- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
yaaa :44: ben de diyorum niye kimse kızımı beğenmiyoo :60
du bakalım tekrar deniim. illaki beğendiricem. yaa kimsenin istemediği oğlunu kızlara beğendirmeye çalışan kaynanalar gibiyim :))
deneme birr kiii biirr kiiii ...
Eki Görüntüle 228868eneeeeeeeee maşallahhhh kızzz
Eki Görüntüle 228988
Esfa çok güzel gözüküyosun-uz canım maşallah size.
Ama yeğenimi yakından göremedim valla ben bunu saymam bu seferlik böyle olsun, harbi göbüş isterim sonra :)
Sansee senin kavanoz fotona da bayıldım, ben de sırf süs olsun diye böyle kavanozlardan almak istiyodum hep :) kız senin mamoşlar gerçekten küçük o zaman, benimkiler de minnaktı ama coştular :) gerçi 85 filan galiba şimdi, çok büyük sayılmazlar ama bana vücudumun yarısıymış gibi geliyor.
iyi akşamlar canlarımmmmmmmm geçmişe göz attım denizcim durumumuzdan bahsetmiş saolsun hepinizden Allah razı olsun desteğiniz güzel dilekleriniz ve dualarınız için
kısaca özet geçeyim çarşamba akşamı annemlerde yemekteydik babamın durumunun ne kadar kötü olduğunu o akşam fark ettim tükürüğünü bile yutarken acı çekiyodu bayadır bu kadar ağlamamıştım çok moralim bozuldu
ertesi sabah erkenden(perşembe) doktora gitmişler annemle yatışını vermişler hemen dün ilaçlarında etkisiyle hep uyuduama bugün çook şükür çok iyiydi hatta doktor "çorba içirmeyi deneyin yutkunabilirse taburcu ederiz, yutkunamassa şırınga ile hortum yardımıyla burundan besleriz "dedi...çok şükür ki çorbasını içti meyve bile yedi ama akşam vizite çıkan doktorlar haftasonuda misafir etmeyi tercih ettiler...inşallah pazartesi çıkacak ama çok çok iyi maşallah
oğlumla ben çok iyiz hiçbir sıkıntımız yok çok şükür
eklenen göbeklere bayıldım hepinize maşallah sanse baharesk efsa nejlam zehramm denizim çok çok güzelsiniz
unuttuğum varsa affola kızlar hepinizi çok seviyoruz biz
Teyzeleriiiiiiiiiiiiiii bugün kontrolümüz vardı yakışıklım31 hafta 1 günlük olmuş 1663 gr 42 cm miş doğumumuz için 16 eylül dedi dr teyzemiz bende 700 gr almışım toplamda 2700 gr almış oldum
DENİZCİM SİZDE HARİKASINIZ.MAAŞALLAH
Ay elbisene mi laf atsam, sana mı, prensese mi bilemedim.
