ay sabah 7 de uyandım kahvaltı yapıp uyumuşum gene tv karşısındarüyamda bir güvercin
benim çamaşır odamdaki saksının dibine yumurta yapmış 3 tane ama bizim gibi kese içinde
neyse beni gördü hayvancagız yumurtalarını aldı gidecek bende dedim ki gitme burada kal benden zarar gelmez
ben sana yemek veririm sende yumurtalarının üstünde oturursunoda kabul etti ama konuşmadı yani
neyse ben aldım bu saksıyı yüksege koydum sonra arkadaşlarım geldi anlatıyorum kuş var yumurtlamış diye
aaa görelim falan diyolar bende göstercem ya gittim odaya saksıyı indirdim tam o sırada kuş bana saldırmaya başladı
kafamı gagalıyoo bi fırladım yataktanelimle basımı koruyorum ula rüya görüyom onuda gerçek sanıyorum
hayırdır inşallahhh ne anlama geliyo acaba
canom rüyan güzel başlamış sonunda sanırım kuşu rahatsız ettiğin için sana saldırmış.
sen bu rüyaları yazsan kitap olur canom.
hayr olsun inş.diyelim.
bizde akşam isim konusunu konuştuk biraz ben Derin ismini çok sevmiştim ama kociş onu istemiyo eğer fikir değiştirmezsek bizde ya Eylül yada Sude Naz olsun dedik sizce nasıl ???
teyzoşlarımızında fikri önemli :26::26::26:
bizde akşam isim konusunu konuştuk biraz ben Derin ismini çok sevmiştim ama kociş onu istemiyo eğer fikir değiştirmezsek bizde ya Eylül yada Sude Naz olsun dedik sizce nasıl ???
ya ben tırsmıyorum da çok heyecan basıyo benii ikidebir odasına gidip beşiğine bakıyorum kıyafetlerine kaç kere bakmışımdır bilemiyorum içim içime sığmıyo gözlerim dolup duruyo( şimdiki gibi) biz eşimle lisede seviyoduk sonra ayrılmak zorunda kaldık benim ailem yüzünden sonra o memleketi bırakıp gitti dayanamıyorum seni sürekli görmeye deyip seneler sonra 10 yıl sonra memlekete geldi ve beni buldu ben seni unutadım hala seviyorum dedi birden evlendik :) şimdi 29 yaşındayım ve bebeğimizi bekliyoruz o da ben de çok mutluyuz kızımzının gelmesinden ama halaa hayal miş gibi geliyo yaa neyse offf iyice duygusallaştım ben yinee
mesela hamile olmak kilo aldırıyo deseydin cnm ya zaten havadan nem kapar durumdayız bazen insanlar çok dengesiz oluyo takma sen boşver ödem tutmustur vücudun
Selam kızlar ben çok rahatsızım
Kendi kendime nazar değdirdim galiba
Boğazım kulaklarıma kadar ağrıyor ve birde sol kolum çok feci ağrıyor. Birde mide bulantım var
Demin antibiyotik yuttum AKSEF, inş işe yarar.
Bir öneriniz var mı?
çok teşekür ederim kızlarr bende kızıma çok yakıştırdım şimdiden ismini
dün çok fena çarpıntım oldu yarım saat falan sürdü çarpıntı durduktan sonra duru 'm bi oynamaya başladı durmuyo ilk defa bu kadar sık ve şiddetli tekmeler attı gerçekten bizde çarpıntı olduğunda bebeğimize daha fazla oksijen gidiyor galiba keyfi yerındeydı duru elif imin
selam kızlar
sabaha karşı yine krampla uyandım hemde 2 bacağıma birden girdi bu defa, dün magnezyumu içmedim acaba diyorum ondan mı oldu
çok canım yandı yaa, bu 2. oldu, garibim kocişde çok korktu ben öyle acıdan bağırarak uyanınca..(((
kociş şimdi işte 1 gibi çıkıcak gelicek beni alıcak annemi alıcz havuzlu hana gidicez bebeişe ciciler almaya
şu an puset almakdan vazgeçtik gibi, gidip ana kucağı ve kanguru bakıcaz, puseti önümüzdeki yaz başı alırız diyoruz ama bellide olmaz bizim işimiz
bakalım bi gidielimde görelim ne var neyokmuş
Selam kızlar :)
10,30 da kalktım, artık erken kalkamıyorum... Malum geceleri uyumayınca sabahta kalkmak zor oluyor. Kahvaltı yaptım kımıldayacak halim yok...
