2011 Ekim Anneleri

filizcim evlilik yıldonumunuz kutlu olsun canım
canım pompa ne??
canım popa sut sagmaya yarıyor calısan anneler ıcın sart calısmayanları ne ısıne yarıyor dersen bebegını bırıne bırakacagın zaman sutunu sagıp verebılırsın yada alısverıs merkezıne vs gıderken yanına sutunu alabılırsın bazen bebekler anneme memesını reddederler zamanla ozaman sagıp verebılırsın bebegıne kımı zamanda sut doluyo anne ve apse bıle yapabılıyo cok acıyo rahatlamakıcın sagabılırsın pompa budur :)
bua arada göğüs pompasından bahsetmişsiniz..bende lansinoh aldım..bakalım kullanınca görcez..

labsinoh 35 e ınmıstı dun gordumm cıft bıberonlu ama ben chıcconun kının bıberonundanda cok memnun kalmıstım onun ıcın onu alıcam ınsallah ama oda guzel gozukuyodu bıberon ucu yanı emzıgı yok lansınoh un aklında olsunn nuk un kucuk sılıkon ucları oluyor ona

Ooo bu aralar evlilik yıl dönümleri sıklaşmış bizim de 25 inde P.tesi günü yani Elif'lerin de P.tesiydi diye hatırlıyorum Ne alsam ki yaaa kara kara düşünmekteyim biri bana fikir versiiiinnn

Filiz'cim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun, 35.-40. yılları kutlayın inşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin

Eda'cım size de çok geçmiş olsun okursun mutlaka burayı. Yapabileceğimiz bir şey olursa ulaş mutlaka.

canımm eğer pc de windows live fotoğraf galerisi kullanıyosan düzelt kısmına tıklıyosun sağ tarafta otomatik ayarla var ona tıkla o çözünürlüğünü düşürüyo..yükleyebiliyosun.. bizide mahrum etme güzelliklerden

Eliiif,

Canım e.posta adresini mesaj atar mısın bana? Mail atıcam gmailden.
Facede de mesaj olarak foto yollanmıyor. bizim güvenlik ayarlarıyla filan ilgili galiba. ya da beni çıldırtacak, kaldırıp atıcam camdan aşağı bu bilgisayarı :)

canım biz 155 e aldık..biberonda nuk un cam olanını aldık...bakalım kullanınca güzel mi diil mi anlıyceiz

bizimki hala serbest. 7. aydan sonra ayda 2 defa, sadece son ay yasak
bizimki de hala serbest.ama bidahaki gidişimizde ne dicek bakalım bişey demesse sorsam mı acaba ben devam mı tamamm mı die.? zaten eskisi gibi olmuyo ilk 3 ay da yasaktı öle öle bugünlere geldik ama hiç sorun değil bizim içinyeterki bebişimiz iyi olsun

aynen benim de karnım sırtım hep açık oluyo.aslında kapalı yatıyorum ama sıyrılıyo demekki e göbeklerimiz malum :) bizim hissettiklerimizi hissediyolar ya biz sıcakladığımıza göre onlar da üşümüyolardır sanırım.

valla cnm evlat hasretii çektirecekler bana bugün geleyim dedimde drum toplantıdaymış sinirden ağlayacaktım nerdeyse bekleyemem ben o kadar zaten hafta içi giderim başka dra o gelincede ona giderim artık

evet cnm bizimde p.tesi ama kociş çalışıyo olacak eve gelmesi 12yi buluur salıya kalacak bizimki bende düşünüyorum ne yapayım diye ama daha bulamadım bişey aslında bu sene benden hayatında alıp alabileceği en güzel hediyeyi alacak ama bakalım artık

kızlar bakın ben ne yaptım evde otururkenne hep heves ederdim ,böyle kavanozlarımı koyabileceğim bir dolap bulunca hemen yapıyım dedim:87::87::87:beğendinizmi??

Selam kızlar.
Geçmişin birazını bitirdim :)

Maşallah Züleyha. Ama bel ince olunca karın koccaman gibi durmuş

kızlar bende ekledim gündüz çektiğim fotoları.30+4 oğlum ve ben

Fit anneler siziiii.

günaydın herkese,

ben hala kullanıyorum araba. aslında sormayada çekiniyorum, artık kullanma diyecek die..

kullanırken rahatsızda olmuyorum yani kemer vs.de sıkmıyor. Allah'a emanetiz.. :)

Bende hala kullanıyorum. Allaha emanet. 1 ay daha kullanmam lazım. Ondan sonra napıcam bilmiyorum. evde çatlarım ben. Her yere de yürünmez. Babamız ne kadar gezidirse o olacak demek ki:44:
Bu arada dün yolu kapatmışlar. Her yerden araba fırlıyordu. Bi ara arbanın birine arkadan dalacaktım. ABS çalıştı. :18: O korkuyla sağ kasığıma ağrı girdi. Bağa gidince yarım saat uzandım geçti. Ama bi daha yoğun trafiğe girmicem.

Ne kötü niyetli insanlar var yaa. Sevozy birde tanıdığın mı bu kişi yoksa
Neyse sen zaten söyleneckleri söylemişin. Rızkın neredeyse onu yersin, yoksa başka bi durum bahanesi olur. Boşver senn.

Aleyküm selam.. Ah Canım yaa... Allah ım şifa versin tez zamanda.

Son düzenleme:
deneme birr kiii biirr kiiii ...

Eki Görüntüle 228868

Ay elbisene mi laf atsam, sana mı, prensese mi bilemedim.
Çook şekersin,maşallah

Sansee senin göbüşü de gördüüm gördüüüm. Hepinize maşallah
Bu arada sanse bişi dicem ama kızma Senin göğüsler büyümedi miiii? Şey benim göğüsler ööle büyüdükiii göğsümden göbüşümü göremiyoom:76: Hamile kalmadan önce 85 olan göğüslerimi 2 hafta önce 95 C'ye sığdıramadım.:78: Soruyosanız 95 C sütyeni de ondan 1 ay önce almıştım, yani 1ay için de daha bi serpildiler:92: Zaten kaşınıp duruyor, hatur hutur her yerde kaşıyasım geliyo

canım biz 155 e aldık..biberonda nuk un cam olanını aldık...bakalım kullanınca güzel mi diil mi anlıyceiz
anladım canım elektırıklı aldın ozaman sen mutlaka ıyı cıkar ozaman guzel gunlerde kullanın
kızlar bakın ben ne yaptım evde otururkenne hep heves ederdim ,böyle kavanozlarımı koyabileceğim bir dolap bulunca hemen yapıyım dedim:87::87::87:beğendinizmi??Eki Görüntüle 228876

cok seker olmus bayıldım kavonozlarıma daha cıcı bı cekmece bulursam bende yapıyım

denıs coksekersınız masallah bayıldım
yaren sızde oylesınız rabbım korusun nazardan hamıslık herkese yakısıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…