2011 Ekim Anneleri

Ya ben beli hamile şeklinde olanları giyemiyorum daraltıyo sıcak zaten illaki kukumun üstünde olacak beli en fazla çamaşırdada öyle yüksek beller beni sıkıyor..

bak bunada cevap yazdım haberin olsun ,bi önceki sayfadaa:86::92::92::92::92::92::92::92:

Canım çok güzel çıkmışsınız maşallah, birde boy alsaydık göbüşü görseydik ne saklıyosun masanın altında çıkar onu çıkaaar :)))))

Son düzenleme:
Denis çok güzel göbüşünn o elbıse defactomu lcw mı

Teşekkür ederim MiniEtek :) Elbise LCW, mağazalarda görmedim yalnız. internetten almıştım.

oleyyyy başarmışsın ve bizi güzelliklerden eksik etmemişsin...tişekkürler.... maşşallah prensesinle sana...

vallahi olleyy başardım canım sayende. teşekkür ederim. sana da, size de maşallah.

anaaaam yerim ben o pamuk şekeri

Ye teyzesi ye ye yee hamm yap ama bitirme, çünkü ben de yiicem.

görmedinmi sen kipracım 3718 de varr,ekledim bugün:87::87::87::87::87::87:

Sanseecim çok hoşsun sen de, size de maşallah canım kızının adı da çok güzel bu arada.

Ay elbisene mi laf atsam, sana mı, prensese mi bilemedim.
Çook şekersin,maşallah

Teşekkür ederiz teyyzesiii. Sen de de hangimize, neye dersen deee :) mmuckkkss

denıs cok sekersınız masallah bayıldım

Teşekkür ederiz mavipatikler teyzesii :) Sizlere de maşallah.

süpersinizzz....ama hiç göbeğin yok sanırımm.yada ben mi göremiyom maşallah sana.fazla kilo almadın sanırım...

bi arkadaşıma doktor bebeği karnındayken üşütmüşsün demiş. o nasıl oluyo ki :18::18:
arkadaşımın da son ayları yaza gelmiş bizim gibi resmen buz yiyiyodum d,yo ondan mı acep ??

aaa ilk defa duydum bunu. ben doktoruma da kayınpederime de sormuştum onlar demişti bebeğin içinde olduğu suyun sıcaklığı ancak yüksek ateşde ve çoooooooooook soğukta donma tehlikesi geçirirsen değişir diye :44: hatta "alaskadakilerde hamile kalıyor kızım" diye gülmüşlerdi bana :44:

o zaman erken veririm ben de elimle hazırladığım meyve pürelerini deniz teyzesi

deneme birr kiii biirr kiiii ...

Eki Görüntüle 228868

çok cicisiniz maşallah ben de koymak istiyorum ama çoğu bikiniliiiii

tatlım iyi bir çocuk doktoruna sormadan sakın böylke bir şey yapma. daha anne karnından yeni çıkmış bebeğin sindirim sistemi nar suyuna nasıl tepki verir bilmiyorsun. unutma herkesin bebeği aynı değil, aynı tepkileri vermez...

Esfa çok güzel gözüküyosun-uz canım maşallah size.
Ama yeğenimi yakından göremedim valla ben bunu saymam bu seferlik böyle olsun, harbi göbüş isterim sonra :)

Sansee senin kavanoz fotona da bayıldım, ben de sırf süs olsun diye böyle kavanozlardan almak istiyodum hep :) kız senin mamoşlar gerçekten küçük o zaman, benimkiler de minnaktı ama coştular :) gerçi 85 filan galiba şimdi, çok büyük sayılmazlar ama bana vücudumun yarısıymış gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…