- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
herkese gunaydın kızlar tunaydın daha dogrusu
dun alısverıse gıttım heryerde ındırım var bılgınıze .lcw dan bı kısa kollu uzun elbıse aldım ıncecık cok seker gogus altından lastıklı 14 tl hamıs elbısesı gıbı oldu bı bluz aldım 12 tl uzun kollu bebegıme onumuzdekı yaz gıymesı ıcın sort aldım 5.90 tl bıde tunık tarzı bısey aldım 19 tl yanı toplam nasıl oldugunu alamadım ama pesın alınca hepsı 45 tl ıdı :) annem kot etek almıstı parantez dıye bı magzadan 100 tl ye begenmıstım ama almamıstım gıttım 2 tane kalmıs benım bedenım hemde 65 e aldım cok mutlu oldumdun annemde kaldık esım nobetcıydı sımdı uyuyo evımızdeyız pompa ve donence baktım pompa benım kullandıgımdan bulamadım chıcconun manuel pompasıydı loshıns mı ne onun kı ındırımdeydı 35 e ınmıs 2 bıberonlu ama emzıgı yoktu bıberonların bıde ben o chıcconun pompasıyla cıkan bıberondan cok memnun kalmıs emzık ucundanda komsum halletı onları saolsun baktım bıberon chıcconun 25 omem ucuda yok onda onuda alsam 12 pompayı ben 25 e almıstım ozaman baktım netten 35 sımdıde ama yenılerı cıkmıs cok bulunmuyomus bıberon almaktansa bulursanız ondan alın ben eczane ve medıkallerde gormustm 45 e pahalı galmıstı ama sımdı buluyum alıcam
donenceye gelınce onuda komsum hallettı kararsızım sımdı normal pıllı donencemı alıyım yoksa duvara yansıyanlardanmı tavana aynı nerdeyse fıyatları ama duvara yansıyanı bebk gorurmu yada gunduz gozukurmu bılmıyorum bılenınız varmı donenceler pıllı olanlar 55 den baslıyo bu arada
ayyyy bukadar temiz kalpli olduğuma ben bile şaşırdım vallaaaa
2 saattir düşünüyorum iremguzum nerelerde acaba ,bebeğinemi bişey oldu yoksa,tatile neyinmi çıktı diye ,canomamı hanzadeyemi sorsam diyodum ,bide baktım sen yazmışın:90::90:
canım ben uçaktan sonra çok şiştim en son ,basınçtan felan heralde ,ondan sonra gene şiştim aama okdara olmadı ,ayağını hiiiç sallandırma arkadaşım hep altına bişeyler koy yada uzat ,kimse bişeycikler diyemeztabi insanın evi gibisi yok ,sırf bu yüzden 10 gün kaldım annemlerde,sende bian önce evine kavuşta rahat et canım .
ben bılerek atlatı gögüs hizasında katlayıp yattım bol bol lıerac sürmüştüm tam emmemişti cıldım ondan öle yaptım bu arda bırer tane yandan bırde ortadan çatlaklar başladı 1,5 -2 cm uzunlugundalarrr
inşallah çok çatlamam sıcaktan hergun de süremıyorum kremıı gün içerisinde göbüş sırılsıklam oluyo kremlerden terden
tünaydınnnnnnnnn.
biz geldik oğluşumla. umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım daha.
biz bugün çok mutluyuz. evlilik yıl dönümümüz. gece çok güzel geçti. tek kötü tarafı ilk gece giydiğim sabahlık takımını giyeyim dedim üstüme tek olan sabahlık oldu :))))) onun dışındakiler popoma ve göğüslerime takılıp kaldılar :))
yemeğe çıkacaz eşimle namaza gitti şimdi o. hediyemi de orda veririm diye düşünüyodum ama her zamanki gibi dayanamadık ve birbirimizin elinden kaptık hediyeleri. çok güzel altın bi kolye almış kociş bana 4 yapraklı yonca. sanki deniz senin eşin miydi bu kolyeden alan? aklımda öyle bi şey kalmış. ben de cüzdan kemer takımı hediye ettim baya yıpranmıştı çok beğendi o da .
hediyeleri verdik sarıldık falan derken bi baktım kapı çaldı. açtım çiçekçi :)) güzel bi demet çiçek üstünde de notlar falan. ay çok mutlu oldum kızlar yaa
ilk evlilik yıl dönümümüz. farklı bi şey olmadı belki ama bana verdiği huzur yetiyo.
