2011 Ekim Anneleri

Off canım tatil çekti :84: maşallah çok güzelsiniz canım elde hep karında, nasıl bir iç güdü dimi :)

Kızlar ben yavaş yavaş toparlanıyorum. Hepinize mutlu bol dinlenmeli haftasonları. Kendinize iyi bakın bide bana dua edin oğluşumla buluşucağım sabahtan.

ama o ağzına ilk verdikleri ilacı annemin ilk çocuğuna vermemişler vefat etmiş:26: bence önemli birşey o yani ..

Kızlar ben yavaş yavaş toparlanıyorum. Hepinize mutlu bol dinlenmeli haftasonları. Kendinize iyi bakın bide bana dua edin oğluşumla buluşucağım sabahtan.

Hayırlı sağlıklı haberlerini alırsın inşallah canım :) bizede yaz, alışverişinden dönünce, aynıyız merak ediyorum... bende çarşambaya gitmeyi düşünüyorum :) Bu arada filiz gittimi acaba kontrole son zamanlarda çok iyi takip edemedim...

Son düzenleme:
ama o ağzına ilk verdikleri ilacı annemin ilk çocuğuna vermemişler vefat etmiş:26: bence önemli birşey o yani ..

Ayy Allah korusun, elenicim doktorun müsade etmesse yapamıyosun zaten.. Bunu mutlaka doktoruna ve hemşirelere söylemen gerekiyor. Çok şükür 2 arkadaşımın çocuğuda sapasağlam... Ama dediğim gibi doktora sormadan zaten kişinin kendi başına yapabileceği bir şey değil bu, onlar ne derse o tabiki..

ben de kaçayım ufak ufak kızlar.. arkadaşım gelecek erken çıkıp bişeyler bakıcaz yine..

bu arada İSTANBUL ANNELERİ buluşma günü ve saati konusunda tün önerilere açığım...

herkesee iyi hafta sonları. sola dönüp yatın kuzuları iyi büyütün kızlar :79: byeeee :79:

bencede canım dr ne derse o gerisi bana bahtıl inanç gibi gelio

toplu sünnet mi yaptırsak ne
önce kızımı doğurup erkeğe hamıle kalmam gerek :)) ay rabbim inşallah çocuklugumdan berı hayalını kurdugum bır kız bır erkeğe kavusurum
evet çok şekersınn canım

Off canım tatil çekti :84: maşallah çok güzelsiniz canım elde hep karında, nasıl bir iç güdü dimi :)
ay evet denıze gırsem yınee serın serınn süper dı yaa

ben o damlayı aşı dıye bılıyorum hatta hepatıt dı galıba

kızlarrr bu akşam o oyuncakçıya gideceğizzz yaşasınnnnn yaşasınnn o nınnılı dönencenın fıyatını sorarım sızeee

akşam eve gıdınce de yazarım

:)))))

bu ne güzellik maşallah ben talibim valla kızına, istanbu'la gelin gönderir misin

Hooop önce eda ile ben istedik noluyooo. Edaaaa, bacım bak yokluğunu fırsat bilip bizim gelin adayına sulanıyolaar.

Sorma benim canım hep istiyo hanzadem. Ammaaan bebişim yaa seni bu kadar sevmesem kimse tutamazdı beni

oyyyoyooyooyy maşallah size. Bir İstanbul damat adayıda biziz

Anammm 1di 2 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…