söylediğin dönenceyi beğendim burcuuuu ben de ondan alıcam. yarın alırım belki :) başka ne alacaksın yarın, onları da söylesene kopya çekiiim biraz
Bende Rabbim nasip ederse ekimin ilk haftası bebeğime kovuşucam şu anda 30 haftalık olduk ve çok az kaldı öyle
heycanlıyımki benimle aynı heycanı yaşan sizin gibi şeker anneleri bulduğum için çok mutlu oldum
Rabbim hepimize bebeklerimizin yüzünü göstersin inş. sağlık ve sıhat ile...
yok canım...en erken dünyaya gelişinden 24 saat geçmiş olması gerkio en geçte 1 aybitmeden yapılması lazım..
söylediğin dönenceyi beğendim burcuuuu ben de ondan alıcam. yarın alırım belki :) başka ne alacaksın yarın, onları da söylesene kopya çekiiim biraz
Mini Etek tatlım babama sormadım ama onun da çok faydalı olacağını zannetmem. Bu tip şeylerde hep şunu düşünüyorum öyle birşey çok çok faydalı olsa doktorlar zaten tavsiye etmez mi? Psikolojik bir etkisi vardır belki. Bebeğime böyle şeyler denemeye hiç cesaret edemem ben ya kıyamam yavruma. Zaten dedesi çok kızar ayy düşünemiyorumEskiden bebekleri toprağa gömerlermiş sarılık olmasın diye inanabiliyor musunuz lohusa kadına 40 gün su vermezlermiş ben bunları söyleyince babam da anlattı
Domatesli_pilav (Burcu yani Deniz'den öğrendim) sen kaç gibi gideceksin ben tahmini 1-2 arası orada olurum sana benzer birini görürsem Merhhabaa adınız Burcu mu diye sorarım artık beni deli zannederler mi orada bilmem
tatlı dilli de olur doğrudur benım söledıgım kendı fikrim annem yeğenıme yaptığında sadece yemesi iyi olur dıye demıstı hatırladıgım kadarıylaKızlar ben bu hurma olayını sizin bildiğiniz gibi değilde doğduğunda dudaklarına sürülünce tatlı dilli olur versiyonunu biliyorum. Yapanların hepsi hemfikir. Umreden hurma gelmişti sürersin diye getirdiler bana.
hım onu da yaparız hurmayı damağına sürerim azcık zarar gelmez dıye düşündüm ama yınede dr a sorarızarkidaşlarım çocuğa hurma vermek şöyle sünnet..bu 7.gün yapılan bişey doğar doğmaz değil..hatta şöylee damağını hurma veya tatlı bir şeyle hafifçe ovmamız sünnet..araştırın iyice yanlış bişe yapmayın..
Ya ben pek düşünmüyorum açıkçası. Birincisi bebeğin daha göbek kordonu için pansuman yapılırken bir de pipisinin acısı olacak. İkincisi Biraz acı çekecek ama kısmetse sünnet elbisesini de giysin, o heyecanı da yaşasın istiyorum. Sünneti doğar doğmaz yaptırıp, sonra yapılan düğün bana anlamsız geliyor.O yüzden kısmetse okula başlamadan ama kendisinin de hatırlayacağı bir yaşta yaptırayım diyorum. Hatta eşe dosta güzel bir yemek veririm, sünnet yatağı hazırlarım kısmetse diyorum
ne demekkk...:) bize göre kuzu onlara göre aslan parçası :) erkek milleti işte...teşekkür ederiz kipra teyzesidoğar doğmaz kestirelim pipişlerini de çabuk iyleşsinler kuzular bu arada ben kuzu dedikçe babamız "kuzu değil, aslan parçası" diyor neresi aslan parçası ya minicik anne kuzusu bal gibi de
oturuyodum..annemler hala ordalar...ben artık ankaradayımhatta yanlış hatırlamıyosam sen beykentteydin.. bizimkilerde oraya yakın sayılır..
mavipatikler bahsetti bu konudan geçen gün. ilk oğluna üroloji dr yapmış. mavipatiklerin eşi doktor, ona çocuk cerrahı bul o yapsın demiş (askerdeymiş o sırada), o da bulamamış ve ürolog yapmış, memnun kalmamışlar. illaki çocuk cerrahına yaptırın diyordu geçen gün.
