2011 Ekim Anneleri

maşallahh kızzzzzzzzzzzzz

Eki Görüntüle 228901

bide boydan poz verelim annesi babası oğluşları
maşallahh canımm ay herkesler benim çıkmamı beklemiş foto eklemek içiiiinnn

ohoo siz 85 ten bahsediyosunuz burda 95 lik hatun var

maşallah canımm çok dadluu

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun. babanın rahatsızlığını bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda iyileşir. şuan daha iyi olmasına çok sevindim taklım.

DENİZZZZ
resmini gördüm ama kaçıncı sayfada olduğunu bulamadım :) çok çok çok şirin çıkmışsın. yüzünde inanılmaz pozitif bir enerji var canım acayip beyendim hem pamuk kızını hemde neşeli annesini :))

Teyzeleriiiiiiiiiiiiiii bugün kontrolümüz vardı yakışıklım 31 hafta 1 günlük olmuş 1663 gr 42 cm miş doğumumuz için 16 eylül dedi dr teyzemiz bende 700 gr almışım toplamda 2700 gr almış oldum

ay cnm maşallah oğluşuna
yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım seninle satımız aynı bakalım benim cadım ne zaman gelecek sen sezeryanmı olacaksın ki drun kesin tarih verdi ???

kızlar bugün ne güzel resimler eklenmiş öyle.geçmişi okumadan yatmak istemedim.

SANSEE CİM ÇOK ŞİRİNSİZNİZ KIZINLA BİRLİKTE

deneme birr kiii biirr kiiii ...

Eki Görüntüle 228868
DENİZCİM SİZDE HARİKASINIZ.MAAŞALLAH

RUMUZ AYNEN CANIM BENİM MEMİŞLERDE SENİN Kİ GİBİ TEK FİT OLMAYAN TARAFIM ONLAR SANIRIM.BU KONUDA KEŞKE ANNEME VE ABLAMA ÇEKSEYDİM.GİTTİM GELDİM HALAMA ÇEKTİM

NE DİYEBİLİRİMKİ HER FOTON AYRI GÜZEL DENİZCİM.

EDAMM TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIM.BABACIĞIN İNŞ ÇABUCAK İYİLEŞİR.YEMEK YEMEYE BAŞLAMASI ÇOK GÜZEL. BUARADA TEŞEKKÜR EDRİM CANIM.

ESFAAA SİZDE AİLCE ÇOK ŞİRİNSİNİZ MAAŞALLAH ALLAH BOZMASIN.BEN GÖBÜŞ VE KİLO GÖREMEDİM.

OĞLUŞUNADA MAAŞAALAH
CANIM SENİN TİCKER LA BEBİŞİN GELİŞİMİ FARKLI SANIRIM BENİMKİDE GEÇEN KONTROLDE ÖYLEYDİ EĞER ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADA ÖYLE ÇIKARSA BENDE Mİ ERKEN DOĞUM YAPACAĞIM.SEN SEZERYANMI OLUCAKSIN?

benimde 150 çıktı dün.doktora sonuçları götürdüm.100 mg testini yapıcaz ondada yüksek çıkarsa ona göre kardiyoloğa yönlendirecekmiş.diyet ve insülin verebilirmiş.inş ikinci test düşük çıkar.yediklerimize dikkat etmemiz lazım

süpermiş canım ya... unu kocamaaaan yazı çerçeveletip assam odama acaba öyle ağzını açıp gözünü yumacaklarda işe yarar mı ki....:44::44: yoksa anlayana sivrisinek saz mı olur

ama yok yok tuttum ben bunu herkesin okuyabileceği şkilde yazıp asıcam. evet. hemen kaydediyorum.

günaydın annecixlerrrr....

ben bööööyle son günlerde bi tembelleştim bi tembelleştim... 2 -3 gündür evde hiiiiç bi iş yapmıom yemek dışında bide uyuyorum artık yaaa gündüzleri 2-3 saat... hiç adetim değildi... bişiy diil iyice şişicem ya.. annem sakın uyuma dio her tarafın yağ bağlar doğumun da zor olur dio yaaa doğrumuki :44::44::44: aranızda benim gibi olan var mı............................

Günaydın annişler ve kızımın biricik kardesleriiii

hepimize guzel bir haftasonu diliyorum. calisanlarimiza Allah kolaylik versin, cok yormayin kendinizi.

7.45 te uyandim. temizlik yapilacak evde, 8 de yardimci abla geldi. kahvalti hazirladim, birlikte yaptik. esim uyuyor hala, uyaninca bir de onunla yaparim herhalde, az yedim o yuzden.

simdilik evdeyim ama ogleden sonra ne yapariz bilmiyorum. ablam gelecekti, gelebilir umarim. yegenimi cok ozledim. gelemezse onlara giderim ama once sicak saatler bi gecsin once. aksam da sulu hana gideriz belki. her sey havada suan plan yapamiyorum. bakalim kocis ne diycek. konusmadik daha.

Sizler de iyisinizdir umarim, hepinizi cok opuyorum mmucckkss..

ooohhh kahvaltıdan önce kaptım öpücüğü

cANIM ÇOK GÜZELMİŞ..

Ayy ne güzelll. 1,5 ay kalmış neredeyseee Kilosu na da boyuna da maşallah annesi

çok çok geçmiş olsun cnm

ay kusura bakmayın, selamsız sabhsız daldım yine :)
Herkese günaydın ve iyi haftasonlarıı.
Gece 3 kez krampla uyandım. Ama ilk defa bu kadar şiddetli girdi. Sabah zor yürüdüm, halada arka adeleler açılmış diiil. 1 haftadır muz yememiştim ondan mı oldu acaba
Bir de sabah tartıda 1 kilo almış göründüm düne göre. Ya insan 1 günde 1 kilo alabilir miii? Bacaklarım ve ayaklarım şişti sabah, su toplamış olabilir miyim? Çok moralim bosukkk çoook. 2 gündür çikolatalı 2 dilim tatlı yemiştim, keşke yemeseydim yada sadece tadına baksaydım diye kızıyorum kendime.:26:

Herkese günayyddınnn kızlarrrr

bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum

kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh

sizce nasıl

su toplamış olmalısın üzme kendini kilolar normal :)

Herkese günayyddınnn kızlarrrr

bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum

kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh

sizce nasıl
çok güzel cnm adaşım diye torpil geçmiyorum bak gerçekten güzel :)))
cnm tuvalete çıktınmı ki hemen karalar bağlıyosun hem şişim diyosun ödemdir o sıkma canını
herkeslere iyi hafta sonları günaydınlar hamişlerrr.:)

günaydın tatlım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…