2011 Ekim Anneleri

Yeşilköy bana çok uzak hatta imkansız bir nokta

Domatesciiim ben saat diye düşündüm ama kinetik saatler çok pahalı pufff napsaamm

58.5 ile başladım,64.e çıktım bi ara şimdi 62.5 olmuşum

bir topikte okudum son ilk 6 ayda 5-6 kilo alan hamileler son 3 ayda çok fazla kilo almışlar bazısı 15-20 kiloyla tamamlamış gebeliklerini
üzülme alırsın zaten havalar çok sıcak insan yemek yemeye üşeniyor bebiş sağlıklı en azından o kilo almış iyi taraftan bak

tünaydınnnnnnnnn.

biz geldik oğluşumla. umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım daha.
biz bugün çok mutluyuz. evlilik yıl dönümümüz. gece çok güzel geçti. tek kötü tarafı ilk gece giydiğim sabahlık takımını giyeyim dedim üstüme tek olan sabahlık oldu :))))) onun dışındakiler popoma ve göğüslerime takılıp kaldılar :))

yemeğe çıkacaz eşimle namaza gitti şimdi o. hediyemi de orda veririm diye düşünüyodum ama her zamanki gibi dayanamadık ve birbirimizin elinden kaptık hediyeleri. çok güzel altın bi kolye almış kociş bana 4 yapraklı yonca. sanki deniz senin eşin miydi bu kolyeden alan? aklımda öyle bi şey kalmış. ben de cüzdan kemer takımı hediye ettim baya yıpranmıştı çok beğendi o da .

hediyeleri verdik sarıldık falan derken bi baktım kapı çaldı. açtım çiçekçi :)) güzel bi demet çiçek üstünde de notlar falan. ay çok mutlu oldum kızlar yaa
ilk evlilik yıl dönümümüz. farklı bi şey olmadı belki ama bana verdiği huzur yetiyo.
Rabbim evlerimizden huzur ve mutluluğu hiç eksik bırakmasın inş. çünkü çok önemli ikisi de

selam kızlar,uzun zaman oldu gırmedım..tatıl umdugumdan da uzun geciyor benımm ıcın..:26:bıran vvel evıme gıtmenın yollarına bakıyorum kısacası..suan ızmırdeyım suana kadar anakara,cankırı turu yaptık ucakla yolculuk yaptıgımız ıcın cok rahatsız etmemıstı suan kı halım benı..fakat ankaradan ızmıre 9 saatlık bır otobıs yolculugu yapınca ayaklarım kendınden gectı 3 gundur şişliği inmedı ınanılmaz moralımı bozuyor bu durum..dev ayak gıbı gezıyorum ortalıkta..onumuzdekı hafta pazarayın sanırım 30 oluyor gorumcemın nısanı var..gelen gıden derken mahfolucam kesın..daha sımdıden sardı tasası..kızlar sızde benım kadar şişiyormusunuz ???ayak bıleklerımı gorsnız ınanamazsınız..off off burdan sonrada daha 1 hafta ıstanbul turu var...gerı donus bıletını ıstanbuldan kesmıstık..nasıl pısman oldum anlatamam..evımı osledımmmmmmmm

eneeee kim gelmiş hoşgeldin canım insanın kendi evi gibi olmuyor maalesef ben daha şişmedimm

hoşgeldiniz 1. yılınız kutlu olsun canım allahım uzun huzurlu mutlu nice nice yıllar geçirmeyi nasip etsin bu çiçeklerde bizden size gelsin o zaman

birinci yılınız kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn

canım aynı durum bende de var hamd olsun eve döndüğümden beri iyi uyuyorum annemlerin evi sıcaktı galiba işkenceye dönmüştü benim için geceler. benim evim 1. kat ondan daha serin galiba bugün onda kalktım düşün artık. normalde 7 de ayaktaydım annemlerde en geç. gerçi o zaman da çift kahvaltı yapıyodum bi annemle bi kız kardeşlerimle :) ama uyku daha tatlı bence

ayyyy bukadar temiz kalpli olduğuma ben bile şaşırdım vallaaaa
2 saattir düşünüyorum iremguzum nerelerde acaba ,bebeğinemi bişey oldu yoksa,tatile neyinmi çıktı diye ,canomamı hanzadeyemi sorsam diyodum ,bide baktım sen yazmışın:90::90:
canım ben uçaktan sonra çok şiştim en son ,basınçtan felan heralde ,ondan sonra gene şiştim aama okdara olmadı ,ayağını hiiiç sallandırma arkadaşım hep altına bişeyler koy yada uzat ,kimse bişeycikler diyemeztabi insanın evi gibisi yok ,sırf bu yüzden 10 gün kaldım annemlerde,sende bian önce evine kavuşta rahat et canım .

valla guzum hava sıcak degılse gıt..buralar cehennem gıbı yanıyor

sıcak hemide çokkkk sadece 10 dk yürücem metroya ordan hemen awm ama kocişi aradım gelllll didi bizede değişiklik olur metro hoplayıp zıplamıyo nasılsa
sen anlat bakalım kocişle son durum ne bizden ayrılıcakmısın :26:arada gel olmadı söyleme kocana kızzz

beylikdüzü, beykent. ama ofisim yeşilköyde. haftada 3-4 gün ordayım. en azından herkes olmasa da gelebilerle buluşsak??? sonra herkes izne ayrılınca da daha kalabalık bi şekilde buluşuruz hafta içi????

çok iyimiş. olabilir benim için. ama bak şimdiden birine uymadı bile. çok uzak diyor((

oo one ki seninki seyahatten şişmiş. ben 1 aydır 41 numara giyiyorum. normalde 37-38 giyerdim. ayaklarım balon gibi benim:))

selam kızlar hayırlı cumalar.
bugün çok uyumuşum kocişi işe gönderdikten sonra yatmıştım saat 8 gibi saat 12 de zor kalktım(gerçi zil çaldığı için kalktım)

sağol canım.evet canım biraz benziyor.tek fark sende kız var bende erkek.

teşekkürler canommm.

bi arkadaşıma doktor bebeği karnındayken üşütmüşsün demiş. o nasıl oluyo ki :18::18:
arkadaşımın da son ayları yaza gelmiş bizim gibi resmen buz yiyiyodum d,yo ondan mı acep ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…