2011 Ekim Anneleri

söylediğin dönenceyi beğendim burcuuuu ben de ondan alıcam. yarın alırım belki :) başka ne alacaksın yarın, onları da söylesene kopya çekiiim biraz

bende çok beğendim , internette araştırayım biraz fiyatları ,ona göre alırım. havuzlu hana gidecek arkadaşlar size zahmet olmazsa bir bakın bakalım oralarda yada eminönünde fiyatı nekadarmıs ona göre alırız bizde.

hoşgeldin duem : )) amin inşallah hapimiz sağlıkla sıhatle alırız bebişleri kucağımıza

yok canım...en erken dünyaya gelişinden 24 saat geçmiş olması gerkio en geçte 1 aybitmeden yapılması lazım..

teşekkür ederiz kipra teyzesi doğar doğmaz kestirelim pipişlerini de çabuk iyleşsinler kuzular bu arada ben kuzu dedikçe babamız "kuzu değil, aslan parçası" diyor neresi aslan parçası ya minicik anne kuzusu bal gibi de

söylediğin dönenceyi beğendim burcuuuu ben de ondan alıcam. yarın alırım belki :) başka ne alacaksın yarın, onları da söylesene kopya çekiiim biraz

teşekkür ederiz denizcim : ))) bebek arabasıyla, oto koltuğunu alıcaz, pierre cardin enigma 2020 oto koltuklu olanındandı galiba. çanta almayı düşünüyorum bübchen olabilir. içinde tüm ürünleriyle veriyorlar. uyku arkadaşı alıcam kuzuma : ) Sun Shine Kids Uyku Arkadaşım-Minik Kuzucuk - Anne ve Bebek - joker.com.tr

gerisi artık ne bulursam şeklinde olucak : ) resimlerini haftaya eklerim : )

arkidaşlarım çocuğa hurma vermek şöyle sünnet..bu 7.gün yapılan bişey doğar doğmaz değil..hatta şöylee damağını hurma veya tatlı bir şeyle hafifçe ovmamız sünnet..araştırın iyice yanlış bişe yapmayın..

ama hurmayı azcık emmesının zararı olmaz canım yaa ne olcakkı bır damla emcek sadece tanesı gıtmez ağzına sadece tadını alcak

tatlı dilli de olur doğrudur benım söledıgım kendı fikrim annem yeğenıme yaptığında sadece yemesi iyi olur dıye demıstı hatırladıgım kadarıyla
hım onu da yaparız hurmayı damağına sürerim azcık zarar gelmez dıye düşündüm ama yınede dr a sorarız

kızlar bu arada eşimın arkadaşı oyuncakçı yenıbosna tarafında ben fısher prıce ana kucağını ve o türkçe nını söleyen dönenceyı ondan alırız dıye düşündüm

fiyat sorarım bi sizin içinde eğer uygun fiyatsa sizde ordan alırsınız istersenız

allah gönlüne göre versin rumuzum inş yavruşun büyür kocaman olur yemeğnide yaparsın :) biz kolay olması için sadece öyle bi niyetteyiz... idrar yolu enfeksyonunu engellio bide yenidoğan sünneti çan yöntemi denilen bi yöntemle yapılıo anestezi almadan yapılıo bide yaraları bu dönemde daha çabuk iyleşio
isteme nedenimiz bu açıkçası eşimle benim..gerçi eşim ben dayanamam o sünnet olurken dio ama bakalım..
ne demekkk...:) bize göre kuzu onlara göre aslan parçası :) erkek milleti işte...

kızlar benim kızım olacak diye çok fazla araştırmadım ama ablamın oğlu var, doğum sünnetini çok düşündü. araştırdı, bir süre sonra tekrar yaptırmak gerekiyormuş galiba. bunu öğrenmiş, haliyle erteledi. çocuklar cinsel organını keşfetmeden yaptırmalıymış galiba, ona karar verdi.

oturuyodum..annemler hala ordalar...ben artık ankaradayım hatta yanlış hatırlamıyosam sen beykentteydin.. bizimkilerde oraya yakın sayılır..

doğru hatırlıyosun : ) annene gelince mesaj falan at : )

aman güzel olsun da, cerrah gerekiyorsa cerraha yaptırırız napalım.. büyüyünce sorun çıkmasın da

Bizdeeeeeee heheh yarın yanında 2 hane hatunla( kapalılar biri kilolu biri zayıf :) ) göbişli birini görürseniz o benimmm işte.

Sabah 9 da randevumuz var önce oğlumu görücez ordan havuzlu hannnn.

Domatesli_pilav (Burcu yani Deniz'den öğrendim) sen kaç gibi gideceksin ben tahmini 1-2 arası orada olurum sana benzer birini görürsem Merhhabaa adınız Burcu mu diye sorarım artık beni deli zannederler mi orada bilmem

sabah maslak acıbadem'e gidicem önce doğumu orda yapıcam ya, doğum paketlerine falan bakıcaz eşimle. heralde 1 gibi falan havuzlu han'da oluruz biz de. 2 hamiş (biri ben biri eşimin arkadşının eşi) ve biri çooooooooook yakışıklı (benim kocişim) iki erkek görürseniz türkçe konuşan benim demektir : ) (diğer hamile arkadaş yabancı) :79::79:

göbeği iyleşmeden pipisi iyleşiyor zaten. kuzenim de öyle olmuştu. hatta biraz büyünce sünnetten sonra çocuklar idrarını yapmaya korkuyormuş acıycak diye. ama bebek anlamadığı için böyle bir sıkıntı yok. 2 günde de (gerçekten 2 gün) hiç birşey kalmıyor. dikiş bile atmıyorlar. dikişsiz iyleşiyor. oğluşum büyüyünce isterse süslü püslü sünnet kıyafeti giydirip düğünün yaparım elbet

Son düzenleme:
Sünnet olayını eşim istiyor ama ben pek sıcak bakmıyorum. Bundan 10 sene öncesine kadar yeni doğan sünneti çok azdı. Milyonlarca çocuk oldu 5-6 yaşında gayette rahat oluyordu. ( hatırladığım zamanları söylüyorum) Ne bilim yaşı geldiğinde onunda güzelliğini yaşamak istiyorum. Oğlumda dininin gereği ve sağlık için olduğunu yaşayarak anlamasını istiyorum. Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama öle işte Hep daha pilava koycaz

Kızlar nar suyunu kullanan arkadaşlarım oldu hepsi memnunlar yanlız şöyle bir durum var bunu doğumhanedeki hemşirelere ebeye ve doktorunuza özellikle söyleyin, çünkü bebek yıkandıktan sonra azğına bir ilaç sıkıyorlar, eğer o ilacı sıktıktan sonra verirseniz hiç bir faydasını göremessiniz. Bunu yapmalarını istemediğinizi nar suyu damlatmak istediğinizi belirtin arkadaşlarım öyle yaptı... Bende o ilacı sıkmalarını istemiyorum bebeğime, onun yerine nar suyu yada direk ilk anne sütü almasını istiyorum bakalım bende doktoruma ve hemşireye söyleyeceğim :)

yanlış düşünce ne demek.. herkes mutlaka en doğrusunu istiyor çocuğu için. senin içine öyle sindiyse hiç kimseye laf etmek düşmez. babasına yedir ama pilavı

O ilaç neymiş ki hanzade hiç duymamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…