2011 Ekim Anneleri

e-bebek'de 139 tl. görüntüyü tavana yansıtıyor ve pilli. kurmaya gerek yok yani. uzaktan kumandasıylala kontrol edebiliyorsun dönenceyi

kızlar geçmişi okudum gecikmeli kahvaltımı yapıp geldim.sabah doktor kontrolü ve şeker yüklememiz vardı.bebiş iyi maşallah 1100 gr olmuş.28 haftalığız.yalnız ben kilo vermişim.doktor teyzem kızdı....valla elimden geleni yapıom Allah'tan bebiş kilo almış.şeker testi ve diğer sonuçları da salı günü alacağım kısmetse.açlık şekeri 92 çıktı.

maşallah bebişineee kız bebiş sağlıklıysa kilo verdim diye üzülünürmü döver burdaki kızlar seni
kaç kiloydun kaç kilo vermişin onuda yaz bakemmm

Son düzenleme:
e-bebek'de 139 tl. görüntüyü tavana yansıtıyor ve pilli. kurmaya gerek yok yani. uzaktan kumandasıylala kontrol edebiliyorsun dönenceyi

ılk bebek olsa dusunurdum belkı 2. de kullanır dıye ama suan pahalı bızım ıcın :) duvara yansıyan almayı dusunuyorum yıne ama daha uygun yalnız su konuda terddut ettım tavanı ılgısı cekermı gunduz nasıl gozukur yanında duvar var tam yansırmı benım baktıgımda 80 tl

istanbullu anneler bi buluşsak, tanışsak, limonatalarımızla kadeh kaldırsak diyorum.. ne dersiniz?

(iç ses: aaaaaah ah geçen yaz mojito üstüne tekilayla kadeh kaldırıp cila çekerdim bu yaz limonata üstüne sek portakal suyuyla! )

Son düzenleme:

bende sadece alt iç çamaşırımla uyuyorum. yoksa uyunmazki. yanımdada bir mendil. gece uyanıp uyanıp yüzümden akan terleri siliyorum. yoksa cok gıdıklanıyorum terin akıntıısndan:)

bizede doktor yasak falan demedi ama aşkitom korkuyo. kendi kendine yasakladı. birde çok komik yaaa, bazen ben sırnaştığımda "olmaz cocuklarımız terbiyesiz olur" diyor:))

bende madela aldım. tavsiye üzerine. kullanan bir arkadasım var. başka bir markaya para verme bunun kullanımıda cok rahat deyınce gıttım aldım. umarım ıyı yapmısımdır:)

evet, ikinci de kullanır diye düşünüyorum. arkadaşım bunun başka bir modelini almıştı, gündüz de silik olsa da görünüyor tavanda ama biraz pahalı kabul ediyorum. 3. düşünürsen alabilrsin :81:

o dediğin cok kez denendi ama sonuc hüsran. kimine mekan uymuyor kimine gün, kimine saat, kiminede ulaşım her zaman söylüyorum bende cok ıstıyorum buluşmayı. ama sadece pazar günleri uygun ve metrobüsle ulaşılacak mekanlar uygun bana. cunku hem artık araba kullanamıyorum hemde haftanın 6 gunu çalışıyorum

Günaydın Herkese;

Biraz okuyabildim geçmişi yine, domatesli pilav senin beğendiğin dönenceye bayıldım ben de daha önce ona benzer bişiy almıştım (dönence değil ama) yine de bundan da alsam mı diye düşünüyorum

Araç kullanma konusunda ben de 3 hafta daha kullanmalıyım maalesef yoksa mümkün değil toplu taşıma falan yollarda bayılırım sanırım. Yine de sorayım doktoruma P.tesi günü bakalım ne diyecek.