Rabbim evlerimizden huzur ve mutluluğu hiç eksik bırakmasın inş. çünkü çok önemli ikisi de
hoşgeldiniz 1. yılınız kutlu olsun canım allahım uzun huzurlu mutlu nice nice yıllar geçirmeyi nasip etsin bu çiçeklerde bizden size gelsin o zaman
birinci yılınız kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn
irem hoş geldınn
filiz nice yıllaraaaa
Filiz evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.nice senelere bebişinle ve eşinle birlikte.
Bebekliklerinde evde yapılan mamaları yiyenlerin ileriki yaşlarda da sebze ve meyve tüketmeye daha yatkın oldukları görüldü.
De Montfort Üniversitesi'nden araştırmacılar, 1991 ve 1992 doğumlu 7886 çocuğu inceledi. Araştırma sonuçlarına göre ek gıdaların verilmeye başlandığı 6. aydan itibaren, ev yapımı mama yedirilen bebeklerin 7 yaşına gelince diğer yaşıtlarına göre de daha çok sebze meyve yedikleri görüldü.
Ayrıca aynı dönemlerde marketlerden alınan mamalarla beslenen çocukların sonraki hayatlarında ise böyle beslenmelerinin, yeme alışkanlıklarında herhangi bir olumlu etkisinin olmadığı görüldü.
De Montfort Üniversitesi'nden Dr. Helen Coulthard obezitenin dünya çapında korkutucu bir boyuta ulaştığı bu günlerde annelerin bebeklikten itibaren, sebze meyve alışkanlığını ve ev yemeği alışkanlığını çocuklarına kazandırmaları gerektiğini ve her gün sebze yedirilmesi gerektiğini söyledi.
Kaynak: Hürriyet
off sorma bende senin gibiyim pehlivan gibi yağlanıyorum sonra göğüsaltı açık yatıyorum ama şöyle bi durum var çatlıyorum yavaştan...şuan 5 tane..ama ne sürceğimi bilmiyorum şuan lierac kullanmadım kakao susam yağı sürüodum şuan vazelin..sizce ne yapsam kii??lierac mı kullansam bende yada ürederm diye bişe varmış...yardım edin yaa...çok çatlamak istemiyorumm...
ürederm kullanıyorum ben. cildi en iyi idrar onarır diye doktorum bunu verdi, 2 aydır kullanıyorum. çatlak yok henüz. fiyatı uygun. cildiye uzmanı yazarsa sgk ödüyor. ödemezse 12 tl.
aa bana çok yakın orası ben arabayla bile gelebilirim yeşilköye:) floryadan geleceğim:) ama herkese uyarmıki?
sen nerede oturuyorsun?
bak şimdı yaa doğduktan sonramı sölemıs onu ee tabii buz yerse normall yaniibi arkadaşıma doktor bebeği karnındayken üşütmüşsün demiş. o nasıl oluyo ki :18::18:
arkadaşımın da son ayları yaza gelmiş bizim gibi resmen buz yiyiyodum d,yo ondan mı acep ??
lıerac bıtmek üzere mustela alıcam bende galıba en çok onu önerıyorlar fıyatlarını daha arastırmadım inşallah çok pahalı değildıroff sorma bende senin gibiyim pehlivan gibi yağlanıyorum sonra göğüsaltı açık yatıyorum ama şöyle bi durum var çatlıyorum yavaştan...şuan 5 tane..ama ne sürceğimi bilmiyorum şuan lierac kullanmadım kakao susam yağı sürüodum şuan vazelin..sizce ne yapsam kii??lierac mı kullansam bende yada ürederm diye bişe varmış...yardım edin yaa...çok çatlamak istemiyorumm...
4,5 aylıkken başlamak daha iyi oluyor burcu. iki yeğenim var, biri 4,5 aylıkken yemeye başladı, aynı zamanda emdi. şuan ne bulsa yer :) diğerine 6 aylıkken başlandı ama yemedi. o gün bugündür de yemiyor, 14 ay oldu haaalaaa emiyor canım. 4,5 aylıkken hapur hupur yiyemez elbette, ama kaşığın ucuyla da olsa ağzına o tadı değirmek gerekiyormuş.
filizcim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun
nidacım maşallah size çok şirinsiniz
deniz hani nerde resim bekliyoruz bak
ufff cnm çok sıkıldı ya hastaneyi aradım p.tesiye randevu alayım diye drum senelik izne çıkıyormuş ağustos 11 e gün veriyorlar en son kızımı haziran 23te görmüştüm nerdeyse 2 ay olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?