canım popa sut sagmaya yarıyor calısan anneler ıcın sart calısmayanları ne ısıne yarıyor dersen bebegını bırıne bırakacagın zaman sutunu sagıp verebılırsın yada alısverıs merkezıne vs gıderken yanına sutunu alabılırsın bazen bebekler anneme memesını reddederler zamanla ozaman sagıp verebılırsın bebegıne kımı zamanda sut doluyo anne ve apse bıle yapabılıyo cok acıyo rahatlamakıcın sagabılırsın pompa budur :)canım pompa ne??
bua arada göğüs pompasından bahsetmişsiniz..bende lansinoh aldım..bakalım kullanınca görcez..
2 ayy mııııyahu bu resmen evlat hasreti çekmeek. durumum acil, ağrım sızım var falan diye abartsaydın durumu elifcim çıkmadan bir görünürdün belki.
resim ekleyemiyorum yaa sinir ediyo beni bu site off. kuş resmi ekleyebildim ama benimkilere dosya çok büyük diyor. nasıl küçültücem bilmiyorum. face den atayım sana orda gör yeğenini artık napim canım olmuyor :'(
labsinoh 35 e ınmıstı dun gordumm cıft bıberonlu ama ben chıcconun kının bıberonundanda cok memnun kalmıstım onun ıcın onu alıcam ınsallah ama oda guzel gozukuyodu bıberon ucu yanı emzıgı yok lansınoh un aklında olsunn nuk un kucuk sılıkon ucları oluyor ona
bizimki de hala serbest.ama bidahaki gidişimizde ne dicek bakalım bişey demesse sorsam mı acaba ben devam mı tamamm mı die.? zaten eskisi gibi olmuyo ilk 3 ay da yasaktı öle öle bugünlere geldik ama hiç sorun değil bizim içinyeterki bebişimiz iyi olsunbizimki hala serbest. 7. aydan sonra ayda 2 defa, sadece son ay yasak
kızlar sabah uyandıgımda göbüş açık uyudum karnım buz gibiydi bebeğim üşümüşmüdür acaba gaz da oldu bu arada bütün camları kapıları açıp önlerınede kapanmamaları için engel koydum
valla cnm evlat hasretii çektirecekler bana bugün geleyim dedimde drum toplantıdaymış sinirden ağlayacaktım nerdeyse bekleyemem ben o kadar zaten hafta içi giderim başka dra o gelincede ona giderim artık2 ayy mııııyahu bu resmen evlat hasreti çekmeek. durumum acil, ağrım sızım var falan diye abartsaydın durumu elifcim çıkmadan bir görünürdün belki.
resim ekleyemiyorum yaa sinir ediyo beni bu site off. kuş resmi ekleyebildim ama benimkilere dosya çok büyük diyor. nasıl küçültücem bilmiyorum. face den atayım sana orda gör yeğenini artık napim canım olmuyor :'(
Ooo bu aralar evlilik yıl dönümleri sıklaşmış bizim de 25 inde P.tesi günü yani Elif'lerin de P.tesiydi diye hatırlıyorumNe alsam ki yaaa kara kara düşünmekteyim biri bana fikir versiiiinnn
Filiz'cim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun, 35.-40. yılları kutlayın inşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin
Eda'cım size de çok geçmiş olsun okursun mutlaka burayı. Yapabileceğimiz bir şey olursa ulaş mutlaka.
kızlar bakın ben ne yaptım evde otururkennehep heves ederdim ,böyle kavanozlarımı koyabileceğim bir dolap bulunca hemen yapıyım dedim:87::87::87:beğendinizmi??Eki Görüntüle 228876
kızlar bende ekledim gündüz çektiğim fotoları.30+4 oğlum ve ben
günaydın herkese,
ben hala kullanıyorum araba. aslında sormayada çekiniyorum, artık kullanma diyecek die..
kullanırken rahatsızda olmuyorum yani kemer vs.de sıkmıyor. Allah'a emanetiz.. :)
bide 2 gun öne şunu öğrendim çok üzüldm belki başım ondan ağrısıbnm yerim gelecek olan arkadaşım niyeti bozukmuş sanırım kalmak istiyor ben izinden geldikten sonrada, yalakalık çalışmalarına da başlamışşş en çok üzüldüğüm tanıdığım bildiğim biri bnmle paylaşabilirdi, öle durduk yere mail falan atıo nezmn izne çıkcan falan die.. çok üzüldü.ben yalakalık falan yapamam, onun gibide olamam.sadece izne ayrılırken konuşcam garanti olsum dönüşüm aynı pozisyon olsun die o kdar, ama zmn ne gösterir bilemıorumm.. çok üzülüorum.ama Rabbim rızkı nerden verirse oradan olur heralde,, en kötüsü dönüşte pozisyonum aynı olmazsa istifa eder,bebeğime bakarımm :44::44: dua edin de rabbim beni böleleriyle uğraştırıp muhatap etmesin lütfenn
Eda'yla görüştüm. Babası çok ağır grip olmuş. hastaneye yatırmışlardaha önce iki kez gırtlak ameliyatı olduğu için tükürüğünü bile yutamıyormuş, gözlem altındaymış.
öğlen işten çıkıp annesinden hastane nöbetini devralıyormuş. kendisi ve rüzgar iyiymiş, çok selam söyledi hepinize.
tabi herkeşler bebek eşyaları paylaşırken benim bunu paylaşmam biraz abes oldu ama ,az durun sıra onada gelcek
anladım canım elektırıklı aldın ozaman sen mutlaka ıyı cıkar ozaman guzel gunlerde kullanıncanım biz 155 e aldık..biberonda nuk un cam olanını aldık...bakalım kullanınca güzel mi diil mi anlıyceiz
kızlar bakın ben ne yaptım evde otururkennehep heves ederdim ,böyle kavanozlarımı koyabileceğim bir dolap bulunca hemen yapıyım dedim:87::87::87:beğendinizmi??Eki Görüntüle 228876
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?