2011 Ekim Anneleri

Esfa cım çook hoşsun kıyafetine bayıldım Bebekleri çıkartıp öyle çekildin ama sanırım resmi

Bir de bir şey söyleyeceğim izninizle. Bebeği tuzlayalım kokmasın, ağzına nar damlatalım gazllı olmasın, kıllı olmasın karınca yağı sürelim vs yazılıyor okuyorum, bana aşırı ters geliyor bunlar. Sonuçta minicik dokunmaya kıyamayacağımız bir bebek üzerinde böyle anneanne yöntemleri denemek üstelik de belli bir tahsilden geçmiş insanların bunu paylaşması garip geliyor.

Ben yine de az önce babamla konuştum çocuk uzmanı kendisi sadece güldü aman haa dedi. Çocuk gazlı olursa olur terleyecekse terler.Bir defa yapılan harici bir uygulamayla bunların yaşanmaması çok mantıklı gelmiyor bana.

Buradaki bebişlerin fahri bir teyzesi olarak söylemek istedim naçizane yine de anneleri en iyisini bilir elbette ki.

haklısın hayatım zaten. ben burada sadece kendi adıma yapacağımı söylüyorum. kimse doktoruna sormadan yapmasın arkadaşlar.

bu akşam köyümüzde babişkomun vereceği bi yemek var oraya gidicez inş. hazırlanmam lazım ama hiç yerimden kalkasım yok ya

yesem içsem uyusam kk ya girsem hiç çıkmasam.....

KARTOPU canım sana ithafen yazmadım bu arada sakın yanlış anlama. Konusu geçince aklıma geldi sadece.

hayır canım tabiki yanlış anlamıyorum,sadece daha önce başka topicte okuduğumu paylaştım ve yapan kişilerden çok fazla olumlu görüş gelmişti. o sebeple bende açıkcası yapmayı düşünüyorum. çünkü birkaç arkadaşım bu gaz olayından çok çekti açıkçası,bende 1 damla nar suyundan bir şey olmayacağını düşünüyorum kendimce tabi.

anaam ne güzel ,kavabnozlarımı beğenmene sevindim tabi mamoşlarımıdaabu örtüler lastikli fiyonkla bağlamayla uğraşmıyon yaparsan anlatırım sanada çok kolayyaslında çok küçük değil maoşlar 80-85 takıyodum ,halada devam ..

vayy güzel olduğunuz kadar,hamaratsınızda.....
kıyafet de çok güzell ellerine sağlık. cidden 20 kilomu aldın yaniii....gözle görülür gibi deil amaa...kıyafetın de örtmüş o zaman kilonu canım :) :)

bende anca kavanoz kapağı örtüsü dikerim:95: çok güzel canım kıyafetin

o da bir meziyet. ben onu da yapamıyorum
minicik masa üstü dikiş makinaları var, onlardan alıp biraz pratik mi yapsam acaba aa benim de canım dikiş dikmek istedi ama sadece düğme dikebiliyorum şuan. bir adım önüne geçmem lazım :)

bundan tam bir sene öncesine göre 20 kilo olacak. ama hamileliktede toplam 12-13 kilo aldım şimdiye kadar

canımmmm ılk doğdugunda anne memesı emmeden önce bırazcık hurmayı emdirsek zararı olmaz dıme bir sor canım ne olurrr bız ıkı yeğenımede yaptık maşallah ıkısıde annesını çok ıyı emdı yemelerıde ıyı bende yapıcam diyorum acaba zararı varmıdır

canım aslında ilk memeden önce onu vermek lazımmış. sünnet die duymuştum...ama ben şimdi kararsızım hurma mı nar mı?

bu durumda sünnet öne geçse önce hurma sonra nar sonrada meme olsa :44::44:

canım ikiside çok güzel isimler...bide isimle ilgili sormak istediğin veya nasıl bi isim aradığını anlatıyosun mesela eşinin adıyla uyumlu olsun yada soyadıma uysun yada başka bi özellikte isim arıyosun diyelim bebekisimci@gmail.com a mail at sana baya bi yardımcı oluyo örnek isimler verio anlamlarıyla deneyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…