2011 Ekim Anneleri

aaaa bugun cumaaaaaaa eyt demese bilmiyordum heeee

İlahi canomm evde olunca önemsenmiyor sanırım ama çalışan için büyük gün. Dün akşam patronum yine cuma geldi ne çabuk geçiyor bir hafta sinir oluyorum dedi. Bana dedi bana Benden cevap size göre öyle olabilir ama benim işyerinde en mutlu olduğum anlar cumanın gelişin birde maaşın gelişi.

herkese gunaydın hayırlı cumalar canlarrrr...dün bi baş ağrısı zaten migren,m var bi mide bulantısı akşam eve gttm yatmaya çalıştım ama nafile,bulantı ile uyandım.ölüorum sandım.bide sabah kalktım yatakdan yemek bile yiyemedm.bgnde işe geldim ya sanki ilk zamanlara dönüorum ya mide bulantısı,baş ağrısı falan.çok tırstımmm

Bebekler sağlıklı olsunda canom biz sızlana mızlana geçiririz artık Allah yardımcımız olur inşallah :)

Günaydın hayırlı cumalar bayanlar. Haftanın en sevdiğim günü bugün yaşasın Günler sonra ilk defa 2 kere uyanma ve peşine hemen dalmayla geceyi tamamladım. Özlemişim.

Demekki 2 gece uykusuzluk diğer geceyi baygın geçirmeye sebep oluyo çok şükür dün gece sızmışım bende :)

hayırlı cumalar arkadaşlar hepinize...

foruma foto ekledikten sonra silebiliyo muyuz bilen varmı?

Hayırlı cumalar canım :) Eper alıntı yaparlarsa silemiyosun canım galiba...

Evet bu gün büyük gün hafta sonu 2 gün yan gelp yatmak demek hamişken çalışanlara daha büyük bir gün oluyor artık iple çekiyorum haftasonlarını, bundan sonra 5 haftasonumuz kalıcak izin için :) 1 Ağustosta geri sayıma başlıcam 32. haftaya 30 gün kalmış olcak :)))

günaydıınn herkeslereeee......
hayırlı cumalar.rabbim bizlere ve bebeklerimize sağlık sıhhat versin,hayırlısıyla 9 aımızı tamamlayıp,yavrularımızı mutlulukla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallahhhhhhh..........
bu duyguyu herkeslere yasatsın Allahım,her isteyen anne olsunn........

Amiiin canım Allah razı olsun bu arada herkese hayırlı cumalar :)

bide 2 gun öne şunu öğrendim çok üzüldm belki başım ondan ağrısı bnm yerim gelecek olan arkadaşım niyeti bozukmuş sanırım kalmak istiyor ben izinden geldikten sonrada, yalakalık çalışmalarına da başlamışşş en çok üzüldüğüm tanıdığım bildiğim biri bnmle paylaşabilirdi, öle durduk yere mail falan atıo nezmn izne çıkcan falan die.. çok üzüldü.ben yalakalık falan yapamam, onun gibide olamam.sadece izne ayrılırken konuşcam garanti olsum dönüşüm aynı pozisyon olsun die o kdar, ama zmn ne gösterir bilemıorumm.. çok üzülüorum.ama Rabbim rızkı nerden verirse oradan olur heralde,, en kötüsü dönüşte pozisyonum aynı olmazsa istifa eder,bebeğime bakarımm :44::44: dua edin de rabbim beni böleleriyle uğraştırıp muhatap etmesin lütfenn

Herkese günayydıınn. cumamız hayırlı olsun güzeller

Günaydın hanzade. ben de 24 saat uyusam uyurum şugünlerde gözlerimden uyku akıyor. havalar ısınmaya başladığından beri böyleyim ben. çok erken uyuyorum, ona rağmen. gerçi çok erken uyanıyorum ondan galiba.
Edadan benim de haberim yok, görüşürüm gün içinde. iyidir inşallah.

Yaa eytcim görüyo musun, tok aç'ın halinden anlamıyor :) biz bugünü iple çekiyoruz, canom günlerden ne olduğunu bilmiyo aa çok kıskandım valla. ben de öyle olmak istiyorum.
Ben de çok mutluyum bugün cumaa :) Bol bol uyicam inşallah. gerçi öyle diyorum ama saat 8 olmadan uyanıyorum. çünkü çok acıkıyorum :)
Çok güzel bir cevap vermişsin canım patronuna, bravo sana

üzgünüm ama o arkadaşın daha çok yaranır sevozy. öyleleri çok sever patronlar. onun için senin şansın daha az olabilir, kendini hazırla istersen. yine de gitmeden görüşmekte fayda var tabi. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. ben de benzer durumdayım. eylül başında bizim şirkette çok eskiden çalışmış birini alacaklar işe, dün görüşme yaptılar, 10 ay izinli olucam ben. 10 aylığına gelmek ister misin dediler, bir süre deşündü sonra kabul etti ama o sürenin sonunda ne olur bilmiyorum. hakkımızda hayırlısı canım.

Kızlar bir şey söylimmi patronların geneli nankör oluyor malesef. Yalakalık yapanlar her zaman 10 adım önde olur. O yüzden hiç düşünmeyin siz izinlerinizi kullanıp dönün sonuçta sizin yasal haklarınız. En kötü durumda mahkeme yolları açık.

Bende aynısını yazıcaktım eyt, yasal hakları var kimse bir şey yapamaz, olmadı tazminatlarını kıdemlerini alırlar :)

Eda'yla görüştüm. Babası çok ağır grip olmuş. hastaneye yatırmışlar daha önce iki kez gırtlak ameliyatı olduğu için tükürüğünü bile yutamıyormuş, gözlem altındaymış.
öğlen işten çıkıp annesinden hastane nöbetini devralıyormuş. kendisi ve rüzgar iyiymiş, çok selam söyledi hepinize.

bencede süt o

Bende aynısını yazıcaktım eyt, yasal hakları var kimse bir şey yapamaz, olmadı tazminatlarını kıdemlerini alırlar :)

aynen düşünüyorum bende çalışabıldıgım kadar çalışıcam ekım basında eskı eleman gelıyo askerden o zamana kadar çalışabılırsem süper olur sonra 4 ay ücretlı izin 4 ayda ücretsız izin kullanmayı planlıyorum geri gelincede aynı maaş ve aynı işle devam edicem ya da diğer elemanların kalmasını ister ve benı çıkarır o zamanda tazmınatımı falan aldıgım maastan öder
o zaman problem olmaz çıkartırsa bende başka iş bulurum Allah ın izniylee

geçmişş olsun yaaaa ALLAH yardımcıları olsun inşallah

Allah yardıncısı olsun hemencecik iyleşsin inşallah.

MiniEtek, senin patronun halan değil mi? O dönemde senin işe daha çok ihtiyacın varken başkasını almasın ama yaaa. izinlerinin sonunda yani. yine de hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…