Kızlar ben de her tarafı açıp öyle uyuyorum geceleri püfür püfür aksi takdirde feci rahatsız ediyor sıcaklar yapıcak bir şey yok hem eşimin de terlemesi azaldı iyi oldu iyi

Deniz gönderdiğin resme bayıldım o ne şeker bir şeydir öyle

Bu arada sevgili eşimle son başbaşa günlerimizi hareketli geçirme kararı aldık ve bugün Sezen Aksu konserine gidicez hayatta en çok istediğim şeylerden biriydi evlilik yıldönümümüz de yaklaştı çok heyecanlıyım ne alsam diye de kararsızım yok mu fikir vereceeek

ohhhhh konserler falan bizim yerimizede eglen :92::92::92::92:
benim kociş cam açtırmıyo 2. kattayız en altta dükkan var 3 kat desek açalım yatalım diyorum
yoooookkk içeri bayıltıcı sıkarlar bişi yaparlar bize diyo diyorum ki hayatım bizden önce alt komşu var ne korkuyosun
açtırmıyoo sonrada ben çok terliyorum niye deyip sorguya alıyo beni

Bu halde misafir ağırlamayın kızlar yormayın kendiniziiiii :)

Bizimde öyle canom yanlız değilsin :)

Bende sabah caddeden yukarı çıkarken, ( ,iki ayrımlı yol ) yan taraftan çıkan öküz kamyonla hemde benim çıkış yaptığım caddeye U dönüşü yaptı... Sola kırmasam kafa kafaya gelcez. ramak kaldı yani hayvan herif nasıl çıkıyor ya ana yoldayım ben bi bakar insan bi durur hem yasak ordan dönüş yapmak sabahın nurunda yol boş diye basmış gidiyo hayvan herif... o durdu bende durdum ama varya adama camı açıp öyle bir bağırdım ki napıyosun kardeşim!!!! diye, körmüsün dönüş yasak nereye gidiyosun dedim!! öyle mal mal bakıyo... valla inip azına burnuna ikitane patlatasım geldi heralde hamile olmasam daha çok bağırırdım.. suçunu biliyor azını bile açmadı. Benim doktorum kanamam olduğu için 10. haftada yasaklamıştı sonra 16 da tekrar başladım ufak ufak ama çok temkinli gidiyorum ben gitsem ne yazar gerçi olucak olduktan sonra her yerde oluyor işte. Allah korusun. 1 Ağustostan itibaren eşimle gidip gelicem ramazan trafiğini hiç çekemem...

araba kullanan arkadaşlar var hala (benim gibi) an azından güzergah üstünden toplayark bi yerde (mesela deniz kenarı bi yerde, yeşilköy falan) buluşsak yaaaa

bizim evlenme yıldönümümüz de yaklaştı. 2 ağustos.. ne alsam kiiii???? :44:

aman dikkat et hayvan çok bu ülkede öküz herifff
biliyorum bacı bir sen bir ben unuttuk bazı şeyleri

demek slık kuskularım dogru cıktı
3. henuz kararsızım esım dusunmuyor bakalım hayırlısı ama gunduzde bana lazım ılgıleıcekkı onunla bende oglusuma vakıt ayırayım en ıyı ben pelus pıllı donence alıyım ben

ben 4,5 aylıkken başlıcam ek gıdalara kızlar 6 aylık başlayan kimi duyduysam bebeği iştahsız zorla yemek yedırıyor

kız hödüğün bırıne denk gelırsın bırak öküzlerı bas gıt

kızlar göbek -yanlar kol içlerı -bacak içleri - ve dız kapağı arkasına sürülcekk unutmayalımm

aa bana çok yakın orası ben arabayla bile gelebilirim yeşilköye:) floryadan geleceğim:) ama herkese uyarmıki?
sen nerede oturuyorsun?

beylikdüzü, beykent. ama ofisim yeşilköyde. haftada 3-4 gün ordayım. en azından herkes olmasa da gelebilerle buluşsak??? sonra herkes izne ayrılınca da daha kalabalık bi şekilde buluşuruz hafta içi????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…