Çook şekersin,maşallah
Sansee senin göbüşü de gördüüm gördüüüm. Hepinize maşallah
Bu arada sanse bişi dicem ama kızmaSenin göğüsler büyümedi miiii? Şey benim göğüsler ööle büyüdükiii göğsümden göbüşümü göremiyoom:76: Hamile kalmadan önce 85 olan göğüslerimi 2 hafta önce 95 C'ye sığdıramadım.:78: Soruyosanız 95 C sütyeni de ondan 1 ay önce almıştım, yani 1ay için de daha bi serpildiler:92: Zaten kaşınıp duruyor, hatur hutur her yerde kaşıyasım geliyo
NE DİYEBİLİRİMKİ HER FOTON AYRI GÜZEL DENİZCİM.yaaa :44: ben de diyorum niye kimse kızımı beğenmiyoo :60
du bakalım tekrar deniim. illaki beğendiricem. yaa kimsenin istemediği oğlunu kızlara beğendirmeye çalışan kaynanalar gibiyim :))
Eki Görüntüle 228988
iyi akşamlar canlarımmmmmmmm geçmişe göz attım denizcim durumumuzdan bahsetmiş saolsun hepinizden Allah razı olsun desteğiniz güzel dilekleriniz ve dualarınız için
kısaca özet geçeyim çarşamba akşamı annemlerde yemekteydik babamın durumunun ne kadar kötü olduğunu o akşam fark ettim tükürüğünü bile yutarken acı çekiyodu bayadır bu kadar ağlamamıştım çok moralim bozuldu
ertesi sabah erkenden(perşembe) doktora gitmişler annemle yatışını vermişler hemen dün ilaçlarında etkisiyle hep uyuduama bugün çook şükür çok iyiydi hatta doktor "çorba içirmeyi deneyin yutkunabilirse taburcu ederiz, yutkunamassa şırınga ile hortum yardımıyla burundan besleriz "dedi...çok şükür ki çorbasını içti meyve bile yedi ama akşam vizite çıkan doktorlar haftasonuda misafir etmeyi tercih ettiler...inşallah pazartesi çıkacak ama çok çok iyi maşallah
eklenen göbeklere bayıldım hepinize maşallah sanse baharesk efsa nejlam zehramm denizim çok çok güzelsiniz
OĞLUŞUNADA MAAŞAALAHTeyzeleriiiiiiiiiiiiiii bugün kontrolümüz vardı yakışıklım31 hafta 1 günlük olmuş 1663 gr 42 cm miş doğumumuz için 16 eylül dedi dr teyzemiz bende 700 gr almışım toplamda 2700 gr almış oldum
benimde 150 çıktı dün.doktora sonuçları götürdüm.100 mg testini yapıcaz ondada yüksek çıkarsa ona göre kardiyoloğa yönlendirecekmiş.diyet ve insülin verebilirmiş.inş ikinci test düşük çıkar.yediklerimize dikkat etmemiz lazımselam kızlar ben inşallah kasım annesi olucam .persembe gunu seker yuklemesı yapıldı. sekerlı sudan sonrakı deger 159 çıktı doktor pazartesı tekrar çağırdı.sizler daha tecrübelisiniz bir problem çıkar Mı? çok korkuyorum moralim bozuk zaten zor içtim şekerli suyu şimdi dozu artacak.netten öğrendiğimme göre yine ac karnına kan alınacakmıs sonra üç defa bırer saat arayla kan alınacakmış.içim daraldı valla.lütfen bilgilendirin şu bacınızı:))
yarın işimiz çok kızlar, önce hastane sonra havuzlu han, sonra diğer alışverişler vs vs.. o yüzden aşağıdaki yazıyı ekleyip çıkıcam. herkese iyi hafta sonları diliyorum tekar..
1. SAKİNLEŞ. Yavaştan al. Bebeğin yeni dünyaya panik ve arızalı bir annenin kollarında alışmak durumunda kalmasın.
2. Evle ilgili SORUMLULUKLARINI AZALT. Lütfen bir süre sadece anne ol. Bırak çamaşırlar o gün ütülenmesin veya dolabın üstü tozlu kalsın.
3. UYU. UYU. UYU. Bulabildiğin ilk fırsatta, kısacık da olsa UYU. Bebeğin gözünü yumduğu anda sen de kapat gözlerini. 'Benim hiç hayatım kalmadı' diye ağlayacağına UYU. Bak nasıl enerji ve sütle doluyorsun?!? Gerginliğin de nispeten azalıyor.
4. Her türlü YARDIMI KABUL ET. Bebeğini ver yarım saat bir arkadaşına, annene, komşuna. Onlar sallasın biraz da. Git sıcacık bir banyo yap. Cildine krem sür, saçlarını tara. İnsan gibi görün. Sonra da aynaya bak. Yenilendiğini gör. Anne olmanın insanın beynindeki gizli saklı odacıkların bir kısmını açtığına inanıyorum ben artık.
