2011 Ekim Anneleri

ben en başından bu yana gündüzleri uyuma şansım olanlardanım cnm çalışmıyorum evdeyim ve kızım hep yatmamı istiyo ayakta kalınca çok yoruluyorum gündüzleri de öğlenden sonra en az 2 veya 3 saat uyuyorum ben ce sende uyu çünki bebişler geldikten sonra uyuma şansımız pek olmayacak iyice dinlen doğana kadar ..benim fikrim tabii bu

Herkese günayyddınnn kızlarrrr

bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum

kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh

sizce nasıl

Ben duru ismini çok severim. Elif de kuranda geçiyor. Bence çok güzel.
Ben de kızım olsa adını elif su koymak istemiştim.

su toplamış olmalısın üzme kendini kilolar normal :)

Umarım öyledir yaaa. yaklaşık 2 haftadır şişmiyordum. Niye şiştim acaba? Daha dün ağustosun 15 ine kadar en fazla 2 kilo almalıyım diye hesap yapmışken, 1kilosu 1 günde alınmaz kii yaaa.

Tuvalete çıktım eveeet. İşe yeni başlayan arkadaşım çıtır çıtır. Sabah düne göre 1 kilo aldığımı söyledim, yediğim tatlıya da hayıflandım. Diyor ki " ya kilo nasıl alınıyor acaba? "

cnm kaldı 77 gün bugünler düştükçe ben çok tırsıyorum ya :18::18::18:

ya ben tırsmıyorum da çok heyecan basıyo benii ikidebir odasına gidip beşiğine bakıyorum kıyafetlerine kaç kere bakmışımdır bilemiyorum içim içime sığmıyo gözlerim dolup duruyo( şimdiki gibi) biz eşimle lisede seviyoduk sonra ayrılmak zorunda kaldık benim ailem yüzünden sonra o memleketi bırakıp gitti dayanamıyorum seni sürekli görmeye deyip seneler sonra 10 yıl sonra memlekete geldi ve beni buldu ben seni unutadım hala seviyorum dedi birden evlendik :) şimdi 29 yaşındayım ve bebeğimizi bekliyoruz o da ben de çok mutluyuz kızımzının gelmesinden ama halaa hayal miş gibi geliyo yaa neyse offf iyice duygusallaştım ben yinee

mesela hamile olmak kilo aldırıyo deseydin cnm ya zaten havadan nem kapar durumdayız bazen insanlar çok dengesiz oluyo takma sen boşver ödem tutmustur vücudun

Selam kızlar ben çok rahatsızım
Kendi kendime nazar değdirdim galiba
Boğazım kulaklarıma kadar ağrıyor ve birde sol kolum çok feci ağrıyor. Birde mide bulantım var
Demin antibiyotik yuttum AKSEF, inş işe yarar.
Bir öneriniz var mı?

wuuuwww aşka bak beeee....
mutluluğunuz bebişinizle taçlansın ağzınızın tadı hiç bozulmasın cnm

Herkese günayyddınnn kızlarrrr

bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum

kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh

sizce nasıl

gunaydin canim isim cok guzel,bayildim gercekten.benimde kizim olsaydi buse naz olacakti.oglum olacagi icin burak ismine karar verdik gibi nasil kizlar.ben aslinda berkay diyorum ama esim istemiyor nedense.ama burak ismi guzel degilmi kizlar?

cnm çok geçmiş olsun hepsi üstüste gelmiş ıhlamur nane limon falan iç iyi gelir belki

arkadaşım banada madela yı önerdiler. herkes cok ıyı olduğunu söylüyor. bende ondan aldım. bir bildikleri vardır elbet:)

neeee antibiyotikmi aldın.?? keşke almasaydın canım cook geçmiş olsun...

anammm kocaman olmuşş kızzzz allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bacımmmmmm yolu sizler acıyosunuz inşallah hepimiz patır oatır dogurcaz

vayyy aşka bak ne güzell allahım mutlulugunuzu daim etsinnnn

günaydınlar güzel hamişler.herkese iyi bir haftasonu geçirir inş.
bende oğlumla birlikte hem kahvaltı yapıyorum hem teyzelerimiz neler yazmış onları okuyoruz.

ay sabah 7 de uyandım kahvaltı yapıp uyumuşum gene tv karşısındarüyamda bir güvercin
benim çamaşır odamdaki saksının dibine yumurta yapmış 3 tane ama bizim gibi kese içinde
neyse beni gördü hayvancagız yumurtalarını aldı gidecek bende dedim ki gitme burada kal benden zarar gelmez
ben sana yemek veririm sende yumurtalarının üstünde oturursun oda kabul etti ama konuşmadı yani
neyse ben aldım bu saksıyı yüksege koydum sonra arkadaşlarım geldi anlatıyorum kuş var yumurtlamış diye
aaa görelim falan diyolar bende göstercem ya gittim odaya saksıyı indirdim tam o sırada kuş bana saldırmaya başladı
kafamı gagalıyoo bi fırladım yataktanelimle basımı koruyorum ula rüya görüyom onuda gerçek sanıyorum
hayırdır inşallahhh ne anlama geliyo acaba

müthiş çok beğendim ben.. ismi gibi duru bi kız olsun :) allah nazarlardan saklasın hepsini maşallah ..

çok teşekür ederim kızlarr bende kızıma çok yakıştırdım şimdiden ismini

dün çok fena çarpıntım oldu yarım saat falan sürdü çarpıntı durduktan sonra duru 'm bi oynamaya başladı durmuyo ilk defa bu kadar sık ve şiddetli tekmeler attı gerçekten bizde çarpıntı olduğunda bebeğimize daha fazla oksijen gidiyor galiba keyfi yerındeydı duru elif imin

umarım dr kontrolunde aldım canımmmm
gunaydin canim isim cok guzel,bayildim gercekten.benimde kizim olsaydi buse naz olacakti.oglum olacagi icin burak ismine karar verdik gibi nasil kizlar.ben aslinda berkay diyorum ama esim istemiyor nedense.ama burak ismi guzel degilmi kizlar?
küçükken bende oğlum olursa burak kızım olursa damla koycam derdım belkı 10 yasında bıle yoktum çok severım burak ısmını

hehehe rüyaya bak nazar deydırceksın bak yumurtalara dıye gagaladı kus senı demkkı bebeşini ve kendını kem gözlerden korucaksın duasız adım atmıcaksın hep maşallah dedırteceksın sen bıle kendıne dıceksın tamma mıı

MAŞALLAHHHH SİZEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…