2011 Ekim Anneleri

canom rüyan güzel başlamış sonunda sanırım kuşu rahatsız ettiğin için sana saldırmış.
sen bu rüyaları yazsan kitap olur canom.
hayr olsun inş.diyelim.

canom rüyan güzel başlamış sonunda sanırım kuşu rahatsız ettiğin için sana saldırmış.
sen bu rüyaları yazsan kitap olur canom.
hayr olsun inş.diyelim.

evet yaa kuşu evinde misafir ediyosun da niye rahatsız ediyosun dimiii ama çok güzeldii yaa yumurtlalar
seffaf bir kesenin içindeydiler kıpır kıpırdılarr

bizde akşam isim konusunu konuştuk biraz ben Derin ismini çok sevmiştim ama kociş onu istemiyo eğer fikir değiştirmezsek bizde ya Eylül yada Sude Naz olsun dedik sizce nasıl ???
teyzoşlarımızında fikri önemli :26::26::26:

eylül çok güzellll

bizde oglumuza özgür ismini koyduk dün gece tabi eşim bugun köye gidecek ya aya gidelim desem götürürdü
değişirse oturup aglicamm

hepsi güzel canım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah bebeklerimiz

Ne güzel bi hikaye... Allah mutluluğunuzu daim ettirsin canım.

mesela hamile olmak kilo aldırıyo deseydin cnm ya zaten havadan nem kapar durumdayız bazen insanlar çok dengesiz oluyo takma sen boşver ödem tutmustur vücudun

Yok canım kızı çok sevdim ben.Kötü niyetle söylememiştir, alınmadım zaten.

Çoook geçmiş olsun Nurcan. Mide bulantısı çok kötü, zorla çıkarıp uyumaya çalışsan? Bende bazen işe yarıyordu. Uyandığımda bulantı geçmiş oluyordu.

Canım dikkat et. Senin çarpıntın olduğunda bebeğe giden kan akımı, dolayısıyla da bebeğin kalp çalışma performansı artıyor. Oksijende fazla gidiyor ama kalbin fazla atması onun için iyi değil diye biliyorum ben. Yani sevindiğinden değil, rahatsızlığından tekmelemiş olma ihtimali yüksek. Yine de en iyisini doktorlar bilir o ayrı.

Eylül ismi de çok güzel. Ablama da diyorum eylül koy adını diye de dinlemiyor beni. Yaren koyacak o da kısmetse. Yaren nasıl sizce?

Selam kızlar :)

10,30 da kalktım, artık erken kalkamıyorum... Malum geceleri uyumayınca sabahta kalkmak zor oluyor. Kahvaltı yaptım kımıldayacak halim yok...

Çalışan arkadaşlar rumuzum Allah kolaylık versin size...

İsimler koyulmaya kesinleşmeye başlamış, bizde eşimle düşünsek fena olmayacak artık:)

selam kızlar
sabaha karşı yine krampla uyandım hemde 2 bacağıma birden girdi bu defa, dün magnezyumu içmedim acaba diyorum ondan mı oldu
çok canım yandı yaa, bu 2. oldu, garibim kocişde çok korktu ben öyle acıdan bağırarak uyanınca.. (((

kociş şimdi işte 1 gibi çıkıcak gelicek beni alıcak annemi alıcz havuzlu hana gidicez bebeişe ciciler almaya
şu an puset almakdan vazgeçtik gibi, gidip ana kucağı ve kanguru bakıcaz, puseti önümüzdeki yaz başı alırız diyoruz ama bellide olmaz bizim işimiz
bakalım bi gidielimde görelim ne var neyokmuş

geçmiş olsun canım magnezyumla alakası yok diye düşünüyorum artık ben hergün içsemde gene agrıyor
düzenli beslenmediğimiz için heralde
kız bu saatte nasıl çıkacaksınızz bayılıp kalma sakın şapka tak kafana

Sağol canım. Ama son 2 gündür pek rahatım. İşleri hafiften kapmaya başladı yerime gelen arkadaş. Ben sadece yol gösteriyorum şuan. Bir de kalan işlerimi toparlamaya çalışıyorum. O yüzden sanki hafifledim biraz. Hatta biraz suçluluk hissediyom. Ben 1 ay böle boşa mı gidip gelcem diye.

