günaydın annecixlerrrr....
ben bööööyle son günlerde bi tembelleştim bi tembelleştim... 2 -3 gündür evde hiiiiç bi iş yapmıom yemek dışındabide uyuyorum artık yaaa gündüzleri 2-3 saat... hiç adetim değildi... bişiy diil iyice şişicem ya.. annem sakın uyuma dio her tarafın yağ bağlar doğumun da zor olur dio yaaa doğrumuki :44::44::44: aranızda benim gibi olan var mı............................
günaydınlar
biz kızımla 29 olduk artık kaldı 11 hafta
teyzeee sen demesen biz farkedemiyodukk biz de 29 olmuşuzzz :) :)
Herkese günayyddınnn kızlarrrr
bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum
kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh
sizce nasıl
su toplamış olmalısın üzme kendini kilolar normal :)
çok güzel cnm adaşım diye torpil geçmiyorum bak gerçekten güzel :)))
cnm tuvalete çıktınmı ki hemen karalar bağlıyosun hem şişim diyosun ödemdir o sıkma canını
günaydın tatlım :))
cnm kaldı 77 gün bugünler düştükçe ben çok tırsıyorum ya :18::18::18:
Ben duru ismini çok severim. Elif de kuranda geçiyor. Bence çok güzel.
Ben de kızım olsa adını elif su koymak istemiştim.
Umarım öyledir yaaa. yaklaşık 2 haftadır şişmiyordum. Niye şiştim acaba? Daha dün ağustosun 15 ine kadar en fazla 2 kilo almalıyım diye hesap yapmışken, 1kilosu 1 günde alınmaz kii yaaa.
Tuvalete çıktım eveeet. İşe yeni başlayan arkadaşım çıtır çıtır. Sabah düne göre 1 kilo aldığımı söyledim, yediğim tatlıya da hayıflandım. Diyor ki " ya kilo nasıl alınıyor acaba? "
ya ben tırsmıyorum da çok heyecan basıyo benii ikidebir odasına gidip beşiğine bakıyorum kıyafetlerine kaç kere bakmışımdır bilemiyorum içim içime sığmıyo gözlerim dolup duruyo( şimdiki gibi) biz eşimle lisede seviyoduk sonra ayrılmak zorunda kaldık benim ailem yüzünden sonra o memleketi bırakıp gitti dayanamıyorum seni sürekli görmeye deyip seneler sonra 10 yıl sonra memlekete geldi ve beni buldu ben seni unutadım hala seviyorum dedi birden evlendik :) şimdi 29 yaşındayım ve bebeğimizi bekliyoruz o da ben de çok mutluyuz kızımzının gelmesinden ama halaa hayal miş gibi geliyo yaa neyse offf iyice duygusallaştım ben yinee
wuuuwww aşka bak beeee....
mutluluğunuz bebişinizle taçlansın ağzınızın tadı hiç bozulmasın cnm
Herkese günayyddınnn kızlarrrr
bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum
kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh
sizce nasıl
Selam kızlar ben çok rahatsızım
Kendi kendime nazar değdirdim galiba
Boğazım kulaklarıma kadar ağrıyor ve birde sol kolum çok feci ağrıyor. Birde mide bulantım var
Demin antibiyotik yuttum AKSEF, inş işe yarar.
Bir öneriniz var mı?
İyi akşamlar herkese...