5. Bebeğin ASLINDA AĞLAMIYOR. Yani ağlıyor da başka türlü derdini nasıl anlatacağını bilmediği için ağlıyor. O yüzden hele hele yeni doğan bebeğin her ağladığında lütfen kollarına al. 'Kucağına alma, alışır' diyenlere de benim telefon numaramı ver. Sırf senin kokuna ihtiyacı olduğu için de ağlıyor olabilir. Çünkü onun kendini güvende ve sevildiğini hissettiği tek yer senin kolların.
6. Hem kendinden hem de bebeğinden fazla bir şey bekleme. DURUMU KABULLEN: Sen yorgun, tecrübesiz yeni annesin, o da henüz nerede bile olduğunu anlayamayan bakıma muhtaç bir küçük bebek.
7. Etraftan gelen eleştirileri veya bebek karşılaştırılmalarını DİNLEME. Her bebek farklıdır. Onlarınki koydun mu deliksiz 8 saat uyuyor olabilir. Olsun senin bebeğin de eminim çok iştahlı olacak. Üstelik kimse bebeğinin olumsuzluklarını paylaşmaz. Hep iyileri söylerler. Deliksiz uyurlar hep, boyları kiloları ortalamanın hep üstündedir. Çok usludurlar, çok zekidirler bla bla bla... iştahsızlıklardan, ağlama krizlerlerinden falan kimse bahsetmez. O yüzden senin moralini bozacak sözlere kulağını tıka ve bu tip insanları da bir süre kendinden uzak tut.
8. ŞÜKRET. Bir çocuk sahibi olabildiğin için.
9. DUA ET. Sağlıklı, mutlu ve şanslı olması için.
Günaydın annişler ve kızımın biricik kardesleriiii
hepimize guzel bir haftasonu diliyorum. calisanlarimiza Allah kolaylik versin, cok yormayin kendinizi.
7.45 te uyandim. temizlik yapilacak evde, 8 de yardimci abla geldi. kahvalti hazirladim, birlikte yaptik. esim uyuyor hala, uyaninca bir de onunla yaparim herhalde, az yedim o yuzden.
simdilik evdeyim ama ogleden sonra ne yapariz bilmiyorum. ablam gelecekti, gelebilir umarim. yegenimi cok ozledim. gelemezse onlara giderim ama once sicak saatler bi gecsin once. aksam da sulu hana gideriz belki. her sey havada suan plan yapamiyorum. bakalim kocis ne diycek. konusmadik daha.
Sizler de iyisinizdir umarim, hepinizi cok opuyorum mmucckkss..
yarın işimiz çok kızlar, önce hastane sonra havuzlu han, sonra diğer alışverişler vs vs.. o yüzden aşağıdaki yazıyı ekleyip çıkıcam. herkese iyi hafta sonları diliyorum tekar..
1. SAKİNLEŞ. Yavaştan al. Bebeğin yeni dünyaya panik ve arızalı bir annenin kollarında alışmak durumunda kalmasın.
2. Evle ilgili SORUMLULUKLARINI AZALT. Lütfen bir süre sadece anne ol. Bırak çamaşırlar o gün ütülenmesin veya dolabın üstü tozlu kalsın.
3. UYU. UYU. UYU. Bulabildiğin ilk fırsatta, kısacık da olsa UYU. Bebeğin gözünü yumduğu anda sen de kapat gözlerini. 'Benim hiç hayatım kalmadı' diye ağlayacağına UYU. Bak nasıl enerji ve sütle doluyorsun?!? Gerginliğin de nispeten azalıyor.
4. Her türlü YARDIMI KABUL ET. Bebeğini ver yarım saat bir arkadaşına, annene, komşuna. Onlar sallasın biraz da. Git sıcacık bir banyo yap. Cildine krem sür, saçlarını tara. İnsan gibi görün. Sonra da aynaya bak. Yenilendiğini gör. Anne olmanın insanın beynindeki gizli saklı odacıkların bir kısmını açtığına inanıyorum ben artık.
