yaaa :44: ben de diyorum niye kimse kızımı beğenmiyoo :60
du bakalım tekrar deniim. illaki beğendiricem. yaa kimsenin istemediği oğlunu kızlara beğendirmeye çalışan kaynanalar gibiyim :))
Eki Görüntüle 228988
du bakalım tekrar deniim. illaki beğendiricem. yaa kimsenin istemediği oğlunu kızlara beğendirmeye çalışan kaynanalar gibiyim :))
Eki Görüntüle 228988
O ilaç neymiş ki hanzade hiç duymamıştım.
Eytcim ne olduğunu tam bilmiyorum, ama doğan her bebeğe yapılıyormuş. Rutinmiş yani topuktan kan alma gibi :)
Kızlar nar suyunu kullanan arkadaşlarım oldu hepsi memnunlar yanlız şöyle bir durum var bunu doğumhanedeki hemşirelere ebeye ve doktorunuza özellikle söyleyin, çünkü bebek yıkandıktan sonra azğına bir ilaç sıkıyorlar, eğer o ilacı sıktıktan sonra verirseniz hiç bir faydasını göremessiniz. Bunu yapmalarını istemediğinizi nar suyu damlatmak istediğinizi belirtin arkadaşlarım öyle yaptı... Bende o ilacı sıkmalarını istemiyorum bebeğime, onun yerine nar suyu yada direk ilk anne sütü almasını istiyorum bakalım bende doktoruma ve hemşireye söyleyeceğim :)
Kızlar ben yavaş yavaş toparlanıyorum. Hepinize mutlu bol dinlenmeli haftasonları. Kendinize iyi bakın bide bana dua edin oğluşumla buluşucağım sabahtan.
Kızlar ben yavaş yavaş toparlanıyorum. Hepinize mutlu bol dinlenmeli haftasonları. Kendinize iyi bakın bide bana dua edin oğluşumla buluşucağım sabahtan.
ama o ağzına ilk verdikleri ilacı annemin ilk çocuğuna vermemişler vefat etmiş:26: bence önemli birşey o yani ..
Ayy Allah korusun, elenicim doktorun müsade etmesse yapamıyosun zaten.. Bunu mutlaka doktoruna ve hemşirelere söylemen gerekiyor. Çok şükür 2 arkadaşımın çocuğuda sapasağlam... Ama dediğim gibi doktora sormadan zaten kişinin kendi başına yapabileceği bir şey değil bu, onlar ne derse o tabiki..
önce kızımı doğurup erkeğe hamıle kalmam gerek :)) ay rabbim inşallah çocuklugumdan berı hayalını kurdugum bır kız bır erkeğe kavusurumtoplu sünnet mi yaptırsak ne
evet çok şekersınn canımyaaa :44: ben de diyorum niye kimse kızımı beğenmiyoo :60
Eki Görüntüle 228988
ay evet denıze gırsem yınee serın serınn süper dı yaaOff canım tatil çekti :84: maşallah çok güzelsiniz canım elde hep karında, nasıl bir iç güdü dimi :)
ama o ağzına ilk verdikleri ilacı annemin ilk çocuğuna vermemişler vefat etmiş:26: bence önemli birşey o yani ..
Off canım tatil çekti :84: maşallah çok güzelsiniz canım elde hep karında, nasıl bir iç güdü dimi :)
bu arada sendende resim bekliyorum beenn,niye hiç eklemiyosun??
Eşim izin vermiyo canım, benimki uzun hikaye yazarım bir ara :)
Eşim izin vermiyo canım, benimki uzun hikaye yazarım bir ara :)
Eki Görüntüle 228988
Wuuuu Deniiiiz.. Çok güzel çıkmışınnn (ız) :82:
Eki Görüntüle 228988
bu ne güzellik maşallahben talibim valla kızına, istanbu'la gelin gönderir misin
Off canım tatil çekti :84: maşallah çok güzelsiniz canım elde hep karında, nasıl bir iç güdü dimi :)
oyyyoyooyooyy maşallah size. Bir İstanbul damat adayıda biziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?