Canım bende gece 3 kere krampla uyandım. ben magnezyum almıyorum zaten de muzu az yemeye başladım. Dha önce de dediğim gibi sıkıldım. Benim kociş alıştı kalkıp masaj yapıyor, geri uyuyor. Ha birde uyku sersemi bile kızıyor, "o muzları yeme sen, kilo alıcam diye gece süt de içme sonra da böyle kıvran diyor."

dlkzcn rumuzlu arkadaaaaş. Ben niye senin adını dikizcan diye okuyorum acabaaa Dilek Özcanın kısaltılmışıdır belki ama içimden hep dikizcan diye okuyorum

ne bileyim magnezyumu karnın sertleşiyomu evetse o zaman magnezyum lazım diyip vermişti doktor, bende kramplarada iyi gelicek sanmıştım

benim eşim cumarteside çalışıyor ve öyle istediği zaman izin alamıyor mecburen öğleden sonra gidicez canım .

hepimizde var demekki bu lanet şey, muz yemek iyi mi geliyomuş bende deniyim madem

çok sağol canım genelde yemekten 1 saat sonra başlıyo hemde oturur ya da yatar haldyken oluyo dr problem yoktu artık benım yaptıgım bırseyden olmuyo normal dedı bebek için gereklı bu çarpıntı dedı sadece normal sınırlar ıcınde dedı

inşallah zararı yoktur bebişime

dlkzcn rumuzlu arkadaaaaş. Ben niye senin adını dikizcan diye okuyorum acabaaa Dilek Özcanın kısaltılmışıdır belki ama içimden hep dikizcan diye okuyorum

beni güldürdün allah seni de güldürsün emiii .............aklıma hiç gellmemişti:) ama güzel yakışmış burayı dikizliyorum ya süreklii :) evet dilek özcan ismim :)

kizlar az sonra carsiya gidip herseyimi aliyim artik.ayy ne kadar cok eksik varmis,iyiki havalar sicak degil yoksa yanmistim.birde geceleri hic uyuyamiyorum kizlar bacaklarimin agrisindan.ha birde ya 4 ya 5 ayaktayim bende, tuvalete gidiyorum.sizde cok cikiyormusunuz.:26:

kizlar leyna diye bir arkadas vardi.uzun zamandir gorunmuyor.birseymi var acaba.bebegin haraketlerini az hissediyorum demisti yanilmiyorsam.aklima geldi birden ins birseyi yoktur.

selamlar size banada gunaydin gece yatamiyorum sonrada boyle gec kalkiyorum allahtan esim turkiyede rahatim istedigim saatte uyaniyorum
bu ay cok kotu gecti umarim agustos ayi iyi gecer :44:

Evet canım bana doktorum verdi. Her gün 2 bardak süt, 1 kase yoğurt ve 1 küçük muz yersen ilaca gerek yok dedi.

beni güldürdün allah seni de güldürsün emiii .............aklıma hiç gellmemişti:) ama güzel yakışmış burayı dikizliyorum ya süreklii :) evet dilek özcan ismim :)

Aminnn. Adınla hitap etmemizde bi sakınca var mı Dilekcim?

Havalar sıcak diiil mi? Gülşah nerede yaşıyon sen? Hani biz gündüzleri klima olmasa nefes alamiciiiz. Hele İstanbul, adana daha bi muzdarip bu konuda...
Bende bacak ağrısı diiil ama wc ye en az 3 en çok 5 defa kalkma durumum var. Önceden bi yattım mı sabahı bulurdum pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…