- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
kızlar bu aralar kendime hamile şort yada kapri arıyodum bulamadım ,sonra bi baktım defacto da çok güzel beli hamile pant. şeklinde olan pant. lar 15 tl ,bende aldım şimdilik normal paça kestirdim ,ama evde birz değerlendirip güzel bi kapri haline getirmeyi düşünüyorum kendilerinitavsiye ederim ,çok hafif ve güzel pant.lar.
anaaammm.....hemide benim msjımın bi üstüymüş acaba nası bakıyodum ki kaçırmışım gözden... özür dilerimmm...:78: ama maşallah sanada çok güzelsiniz... bide ne diicem senin göğüs hiç büyümedi mi yaa....yada önceden de küçük müydü bu kadar oldu...çünküm ben şuan göğüslerimi tanıyamıyorum da...
Denis çok güzel göbüşünn o elbıse defactomu lcw mı
oleyyyy başarmışsın ve bizi güzelliklerden eksik etmemişsin...tişekkürler....maşşallah prensesinle sana...
anaaaam yerim ben o pamuk şekeri
görmedinmi sen kipracım 3718 de varr,ekledim bugün:87::87::87::87::87::87:
Ay elbisene mi laf atsam, sana mı, prensese mi bilemedim.
Çook şekersin,maşallah
denıs cok sekersınız masallah bayıldım
yok yok bu çok yüksek bel değil ,hemile pant. olarak geçmediğinden ,tavsiye ederim denemeni.Ya ben beli hamile şeklinde olanları giyemiyorum daraltıyo sıcak zaten illaki kukumun üstünde olacak beli en fazla çamaşırdada öyle yüksek beller beni sıkıyor..
yok canım deneyem kimseyi yakından tanımıyorum. ama bende sanırım senin okuduğun topiği okudum ve şikayet eden kimse yoktu. denemektende ne çıkar diorum.. sonuçta 1 damla . bir zarar veremez inş.
süpersinizzz....ama hiç göbeğin yok sanırımm.yada ben mi göremiyom maşallah sana.fazla kilo almadın sanırım...
kızlar bu arada kıyafetimi de kendim diktim... ona da puan verir misiniz????
bi arkadaşıma doktor bebeği karnındayken üşütmüşsün demiş. o nasıl oluyo ki :18::18:
arkadaşımın da son ayları yaza gelmiş bizim gibi resmen buz yiyiyodum d,yo ondan mı acep ??
4,5 aylıkken başlamak daha iyi oluyor burcu. iki yeğenim var, biri 4,5 aylıkken yemeye başladı, aynı zamanda emdi. şuan ne bulsa yer :) diğerine 6 aylıkken başlandı ama yemedi. o gün bugündür de yemiyor, 14 ay oldu haaalaaa emiyor canım. 4,5 aylıkken hapur hupur yiyemez elbette, ama kaşığın ucuyla da olsa ağzına o tadı değirmek gerekiyormuş.
arkadaşlar merhaba, herkese güzel bir gün diliyorum
ben burada yada başka bir forumda okumuştum. sizinlede paylaşayım istedim.çünkü ben yapacağım.
bebeklerin gazlı olmaması için hemen doğumdan sonra daha anne sütü bile emmeden 2 veya 3 adet nar tanesinin suyunu sıkıp bebeğin ağzına damlatın deniyordu. böylece gaz çıkartma gibi herhangi bir problem olmuyormuş. ben deneyeceğim, hatta şimdiden anneme ve eşime tembih ettim. sezaryandan çıkıp odaya gelene kadar siz bu işi halledersiniz bende daha sonra emziririm dedim. inşallah ogün unutmayız heyecandan.
bak bunada cevap yazdım haberin olsun ,bi önceki sayfadaa:86::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?