aaa ilk defa duydum bunu. ben doktoruma da kayınpederime de sormuştum onlar demişti bebeğin içinde olduğu suyun sıcaklığı ancak yüksek ateşde ve çoooooooooook soğukta donma tehlikesi geçirirsen değişir diye :44: hatta "alaskadakilerde hamile kalıyor kızım" diye gülmüşlerdi bana :44:
o zaman erken veririm ben de elimle hazırladığım meyve pürelerini deniz teyzesi
çok cicisiniz maşallahben de koymak istiyorum ama çoğu bikiniliiiii
tatlım iyi bir çocuk doktoruna sormadan sakın böylke bir şey yapma. daha anne karnından yeni çıkmış bebeğin sindirim sistemi nar suyuna nasıl tepki verir bilmiyorsun. unutma herkesin bebeği aynı değil, aynı tepkileri vermez...
yok yok bu çok yüksek bel değil ,hemile pant. olarak geçmediğinden ,tavsiye ederim denemeni.
bencede hiçbir zararı olmaz. ben deneyeceğim
bende anca kavanoz kapağı örtüsü dikerim:95:ben çok beğendim , ellerine sağlık. çok hamaratsın valla.
KARTOPU canım sana ithafen yazmadım bu arada sakın yanlış anlama. Konusu geçince aklıma geldi sadece.
anaam ne güzel ,kavabnozlarımı beğenmene sevindim tabi mamoşlarımıdaaEsfa çok güzel gözüküyosun-uz canım maşallah size.
Ama yeğenimi yakından göremedim valla ben bunu saymam bu seferlik böyle olsun, harbi göbüş isterim sonra :)
Sansee senin kavanoz fotona da bayıldım, ben de sırf süs olsun diye böyle kavanozlardan almak istiyodum hep :) kız senin mamoşlar gerçekten küçük o zaman, benimkiler de minnaktı ama coştular :) gerçi 85 filan galiba şimdi, çok büyük sayılmazlar ama bana vücudumun yarısıymış gibi geliyor.
bende anca kavanoz kapağı örtüsü dikerim:95:çok güzel canım kıyafetin
vayy güzel olduğunuz kadar,hamaratsınızda.....
kıyafet de çok güzell ellerine sağlık. cidden 20 kilomu aldın yaniii....gözle görülür gibi deil amaa...kıyafetın de örtmüş o zaman kilonu canım :) :)
Esfa cım çook hoşsun kıyafetine bayıldımBebekleri çıkartıp öyle çekildin ama sanırım resmi
Bir de bir şey söyleyeceğim izninizle. Bebeği tuzlayalım kokmasın, ağzına nar damlatalım gazllı olmasın, kıllı olmasın karınca yağı sürelim vs yazılıyor okuyorum, bana aşırı ters geliyor bunlar. Sonuçta minicik dokunmaya kıyamayacağımız bir bebek üzerinde böyle anneanne yöntemleri denemek üstelik de belli bir tahsilden geçmiş insanların bunu paylaşması garip geliyor.
Ben yine de az önce babamla konuştum çocuk uzmanı kendisi sadece güldü aman haa dedi. Çocuk gazlı olursa olur terleyecekse terler.Bir defa yapılan harici bir uygulamayla bunların yaşanmaması çok mantıklı gelmiyor bana.
Buradaki bebişlerin fahri bir teyzesi olarak söylemek istedim naçizane yine de anneleri en iyisini bilir elbette ki.
canımmmm ılk doğdugunda anne memesı emmeden önce bırazcık hurmayı emdirsek zararı olmaz dıme bir sor canım ne olurrr bız ıkı yeğenımede yaptık maşallah ıkısıde annesını çok ıyı emdı yemelerıde ıyı bende yapıcam diyorum acaba zararı varmıdır
kızlar esfa başka buır fotmu ekledı kıyafet tam gözükmüyor ama benmi görmedım yoksa
daha 2-2 buçuk ay var ama ben sabırsızlanıyorum kızlar şimdiden. bide böle düşününce de korkuyorum erken merken doğururum diye.ama canlı görmek istiyorum bebeğimizi.sağlıkla hayırla tabi.
bide ahsen ismi nasıl sizce bide meriç ???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?