Daha önce paylaşılmıştı ama bulamadım, elektirikli pompa almak istiyorum marka medelamıydı yanlış mı hatırlıyorum.. tam markası neydi, herkesin ortak beğendiği vardı bir tane... yazan olursa çok sevincem öpüldünüz...
cnm çok geçmiş olsun hepsi üstüste gelmiş ıhlamur nane limon falan iç iyi gelir belki
Selam kızlar ben çok rahatsızım
Boğazım kulaklarıma kadar ağrıyor ve birde sol kolum çok feci ağrıyor. Birde mide bulantım var
Bir öneriniz var mı?
anammm kocaman olmuşş kızzzzTeyzeleriiiiiiiiiiiiiii bugün kontrolümüz vardı yakışıklım31 hafta 1 günlük olmuş 1663 gr 42 cm miş doğumumuz için 16 eylül dedi dr teyzemiz bende 700 gr almışım toplamda 2700 gr almış oldum
ya ben tırsmıyorum da çok heyecan basıyo benii ikidebir odasına gidip beşiğine bakıyorum kıyafetlerine kaç kere bakmışımdır bilemiyorum içim içime sığmıyo gözlerim dolup duruyo( şimdiki gibi) biz eşimle lisede seviyoduk sonra ayrılmak zorunda kaldık benim ailem yüzünden sonra o memleketi bırakıp gitti dayanamıyorum seni sürekli görmeye deyip seneler sonra 10 yıl sonra memlekete geldi ve beni buldu ben seni unutadım hala seviyorum dedi birden evlendik :) şimdi 29 yaşındayım ve bebeğimizi bekliyoruz o da ben de çok mutluyuz kızımzının gelmesinden ama halaa hayal miş gibi geliyo yaa neyse offf iyice duygusallaştım ben yinee
müthiş çok beğendim ben.. ismi gibi duru bi kız olsun :) allah nazarlardan saklasın hepsini maşallah ..
çok güzel cnm adaşım diye torpil geçmiyorum bak gerçekten güzel :)))
cnm tuvalete çıktınmı ki hemen karalar bağlıyosun hem şişim diyosun ödemdir o sıkma canını
günaydın tatlım :))
Ben duru ismini çok severim. Elif de kuranda geçiyor. Bence çok güzel.
Ben de kızım olsa adını elif su koymak istemiştim.
Umarım öyledir yaaa. yaklaşık 2 haftadır şişmiyordum. Niye şiştim acaba? Daha dün ağustosun 15 ine kadar en fazla 2 kilo almalıyım diye hesap yapmışken, 1kilosu 1 günde alınmaz kii yaaa.
Tuvalete çıktım eveeet. İşe yeni başlayan arkadaşım çıtır çıtır. Sabah düne göre 1 kilo aldığımı söyledim, yediğim tatlıya da hayıflandım. Diyor ki " ya kilo nasıl alınıyor acaba? "
umarım dr kontrolunde aldım canımmmmSelam kızlar ben çok rahatsızım
Bir öneriniz var mı?
küçükken bende oğlum olursa burak kızım olursa damla koycam derdım belkı 10 yasında bıle yoktum çok severım burak ısmınıgunaydin canim isim cok guzel,bayildim gercekten.benimde kizim olsaydi buse naz olacakti.oglum olacagi icin burak ismine karar verdik gibi nasil kizlar.ben aslinda berkay diyorum ama esim istemiyor nedense.ama burak ismi guzel degilmi kizlar?
ay sabah 7 de uyandım kahvaltı yapıp uyumuşum gene tv karşısındarüyamda bir güvercin
benim çamaşır odamdaki saksının dibine yumurta yapmış 3 tane ama bizim gibi kese içinde
neyse beni gördü hayvancagız yumurtalarını aldı gidecek bende dedim ki gitme burada kal benden zarar gelmez
ben sana yemek veririm sende yumurtalarının üstünde oturursunoda kabul etti ama konuşmadı yani
neyse ben aldım bu saksıyı yüksege koydum sonra arkadaşlarım geldi anlatıyorum kuş var yumurtlamış diye
aaa görelim falan diyolar bende göstercem ya gittim odaya saksıyı indirdim tam o sırada kuş bana saldırmaya başladı
kafamı gagalıyoo bi fırladım yataktanelimle basımı koruyorum ula rüya görüyom onuda gerçek sanıyorum
hayırdır inşallahhh ne anlama geliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?