Çalışan arkadaşlar rumuzum Allah kolaylık versin size...
İsimler koyulmaya kesinleşmeye başlamış, bizde eşimle düşünsek fena olmayacak artık:)
selam kızlar
sabaha karşı yine krampla uyandım hemde 2 bacağıma birden girdi bu defa, dün magnezyumu içmedim acaba diyorum ondan mı oldu
çok canım yandı yaa, bu 2. oldu, garibim kocişde çok korktu ben öyle acıdan bağırarak uyanınca..(((
kociş şimdi işte 1 gibi çıkıcak gelicek beni alıcak annemi alıcz havuzlu hana gidicez bebeişe ciciler almaya
şu an puset almakdan vazgeçtik gibi, gidip ana kucağı ve kanguru bakıcaz, puseti önümüzdeki yaz başı alırız diyoruz ama bellide olmaz bizim işimiz
bakalım bi gidielimde görelim ne var neyokmuş
ne bileyim magnezyumu karnın sertleşiyomu evetse o zaman magnezyum lazım diyip vermişti doktor, bende kramplarada iyi gelicek sanmıştımgeçmiş olsun canım magnezyumla alakası yok diye düşünüyorum artık ben hergün içsemde gene agrıyor
düzenli beslenmediğimiz için heralde
kız bu saatte nasıl çıkacaksınızz bayılıp kalma sakın şapka tak kafana
hepimizde var demekki bu lanet şey, muz yemek iyi mi geliyomuş bende deniyim madem
Ne güzel bi hikaye... Allah mutluluğunuzu daim ettirsin canım.
Yok canım kızı çok sevdim ben.Kötü niyetle söylememiştir, alınmadım zaten.
Çoook geçmiş olsun Nurcan. Mide bulantısı çok kötü, zorla çıkarıp uyumaya çalışsan? Bende bazen işe yarıyordu. Uyandığımda bulantı geçmiş oluyordu.
Canım dikkat et. Senin çarpıntın olduğunda bebeğe giden kan akımı, dolayısıyla da bebeğin kalp çalışma performansı artıyor. Oksijende fazla gidiyor ama kalbin fazla atması onun için iyi değil diye biliyorum ben. Yani sevindiğinden değil, rahatsızlığından tekmelemiş olma ihtimali yüksek. Yine de en iyisini doktorlar bilir o ayrı.
Eylül ismi de çok güzel. Ablama da diyorum eylül koy adını diye de dinlemiyor beni. Yaren koyacak o da kısmetse. Yaren nasıl sizce?
dlkzcn rumuzlu arkadaaaaş. Ben niye senin adını dikizcan diye okuyorum acabaaaDilek Özcanın kısaltılmışıdır belki ama içimden hep dikizcan diye okuyorum
selamlar size banada gunaydin gece yatamiyorum sonrada boyle gec kalkiyorum allahtan esim turkiyede rahatim istedigim saatte uyaniyorum
bu ay cok kotu gecti umarim agustos ayi iyi gecer :44:[/QUOgunaydin canim sendemi yurt disindasin.
ne bileyim magnezyumu karnın sertleşiyomu evetse o zaman magnezyum lazım diyip vermişti doktor, bende kramplarada iyi gelicek sanmıştım
benim eşim cumarteside çalışıyor ve öyle istediği zaman izin alamıyor mecburen öğleden sonra gidicez canım .
hepimizde var demekki bu lanet şey, muz yemek iyi mi geliyomuş bende deniyim madem
beni güldürdün allah seni de güldürsün emiii .............aklıma hiç gellmemişti:) ama güzel yakışmış burayı dikizliyorum ya süreklii :) evet dilek özcan ismim :)
kizlar az sonra carsiya gidip herseyimi aliyim artik.ayy ne kadar cok eksik varmis,iyiki havalar sicak degil yoksa yanmistim.birde geceleri hic uyuyamiyorum kizlar bacaklarimin agrisindan.ha birde ya 4 ya 5 ayaktayim bende, tuvalete gidiyorum.sizde cok cikiyormusunuz.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?