2011 Ekim Anneleri

ben kaçayım kızlar önce bir banyo yapayımm süsleneyim püsleneyim şıkıdık şıkıdık giyinip çıkayım nede olsa agır bir vasıtayım anca hazırlanırım:90::90:

canım pompa ne??

allah razı olsun canımmm..bırılerı tarafından merak edılmek ne guzelmıs:78:ayaklarımı hıc sallandırmıyrum..hep yuksekte tutuyorum ama sankı hersy aleyhıme gıdıyor..hava cok sıcak..kendı evımde degılım halıyle rahat da degılım..cekınıyorum sıkılıyorum falan evlendıkten sonra kı ılk gelısım kaynanamgıle..elhamdulıllah hamılelıkle ılgılı bı sıkıntım yok ama bu şişlıkler ve havanın sıcagı benı acayıp sarstı..offf bıarn once dogursakta kurtulsak..gece de ruyamda doktor alttan muayene edıyor..bana dıyor acılman var yok dıyorum daha 7 aylık hamısım ben 4 santım acılman var dıyor

Filiz evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.nice senelere bebişinle ve eşinle birlikte.

Irem hoş geldin.dikkat et kendine.

off sorma bende senin gibiyim pehlivan gibi yağlanıyorum sonra göğüsaltı açık yatıyorum ama şöyle bi durum var çatlıyorum yavaştan...şuan 5 tane.. ama ne sürceğimi bilmiyorum şuan lierac kullanmadım kakao susam yağı sürüodum şuan vazelin..sizce ne yapsam kii??lierac mı kullansam bende yada ürederm diye bişe varmış...yardım edin yaa...çok çatlamak istemiyorumm...

Tebrik ederim Filizcim. Allah mutluluğunuzu daim etsin, büyüyen ailelerimizle nice mutlu yıllarımız olsun inşallah.
Canım eşim bana da kolye aldı ama dört yapraklı yonca değil. iki tane kalp var, birinin içi taşlarla dolu, diğeri taşsız, içiçe geçmiş çok kibar.biri minnoşum biri eşim diye o gün bugündür takıyorum. Seni de çok mutlu etmiş eşin, bravo enişteme :)

30 temmuz bizim de ilk evlilik yıl dönümümüz olacak inşallah. saat almayı düşünüyorum ben. bu haftasonu gidip alayım diyorum.

hoşgeldiniz 1. yılınız kutlu olsun canım allahım uzun huzurlu mutlu nice nice yıllar geçirmeyi nasip etsin bu çiçeklerde bizden size gelsin o zaman

sağ ol canım teşekkür ederim çiçekler için de . çok güzeller :) bugün aldığım ikinci çiçek şımardım kız :)

birinci yılınız kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn

teşekkür ederim arkadaşım

irem hoş geldınn

filiz nice yıllaraaaa

sağ ol canım.

iremcim hoş geldin bu arada. inş. sorunlarınızı halletmişsinizdir.

Filiz evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.nice senelere bebişinle ve eşinle birlikte.

sağ ol canım inş. hepimiz mutlu huzurlu nice yıllar geçiririrz eş ve çocuklarımızla

4,5 aylıkken başlamak daha iyi oluyor burcu. iki yeğenim var, biri 4,5 aylıkken yemeye başladı, aynı zamanda emdi. şuan ne bulsa yer :) diğerine 6 aylıkken başlandı ama yemedi. o gün bugündür de yemiyor, 14 ay oldu haaalaaa emiyor canım. 4,5 aylıkken hapur hupur yiyemez elbette, ama kaşığın ucuyla da olsa ağzına o tadı değirmek gerekiyormuş.

ürederm kullanıyorum ben. cildi en iyi idrar onarır diye doktorum bunu verdi, 2 aydır kullanıyorum. çatlak yok henüz. fiyatı uygun. cildiye uzmanı yazarsa sgk ödüyor. ödemezse 12 tl.

filizcim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun
nidacım maşallah size çok şirinsiniz
deniz hani nerde resim bekliyoruz bak
ufff cnm çok sıkıldı ya hastaneyi aradım p.tesiye randevu alayım diye drum senelik izne çıkıyormuş ağustos 11 e gün veriyorlar en son kızımı haziran 23te görmüştüm nerdeyse 2 ay olur ya

bi arkadaşıma doktor bebeği karnındayken üşütmüşsün demiş. o nasıl oluyo ki :18::18:
arkadaşımın da son ayları yaza gelmiş bizim gibi resmen buz yiyiyodum d,yo ondan mı acep ??
bak şimdı yaa doğduktan sonramı sölemıs onu ee tabii buz yerse normall yanii
lıerac bıtmek üzere mustela alıcam bende galıba en çok onu önerıyorlar fıyatlarını daha arastırmadım inşallah çok pahalı değildır

kesınlıkleee katılıyorummmmmmmmmmm
benımde 3 yeğenım var
yengem hala pişman anneme müdahale ettım sakın yedırme dedım ondan çocuk alışmadı dedi ve biz hala o yeğenıme yemek yedırırken balkondan atlım daha ıyı dıyoruz
ama diğer ıkı yeğenıme de 4,5 aylıkken başlanıldığından maşallah yerlerr bende kızıma 4,5 aylıken başlıcam herşeyın tadına baktırmaya

bir de kızlar sakın unutmayın doğardoğmaz bebeğin ağzına hurmanın kabugunu soyup verın emsin ondan sonra o çocuğun iştahından korkmayın biz dediğim gibi yıyen iki yeğenımıze de yaptık hatta bırıne ben yaptımm maşallahh çok akıllılar ve yemelrı güzel

selam kızlar....filizcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...bizimde 28 inde....bakalım nasıl kutlayacağız

bizim 19 hazirandaydı

hedıye ve yemek paralarıyla gidip kızıma en ıyı markalardan hastane çıkışı ve alt değiştirme ve ciciler aldıkk hemde babalar günüydü dedelere de gittik

2 ayy mıııı yahu bu resmen evlat hasreti çekmeek. durumum acil, ağrım sızım var falan diye abartsaydın durumu elifcim çıkmadan bir görünürdün belki.

resim ekleyemiyorum yaa sinir ediyo beni bu site off. kuş resmi ekleyebildim ama benimkilere dosya çok büyük diyor. nasıl küçültücem bilmiyorum. face den atayım sana orda gör yeğenini artık napim canım olmuyor :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…