5. Bebeğin ASLINDA AĞLAMIYOR. Yani ağlıyor da başka türlü derdini nasıl anlatacağını bilmediği için ağlıyor. O yüzden hele hele yeni doğan bebeğin her ağladığında lütfen kollarına al. 'Kucağına alma, alışır' diyenlere de benim telefon numaramı ver. Sırf senin kokuna ihtiyacı olduğu için de ağlıyor olabilir. Çünkü onun kendini güvende ve sevildiğini hissettiği tek yer senin kolların.
6. Hem kendinden hem de bebeğinden fazla bir şey bekleme. DURUMU KABULLEN: Sen yorgun, tecrübesiz yeni annesin, o da henüz nerede bile olduğunu anlayamayan bakıma muhtaç bir küçük bebek.
7. Etraftan gelen eleştirileri veya bebek karşılaştırılmalarını DİNLEME. Her bebek farklıdır. Onlarınki koydun mu deliksiz 8 saat uyuyor olabilir. Olsun senin bebeğin de eminim çok iştahlı olacak. Üstelik kimse bebeğinin olumsuzluklarını paylaşmaz. Hep iyileri söylerler. Deliksiz uyurlar hep, boyları kiloları ortalamanın hep üstündedir. Çok usludurlar, çok zekidirler bla bla bla... iştahsızlıklardan, ağlama krizlerlerinden falan kimse bahsetmez. O yüzden senin moralini bozacak sözlere kulağını tıka ve bu tip insanları da bir süre kendinden uzak tut.
8. ŞÜKRET. Bir çocuk sahibi olabildiğin için.
9. DUA ET. Sağlıklı, mutlu ve şanslı olması için.
Teyzeleriiiiiiiiiiiiiii bugün kontrolümüz vardı yakışıklım31 hafta 1 günlük olmuş 1663 gr 42 cm miş doğumumuz için 16 eylül dedi dr teyzemiz bende 700 gr almışım toplamda 2700 gr almış oldum
ay kusura bakmayın, selamsız sabhsız daldım yine :)
Herkese günaydın ve iyi haftasonlarıı.
Gece 3 kez krampla uyandım. Ama ilk defa bu kadar şiddetli girdi. Sabah zor yürüdüm, halada arka adeleler açılmış diiil. 1 haftadır muz yememiştim ondan mı oldu acaba
Bir de sabah tartıda 1 kilo almış göründüm düne göre.Ya insan 1 günde 1 kilo alabilir miii? Bacaklarım ve ayaklarım şişti sabah, su toplamış olabilir miyim? Çok moralim bosukkk çoook. 2 gündür çikolatalı 2 dilim tatlı yemiştim , keşke yemeseydim yada sadece tadına baksaydım diye kızıyorum kendime. :26:
Herkese günayyddınnn kızlarrrr
bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum
kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh
sizce nasıl
çok güzel cnm adaşım diye torpil geçmiyorum bak gerçekten güzel :)))Herkese günayyddınnn kızlarrrr
bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum
kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh
sizce nasıl
cnm tuvalete çıktınmı ki hemen karalar bağlıyosun hem şişim diyosun ödemdir o sıkma canınıay kusura bakmayın, selamsız sabhsız daldım yine :)
Herkese günaydın ve iyi haftasonlarıı.
Gece 3 kez krampla uyandım. Ama ilk defa bu kadar şiddetli girdi. Sabah zor yürüdüm, halada arka adeleler açılmış diiil. 1 haftadır muz yememiştim ondan mı oldu acaba
Bir de sabah tartıda 1 kilo almış göründüm düne göre.Ya insan 1 günde 1 kilo alabilir miii? Bacaklarım ve ayaklarım şişti sabah, su toplamış olabilir miyim? Çok moralim bosukkk çoook. 2 gündür çikolatalı 2 dilim tatlı yemiştim , keşke yemeseydim yada sadece tadına baksaydım diye kızıyorum kendime. :26:
herkeslere iyi hafta sonları günaydınlar hamişlerrr.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?