar son kilo durumunuz nedir acaba...herkes yazarsa sevinirim.lakin ben 5 kilo aldım.500 gramını da geri verdim.yarın kontrolüm var.18 haziranda bebiş 600 gr ve 32 cm.idi.yani ayn ı haftadaki bebeklere göre ilerideydi.
ya kızlar peki makineye atınca renk karışımı olmasın bebek kıyafetlerinde çünkü kimisi beyaz kimisi koyu ayrı ayrı mı attınız yoksa??
Bu arada 73 ile hamile kaldım. 68 e düştüm. 2 gün önce 74 tüm. Şimdilik 1 kilo
1 kilomuuusenin bebik olan kilolardan beslenmiş maşallahhh
Tatlım ama ben 5 kilo verdim ilk 3 ayda ondan dolayı 1 kilovermeseydim 6 kilo olacaktı muhtemelen Hamile kaldığımda zayıf değildim tombiştim onun etkisi büyük. Bide artık son üç ay muhtemelen 80 olurum. 80 ni geçmimde
ya kızlar peki makineye atınca renk karışımı olmasın bebek kıyafetlerinde çünkü kimisi beyaz kimisi koyu ayrı ayrı mı attınız yoksa??
valla hiç bilmiyorum ben tamam canım sen eve çıkınca haber veririz eve gelirler demesini beklemiştim
öyle diyecegini düşünemedim ütü yapıyodum çok üzüldüm kendimi degersiz hissettim
ayy kızz adam kan alınırken bayılıyosa kordon diye başka şeyleri kesip bayılmasın
değersizlikle ne alakası var canım. eşin seni kıskandığından kimse gelemez demiştir. seni hemen öyle kimsenin görmesini istememiştir bence.
Teşekkürler kızlar.
Bu arada ben banyo grubunu Bübchen aldım. Eğer yurtdışından özellikle Almanya'dan getirtme şansınız varsa öyle yapın çünkü çok ucuz orda.Benim öyle bir şansım vardı eşim getirdi.Toplam 47 euro tuttu yani 50 tl.Bakın aldıklarımı sayayım.
-Bebek Şampuanı
-Banyo köpüğü
-Süt
-Yağ
-Komple vücut yıkamak için jel(Bunu almasamda olurdu karar veremedim ondan aldım)
-Pişik önleyici krem
-Bakım kremi
Burdan almış olsam 200 falan olacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?