inşallah öyledir çünkü o kadar kötü günler yaşadım bebeklerimi kaybettim ailesinden birisi arayıpta geçmiş olsun demedi
zaten gelmezlersede çok umrumda değil
kendi ailen ve arkadaşlarınız gelsin gerisi çokta mühim değil bence. eşinin akrabalarının gelmemesi sana değer verilmediğini değil ,eşine değer verilmediğini gösterir. bunu bu şekilde düşün ve içini rahatlat. bunu uygun biçimde yeri geldiğinde eşinede anlat, oda onlara ona göre davransın
ben öyle sabit yatıp kalkabilsem hiç sorun olmayacak da eşim diyoki sen çok oynuyosun bu oğlan ondan kilo almıyo diyo. :))) gece çok dönüyorum sağa sola. gerçi ağırlaştım şmdilerde vinçle zar zor dönüyorum. çok huzursuz geçiyo geceler
evet yaa haklısın hiç öyle düşünmemiştimmm çok sağol
canım bende dün fatoş diyince ayaklarımın altına yastık alıp uyudum.iyi geldi dün ağrıyordu dediğin gibi yere basınca bu gün yok.ayak bileklerimdün çok şişti bu gün orda şiş yok ama ayklarımda var biraz
sağol canımçok teşekkür ederim, aklimda olsun eğer bir daha gelirsem sanada uğrarım, hemde bebişini görmüş olurum.
Gördüğüm ilk muhabbete balıklama atlıyım Erciyes i görünce dayanamadım
Harika bir yer orası ya akşamları orada uyuduğumu hayal ettim oohh miiss serin serin hatta teleferiğin üzerinde uyuyayım ben battaniyeye sarınıp
Rumuuuzzz biziiiii Erciyes eee götüüüüürrrrrrr
Bu arada 73 ile hamile kaldım. 68 e düştüm. 2 gün önce 74 tüm. Şimdilik 1 kilo
evdeki tartıma göre 55'le hamile kaldığımı düşünüyordum ama yanlış sanırım o zamanki kilom ilk kontrolde 58 çıkmıştı, ben yok yaa o 55 diye tutturdum uzun süre ama şimdi kabul ediyorum, son kararım 58 :) yoksa 10 kg almış gözükücem şimdi
58'le hamile kalıp, 7 kg aldım şuan 65'im minnoşum 24+6'da 804 gram.
Bendeki son durum ise 58,5 ile hamile kalmıştım, bugün itibari ile 67,4 kiloyumYaniii toplamda 9 kilo aldıııım
Bugün aylık çetelemi çıkardım da son 3 ayda yaklaşık her ay 2-3 kilo almışım. kalan 3 ayda 2 kilo alırsam 15 ile kapatırım. 1 kilo ile kapatmak için elimden geleni yapiciiim. Ama geçen bi arkadaş yazmıştı, arkadaşı ilk 2 ayda aldığı 20 küsür kilonun 15 ini sadece emzirerek vermiş. Yani 15 kilo alırsam 2 ayda verebilirim diye ümit ediyorum. Ama önce sağlık, önce bebişleer. 2 ay olmazsa 4 ayda verelim nolcek
kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum, hamileliğinin ilk 5 ayında 5 kg almış. son 4 ayda 17 (oonnyediii) kilo almış ve 22 ile kapamış. kızı 2,5 yaşında şuan 14 kilosunu vermiş kalanı yapıştı gitmio diyo ama herkesin bünyesi aynı değil. ablam 15 kilo aldı, 20 kilo vermiştir. çünkü yeğenim 14 aylık ve hala emziriyor. (memeyi bırakmıyor sıpa yemek yemiyor)
yaa zaten senin göbek möbek yoktu görüştüğümüzdedee,şimdi çıktımı azcık barii???ne güzel azcık almışın ,bebek besleniyo demekkii.58 le başladım bu sabah tartıldım 62 olmusum kntrolumuz geldi sayılır geçen ay kızım 723 gr dı ben gidene kadar 1.5 kilo olurmu acaba ???
canımcım bende senle aynı durumdayım ,61.5 başladım simdi 70 oldum ,ama doktorum son gittiğimde çok iyi dedi ,hatta bravo bile dedii,canım benimmbende 62 ile hamile kaldım.toplamda10 kilo aldım .şuanda 72 kiloyum.kızımda enson 25 +4 de 900 grmdı.cumartesi kontrolumuz var.bakalım kç kilo oldu.
umarım 80 kiloyu aşmam bu gidişle.son aylardaa daha cokmu alınıyor acabaa pufff...
neyse ya rabbim kızıma saglık versın de gerısı muhım deıl artıkk....
yaa zaten senin göbek möbek yoktu görüştüğümüzdedee,şimdi çıktımı azcık barii???ne güzel azcık almışın ,bebek besleniyo demekkii.
canımcım bende senle aynı durumdayım ,61.5 başladım simdi 70 oldum ,ama doktorum son gittiğimde çok iyi dedi ,hatta bravo bile dedii,canım benimm
2.5 yaşında ve hala emiyormuu arkadaşının memişlerine üzüldüm valla kopar kızz uçmu kalır abooookendimi düşündümdee yok yokk ben yapamam helal olsun arkadaşına nasıl dayanıyo acepp
8,5 kiloya bravo mu dediiiii
Hoş benimki hiç bişi demiyo o da ayrı. sadece not ediyor. Geçen 2 ay önce 3 kilo alınca çok mu almışım diye ben sordum. Diğer ay 2 kilo al dedi. 2,6 alıp gittim. :78:Hatırı kırılmasın 400 gr eksik gideyim bari didiiim
Kızlar dün konuştuğumuz bebeği tuzla yıkama ritüelini sordum. doğar doğmaz, eve geldiğinde değil 1-1,5 ay sonra normal banyosunu yaptırırken yapılıyormuş. kimileri leğeni tuzlu suyla hazırlayıp bebeği içinde 10-15 dk yıkıyormuş, kimileri de banyosu bittikten sonra koltuk altı, kasıkları, ensesi ve özellikle ayaklarını üç beş dakika dakika ovalayarak (bastırmadan) tuzlu suyla yıkıyor, en son durulayıp çıkarıyorlarmış. ilgileneniniz varsa söyliim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?