Yeşilköy bana çok uzak hatta imkansız bir nokta
Domatesciiim ben saat diye düşündüm ama kinetik saatler çok pahalı pufff napsaamm
58.5 ile başladım,64.e çıktım bi ara şimdi 62.5 olmuşum
selam kızlar,uzun zaman oldu gırmedım..tatıl umdugumdan da uzun geciyor benımm ıcın..:26:bıran vvel evıme gıtmenın yollarına bakıyorum kısacası..suan ızmırdeyım suana kadar anakara,cankırı turu yaptık ucakla yolculuk yaptıgımız ıcın cok rahatsız etmemıstı suan kı halım benı..fakat ankaradan ızmıre 9 saatlık bır otobıs yolculugu yapınca ayaklarım kendınden gectı 3 gundur şişliği inmedı ınanılmaz moralımı bozuyor bu durum..dev ayak gıbı gezıyorum ortalıkta..onumuzdekı hafta pazarayın sanırım 30 oluyor gorumcemın nısanı var..gelen gıden derken mahfolucam kesın..daha sımdıden sardı tasası..kızlar sızde benım kadar şişiyormusunuz ???ayak bıleklerımı gorsnız ınanamazsınız..off off burdan sonrada daha 1 hafta ıstanbul turu var...gerı donus bıletını ıstanbuldan kesmıstık..nasıl pısman oldum anlatamam..evımı osledımmmmmmmm
tünaydınnnnnnnnn.
biz geldik oğluşumla. umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım daha.
biz bugün çok mutluyuz. evlilik yıl dönümümüz. gece çok güzel geçti. tek kötü tarafı ilk gece giydiğim sabahlık takımını giyeyim dedim üstüme tek olan sabahlık oldu :))))) onun dışındakiler popoma ve göğüslerime takılıp kaldılar :))
yemeğe çıkacaz eşimle namaza gitti şimdi o. hediyemi de orda veririm diye düşünüyodum ama her zamanki gibi dayanamadık ve birbirimizin elinden kaptık hediyeleri. çok güzel altın bi kolye almış kociş bana 4 yapraklı yonca. sanki deniz senin eşin miydi bu kolyeden alan? aklımda öyle bi şey kalmış. ben de cüzdan kemer takımı hediye ettim baya yıpranmıştı çok beğendi o da .
hediyeleri verdik sarıldık falan derken bi baktım kapı çaldı. açtım çiçekçi :)) güzel bi demet çiçek üstünde de notlar falan. ay çok mutlu oldum kızlar yaa
ilk evlilik yıl dönümümüz. farklı bi şey olmadı belki ama bana verdiği huzur yetiyo.
Rabbim evlerimizden huzur ve mutluluğu hiç eksik bırakmasın inş. çünkü çok önemli ikisi de
tünaydınnnnnnnnn.
biz geldik oğluşumla. umarım herkes iyidir geçmişe bakmadım daha.
biz bugün çok mutluyuz. evlilik yıl dönümümüz. gece çok güzel geçti. tek kötü tarafı ilk gece giydiğim sabahlık takımını giyeyim dedim üstüme tek olan sabahlık oldu :))))) onun dışındakiler popoma ve göğüslerime takılıp kaldılar :))
yemeğe çıkacaz eşimle namaza gitti şimdi o. hediyemi de orda veririm diye düşünüyodum ama her zamanki gibi dayanamadık ve birbirimizin elinden kaptık hediyeleri. çok güzel altın bi kolye almış kociş bana 4 yapraklı yonca. sanki deniz senin eşin miydi bu kolyeden alan? aklımda öyle bi şey kalmış. ben de cüzdan kemer takımı hediye ettim baya yıpranmıştı çok beğendi o da .
hediyeleri verdik sarıldık falan derken bi baktım kapı çaldı. açtım çiçekçi :)) güzel bi demet çiçek üstünde de notlar falan. ay çok mutlu oldum kızlar yaa
ilk evlilik yıl dönümümüz. farklı bi şey olmadı belki ama bana verdiği huzur yetiyo.
Rabbim evlerimizden huzur ve mutluluğu hiç eksik bırakmasın inş. çünkü çok önemli ikisi de
eneeee kim gelmiş hoşgeldin canım insanın kendi evi gibi olmuyor maalesefben daha şişmedimm
hosbulduk canomm..sen evdesın sanırımm ..aman deyım evınden de cıkma..ben gıbı olma...
Bu arada unuttum yine benHerkese günaydınlar..
Edayı göremiyorum uzun süredir nerelerde acaba?
