bekle beni havuzlu haaaaaan yarın biz geliyoruuuuzzzz
bu arada doğum sünneti yaptıcak olan var mı? önceden konuşmak gerekiyor mu hastaneyle? yada kim yapıyor üroloji mi?
bende düşünüyorum canım yenidoğan sünnetini daha çabuk iyleşiyor hemde dikişsiz oluyo 15 dak gibi bişe sürüo...çocuk cerrahisi yapıo..
aaaa karşılaşırız belkiii
birinci hafta içinde yaptırmak gerekiyor değil mi?
canım ikiside çok güzel isimler...bide isimle ilgili sormak istediğin veya nasıl bi isim aradığını anlatıyosun mesela eşinin adıyla uyumlu olsun yada soyadıma uysun yada başka bi özellikte isim arıyosun diyelim bebekisimci@gmail.com a mail at sana baya bi yardımcı oluyo örnek isimler verio anlamlarıyla deneyebilirsin..
keşkem bende istanbulda olaydımda gideydim..hazır sende beylikdüzündeymişsin beraber giderdik hatta..ammaaa...(
aaaa karşılaşırız belkiii
aaa beylikdüzünde mi oturuyosun diycem ama "istanbul'da olsaydım" dedin... nerdesin ki?
canım aslında ilk memeden önce onu vermek lazımmış. sünnet die duymuştum...ama ben şimdi kararsızım hurma mı nar mı?
bu durumda sünnet öne geçse önce hurma sonra nar sonrada meme olsa :44::44:
bu arada doğum sünneti yaptıcak olan var mı? önceden konuşmak gerekiyor mu hastaneyle? yada kim yapıyor üroloji mi?
Aaaa biz deee :)
bence hurma sadece nar a bende ınanmadım sonuçta bır kerecı damlatılcak ağzına o mıdesıne gıdene kadar nar suyu falan kalmaz anne gazyapıcı şeyler yıyıp ıcse bıle cocugun gazı olmucakmı ona ben pek ınanmadım ama hurma bence mantıklı çocuk o güzel tadı aldıktan sonra annesındende öle tatlı gelıcek sancak ve yapışıp emmeye çalışcak
ben nar ın hamıle kalmak isteyenlerde çok faydalı oldugunu düşünüyorum ben hamıle kaldıgım ay her akşam neredeyse 2 nar yiyordum
off cumartesı çalışmaktan nefret edıyorum yaaa
yok canım...en erken dünyaya gelişinden 24 saat geçmiş olması gerkio en geçte 1 aybitmeden yapılması lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?