2011 Ekim Anneleri

ayy yok anam ben yapmıcam o ne öyle kız bebeği böreğe çevirdiniz kıllı olursada yapıcak bişey yok epilasyon yapar büyüyünce

büyüdük tabi teyzesi göbiş olmaz olurmu bayadır da resim koymadım iyi getirdin aklıma bi resim ekleyelim biz

Kırkı çıkarken yapılıyor demek ki. Bende denemek istiyorum çapkın oğluşum hiç ter kokmasın.

Hahahah bana doktor demeyin en son düştüğüm 5 kilonun üzerine 2 kilo aldım diye demediği kalmamıştı. Ama ama ben zaten daha kiloluydum diye bozuk atmıştım kendisine. En son gittiğimde 72'ydim sesi çıkmadı. Bu cumartesi kontrol var 74 ü görünce nedicek merak ediyorum.

dünde demiştim bizde böyle bir adet yok, benimde terim kokmaz ama ben dediğin gibi yapayım oğluma 40 çıkınca (1,5 ay olmuş oluyor böylece.) işi garantiye alayım oğluşumda ter kokmasın , sonra kızlar beğenmez

yaa kızlar bişey sorcam geçen gün duydum da .. ilk altı aya kadar bebeğe su verilmezmiş doğru mu :26::26::26:

Ben de yapıcam kısmetse. 1,5 ay sonra kırkı oluyor demek ki o zaman yapılıyor bu önemli ayrıntıyı unutmuşum :)
ayy rumuuzz ben o dediğin yumurtalı çörek etli merasimi hiç duymadım. sanki ben tuzlu suyla yıkarım canım yaa :) arkadaşın çok doğru bir benzetme yapmış :)

bak iştee ben karınca yumurtasını da duymadım yaa. koca koca kadınlar yapıyor ama bebeklere yapıldığını duymamıştım, gerekirse yaparım tabiki ama ben tüyzüsüm zaten. bana çekerse rahat eder.

büyüdük tabi teyzesi göbiş olmaz olurmu bayadır da resim koymadım iyi getirdin aklıma bi resim ekleyelim biz

evet eliiff foto isterim ben dee

Kırkı çıkarken yapılıyor demek ki. Bende denemek istiyorum çapkın oğluşum hiç ter kokmasın.

sizin oğlanların istikbali bu suda saklı hanımlar ben de yapıcam. kırkı çıkarken, çocuğu haşlamadan pişirmeden yapmayı düşünüyorum çünkü gerçekten etkisini biliyorum. kendimden yani, ya da ben kendi kendime kokmuyorum o da olabilir bir gün görüşürsek test edelim hahahah :)

2 patates 1 sogan tuz karabiber ile firina verelim yada unlu yumurtaya batirip kizartmasini yapalim

merhaba bende ekim annesi olcam ins.kac gundur cesaret edipde konusamadim okuyup ciktim.ama bugun cesaret geldi artik.bende 05.10.2011 annesi olacagim ins.2.oglum olacak kismetse.

yaa kızlar bişey sorcam geçen gün duydum da .. ilk altı aya kadar bebeğe su verilmezmiş doğru mu :26::26::26:

geçen gün aynışeyi ben anneme sormuştum ilk 6 ay anne sütü sadece dedi suyu da ordan karşılanıyomuş çok mucize şu anne sütü :) inşallah sorunsuz emerler o kadar çatladı göğüslerim yanii bazı duyuyorum süt gelmiyomuş falan öle bişey olmasın inşallah

merhaba bende ekim annesi olcam ins.kac gundur cesaret edipde konusamadim okuyup ciktim.ama bugun cesaret geldi artik.bende 05.10.2011 annesi olacagim ins.2.oglum olacak kismetse.

Hoşgeldin gulsahbekir hayırlı olsun bebeğin
Cesaretini yitirme :) pek çoğumuz öyleydik başta ama burası çok sıcak bir topik, kısa zamanda alışırsın umarım.
Nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin? nerdesin?

kızlar şimdi annemi aradım diyoki ,eskiden çocuk doğar doğmaz tuza bulanırdı ,2-3 gün öyle kalır ondan sonra yıkanırdı,geçenlerde benim yiğenimide tuzlarken etrafındakiler çcanıacır falan dediği için annem pamukla tuzlu suya batırıp silmiş çocuğu ,ertesi günde yıkamışlar ,bi sıkıntı olmamaış ,ama tabi evhamlanabilir yani ,yawrucağın canı yanar diye ben de korkarım ,tuzlıcam ama çok bekletmem heraldee..
karınca yumurtası falanda hiiç uğraşamam ,epilasyon yaptırsın süslü kızım ,zati bana çekerse çok sorun yaşamazda ,baba tarafına çekerse yandığının resmidir

canım evet gerek yok zaten vermeye ,ama benim tanıdıklarım günde 1-2 çaykaşığı veriyolar bebeğe ,bi zararı yok ,hatta çocuk içincee aaa diyola susamış susamış diyemiyounki çocuk ne bilsin suyu ona süt yeter ,hadi 6 olmasın 3-4. aylarda verilmeye başlanabilr bencee

aslinda nasil yaziliyor bilmiyordum ama bugun esimin yardimiyla ogrendim.cok seviyorum konusulanlari ben hollandadan katiliyorum.hamileligim biraz korkuyla geciyor.iki dusugun ardindan bu biraz stresli geciyor canim.ins allah hepimizin yardimcisi olur.sonunda bebeklrimizi kucagimiza aliriz.

kizlar benim sorunum var bilmiyorum hic duydunuzmu?bebegin gobek baginda 3 damar olmasi gerekiyormus.birisi beslenmesi icin didgeri birbirine bagli bir damar ve bubegin organlarinin gelisimine,yine beslenmesi icinmis.benimkinde sadece birlesik olan damar varmis.cok korkuyorum birsey olacak erken dogum yapacam diye.varmi bu sorunu yasayan icinizde?

Anlıyorum, geçmiş olsun gulsah. Aynı acıları tekrar yaşamazsın umarım sağlıcakla kavuşursun bebeğine.
Sıkıntılıysan, stresliysen tam yerindesin. aa geç bile kalmışsın bak yakında doğuruyoruz Sıkıntılarını, endişelerini her şeyi paylaşıp rahatlarsın burda aynı korkuları yaşayan kişileriz o yüzden anlarız seni. rahat olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…