Bizdeeeeeeeheheh yarın yanında 2 hane hatunla( kapalılar biri kilolu biri zayıf :) ) göbişli birini görürseniz o benimmm işte.
Sabah 9 da randevumuz var önce oğlumu görücez ordan havuzlu hannnn.
Domatesli_pilav (Burcu yani Deniz'den öğrendim) sen kaç gibi gideceksin ben tahmini 1-2 arası orada olurum sana benzer birini görürsem Merhhabaa adınız Burcu mu diye sorarım artık beni deli zannederler mi orada bilmem
Hani göbek
Ya ben pek düşünmüyorum açıkçası. Birincisi bebeğin daha göbek kordonu için pansuman yapılırken bir de pipisinin acısı olacak. İkincisi Biraz acı çekecek ama kısmetse sünnet elbisesini de giysin, o heyecanı da yaşasın istiyorum. Sünneti doğar doğmaz yaptırıp, sonra yapılan düğün bana anlamsız geliyor.O yüzden kısmetse okula başlamadan ama kendisinin de hatırlayacağı bir yaşta yaptırayım diyorum. Hatta eşe dosta güzel bir yemek veririm, sünnet yatağı hazırlarım kısmetse diyorum
ollduuuusağol kübracım mmuckkss. ikinci de geliyor o zaman. bunlar geçen hafta tatilde çekildi.
25. hafta diyelim kısaca...
Eki Görüntüle 228874
bu fotomuzu beğenmemiş teyzelerimiz, küselim mi kızııımmm
bu fotomuzu beğenmemiş teyzelerimiz, küselim mi kızııımmm
Sünnet olayını eşim istiyor ama ben pek sıcak bakmıyorum. Bundan 10 sene öncesine kadar yeni doğan sünneti çok azdı. Milyonlarca çocuk oldu 5-6 yaşında gayette rahat oluyordu. ( hatırladığım zamanları söylüyorum) Ne bilim yaşı geldiğinde onunda güzelliğini yaşamak istiyorum. Oğlumda dininin gereği ve sağlık için olduğunu yaşayarak anlamasını istiyorum. Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama öle işteHep daha pilava koycaz
bende oğluşum olsa doğunca olmasını isterım en geç iki yaşına kadar ya da
Kızlar nar suyunu kullanan arkadaşlarım oldu hepsi memnunlar yanlız şöyle bir durum var bunu doğumhanedeki hemşirelere ebeye ve doktorunuza özellikle söyleyin, çünkü bebek yıkandıktan sonra azğına bir ilaç sıkıyorlar, eğer o ilacı sıktıktan sonra verirseniz hiç bir faydasını göremessiniz. Bunu yapmalarını istemediğinizi nar suyu damlatmak istediğinizi belirtin arkadaşlarım öyle yaptı... Bende o ilacı sıkmalarını istemiyorum bebeğime, onun yerine nar suyu yada direk ilk anne sütü almasını istiyorum bakalım bende doktoruma ve hemşireye söyleyeceğim :)
yaaa :44: ben de diyorum niye kimse kızımı beğenmiyoo :60
du bakalım tekrar deniim. illaki beğendiricem. yaa kimsenin istemediği oğlunu kızlara beğendirmeye çalışan kaynanalar gibiyim :))
Eki Görüntüle 228988
yanlış düşünce ne demek.. herkes mutlaka en doğrusunu istiyor çocuğu için. senin içine öyle sindiyse hiç kimseye laf etmek düşmez. babasına yedir ama pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?