2011 Ekim Anneleri

bence hurma sadece nar a bende ınanmadım sonuçta bır kerecı damlatılcak ağzına o mıdesıne gıdene kadar nar suyu falan kalmaz anne gazyapıcı şeyler yıyıp ıcse bıle cocugun gazı olmucakmı ona ben pek ınanmadım ama hurma bence mantıklı çocuk o güzel tadı aldıktan sonra annesındende öle tatlı gelıcek sancak ve yapışıp emmeye çalışcak

ben nar ın hamıle kalmak isteyenlerde çok faydalı oldugunu düşünüyorum ben hamıle kaldıgım ay her akşam neredeyse 2 nar yiyordum

Bende Rabbim nasip ederse ekimin ilk haftası bebeğime kovuşucam şu anda 30 haftalık olduk ve çok az kaldı öyle
heycanlıyımki benimle aynı heycanı yaşan sizin gibi şeker anneleri bulduğum için çok mutlu oldum
Rabbim hepimize bebeklerimizin yüzünü göstersin inş. sağlık ve sıhat ile...

çok saol canım ya.isim sıkıntı beğenemedik hiçbişeyleri daha.bakayım ben oraya da.

bu arada doğum sünneti yaptıcak olan var mı? önceden konuşmak gerekiyor mu hastaneyle? yada kim yapıyor üroloji mi?

mavipatikler bahsetti bu konudan geçen gün. ilk oğluna üroloji dr yapmış. mavipatiklerin eşi doktor, ona çocuk cerrahı bul o yapsın demiş (askerdeymiş o sırada), o da bulamamış ve ürolog yapmış, memnun kalmamışlar. illaki çocuk cerrahına yaptırın diyordu geçen gün.

Mini Etek tatlım babama sormadım ama onun da çok faydalı olacağını zannetmem. Bu tip şeylerde hep şunu düşünüyorum öyle birşey çok çok faydalı olsa doktorlar zaten tavsiye etmez mi? Psikolojik bir etkisi vardır belki. Bebeğime böyle şeyler denemeye hiç cesaret edemem ben ya kıyamam yavruma. Zaten dedesi çok kızar ayy düşünemiyorum Eskiden bebekleri toprağa gömerlermiş sarılık olmasın diye inanabiliyor musunuz lohusa kadına 40 gün su vermezlermiş ben bunları söyleyince babam da anlattı

Domatesli_pilav (Burcu yani Deniz'den öğrendim) sen kaç gibi gideceksin ben tahmini 1-2 arası orada olurum sana benzer birini görürsem Merhhabaa adınız Burcu mu diye sorarım artık beni deli zannederler mi orada bilmem

Kızlar ben bu hurma olayını sizin bildiğiniz gibi değilde doğduğunda dudaklarına sürülünce tatlı dilli olur versiyonunu biliyorum. Yapanların hepsi hemfikir. Umreden hurma gelmişti sürersin diye getirdiler bana.

Eki Görüntüle 228901

bide boydan poz verelim annesi babası oğluşları

Hani göbek

off cumartesı çalışmaktan nefret edıyorum yaaa

Bendeeeee

yok canım...en erken dünyaya gelişinden 24 saat geçmiş olması gerkio en geçte 1 aybitmeden yapılması lazım..

Ya ben pek düşünmüyorum açıkçası. Birincisi bebeğin daha göbek kordonu için pansuman yapılırken bir de pipisinin acısı olacak. İkincisi Biraz acı çekecek ama kısmetse sünnet elbisesini de giysin, o heyecanı da yaşasın istiyorum. Sünneti doğar doğmaz yaptırıp, sonra yapılan düğün bana anlamsız geliyor.O yüzden kısmetse okula başlamadan ama kendisinin de hatırlayacağı bir yaşta yaptırayım diyorum. Hatta eşe dosta güzel bir yemek veririm, sünnet yatağı hazırlarım kısmetse diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…