Dün gece deliksiz uyudum sayılır ama hala uykum var hamileliğin başındaki gibi olmaya başladım. Halsizlik ve uyku başladı.. Sürekli uyuma hali ve uyuma istegiyle doluyum...
sanırım silinmo.geçenlerde tuba arkadaşın böle bi mevzusu oldu ..site yönetimine yazacaktı ama naptı bılmıom
evdeyim bacı ama canım sıkıldı acaba kocişin yanına yemek yemeye gitsemmi diye düşünüyorumgelirkende pazar işini hallederiz
selam kızlar,uzun zaman oldu gırmedım..tatıl umdugumdan da uzun geciyor benımm ıcın..:26:bıran vvel evıme gıtmenın yollarına bakıyorum kısacası..suan ızmırdeyım suana kadar anakara,cankırı turu yaptık ucakla yolculuk yaptıgımız ıcın cok rahatsız etmemıstı suan kı halım benı..fakat ankaradan ızmıre 9 saatlık bır otobıs yolculugu yapınca ayaklarım kendınden gectı 3 gundur şişliği inmedı ınanılmaz moralımı bozuyor bu durum..dev ayak gıbı gezıyorum ortalıkta..onumuzdekı hafta pazarayın sanırım 30 oluyor gorumcemın nısanı var..gelen gıden derken mahfolucam kesın..daha sımdıden sardı tasası..kızlar sızde benım kadar şişiyormusunuz ???ayak bıleklerımı gorsnız ınanamazsınız..off off burdan sonrada daha 1 hafta ıstanbul turu var...gerı donus bıletını ıstanbuldan kesmıstık..nasıl pısman oldum anlatamam..evımı osledımmmmmmmm
valla guzum hava sıcak degılse gıt..buralar cehennem gıbı yanıyor
beylikdüzü, beykent. ama ofisim yeşilköyde. haftada 3-4 gün ordayım. en azından herkes olmasa da gelebilerle buluşsak??? sonra herkes izne ayrılınca da daha kalabalık bi şekilde buluşuruz hafta içi????
sağol canım.evet canım biraz benziyor.tek fark sende kız var bende erkek.maşallah cnm size canlısını izlemek daha keyifliydi ama
yerim senide oğlusunuda
bizim göbişler birbirine benziyo sanki cnm ya
sağol tatlım evet benim göbek deliğim acayip bi şekilde dışarı pörtledi bazen acıması dışında alıştım ben ona
kansızlıkta benim nazar boncuğum olsun allaha şükür çaresiz değiliiz allah çaresiz dert vermesin hiç birimize
teşekkürler canommm.günaydın kızlarr dün gece hiç rahat uyuyamadım sıcaklık tavan yaptı resmen duş alıp salona yattım yok dön dön uyuyamıyorum
kocişin yanına yattım dön babam dön uyku hak getire kalkıp tekrar salona geçtim açtım vantilatörü yattım tabi saat 3:30
oda işe yaramıyo resmen agladım sinirden ayaklarımın agrısı uyutmadı ayaklarımı yumrukladım en son allahım ne olur 1 saat uyusamda razıyım
dediğimi hatırlıyorum sabah 5 te eşim vantilatörü yapatınca uyandımeşime söyleyeyim artık bir klima alalım su eve ben böyle yaşayamam
geceleri en güzel ben uyurdum ama artık uyuyamıyorum böcük yürüse sinek uçsa sıcaktan doayı hemen uyanıyorum
ayyy maşallahhhh kızzzogluşunada sanada
Maşallah canım ikinizede :) artık göbüşleriniz çıkmış seninde daha önceki resminle bunun arasında gözle görülür fark var :)
sağol canım.evet hanzadecim bende fark ettimde bayağı değişmiş göbüşüm.
selam kızlaarrr...bide hayırlı cumalar ,inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız,kalp ve şeker gibi ve daha farklı şikayetleri olan arkadaşlarımızda en kısa sürede şifaya kavuşsunlar inşallah .
maşşalah canım ne tatli bi göbüş öyşe yaaa,benimde dün dikkatimi çekti baya sivrilmiş bizimkide ,bende eklemek istiyorum bi ara bakalım
ben okadar sık sürmüyorum ,öyle aklıma gelince belki gün aşırı ,bazende 2 gün geçiyo ,saf zeytin yağı bazı bazıda avent in çatlak kremi var bende ondan sürüyorum ,şuan çatlama farketmedim ,üstelik göbek deliğimde çıkmadı ,bide bi çizgi oluyomuş göbekten aşağı oda yok :44: bitane kadın çatlaklar doğumdan sonra belli olur demişti ,bu gidişimde ablamın diz kapağının iç kısımlarında bile çatlaklar gördüm kızlar ,tam vücutmu yağlanmak gerek acabaa?????
bu arada kızlar bende ev temizliğinde arap sabunu kullanıyorum ,normalde kokusu kötü gelir ya herkesee ,ayy bi hoşuma gidiyo o koku,hem kimyasal içermiyo ,fiyatıda uygun ,eğer koku olsun isterseniz bi kaç damla yumuşatıcı yeter. bide beyaz sabun kokusuna bayılıyorum ,zaten bebeğimede beyaz sabun kokulu ıslak mendiller var onlardan alcam nasipse
teşeeküler tatlım.sende eklede bakalım gözümüz gönlümüz açılsın.
EDANIN BABASINADA ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞ.GEÇMİŞ OLSUN.
selam kızlaaaar :80:
bu güzel çiçekler ege'mden güzel teyselerine
yok canım üşümez bebeiş. amniyo sıvısı sabit 37 derecede. sadece ateşin 40'ı görürse ve donma tahlikesi geçirirsen amniyo sıvısının ısısı oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?